Evan den allsmäktige

image1071

Då har man sätt denna också! Skit rolig! Och pinsam, höll nästan på stänga av ett tag haha
Ett måste! =)

Träning

Weeeei! Jag har idag kört spinning på MYCKET länge! Det var SKIT JOBBIGT! Har inte ätit så bra och har vätskebrist så det heter duga.. Men fan! tränat har jag =D Det var inte meningen att jag skulle köra spinning. Hade tänkt att köra gym. Men på väg upp så hörde jag en tjej som fråga om det var dom biljetterna till spinningen som låg framme. och jag nappade direkt på spinningen såklart =) Men jag är jätte nöjd med mig själv att jag gick dit trotts att jag var så trött, trotts huvudvärk, trotts skavsår och trotts halsont och snuva hehe. Japp. Ah, va duktig jag är =D

Jobbig arbetsdag?

Eller inte..(än) Haha Jag har shoppat gärnet idag =D
image1070
Bilder kommer när jag kommer hem!
ÄLSKAR REA!!!

Godnatt

image1069 Nä, nu får det vara nog! Nu ska jag göra mig klar för sängen och sova som en stock! (inte ligga och vrida och vända mig halva natten) För imorgon är det ny arbetsdag. Ialla fall havl för vissa hihi eller vad säger du Sara?! mohaha. Så är det bäst att sova tidigt för imoorn blir det träning! BASTA! inget "na, men jag har lite ont i halsen" eller "jag har ju skoskav" eller något annan dum bortförklarning... Det är bara jag som förlorar på det ändå! Godnatt med er därute.
image1068

Trött, tröttare, tröttast!

image1063

Jag är så himla trött! Känner mig precis som stackarn på bilden. Känns som att jag inte sovit på en vecka, halsen värker och det känns nästan som febervarning :S Funderar på att hoppa i duschen och stupa i säng snart!
Det är hårt att börja jobba!


Föör mycke!!!!

image1062
Blä!

Vill inte jobba!!

image1061
Där vill jag vara!
(Bild)

Första arbetsdagen avslutad!

image1059
Phjuuuh!
Upp kl 6.30 imorse och iväg till jobbet. Jag överlevde första dagen!! Weeeei!!! Men fasen va trist det var! Tur att Sara var där! Annars hade jag dött! Det var 9 barn på 6 pedagoger, varav 2 stack iväg och fixade på sin förskola. Imorgon är det våran tur att "fixa" på förskolan =)
(Bild)

Snart

Snart är det dax att lägga sig i sängen... I morgon är det upp tidigt till jobbet som gäller. Huvva!
JAG VILL INTE!!!!!!!!!!!!!
image1058

Coolt!

image1057

Drömmer

image1052image1054image1053

image1051image1056image1055

Tror minsann att jag fastnade lite på ämnet naglar hahaha men jag kan inte göra annat än att drömma mig bort!
Jag vill gå utbildningen NUUUUUU!

Naglar i norden

image1050

För oss nagel intresserade ;)

Mer naglar

image1049
(Bild: NagelFilen, Sundbyberg (nagelterapeut Leila)

Hur coola är dinte dessa??? Gaaah!!!

Naglar

image1048
(Bild: NagelFilen, Sundbyberg (nagelterapeut Leila)

Fan va snygga! Jag vill kunna NUUUUUU!!!

Ångest!!

image1043Imorgon är det dax att komma tillbaka till "the real life" -Jobbet börjar! Jag får lite ont i magen bara av tanken image1044 Äh, det ska nog gå bra!? Jag får som sagt ge det ett försök, går det inte skiter jag i det! Det är en vecka på "sommar dagis" Jippie!.. eller inte! Det innebär alltså att jag jobbar på en annan förskola med annan personal och andra barn. Fast jag har ju ialla fall 2 utav mina arbetskamrater där, som tur är! image1045Jag fattade det som att de andra veckorna har varit bra, så jag hoppas att även denna vecka blir det! Det som känns jobbigt är också dom långa arbetsdagarna, inte en ända tidig dag.image1046 Fast jag får iaf sov morgon så det är ju lite skönt.
Vi håller på att städa här hemma jag och Jimmy. Han har just torkat golvet så jag är lite instängd här ett tag, men det gör ju inget hehehe. Skönt att få det gjort innan man börjar jobba faktist känner jag. Man lär ju vara helt slut som vanligt efter jobbet. Nä, nu kan jag inte sitta här. ska fixa klart nu. Se yaimage1047
(Bild)

Vilken Disneyprinsessa är du?

Hittade detta test hos Mi. Har för mig att jag gjort det redan, men det skadar inte att göra det igen?!


image1042
You are Cinderella. You are hard-working and never complain, however, your trust is sometimes misplaced and people sometimes take advantage of you. Still, you are beautiful inside and out, and one day you will realize it and find true love.

Vilken disney prinsessa är du?

Sov dax



Nu ska trötta jag krypa ner i sängen.
Hoppas på en LÅÅÅÅÅNG söndag!
Vill inte börja jobba!!! :(

Spice Girls

image1037
Spice Girls har som bekant återförenats. Inför den stundande världsturnén har de släppt nya pressbilder. Trots att det gått ett decennium sedan sist så ser "kryddflickorna" förvånsvärt lika mot när det begav sig.

