Dag 2

Godmorgon.
image1744

Efter igår så trodde jag att jag inte skulle ha några som helst problem med att sova å trött jag var. Jag och Jimmy tittade inte ens klart på filmen igår. Vi gick bara raka vägen bums i säng. Tror ni inte att allt som jag lärt mig i går snurrade runt i huvudet på mig så att jag inte kunde somna då? Jag var så trött men jag var så uppspidad att jag inte kunde slappna av. Jag låg och rabblade klassisk spa manikyr säkert 50 gånger. Jag låg och försökte komma på vad nagelband egentligen heter (Epenikio eller något sånt. Osäker på stavning) Sen sonmade jag ialla fall efter många om och men. Sen vaknade jag vid 3 tiden någongång och kunde självklart inte somna om. Suck. Jag låg kvar i sängen en timme tror jag. Sen (har mamma lärt mig att man inte ska ligga å stirra utan göra något sen lägga sig igen) gick jag upp och skrev rent gårdagens anteckningar. Förskte sova och klockar rann iväg. Tror inte jag somnade på soffan förns vid 6 tiden igen. Och då vaknade jag 6.10 av Jimmys klocka. Då gick jag in och la mig i sängen igen. Somnade ganska fort tills jag hörde att Jimmy gick. Kunde som tur var somna om sen igen. Nu för en halvtimme sen var det dax för min klocka att ringa. Tror ni jag är trött eller? Pust! Fattar inte hur jag ska kunna ta in så mycket information idag. Meeen, det är bara att kämpa.

I dag är det en ny dag och nya utmaningar! andra dagen på utbildningen och vi ska redan idag ta kunder inom klassisk spa manikyr. Spännande och läskit såklart! Jag hoppas att vi får öva lite på förmiddagen och att kunderna kommer på eftermiddagen. För jag känner att jag skulle behöva lite mer kött på benen!


Uppdetering

Idag har det varit ganska lugnt men ändå intensivt. Vi har hatf kunder hela dagen. Det är jätte kul, men jag är inte nöjd med lackning men jag är ju där för att lära mig. Ellerhur?! Nu börjar man kunna det här med klassisk spa manikyr ialla fall. Imorgon ska vi få lära oss Lyx spa manikyr och ta kunder inom det. Så ring HIT 08-580 193 19 och boka en tid hos mig vet jag ;) Det finns ju även andra duktiga tjejer om inte jag har tid =) Ni är så välkomna!

Äntligen TISDAGEN jag väntat på!

image1742

Det är jag minst sagt!
Jag kunde inte somna om när Jimmy hade gått, såklart! Vad annars när man får sova en timme till?!
Jag är såå nervös! Gaah!
Men det här ska nog gå bra! image1743 Det är väl värst så här första dagen/arna när man inte vet någonting. Men snart lär man ju känna sina klass kamrater då går det nog lättare.

Dag 1. Introduktion, föreläsning av Dr. Polh Zsolt om hudens, naglarnas, hårets funktioner, anatomi, nagelsjukdomar samt hygien 8 timmar.

Linda. Lycka till idag!)


Ha en bra dag!


Uppdatering

Nu är jag hemma och har fått i mig lite middag. Har inte hunnit känna efter riktigt hur trött jag är. Det har varit så ROLIGT men så mycker infomation på en gång. Jag förstår inte hur man ska kunna lära sig allt på bara sju veckor. Idag hade vi först en lite pressentation och sen kom Dr Polh Zcolt och hade föreläsning. Det var lite svårt att hänga med i alla konstiga ord för han pratarde lite "sjukhus snack" om ni förstår vad jag menar? Men man fick "läsa" lite mellan raderna. Sedan var det lunch. Vi gick och åt Indiskt/ italienskt (minns inte vad den heter nu) Men gott var det och jag fick med mig en liten doggybag. Tillbaka på salongen igen och vi började gå igenom naglarnas uppbyggnad lite och nagelsjukdommar mm. Sen var det dax att gå igenom Lyx spa manikyr och sen fick jag även prova att göra en klassisk spa manekyr på en av tjejerna som också går kursen. Det var jätte många olika steg man ska komma ihåg i rätt ordning osv. Imorgon ska vi redan få ta emot kunder. Gaaah! Här går det snabbt fram. Intensiv kurs var det ja...

Har även fått hem ett star paket så nu vet ni att det bara är att komma hit så jag får öva på er ;)

Nu blir det HarryPotters nya film med älsklingen :)
Ha en bra kväll


Bad

image1741ahh, så skönt det var med ett bad! Låg faktist ovanligt länge idag. Huden är som ett russin hehe. Man måste ju göra sig fin tills imorrn =) Den stora dagen ju! Ialla fall för mig!!! Har planerat kyckling, couscous med tzatziki. Mums va?! Nu ska jag börja med maten. Och hoppas på att jag får behålla den sen! Ha en bra kväll.

Uppdetering

Jag fick behlla maten och såg klart filmen och den var bra!
Se den!