Skandal

image1036RATTFYLLA. Skådespelerskan Lindsay Lohan har blivit gripen misstänkt för bland annat rattfylla och kokaininnehav. 21-åringen stoppades av polisen i Santa Monica i Kalifornien tidigt på tisdagsmorgonen, enligt CNN. Lohan är redan åtalad för en tidigare rattfylla, och har fått sitt körkort indraget.

Polisens talesman Calisse Lindsey säger till CNN att polisen fick larm om att en bil jagade en annan bil på en parkeringsplats i Santa Monica. När polisen kom till platsen hittade de Lohan bakom ratten i det jagande fordonet.

Stjärnan släpptes på tisdagsmorgonen mot en borgen på 25 000 dollar, ungefär 166 000 kronor.

Lindsay Lohan avslutade sin behandling på en missbruksklinik i Malibu för två veckor sedan, enligt CNN.
(Info: Metro)

Mitt hjärta

image1035

♥Love you♥

Fantastic four: Rise of the silver surfer

image1034

 

Fantastic Four håller som bäst på att försöka komma tillrätta med sina
inte helt problemfria nya roller som nationens superhjältar när ett nytt hot dyker upp i den mystiska Silver Surfer. Situationen blir allt värre när deras nemesis Dr Doom även blandas in i spelet och den dysfunktionella superhjältekvartetten får återigen ta till all sin kreativitet och sina superkrafter för att bekämpa ondskan.

 

Har inte sätt ettan men fick den berättad av Jimmy. Helt ok film!




Tankar

Jag sitter här och funderar på min utbildning... Längtan tills jag får ihop pengar så att jag kan börja. Jag längtar så otroligt mycke!!image1031 Snart fyller jag år.. eller ja, inte förns i slutet av augusti men jag har sagt till mamma att det ända jag önskar mig är pengar till utbildningen så jag hoppas på att alla går ihop sig och skramlar en slant image1032

Jobb hahah, igår satt jag och pratade med en kompis om mitt kära jobb (eller inte) Jag ska ge det ett försök. Men är det som jag fruktar så säger jag upp mig och skaffar ett annat jobb tills jag har pengar till utildningen. Jag tänker inte vända ut och in på mig en gång till! Så är det bara!!! Jag var VÄLDIGT nära på att gå in i väggen (om jag inte gjorde det egentligen) i höstas. Dit ska jag inte!! Personalen försvinner en efter en... undra varför? hahaha, Det är fan inte kul egentligen men jag vet inte vad jag ska säga...image1029 Av 6 (7) peroner är det bara 4 kvar. Och vad jag vet är vi 2 som ska bort till. Hur ska detta gå? Lägga ner?? Nån som vill ha jobb inom förskoleverksamheten??? Vinka hit!!!image1030
Satt och kikade lite på AMS igår kväll och det finns faktist fler jag jag skulle kunna tänka mig. men det är så kort varsel på dom image1033

Godförmiddag

Äntligen tillbaka!
Jag frågade mig själv i går kväll om jag skulle ställa klockan för att gå upp och träna, men så kunde jag inte bestämma mig så jag rådfråga Jimmy och han tyckte så klart att jag skulle passa på att sova de sista dagarna på semestern. Sagt och gjort. Jag ångrar det inte en sekund! Sova hemma i sin egen säng är det bästa som finns!!!

Kom just hem från gymmet. Det tar fasiken minst ett halvår innan man kommer igång och så är man borta i 3 veckor och får börja om på 0. Det är inte rättvist!!! Jag kunde inte vara där så länge idag för jag fick skoskav rätt var det var. Konstigt för jag har aldrig fått det förut i mina träningsskor. Dax att köpa nya kanske...?

Nu ska jag hoppa i duschen så jag kan bli människa igen. Sen måste jag ner och köpa frukost! Magen skriker!

Just ja, jag och Jimmy firade 15 månader i veckan♥

Love you hjärtat♥
image1028





Sommarens shopping

Nu mina vänner kommer bilder på vad jag shoppat i sommar =)
image1024
1
2
3
4
5
6
7
8

1. Köpta i Tunisein
2. Köpta i Tunisien
3. Köpta i Tunisien
4. Köpta på Bianco
5. Köpta i Tunisien
6. Köpta i Tunisien
7. Sjal köpt i Tunisien
Ralph Lauren köpt på flygplattsen
Skärp köpt i Tunisien
Väska köpt i Tunisien
8. Piercingar köpta i Blekinge


Hem ljuva hem!

image1003
Äntligen hemma. Det tog ca 6 timmar med bil. Satt och frös 2/3 dalar av resan, sen började jag bli kissnödig! Ju mer kissnödig jag vart detså varmare vart det. Tillslut mådde jag illa :S Väl hemma på parkeringen lämnade jag packnig och rusarde upp före de andra. Så brottom hade jag. Skönt att bara lägga sig och ta det lungt, känna sig som hemma, fasen vilken skön känsla det är! Har ätit och sovit en stund i soffan. Super skönt! Om en stund när jag finner ork ska jag ta tag i fotograferandet av min sommar shopping som jag lovat er. Men jag måste bara få vara ett tag först. Jimmy sätter sig nog snart och spelar då kan jag sätta igång jag med hehe.

färgen försvinner..