Sista dagen


Som inte vart någon dag... Jag började ju titta på film igår kväll och jag såg aldrig klart den. För mitt i filmen fick jag sån kramp i magen och gjorde både de ena och andra på toanimage1735. Mådde verkligen pyton! Trodde typ att jag skulle få åka in och operera ut blindtarmen så ont hade jag... Idag känns det konstigt i magen. Tomt! och jag är snurrig i huvudet. Jag hoppas verkligen att jag mår bättre tills imorgon!!! Vaknade för en tid sedan och har pratat med mamma. Varför mår man alltid bättre efter att ha pratat me mamma sin? Konstigt det där! Det är lixom trygghet i hennes röst!♥

Jag ska nu ta mig ner och köpa något lätt att stoppa i mig. Ska även se om jag kan hitta till ams för att fråga vad som krävs för att få "starta eget bidrag" Måste förbi World class för att lämna in sjukintyg så jag kanske kan få lite pengar tillbaka. Å om jag orkar ska jag sola.

Uppdatering

Nu har jag fått i mig lite Proviva dryck. Känns lite skönare i magen nu.image1740 Så var jag nere på AF (inte ams som jag trodde de hette) Frågade om starta eget bidrag och tjejen sa att det praktiskt taget var omöjligt att få det så länge man inte var arbetslös image1737 (och inskriven). Och att det var en ganska så lång prosedur med möten som bara finns inne på sveavägen kl 15 på dagarna. Jätte bra när man går i skolan... image1738Suck. Varför ska att vara så krångligt? På world class gick det ialla fall bra. Dom lägger pengarna för 7 veckor i en "pott" och nästa gång det är betalningsdax så dras pengarna därifrån först. Så det lönar sig att gå och prata med dom image1740 Sola gjorde jag med. Det var iiiis kallt i början, för jag var den första att sola. Men sen vart det så där äckligt varmt mot slutet igen. Men nu har jag lite färg igen. Slipper man se ut som ett lik imorgon på min FÖRSTA DAG i skolan!!!!!!!!!!! Gaah! Fattar ni? image1739Nu är den dagen här.. Som jag har väntat och längtat! Huvva! så nervös jag blir när jag tänker på det! Meen, en dag i taget nu! Jag måste sluta tänka så mycke!

Söndagen

Ja, vad har jag gjort? Tvättat och plockat lite här hemma. Städat ugnen, det behövdes verkligen! Jag har tagit fram kött och lagt på tining för lite senare ikväll när älsklingen kommer hem fråm bandy matchen blir det kött me pommes , sallad och sås. Mums! Sen blir det film =)
image1734

Ha en bra kväll!

Ginas hemsida

http://www.ginatricot.com/se/#/grid/1
Gina har uppdaterat sin hemsida.. Vist var det väl bra men man ser ju inte hur kläderna ser ut!!! När man kommer in på första sidan ser man mini mini rutor med klädersplagg som tar JÄTTE LÅNG tid att visas. image1730

Så säger vi att jag väljer att gå in på just klänningar. Och ennu en sida med mini bilder fast inte lika många. Man ser inte alls hur plagget ser ut i dessa små rutor så man måste välja att gå in på alla och det tar sin lilla tid när man ska ladda upp varje bild.. När man väl fått upp bilden så fårt man ändå inte se hela. Man får skrlla upp och ner för att se hur klänningen ser ut, vilket inte är kul när man vill se en helhet!


DÅLIGT!!!


Mr muscle

Ett litet städ tips
image1729
Räddaren i nöden när man ska göra rent i ugnen. Det går lätt som plett =)

Vintertid

Glöm inte att ställa om klockan i natt!!!
image1727

Jag vill bli brun igen!

image1725
Jag var och solade idag. Det känns så mycket fräschare när man har lite färg på sig. Men hur nyttigt är det?
Där jag solar får man otroligt mycket färg. Det kostar 65kr för 20 min och man ligger och får nästan panik så varmt det är. Där jag har solat förut har det hänt att man ligger och fryser hehe.




image1728




Någon som vet var det finns spray tan i Stockholms området och vad det kan kosta? Hur länge håller det?

Utmaning

Jag har blivit utmanad av Camilla och Zack

Här är reglerna:
1. Länka till den som utmanat dig.
2. Berätta 7 sanningar om dig själv.
3. Utmana 7 personer i slutet av ditt inlägg.
4. Lämna ett meddelande till dem du utmanat.

Här kommer sju sanningar om mig:
Jag är alltid i tid! (går minst 5 min tidigare än jag behöver)
Jag tänker oftast på alla andra före mig själv.
Jag är en bra lyssnare!
Jag hatar min mage!
Jag älskar mina ögon. (inte för att skryta, men det är dom jag gillar bäst hos mig själv)
Jag vill att alla ska tycka bra om mig. (vem vill inte de?)
Jag är allergisk mot nickel.

Jag utmanar:
°
Maria
°
Linda
° Malin
° Kristina
° Kattri
°
Carro

Och självklart får alla som vill göra denna.


Kvällens idol

image1723

Är heeeelt klart Marie!
Hon var super ikväll!

Ut me Sam nu för i helvete!
(Ursäkta ordspråket, men han suger!)

Uppdatering:

Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej!!!
Vad är det för fel på svenska folket?????
Evelina.. Nä. Det var SAM som skulle ut!!!!!!!!!!!!!!!!