Jag hoppade just i duschen när jag såg att jag har börjat flagna =(
Buhuu! Färgen försvinner =(

Brände mig en dag nere i Tunisien och nu kommer resultatet av det...


image1004

Använd solskydd när du solar och glöm inte aftersun!

shopping

Japp. Då var vi en sväng till Kristianstad för Paul skulle köpa ett spel och vi skulle inte shoppa. nej nej... Men se där hade dom fel hihi för mittemot spelbutiken ligger nämligen Bianco. Jag ÄLSKAR den skoaffären! Å självklart var det rea :D Jag ska bara titta... 5 min senare går jag ut ur affären med ett par skor :D (Jag har ju "bara" köpt 6 par skor nu i sommar. Nu 7 par :D)
Lila var dom också = Jessica blev kär! hahaha

Tänkte att när jag kommer hem imorgon ska jag sätta mig och ta kort på allt jag shoppat under sommaren =)
....................Om ni vill se såklart??

Nu ska jag ner och värma resten av pizzan vi käkade igår.. (bäst att passa på nu dom sista dagarna på semestern)

Borta bra men hemma bäst!


Tro det eller ej men jag har faktist hemlängtan!
Det ända man inte längtar hem till är så klart jobbet!

När jag kommer hem igen är det dax att återgå till mitt träningsliv!!
Jag har inte gjort annat än svullat massa god mat och godis mm under semestern.. Men det tycker jag att man ska få också! Det är bara att ta nya tag igen =)
Vågar inte ens tänka tanken på mätningen nästa vecka :S

Vädret är som vanligt inte bra så ja hoppas att den här dagen går fort så jag får komma hem igen. Till min säng!!
Den här sängen här är.... A, hemsk! Min rygg pallar den inte!

Fan va trist!

image1000
Usch va tiden går sakta!
 Det finns tamefasen iiiinget att göra i detta skit vädret...

Förlåt att jag är grinig då!

sorry

Vill bara be om ursäkt för hur dålig jag är på att uppdatera.
Men jag kommer snart igen.
När min semester är slut så tar liver också slut, då är jag tillbaka vid datorn hahaha.
Nä, men det känns faktist lite så. =/
Just nu har jag varken tid eller lust att sitta här..
image999

Ha det bra så länge. Jag kikar in hos er när jag sitter vid datorn. Kram

SKOR TILL SALU

image995
Dessa finns i storlek 6.5 och 7 (US storlek)
image996
Dessa finns också i storlek 6,5 (US storlek)
image997
Dessa finns i storlek 7 (US storlek)
image998
Dessa finns i storlek 6,5 (Us storlek)

Är rent av SKIT besviken att dom inte passade för jag hade verkligen velat ha dom!
Det är jätte bra kvalite! Det finns till och med geleinlägg insydda i sulan.
Huuur skönt som helst!
Fatta att kunna dansa hela natten lång när det är mjukt! :D

Alla skorna är helt oanvända.
Nypris: ca 699kr
Säljes nu pga felköp för 299kr/ par

Maila till [email protected] om du är intresserad.

// Jessica och Maria

Äntligen hemma!

Borta bra med hemma bäst? Inte sant?!
Vi har haft en UNDERBAR vecka i Tunisien!
Massa sol och bad, god mat och shopping. Kan der bli bättre?
Tunisierna är lite små jobbiga måste jag erkänna! Dom drar och sliter i en och tjatar som jag vet inte vad.
Lurar än på pengar, är allmänt otrevliga och slänger massa fula ord efter än.
Men skit på dom?! Hahaha
Vi har haft det super skönt!
Här kommer lite bilder.








Hoppas ni inte haft allt för dåligt väder här hemma!

Berättar mer sen och det kommer mer bilder från shopping bla.
Kramisar

SEMESTER

image969
image970

Ha det bäst här hemma i Sverige!
Jag hoppas att ni får sommar och sol här!
Men spara lite till mig!

BAMSE KRAMAR
image971

Resfeber

image966
Jag kunde inte somna igårkväll, har vaknat hela morgonen från typ 04.00.
Jag tror minsann att jag resfebern börjar ta sin platts.

I går kväll (när jag inte kune sova) försökte jag föreställa mig hur hotell rummet kommer att se ut.
Att fixa iordning när man kommer dit och göra sig lite hemma likssom.
Jag vände och vred på mig om och om igen..
Tittade på klockan med gämna mellanrum.
Kl var nu 2.00, straxt efter måste jag somnat. För mer minns jag inte.

Nu sitter jag här... trycker ner varge tangent super förstktigt så att ingen ska störas av "plippandet."
Jag kan inte sova... suck!

Om ca 2,5 timme gåt taxin mot Arlanda.
Då börjar "helvetet" för min del.. Att stå och vänta bland tusentals andra lika förvirrade människor som jag själv är pest! Jag hatar den delen innan man har checkat in.

Biljetter, pass, packning, trängsel, stress, vilket håll? vart ska vi?  Hur gör man? gör vi rätt? Hallå? paniiik!!!

Sen när allt det äntligen är över, när jag har varit och tittat hur det ser ur ut vid gaten och allt är i sin ordning kan jag slappna av igen...
Tills det är dax att köa in till planet. Gaaaaaaah! Jag stressar upp mig själv.. Tänk om nåt är fel?
Bara tanken av det gör mig nervös här och nu.. :S

Väl inne på planet, sittandes på min platts kan jag äntligen slappna av. Jag är inte rädd för att flyga ialla fall. hehe

Sen är det bara att flyga =)

Tunisien- Sousse i morgon =)

Här är några bilder från Sousse





Här är bilder från hotellet
image924


Snart snart snart

Kan knappt tro att det är sant!!!

image960

Solen tittar faktist fram!!!!
Jippiiie!!!