Roligare kunde man ju ha en fredagskväll!

image1722
Vet ni vad jag gör? Jag sitter och sorterar papper som en annan kontorist. På en fredagskväll? Va har hänt? Vist är det skönt äntligen få det gjort. Men man kunde ju suttit å druckit gooooda ISKALLA Corona nu. Gaaah! Va tragisk jag är?! Sitter och sorterar papper på en fredags kväll......

BLÄÄÄ!

image1720image1721Jaha. Då sitter man hemma ialla fall. Kvällen är inställd. Fan va trist! Jag som verkligen såg fram emot detta! Hade ju packat party kläder å smink å varit på bolaget å köpt lite dricka och då.. Jo, då skickar Martina mess å ställer in allt. Å gissa, Jimmy har bokat upp sig med R vid tv spelet hela kvällen. För jag skulle ju inte vara hemma.
Aja...

Äntligen fredag

image1717Sista fredagen att jobba. Sen är det bara en arbetsdag kvar! YEEII! Idag blir det jobb mellan 7,30- 15.30 sen åker jag direkt till min sötis Martina. Tro det eller ej men vi ska ut å parta. Det var typ nåt år sen jag var ut och partade ordentligt sist och det är säkert 7 år sen Martina var ut sist för hon har ju legat hemma å fött barn i några år hahaha. Det ska bli skojj!!! Något som inte var lika skojj var att gå in på swedbank och titta hur mycket pengar jag har att röra mig med ikväll. Det var inte mycket ska jag säga :( Dom har dragit min sjuklön från sjukskrivningen nu så det fattas typ några tusen. Nu börjas det. Det ända jag inte ser fram emot med skolan är min kommande piss dåliga ekonomi! Jag kommer inte ha en krona över räkningarna i minst 3 månader ialla fall :( Sen får vi se om jag kommer igång med att jobba med naglar.

Ha en bra dag/ kväll

Godmorgon

image1716
Efter många om och men fick jag till slut en tid för Cellprov idag på morgonen. Tur för jag var tvungen att ta nu innan skola börjar för att slippa missa något på skolan. Det är alldeles för dyrbar tid känner jag!
Usch, själva cellprovet är en baggis , men resultatet är jag verkligen nervös för! Jag har ju haft förändringar två gånger innan men jag hoppas nu slippa det!
Jag vill inte ha förändringar en gång till! Låt mig slippa!
Jag har hört något om typ att man ska kunna få en spruta kanske? Mot just detta. Men det konstar väl säkert en förmögenhet. Men just nu känner jag att jag hellre skulle betala än att få typ livmodercanser... Såklart! Vem skulle inte gjort det?
Nä, ska strax sticka till Gyn men ha en bra dag hörrni!

Snurr snurrrr snurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!!!

image1714
Såhär känns det i mitt huvud just nu!
Jag har så mycket att tänka på! Det är skolan, starta eget företag (med allt vad det innebär) Jobb, öppna eget/ hyrstol? Pengar under utb, bank lån, ekonomi i företaget, produkter, kunder, priser, vidare utbildningar. Vad måste jag veta, vad måste jag kunna? Vad ska jag göra, hur ska jag göra det? När ska jag göra det? Jag har efter att ha pratat med mamma♥  igår bestämt mig att jag ialla fall ska försöka ta en dag i taget. För att jag tänker mig knäpp, jag kan inte längre sova på nätterna och det är skit jobbigt! Att somna har jag verklgen inga problem med för jag är totalt slut i både kropp och knopp efter en dag på jobbet. Men jag vaknar stup i ett av att jag antingen är kissnödig, snorig, hostig, tror att jag försivit mig, (stress) vaknar av drömmar mm och sen ligger jag där och funderar på allt och kan inte somna om. Jag blir jätte stressad av att tänka på allt detta. Av att inte kunna, av att inte veta, av att inte ha kontroll! (Mamma ;) Det känns som att man skulle gå en starta eget kurs egentligen. Men när ska jag ha tid med det? Utbildningen startar på tisdag och sen är det meningen att jag ska ha startat eget när skolan ä slut.
Hjälp!

1 vecka!

image1710

Nu är det bara en vecka kvar image1712
Nästa måndag är dagen innan skolstart. Fy vad nervöst!
Men oj vad roligt det kommer att bli!!!
image1713


Måndag morgon

image1709Morrn då...  Trött som ett as är jag. Men jag borde vara pigg för jag har sovit ganska mycke i helgen. Det har varit super skönt! Jahopp. Då är det ÄNTLIGEN den sista veckan nu ialla fall. (sista hela veckan) Fy fan va underbart skönt det ska bli alltså! Att lämna Det (som är en person) Har bara lust att skratta henne rätt upp i ansiktet när jag förhoppningsvis ringer och säger upp mig när en tid har gått Mohaha! Alltså, jag brukar inte vara otrevlig mot flk även om jag inte gillar personen i fråga.. (Man har väl blivit uppfostrad) Men det går inte att vara trevlig mot Det! Åh. jag blir så arg bara jag tänker på henne. Så nu skiter vi i de. Jag ska strax gå till jobbet och avverka (Kan man säga så?) min näst sista måndag. GAAAH va skönt!