Massage

image959

Jag undara om man ska passa på att få massage när man är i Tunisien?!
Låter väl inte helt fel va???


Plastikkirurgi???

image958
Forumet är en samlingsplats för dig som har funderingar inom plastikkirurgi eller har genomgått en plastikoperation.

Mer hår produkter

image957

Dessa ska jag testa.
Det är shampoo, balsam och inpackning från Matthew james.
Har aldrig testat det.

Spännande.
Kan ju säga att det dock inte luktar så gott =(

Cicatrix


Är salvan som Förbättrar och minskar framträdande ärr
Cicatrix är en transparent silikonbaserad gel som med framgång mjukar upp, slätar ut samt bleker missfärgade ärr orsakade av kirurgi och brännskador.

Ring eller maila till Medical Finance

Mmm SUG!

image955

Mmm! Den här ser just nu lockande ut!

Åh!!! Irriterande!

image954
LATMASK!

Hår produkter

image952
image951
image953

Vill ha!!!!!!!!!!!!!!

Jungfru


image950
24/8-23/9
Tisdagen handlar mest om praktiska beslut men du hinner nog med att roa dig en del också. Lite stressigt.

Tisdag


Japp, då ar det äntligen tisdag =D
I morgon är det dax!
Blir lite nervös när jag tänker på det.
Pirr i magen. Huuh, det är inget emot vad det kommer vara imorgon :S


Kli i ögonen.

Dax att hoppa i säng tror jag!
Då blir det ju fortare Onsdag vettja ;)

Åh, längtar! Jag vill bara hoppa över morgondagen!
Har absolut inget för mig imorrn.
Jo, föressten. Jag var och fixade mina naglar idag som ni kanske vet.
Då snackade jag med Katti som berättade att det finns en salva/ kräm som man smörjer på ärr för att dom ska gå bort.. eller ljusna. Det är ju inte helt fel. Så jag skulle få en halv burk av henne. SNällt!!!
Den ska jag hämta imorrn =) Men det är EN sak... sen då? TRIST!
Maria jobbar och grabbarna lär sitta klistrade framför tv spelet. Det är ju sista dagen på typ 2 veckor som dom kan spela hehehe

Nä. godnatt med er. sov sött!
image948

Kvinnlig/ Manlig?

Min kvinnliga sida:
[x ] Köpt en hårfön?
[x] Sminkat mig i annat avseende än att se rolig ut?
[x] Följt med som smakråd vid en shoppingrunda?
[x] Pratat känslor?
[x] Tänkt på att matcha mina kläder?
[x] Berömt en person av manligt kön för sitt utseende?
[x ] Ringt upp en person utan konkret syfte?
[x] Funderat på namn åt mina barn?
[ ] Insett storheten hos Barbra Streisand?
[x] Läst Cosmopolitan?
[x ] Sett ett avsnitt av "Sex and the city"?
[x ] Sett två avsnitt av "Sex and the city"?
[x] Känt mig sugen på en kopp te?
[x] Känt glädje över att få blommor i present?
[x] Gjort någonting romantiskt på eget initiativ?
[x] Blivit arg utan anledning?
[x ] Gråtit efter 9 fyllda år?
[ ] Brytt mig om H&M:s val av modell?
[x] Pratat skvaller?
[x] Varit arg/sur utan att tala om det?
[x] Kramat en kille?
[x] Dansat?

20/22

Min manliga sida:

[ ] Ljugit om hur mycket jag har druckit?
[ ] Ätit en blodig stek?
[ ] Läst en biltidning?
[x] Framgångsrikt använt en borr, hammare och diverse andra redskap?
[x] Lovat att ringa dagen efteråt och sedan struntat i det?
[ ] Skött grillen under en grillfest?
[ ] Läst en bok av Jan Guillou?
[x ] Läst ett nummer av Slitz?
[ ] Dunkat någon i ryggen i syfte att få denne att känns sig uppskattad?
[ ] Känt mig hungrig efter att ha ätit en hel pizza?
[ ] Gått på en Ulf Lundell-konsert?
[ ] Använt händerna till att slå någon i syfte att skada denna person?
[ ] Sett alla Die Hard och Rockyfilmerna?
[x] Diskuterat bröst?
[ ] Gjort lumpen?
[ ] Läst Nick Hornby?
[ ] Känt mig nödgad att bräcka någon i armbrytning?
[ ] Känt mig häftig över att åka jättefort i en bil?
[ ] Enbart stirrat snettuppåt vid besök på en pissoar?
[x] Lagat någonting på egen hand?
[x ] Skrikit "kom igen nu gubbar" på en fotbollsplan?
[ ] Tävlat i att dricka öl?

6/22

Antar att jag är rätt kvinnlig av mig =)

1 Dag kvar!

Fattar ni?
Det är bara en ynka dag kvar tills vi flyger till Tunisien och värmen!
Det känns som att det behövs i det här trista regniga Sverige!
Var är sommar sverige???

image945

Ska det vara så här tist på våra semestrar?
Sittandes inne??

Nä, nu får det F.A.N vara nog!
Om en vecka vill jag se på lite sol och värme när jag kommer hem!!

Naglar och hår

Nu har jag fått mitt hår färgat och förlängt.
Åkte till Marias praktikplats och blev riktigt omhändertagen =)
Inte dumt!
Först har jag fått naglarna fixade och nu håret =)
image944
image942
image943

Va tycks??