Naglar

 Designed by Anja Eisenmann


Dsetta var bara några av hennes "alster" Guuuu va duktig! LÄNGTAR!

1,5 år

♥1,5 år tillsammans♥
image1701image1701image1701image1701image1701image1701image1701image1701image1701image1701
image1700

Idag för ett och ett halft år sen träffades jag och min älskling =)
(Bild från vår första resa tilsammans)
image1702

Mys kväll

Mätt mätt mätt!
Har just tryckt i mig middag, bakad potatis, vitlökssmör, kött, sås, sallad och inlagda vitlöksklyftor. Mumma! Men huuu så mätt jag är! Har laddat vardagsrumms bordet med chips, godis, wasabi nötter (eller vad de heter) (sånna starka äckliga saker) å natur godis så klart =) Det ska vi äta tillsammans till Free Jimmy
image1699

Uppdatering


Free Jimmy var ren KATASTROF!
Jag hade fått för mig att den skulle vara rolig. Men den var bara konstig!
Nä. Se inte den!

Idol

Tyckte egentligen ingen gjorde ett jätte bra framträdande igår. Synd med tanke på att det var roligt med nya låtar. Som spelas nu liksom =) Hade kunnat bli huur bra som helst!

Evelinas framträdende med Apologize var väl ingen hitt. Jag tyckte inte rösten passade. Men det kan ju vara så att man gämför med orginalet för den låter är verkligen GRYMT bra!!!


image1697
Gathania åkte ut och det var heeeelt rätt! Vet inte men jag klarar inte hennes S när hon sjunger. Sen hennes ögon som hon drar ihop på ett underligt sätt...

Nästa som ska ut är Sam!

Den som ska ta hem hela skiten är Marie
image1698

Hejja Marie!

Never give up!

Till min vän Linda
image1696

Å alla ni andra (inklusive mig själv) som behöver en putt uppåt =)
Ha en bra dag!

Onsdag

image1695Jaha, då vart det onsdag då.. Fy vad tiden går sakta! Så som lilla Nasse här på bilden går jag och tänker när vi går ut med barnen och någon gammal tant typ går förbi och tycker att barnen är såååå söta... hahaha! Du ska se hur söta dom var innan vi kom ut.... Skriker och har sig. så söta va?
Hur kunde jag tänka så fel??? 1 vecka å en dag va? pyttsan. Det var två hela veckor huhuuuu! Surt som fan! Aja, det är bara att gilla läget och bita ihop. Kommer chefen så vet jag inte vad jag gör.. Vi ska iof ha möte idag om framtiden med den andra chefen men hon är ok iaf. Hemsk men... A. skit samma. Men jag fattar inte vad detta möte ska vara bra för.. -Vad händer när du pluggat klart? - Jag vet inte. Typ? Jag vet ju faktist inte! Men jag vill för allt i världen inte tillbaka till den här skiten. Då byter jag hellre jobb! Speciellt efter det chefen sa igår:

- Nu är det inte så långt kvar för dig!? Hur känns det?
- Jätte skönt!
- Sen efter utbildningen hur tänker du då?
- Jag vet inte det beror ju lite på om jag får jobb.
(halvägs ut ur rummet) - ja, men det ser ju ut som om du kommer tillbaka.

Gaah! Vad menar hon med de????

Nä, Back to hell- ALDRIG!!!

Ha en bra dag. Det ska jag försöka ha.

Neeeeeeeeeeeeeeeeeej!

image1693
Jag har tänkt fel.. Har hela tiden trott att det är denna vecka och måndag kvar tills utb. men det är 2 hela veckor kvar. Jävla skit också!

Tävling

Länka till Lolita

image1692

Det enda du behöver göra för att vara med och tävla är: Skriva en rad eller två om tävlingen i din blogg och länka till Lolita. Sedan lämnar du en kommentar i de HÄR inlägget, om att du gjort detta så att hon vet att du är med i tävlingen. Du kan vinna en goodiebag värd 1,000 kr.

Stureplansprofilerna fick sitt straff!

image1691

Läs domen här

Kvinnan grät av glädje

Båda döms för grov våldtäkt

Överklaga?? Varför kan dom bara inte ge sig och fatta att dom har gjort något så fruktansvät fel?!
Enligt mig var 4 år ett milt straff! Tänk att dom förstöt två tjejers hela liv!!!! Vad är då fyra fjuttiga år?
En fis i rymden typ!


Svart svart svart!!!