Nu är det dags

image941
Att gå ner och fixa naglarna! Det ska bli så skönt att bara bli omhändertagen =)

( Så som på bilden ska dom bli)
Hahaha Eller inte!! Blä!


Sugen på godis, men borde låta bli??

image940

Vad är gelatin?

Gelatin är ett naturligt livsmedel. Som råvara används hud (svinsvål och nötspalt) och ben från djur som slaktats och godkänts som humanföda. Proteinet kollagen i ben och hud är den egentliga råvaran vid framställning av gelatin.

 

image937

Detta finns i många olika godis sorter... BLÄ!


image939

 


Vad står det?

Ser du??
image934

Det gör jag.

Transformers

image931

Vi var och såg Transformers nu ikväll.
Jag hade verkligen inga höga tankar om den filmen.

Jag minns min lillebror när vi var små,  jag var tvungen och leka med hans Transformers för att han skulle leka med mina barbie sen. hahaha. Det var så tråkigt!

Å så kommer Jimmy, Maria och Robert och vill se den.
Jag ville inte.
Men tur att vi gick på den, att jag inte fick som jag ville.
För den var GRYM!

SE DEN!!
image932



Hår

Nu har jag fått mitt hår färgat =D

Mitt löshår ligger på tork på balkongen.
Det är också ny färgat =)

När det har torkat ska de i..
Har haft det jobbigt att bestämma mig hur jag skulle göra med håret, om jag skulle ha i det innan vi åker eller inte.
Om jag sätter i det får jag inte bada med håret.. eller får och får men håret förstörs ju. Men å andra sidan så känner man sig mycke finare med längre hår.. Så ja bestämde mig ialla fall tillslut för att sätta i det.

Bilder kommer sen =)




Uppdatering:
Det vart inget hår idag. Det blir imorgon. Bilder kommer då =)

Godmorgon

Vaknade tidigt idag. Kl 9.00

Det går inte att sova så länge när man är så många och dessutom vaknar Maria och Robert så himla tidigt!
Morgonpigga människor är dom hehe.

image929

Dessutom drömde jag en jätte skum dröm; Att jag typ gick i skolan och på vägen hem var det en lång backe som i en korridor. Jag vet inte vad vi åkte på. men jag tror jag minns att det var typ som rullatorer.. Iaf så åkte vi ner på dom och hade jätte kul såklart. Sen just denna dagen stängde en gammal tant dörren mitt framför näsan på oss. Hon gillade ju inte att vi åkte där såklart. Och vi vart så klart lite arga å skrek "jävla kärring""va sa du" "Att du är trött å gammal" Skrek jag igen i förbi farten.Sen såg jag att hon var på väg ner.
(Ni vet så som i alla skräckisar, Tjejen springer som en tok och mördaren går sakta) Jag vart skit skraj och minndes inte var jag bodde .. "Där" pekade en lite pojke från mitt jobb. Men nyckeln passade inte såklart. Dom andra kom undan, men jag gömde mig typ vid vattenbrynet. Jag kikade upp och tanten hade gått förbi. Men sen vände hon på sig och jag skakade av rädsla (haha) Jag vaknade av att hon tog mig på huvudet och att jag RÖS i HELA KROPPEN. Jag vart typ lugn av hennes händer på mitt huvud. Synsk tant elle nåt hahaha
Skit obehaglit att vakna till att man ryser kan jag säga!!



Nu ska vi käka frukost sen kanske Maria kan hjälpa mig med mitt hår =)
image930

"Modell bilder"

Här kommer några bilder.
För er som inte var med när jag skrev, så fick jag ett erbjudande om att fota mig.
Så här vart resultatet. Inte helt nöjd. men men...

image925
image926image927image928

Var är solen?

image911
Jag är så fruktansvärt trött på det här skit vädret rent ut sagt!
NU HAR JAG SEMESTER och många med mig.
VI VILL HA SOMMAR!!!

Visa oss nu vad du kan!
Vi vill gå på gröna lund och Skansen innan resan.
Kan någon trolla fram solen???

=)

Snart kommer Maria och Robert =)
Undrar om man kan hitta på något kul då?
Eller ja, om dom inte är trötta efter resan och så då..
Robert vill väl spela med Jimmy kan jag tro..
Så det lär väl inte bli nå kul av....

Nä, jag börjar bli sådär sugen på något nu.
Inte bra. Skulle ätit mer till middagen!

Fick ett tips av Linda på en parfym igår.
image910
Den luktar verkligen sommar!
Sprutade på mig lite idag när jag var ner på Kicks.
Mm, funderar på att köpa den!
Får se hur jag gör.. Är det kanske billigare i taxfreen på arlanda??? Ska ju dit på onsdag.
Någon som vet?

Bild

Kände mig så ugly på dessa bilder jag lagt in nu sista tiden.. måste få in en bättre hehe
image909
Ser lite trött ut, men men

Linne- Hiss eller Diss?




Fick ett linne av min syrra när jag fyllde år för snart ett år sen. Har inte använt det.
Vad tycker ni? Kan jag ha det?
Eller ser det hemskt ut?

Det är LILA!

Lördag

Hade en super mysig kväll igår jag och Jimmy.
Vi åt gott, tittade på film och mös hela kvällen.

Nu ska jag ta å fixa mig lite, sen ta tag i packningen.
Sen blir det att leta musik till resan.

Nåra förslag på låtar????

Snart dax för mys pys.

image901Han borde komma när som :D
Jag är redo för en dunder kväll ialla fall. har klätt upp mig, sminkat mig å luktar gott =)
Kan det bli bättre. Ha det bra ikväll. Det ska jag!

SEMESTER

image899
WEEEEEEEEEEEEEEEEI! Nu har jag semester!!!
Den började med en tågresa hem från jobbet.
Lite strosande i centrum..
Köpte bla ett halsband som jag gått och väntat på att det ska komma på rean och nu.. halva priset på Ur & Penn =)
Sen köpte jag body lotion, ni vet från Dove. Den nya med både Summer glow och soft shimmer hehe.
En ögonskugga på Lindex. Viva la diva, dom har jätte mycke glittriga färger så vill ni ha det kika in där. Billiga 50 kr.
Sen ett svart vanligt linne från Gina.

Sen köpte jag middag, Bakadpotatis, kött och massa grönsaker =D Smurr!!!
Sen blir det myyys i soffan med hjärtat ♥ Han skulle köpa godis till filmen. =)

image900


SISSTA DAGEN

Nu är det inye långt kvar!! Fy 17 vad skönt!!!
Det var inte alls jobbigt att gå upp imorse kan jag säga=)
Lätt som en fjäder är jag. Gick tillåme upp 20 min (med Jimmy) innan jag skulle gå upp hehe.

Ikvää.. Blir det äntligen bara jag och Jimmy!!
Vad ska man göra för att göra de riktigt mysigt för sig och sin kille?
(Jo, klart jag kan tänka ut det själv, men man kan ju få några nya ideer =)
Har ni några roliga förslag?

Ha en bra fredag. Kramisar

Sovtime

Jimmy vart SUPER nöjd med håret!!
Kunde inte bli bättre =)
En riktig pudding är han!

Kan nog kanske ta en bild på honom någon dag så får ni se =)
Kanske lagon till när jag är fixad i mitt hår också! Då e vi puddingar båda två hahaha (eller inte)

Nu är det dax att hoppa i säng. Så det kan bli fredag. SISTA DAGEN INNAN SEMENSTER!
Fatta sköt! Gaaah. Längtar till kl är 12.30 imorgon. Då har jag semester!

Godnatt med er.
image897

Nu var det dax för

Jimmy att bli klippt =)
Han ska testa en lite annorlunda frilla denna gång. Spännande =)
Hoppas han blir nöjd =S Annars får jag inte roligt!

Maria åker hem imorrn då får jag å Jimmy en kväll för oss själva =)
Då ska vi mys pysa minsann! =D

Sen när Maria och Robert kommer tillbaka så hoppas jag att hon har med sig solen och värmen så det blir Skansen och GrönLund.

Sen är det dags för mig att bli ompysslad i skallen.. Weei, jag får tillbaka mitt hår =)

Nu ska jag gå titta hur han ser ut hittils =)

Klaaar!

Ska ner nu och möta Jimmy vid tåget.
Måste få något i magen. svälter snart!

Då var det klart

Ca 1,5 timme tog det för dom att fixa med fönstren.
Nu har jag varit så duktig att jag har tvättat fönstren.
Det är nog inte gjort sen Jimmy flyttade in här.
Hade inte jätte bra grejjer men det vart ju bättre än innan. Nu ska jag bara ställa tillbaka allt jocks och hänga tillbaka gardinerna. Sen hade jag faktist tänkt att dammsuga. Fasen vilket ryck jag fick. Äh, har man inget att göra så skaffar man sig eller???
Bäst att ¨återvända så inte "rycket" försvinner hihi

Just ja, jag har även tvättat och diskat idag.. så oj oj oj va duktig jag är!!!!
image894image895image896

6 dagar kvar

Tunisien!
image893image892
Längtar!

Äntligen.

Nu kom dom.. Helt sjukt? Vem har lunch i 4 timmar?
Å här sitter jag å väntar och förlorar en hel semester dag pga detta.
Förjävligt!

Vem blir nästa Pussycat Dolls?

image887



-Haha bitchen åkte ut igår alltså Melissa S. Mohahaha

Vem vill DU se vinna?


Carmen Electra


image886

Fan va snygg hon är!

Oplanerad semester

- Inspärrad i lägenheten.
Vist låter det skoj?!

Fan va trist jag har!
Finns absolut inget på tv, inget att göra på datorn, vem orkar städa?
glodde lite på ebay.com. Hitta massa snyggt!
Kolla in dom här:


Vinna 10 000?


image882

Hej!

Optimal Telecom har en tävling där man kan vinna sommmakläder för 10.000kr från H&M!

Klicka på länken
http://calsms.com/444/442/3778/7776119/7780783
och gå med du också!

Det är dessutom så att om du tipsar vänner om tävlingen och en av dem vinner, så vinner du också! Det vill säga: om du vinner, så vinner jag också!

Vi hörs!
Jessica

P.S. Skynda dig. Tävlingen pågår bara till den 10/7.

Mer irriternde!

image881
När gubben väl gått, fattar jag att jag inte kan gå förns han gått för att jag inte kan låsa dörrn! skit!
Hur ska jag hinna till jobbet lixom?
Skrev ett mess till Linda (arbetskamrat) Å fråga hur jag skulle göra, om jag skulle vänta till han gått å rusa till jobbet eller om jag skulle vara hemma. Hon sa att det är väl lika bra du är hemma.
Så nu sitter jag här.. å väntar... IGEN!
Fan va irriterande!
Å Jana som skulle komma till jobbet å hälsa på idag oxå.. suck!