Vilken helvetes dag!!!
Dagen började bra. (Vist trött som vanligt...) Men i förmiddags precis innan vi skulle gå ut hittade vi typ alla barn dyngsura vid hanfaten. Jippie!! INTE! Så det var bara av med alla kläderna och på med nya... Innan kl var 11 var jag slut som människa. Skrik och stress till tusen. Sen var det lunch. Den fick man kasta i sig till trötta och skrikande barn.

image1690
Sen möte med chefen;
A. Det är bara ett svart hål just nu. Jag måste smälta hela grejjen! Jag är fortfarande så jävla föbannad!
Vår chef borde inte få kalla sig chef ens! Jag sa att vi inte tänker fylla i närvaro papprena på oss personal förns dom stämmer överens med personalen som jobbar. Hon hade glömt bort två personer och satt dit nån som inte ens finns. Borde inte en chef ha så pass koll att hon vet vilka hon jobbar med??? (ok. hon är relativt ny. Och hon har inte hand om peronal frågor. MEN. Varför i helvete satt HON och gjorde dessa listor överhuvetaget då????)
Då fick jag som en katt fräsning tillbaka att "vilken ton du använder. Bla bla bla. Det är eran plikt att fylla i dessa. Jag har inte jobbat så länge så ni ska ha överseende med detta.bla bla man kan faktist göra fel. bla bla) Jag höll på vräka ur mig tusen saker till men knep igen käften.. SOm tur var! Annars vet jag inte hur det hade slutat.

Inte nog med det. På vägen hem så var det en olycka mellan två stationer så vi fick tränga in oss på ersättnings bussar. Suck!!!

Tur att man fick prata av sig lite och tänka på annat en stund på salongen ialla fall.
Iallt detta svarta ser jag ett liiitet litet ljus. Om två veckor "räddas" jag. Då startar utbildningen.

FAN VA SKÖNT DET SKA BLI Å SLIPPA DET HÄR DÅRHUSET TILL JOBB!

Hostel



Nu i helgen såg vi Hostel 2. Dessa filmer är så sjuka! Önskar att jag aldrig sätt dom! Dom får magen att vända sig ut och in! Quentin Tarantino och dom andra som gjort filmen måste ju ha något allvarligt fel i huvudet som ens kommer på allt!!! Se dom inte! Dom är VIDRIGA! Det är bara förnamnet!

Godmorgon

Jag satt uppe sent och tittade på film igår kväll. Jätte trött stänger jag av tv när filmen är slut och myser ner mig i sängen. Plöttsligt får jag upp tankar kring min chef/ mina chefer om vad jag ska säga på mötet på tisdag (som JAG inte brukar gå på) Hur ska jag förklara så dom förstår.. Tankarna snurrar vidare om hur jag ska tala om viken dålig chef hon/ dom där. Helt plöttsligt är klockan över 01 på natten och jag blir stressad över att jag måste sova för att orka jobba. Men tankarna maler på. Tillslut måste jag ändå somnat för jag vaknar minst 2-3 gånger på natten av att jag är så förbannat kissnödig så jag måste upp. Jag drömmmer något så fruktansvärt också. Mardrömmar. I natt fick jag tänderna utslitna. Jag har hört något om: drömmer man om att man tappar tänder är man stressad och har för mycket i huvudet och det kan ju stämma? SUCK! nu när klockan ringde trodde jag nästan att jag hade ställt den fel. Mina ögon gick knappt att öppna så trött jag var! Nu måste jag ta å sätta på mig ytterkläderna och åka till jobbet.

2 veckor och 1 dag kvar!!!

Lite kort om helgen

Det har varit såååå skönt att inte suttit vid datan ett svatt knappt under helgen ska ni veta! Jag har fortfarande inget att berätta egentligen men jag tänkte ändå skriva några rader innan jag hoppar i duschen. Jag har bara tagit det lugnt hemma, legat och glott på tv, film och ätit massa go mat och andra onyttigheter tilsammans med Jimmy. Någon gång ska man väl få unna sig?! 

Vi såg bla.


Shrek 3 och Ocean 13

Jag hade ganska stora förväntningar på Shrek så jag vart lite besviken på den då jag trodde den skulle vara roligare än den var. Men den var absolut se värld!

Ocean 13
var tråkig! Jag hade ingen lust att sitta och titta på en sån film. Jag var på humör för en film som man slapp tänka och vara i full fokus på ingen tänkar films humör! Det var mycke snack och planerande men man ska vara lite mer med om man ska fatta något. Jag halvsov genom filmen trist  nog. Så det är ingen film jag kan rekomendera.

Sen igår kväll låg jag och tittade på The wedding date

En romantisk komedi. Älskar sånna filmer. Man bara ligger och njuter näör man tittar och slipper tänka och fundera massa. hehe.
Vist vill jag se "tänkar filmer" ibland också. Men då ska jag vara på det humöret.
Strunt samma. Denna film rekomenderar jag den är mysig!

Nu vet ni att jag lever. Så nu ska jag hoppa i duschen.
Ha en bra söndag!

Blogg torka

image1684


Jag har 0 motivation. Vet inte vad jag ska skriva. Har inget intressant att berätta mer än det vanliga tjatet om trötthet osv (inte för att det är intressant..) men det känns uttjatat nu så jag ska inte prata om det mer på ett tag! Drar bara ner mig själv längre ner när jag tänker på det. Hmm, ja. det var det. Jag kommer väl igen när jag har något att skriva som är aningens mer intressant att läsa hehe.

Gäsp

Samma sak idag. Jag kan bara inte somna om när Jimmy går. Imorse vart jag lite irriterad för att han sprang in å ut i rummet, inte stängde dörren osv. Men det var väl tröttheten som sa ifrån. Jag gick upp. Ingen mening med att ligga kvar och vara täppt i näsan. Fy va mörkt det är på mornarna nu :( Vår ena lampa i hallen är trasig. Ser ju knappt någonting. Skickar med en trött- morgon bild i mörkret hehe. Ha en bra dag allihopa!