Kunde de inte vänta 2 dagar till att strula???
Morr!

Gaaaaaaaaaah

Irriterande!!

Det ringer på dörren. där står han... gubben som ska fixa ved de nu var han skulle fixa med fönstren..
"Jag tänte bara säga att jag går på lunch nu, kommer tillbaka vid  13- 14  tiden".
Gaaah. här sitten man å väntar på att få gå träna.. "

Aja , det är väl bara att sticka det. Suck!

Meeen!

När kommer dom då?
hur länge ska jag behöva vänta?
Mellan kl 8-9 jo tjena. dom har 30 min på sig..

Lalalaaaaa TRÅK!!!
image880

Godmorgon

När klockan ringde flög jag upp ur sängen, gick på toaletten, satte på mig träningskläderna, borstade tänderna, bäddade sängen.
Nu satte jag mig och kände att jag inte vaknat ordentligt.
Känner mig lite stressad när det ska komma några som ska fixa med fönsrten och då vill jag inte stå nyvaken utan kläder!
Nä, jag tänkte då att efter jag öppnat dörren ska jag sticka iväg och träna.
Fan.............

image879
Maria lämnade inte nyckeln!! Då vet jag inte om jag kan gå och träna för att det inte går att låsa.
Om dom får nyckeln kan jag själv inte komma in :S FAN!

SKönt!

Nu är det bara 2 arbetsdagar kvar!
Dessutom halvdagar :D

Jag fick sällskap av Jimmy efter jobbet =D
Vi var i parken på samma gata som han jobbade på, så han kom dit.
Sen åkte vi tilsammans hem. Har legar och glott på tv hela em/ kvällen.
Det var så skönt att bara slappa så jag somnade hehe.
image878
(käkade dock inte chips, det vart fruktsallad)

Imorgon är det sovmorgon igen. Fast jag får inte sova så värst länge =(
Dom kommer och ska fixa nåt med fönstrena i lägenheten kl 8.00 så det lär bli gymmet för mig när jag öppnat för dom. (annars känner man sig bara ivägen)
Skönt med gymmet iof men synd då jag hade tänkt sova lite längre för det finns ändå inga klasser att på på torsdagsmornar. Tänkte ta ett varv på bandet bara.

Vad hände Britney Spears?

Hittade denna hos Linda och var bara tvungen att sno den!
image868

Hon är så snygg!

Eller ska jag säga var??
image869



Hur kan detta ske? Från en riktig PUDDING till ett vrak?

Snart dax

Att sticka till jobbet!
Hoppas att Jimmy kommer förbi mig idag! Han jobbar bara ett kvarter bort ju =)
Igår åkte jag till hans jobb och höll honom sällskap =)

image867
Jimmy!

Ha en bra dag!

En vecka kvar

image866
(Bild)

Det är just nu 28 grader där.
Gaaaah va härligt det ska bli!!!!!!!!!!

Mat

image864Nu ska jag ta på mig något efter dusch och mätning.
Sen disken..
Sen blir det något i magen!
Den skriker av hunger nu kan jag säga!

Väntar på att riset ska bli klart...
Trist. Inte en kommentar..
Ingen på Msn.
Alla jobbar väl.

Jag får väl ta å sminka mig lite då kanske...

Mätning 5

Överarmar:
Höger 30,5 cm
Vänster 30 cm
Byst utan bh:
Över 94 cm
Under 77,5 cm
Midja: 76,cm
Mage: 91,5 cm
Höft: 94cm
Rumpa: 104cm
Lår:
Höger 69 cm
Vänster 68,5 cm
Vader:
Höger: 37 cm
Vänster 37,5 cm



Minskat:

Under byst 1,5 cm
Midja 0,5 cm
Mage 0,5 cm

Ökat:
Höger överarm 0,5 cm
Rumpa 1cm
Höger vad 0,5 cm
Vänster vad 0,5 cm

Sovmorgon!

Eller ja, träningsmorgon kanske?
Nu ska jag sticka ner på spinning express sen core express =)
Härligt att träna på morgonen.

Uppdatering:
Nu är jag hemma och har precis duschat. Snacka om att det var skönt att träna idag. Svetten rann och jag körde gärnet! Min rygg... Jag hoppas inte att jag skadar den när jag tar i som jag gör! Mina muskler är lite..... eller är typ ingentin just i ryggen. Så det gör nytta med core kan jag säga =)

Nu är det määätar dax. Önska mig lycka till :S

Haha stackarn!


Moore

image862
Köpte Moore tidningen idag. Nä, jag gillar inte den! Dom skriver så fult om tjejer! Inte gilla!
Tycker mycke bättre om slitz och FHM

Mer socker


1,5 liter läsk (eller 42 sockerbitar)

chokladkaka 200g (eller 33 sockerbitar + 68 g fett)

1 hg lösgodis (eller 24 sockerbitar + 5 g fett)

(Hittat här)

Är du beroende av socker?

image858
(Bild)
Ditt resultat: 7 av 16

Du har svarat ja på fyra eller fler av frågorna. Du bör söka professionell hjälp av en sjuksköterska, dietist eller läkare för att göra en ordentlig bedömning av din situation och för att få hjälp att lägga om kursen.
517personer har gjort testet.


 

UPS!!!!image859


Gör testet HÄR

Hmm. Har jag hittat min själsfrände?

image857
Jag känner så otroligt för och med en tjej jag precis börjat prata med typ.
Vi har väldigt lika uppfattningar om saker och ting och jag har uppleft mycke hon går igenom just nu.

Vill bara säga att jag tänker på dig och finns här om/ när du behöver prata! Vill gärna hjälpa till om jag kan!



God Tisdags morgon

image856

Pigga och på G idag?

Jag är svin trött!
Även fast jag gick och la mig i skaplig tid i går kväll.
I dag jobbar jag 7.30- 12.30 =D

Köpte en resväska igår :D
Det vart inte den jag ville ha. men nästan. Jag ville köpa en ROSA från Wedins. Men den var självklart slut efter kampanien (200 kr rabatt) som jag missade för att jag inte hade pengar just då MORR!

Nu är det 8 dagar kvar!! Sen drar vi till Tunisein! F A N va sköt det ska bli att komma bort, byta milja och bara glömma allt va jobb heter!

Jag har kommit på att jag svär som som jag vet inte vad... Visst jag har alltid gjort det (mer eller mindre).. men inte så här mycke! Inte bra alls!
 
Nä, det blir väl att plocka fram lite frukost till mig själv då.. det har ju inte kommit någon än.
Ha en super bra dag!

Underliga saken om mig

Söta Evelina har utmanat mig att skriva ner 6 konstiga saker om mig själv.


REGLER:
Varje person börjar med att skriva sex underliga/egendomliga saker
om sig själv. Bloggare som blir tagna ska skriva sex saker om sig själv
i sin blogg och samtidigt ange reglerna för spelet.

Till slut väljer bloggaren sex nya bloggare och gör en lista av deras namn.
Efter det är gjort skriver han eller hon en kommentar i deras bloggar för att
låta dem veta att de har blivit tagna och att de ska läsa ens egen blogg för mer information.


  1. Jag är super rädd när jag går ute i mörkret! Speciellt när det är sent!
  2. Jag hatar alla människor när jag går på stan! Jag Klarar inte av så mycke människor, Det känns som man skulle kunna slå ner någon för att man blir så irriterad när alla bara beter sig som bufflar och går rakt på en.
  3. Jag är besatt/ beroende av att se snygg ut (inte för att jag alltid gör det, absolut inte!) Men allt som har med skönhet att göra typ naglar, hår, smink mm
  4. Jag är beroende av nässpray.
  5. Jag är tuttfixerad! (inte lite heller)
  6. SKOR! Jag älskar skor! Hade man pengar och var lite vanare att gå i högklackat så skulle jag ha MASSSSA skor!

Jag utmanar:
Maria
Linda
Carro
Bella
Camilla
Malin


5 Arbetsdagar kvar

Till semester =D
Tror ni jag längtar?
AAAAaaah Det ska bli såååå skönt!
Vill aldrig återgå till jobbet igen!
Ialla fall inte till detta jobb!

Låg å funderade i natt när jag inte kunde sova...
Man kan ju alltid söka ett annat jobb, så när jag får det går jag till bossen och säger att "höjer inte du min lön til.....
Så säger jag upp mig!" Fy fan vilken skön känsla det skulle vara! Ojojoj, Ja, nu sitter jag väl bara här och drömmer. Det känns som om ded dagen jag har pengar till utbildningen ligger låååååååååångt bort just nu =(
Den här hösten kommer ta livet av mig har jag en STARK känsla av, och det känns värdelöst!
Vad ska jag göra?

Det är väl bara att kämpa på antar jag.. Jag blir ju sjukskriven ialla fall 2 veckor i höst så de känns ju skönt!
Inte jobba jobba jobba jobba som en jävla galning i höst! Mitt i inskoliningarna typ. Men vad ska jag göra?
Jag har tamefan hört hela livet att "du måste börja tänka på dig själv!!!" Nu gör jag det!
 
Jahopp, Idag är det 7.30- 15.30 + möte 16- 18.
Sen resten av veckan blir det soft!
Halv dagar =) Hör ni hur skönt det låter?? H A L V D A G A R!! Jag nästan ryser hahaha

Sen är det träning VARJE DAG denna veckan! Dom dagarna jag börjar sent ska jag träna på morgonen =)
Så himla skönt! Då har man det lixom gjort. Sen blir man ju pigg oxå.

Nu kommer det barn.
Ha en bra dag. Kram

Tv tittande

Miss secret agent
image855

Tid:
21:00-23:05


(Miss Congeniality) Amerikansk komedi från 2000. Fröken Amerika-tävlingen har mottagit hot från en av landets mest ökända brottslingar. FBI har bevakat psykopatens utsvävningar under en längre tid och detta verkar som deras bästa chans att fånga galningen. Planen är enkel, en av deras agenter måste infiltrera tävlingen som en av fröknarna. En sökning genom dataregistren ger fullträff i form utav Gracie Hart, en naturlig om dock lite vildväxt skönhet. Gracie behöver fixas till rejält om hon ska kunna agera som fröken och Victor Melling får uppdraget att göra om henne, något som ska visa sig vara lättare sagt än gjort. I rollerna: Sandra Bullock, Michael Caine, Benjamin Bratt. Regi: Donald Petrie.

Sen blir det sängen. Godnatt

IQ Test

Har du inget för dig så gör detta trista test!
image852

image853

Det var väl inte fy skam eller???
HÄR gör du testet.

image854

Nu ska jag...

Fixa naglar =)



RSS 2.0