Helt slut!

image1681
( Bild: Trötta jag på jobbet)
Jag har verkligen inte en kraft i kroppen kvar efter denna dag! Den har varit jätte jobbig! Speciellt nu på eftermiddagen. Alla ungarna har slagits och bråkat hela eftermiddagen. Suck! Jag fick ialla fall gå hem lite tidigare. Det var skönt! Det har blivit yoghurt och müsli hela veckan till middag för varken jag eller jimmy har ork att laga mat. Nä, ikväll blir det nog inge mer data sittande, Jag pallar inte! Det bir tv som gäller. Heroes kommer ju idag =) Ha en bra kväll.

Go middag

image1679
Sitter på jobbet på rast. Egentligen får vi inte gå in och titta på privata saker men det skiter jag i! Vill jag göra det så gör jag det! För vad kan dom göra? Säga upp mig? Gärna för mig. Mohaha!
 
Mina chefer vart skit sura (tydligen) för att vi inte var på mötet igår. Men vill dom något kan dom komma direkt till mig och prata så ska dom minsann få höra!

Innan jag ska börja plugga måste jag uppsöka läkare av två skäl. Det första är att jag måste tillbaka och ta ett cell prov. Skit viktigt då jag haft förändringar och tagit bort detta 2 ggr och jag hoppas verkligen att det är borta nu! Det är nästan det värsta jag varit med om. Det andra är för min täppta näsa. Det måste finnas ett annat alternativ än nässpray. Typ tabletter vet jag att det finns men frågan är om det har samma efekt? altså jag vill ju bli av med mitt beroende! Jag vet inte om jag är förkyld eller om det är nässprayen som gör att jag blir täppt. Det måste jag ha reda på!

Nä, ha det så bra nu så hörs vi.

morrn

image1678

Trött som vanligt!
Kunde inte somna om efter att Jimmy gick.. Suck.
Nu sitter jag och väntar på att tiden ska gå.

Somnade direkt efter DHW igår. Jimmy spelade inte en sekund igår. Vi låg och tittade på Skattkammarplaneten (Tecknat) och sen på tv. Mys pys var det!

Idag är det Onsdag!! Nu är det inte långt kvar till helgen =)
Yeeei! hihi

Ha en bra dag idag!

Köp rosa bandet IDAG!

image1677

Denna blogg fick jag tips av hos Isabell och jag vart med henne helt tårögd av att läsa det hemska! En tjej på 20 år som redan har bröstcancer. Cancern har spridit sig för mycket & behandlingarna har inte hjälpt ...Helt otroligt att det drabbar så många & unga. Pallra er iväg till en affär t. ex Lindex & köp ett rosa band. Jag har tänkt göra det i några dagar men inte gjort det än. DU kan också hjälpa till. Tänk extra mycket på liv imorgon ( 10 okt ). För då somnar hon in..

Det kanske var så att det var en bluff blogg ändå! Den är nämligen borta nu. Men köp rosa bandet ändå. Det finns fler som behöver hjälp. Jag tycker att det är helt sjukt att man kan hitta på en sån sak! Vad är det för hjärtlösa människor?

Slösat pengar.

Gick förbi en affär.. Ups! Gick inte bara förbi...


Jag kunde bara inte låta bli!!

Äntligen är måndagen slut.

image1669
Ända sen jag klev upp i morse har jag varit trött! Jag har fryst, gått med fleas tröja och halsduk på mig hela dagen och huttrat. Ställde mig till och med i torkskåpet ett tag efter vilan och värmde mig.
image1670

Håller på laga lunch för 3 dagar framåt. Det blir kycklig och pasta sallad. Jag vet, lite enformigt. Men just nu har jag inte pengar till något annat. Idag vart det yoghurt och müsli till middag. Jag känner mig redan hungrig igen. Men jag har inga kalorier kvar... Suck


Imorrn börjar jag kl 7. Upp tidigt med andra ord. Fast jag slutar ju 13.30 också. Skönt! Man får väl passa på att njuta av dessa tidiga dagar nu dom här 2 veckorna som är kvar. Sen blr det 9-18 varje dag. (Egentligen ska vi ha möte på jobbet iorgon kväll. Men jag SKITER i de! Dom skiter ju i mig. Cheferna alltså. Dom har redan räknat bort mig från arbetslaget. SÅ varför ska jag angagera mig?) Hmm, undrar om Jana har tid att komma in till stan och ta en fika med mig då???

image1671

Nä, nu blir det ett varmt bad och sedan att mysa ner sig i sängen och titta på tv. Ha det bra!

Måndag

image1668
Godmorgon. Jag har sovit mig igenom natten och nu kämpat mig upp ur sängen. Jag är så trött så trött! Min stubin kommer nog inte vara så lång dessa 2 vackor som är kvar. Jag har verkligen INGEN lust att gå till jobbet! Jag vill bara glömma att jag har ett jobb känns det som! Det borde ju bli lättare för varje dag tycker man, men jag känner tvärtom. Konstigt! Ju närmare utbildningen jag kommer destå jobbigare blir det! Det är som att min kropp och delar av min hjärna har har slutat jobba... Äh svårt att förklara. Men det är lite en liknande känsla som när man ska gå på sommar semester. Då lägger min kropp också av när det inte är så lång tid kvar. Skumt! Är det bara jag som reagerar på det sättet??

Ha en bra dag nu. Så hörs vi.

Avslappnad

Ja, jag kuta ner till Konsum och köpte natur godis för 10 kr =) Nu är jag lycklig =)
image1667
image1666

SUG!!!

Jag är så jäkla sugen på något sött så jag tror jag dunkar huvudet i väggen snart!!!
Vi har verkligen NADA hemma.
Jag skulle vara så duktig å ställa mig och baka kokosbollar tänkte jag.
image1664
Men vi hade inga havregryn. Suck!
Kola kan man ju göra. sån 5 minuters ni vet?!
image1665
Nä, ingen sirap. Gaah.
inga ägg heller. Det finns inget man kan göra!
Ska jag gå ner till konsum kanske????

Boring!

image1662
Jag har så trist! Vad ska man hitt på? Hungrig är jag också. Vi har planerat revbensspjäll till ikväll. Men jag vill ha något nuu! Jag tror jag går å lagar lite pasta.

Kalles..

image1659


Kalles kaviar med banan smak???

Jag har länge tänkt att jag ska skriva om detta men inte gjort det bara. Alltså.. vad är det för pucko som kommer på en sån sak????????? BLÄ! Jag har ju inte smakat men det låter verkligen skit äckligt i mina öron!
Någon som varit modig och testat?

Söndag

Ja jag vet trist rublik! Jag är dålig på dom!

Vaknade av att telefon ringde vid 10 tiden i morse. Jag som tyckte att det var såååå skönt att sova just då. Sen kunde jag inte somna om så klart. Men lika bra var väl det egentligen. Imogon är det uppstigning tidigt till jobbet igen. Jippi. BLÄ!

Två veckor.., Kan ni fatta????? TVÅ VECKOR!!!!!
Det är ingenting!

LÄNGTAR!!!

Nyckeln till frihet

image1658

Har jag precis tittat klart på. Den är bra! Har du inte sätt den så se den!

Säg att du älskar mig

image1657

Såg jag precis. Den filmen är så hemsk! Jag hatar egentligen den filmen! Jag vill bara hoppa in i filmen och slåss! Jag klarar inte av att se den värsta senen av alla ens. Då spolar jag. Usch, att sånt händer varje dag får mig att må illa!

En liten lista

En lista i lördags tristessen!

  • Har du pojkvän/flickvän? Japp
  • Är du kär? Japp
  • Hur tidigt stiger du upp? Olika. Allt mellan 5.45- 6.45 på vardagar. 9-14 på helger.
  • Vem/vilka vet mest om dig? Maria
  • Gillar du att slåss? Nej!
  • Vad ska du göra ikväll? Inget planerat. Bara at det lungt och försöka bli frisk!
  • När var du senast full? Full å full. Men jag var lite berusad igår kväll.
  • Har du utländska föräldrar? Nopps
  • Var har du ont? hmm. ingenstans just nu.
  • Är du bra på att måla? nja. Inte på fri hand. Men är ganska bra på att rita av måste jag väl skryta lite med hehe
  • Vem kramade du senast? Jimmy
  • Vad längtar du till? Till min utbildning och sen att få jobb såklart =)
  • Favoritalkohol? Lite olika. Men kanske likör 43 med mjölk är favoriten?
  • Vad heter dina husdjur? har inga husdjur.
  • Har du körkort? Nepp
  • Favoritgodis? cholkad och salt lakrits!
  • Morgon- eller nattmänniska? Hmm ingen! Är alltid helt slut om kvällarna och hatar mornar!
  • Sparare eller slösare? Hm, båda. Kan spara om jag verkligen vill.
  • Har du några homosexuella vänner? Nä, inte vad jag vet ialla fall.
  • Bio eller promenad? Hm, bio. Men det är skönt med promenader om man har sällskap! och vädret är fint!
  • Är du kittlig? under fötterna ja.
  • Rädd för insekter? Är inte rädd för insekter..men tycker dom är sååå äkliga!
  • Anser du att du är stark? ehm NÄ!

  • Fredags kvällen

    image1656

    Blev ju då inte riktigt som jag hade tänkt mig. Jag var/ är ju heller inte så pigg egentligen men gjorde mig iordning  ändå. Jag hade slagit in inflyttningspressenten för N och M har precis flyttat till radhus. Väl där så kom vi in till en härlig doft av vitlök. Han hade en potatisgratäng i ugnen. Mums. M hade inte kommit än pga att hon var ute med sitt jobb innan och tog en öl. Men vi slog oss ner och väntade. Efter en stund ringde M och sa att hon inte kunde komma av ett skäl som jag inte vill skriva. Då plockade N fram maten och vi började äta. Det var jätte gott verkligen! Men N gick ut och pratade med M under hela middagen så jag och Jimmy satt där själva. Hmm, förortsmiddag or what? Aja, sen tittade vi på Idol och drack. Sen tog vi en taxi till billjarden. Det var skojj! Vi turades om att spela i lag. Den som körde själv vann alltid. Ganska coolt hehe. Ja, Jimmy skulle ju upp tidigt nu imorse så vi drog oss hem vid 12.30 tiden. Bättre lycka nästa gång hehehe?? Jag hade trevligt ändå, Men de vart ju inte riktigt som det skulle.

    Lite piggare.

    image1654Har legat och vilat en stund och känner mig faktist lite piggare. Jag är knappt täppt, jo, lite men inte alls som det varit. Vi har blivit bjudna på middag hos vänner ikväll jag och Jimmy. Det blir middag, lite alkohol, Idol och sen kanske biljarden om vi har lust och ork. Låter inte det som en mysig kväll så säg?! Jimmy ska upp tidigt imorgon på match så det lär inte bli så sent heller. Det känns bra eftessom jag inte är 100! Ska gå och vila en stund till så jag orkar sen =)
    image1653image1651image1652

    Bad dax

    image1648
    Nu ska jag lägga mig i ett bad ocb bara ta hand om mig själv =) Det behövs!!!




    Uppdatering: 13: 00
    Nu har jag badat, tvättat håret, rakat, skrubbat och sörjt in mig. Noppat ögonbrynen, färgat dom och håller på färga fransarna med. Fönat och plattat håret.

    Har plockat lite här hemma, vikt tvätt från igår, tvättat en tvätt och hängt, bäddat, plockat bort småsaker som ligger överallt. Det ända jag inte tänker göra är att diska. Det är Jimmys disk! Det kan han gott göra tycker jag!

    Nu måste jag gå å ta bort färgen från fransarna innan dom trillar av hehe.

    Va i FAAN!

    image1647Va trött jag blir! Kan jag få bli frisk nu? Igår var det magen, det känns mycket bättre idag! Jag sov mer eller mindre hela dagen igår så därför sitter jag uppe nu. + att minimage1645 näsa är så täppt att om jag lägger mig ner kan jag inte andas. + att Jag har fått så ont i halsen IGEN.. Ni vet så   där torrt och retligt ont så man måste svälja stup i ett.. Jag blir så trött! Jag är så rädd att jag ska vara sjuk när utbildningen startar. Det får bara inte hända! Jä..a ungar å smitta från jobbet då! BLÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ!

    Mår lite bättre

    Har sovit nästan hela dagen. Knappt kunnat röra på mig. Nu har jag fått i mig lite mat och några alvedon så att huvudvärken skulle släppa. Så jag mår lite bättre. (fast entligen inte utan tabletter) Men jag blir hemma imorgon med. Jag kan inte gå runt och vara snurrig i huvudet och få svimm attacker på jobbet! Fan! Varför just nu? Kommer ju bli urfattig nästa månad då sjukskrinnings pengarna för 3 v dras + dessa två dagar. Aja, bara gilla läget antar jag. Snart börjar Du är vad du äter. Tänkte lägga mig och glo på det. Sen Heroes... 'Jimmy ska iväg på träning han. så jag blir hemma ensam. Ganska skönt att slippa tv spels ljudet!!
    image1643
    image1644

    Rosa bandet

    All you are asked to do is keep this circulating. Even if it's to one more person. In memory of anyone you know that has been struck down by cancer.
    image1642

    PLEASE SEND THIS FORWARD!

    Hörni tjejer med små fötter:

    SE HIT!!

    6,5orna trodde vi skulle vara 38. Men maria har 37 och fick inte på sig dom utan att trycka på. :(
    7an trodde vi skulle vara 39 men jag som har 38 fick knappt i fötterna i dom. :(

    Magkramper och illamående

    Vid 3 tiden någongång vaknade jag av sån fruktansvärld kramp i magen. Jag kallsvettades och mådde illa. Jag låg på badrumsgolvet och bara mådde pyton och förstår inte varför. Kan hända att kycklingen jag ätit inte varit bra kanske? Ialla fall så har den värsta krampen avtagit imellanåt. Då la jag mig som en boll i soffan. Sen vaknar man 10 min senare med samma smärtor. Hela natten höll det på så. Så fort man rörde på sig började det. Tidigt i morse hörde jag av mig till jobbet och sa att jag blir hemma. Vaknade nyss utan magsmörtor och illamående men med dundrande huvudvärk och känner mig helt skakis. Vad är detta? Jag ska gå och försöka få nogonting i min mage lite försiktigt. Så får vi se hur jag mår sen.

    Vänner

    image1638

    Vilka goa vänner man har!!!image1639

    Kanelbullens dag

    Imorgon är det kanelbullens dag. Så vill ni överraska kärkeken/ en vän/ arbetskolegerna/ mamma eller vem som så köp en kanelbulle eller varför inte baka själv???
    image1641

    Åh, va sugen jag vart på nybakade bullar! Mums!
    Inte bra då vi ska baka på jobbet imorgon :S

    And down we go..

    image1631Är ganska nere just nu. Det är mycket med jobbet (och andra saker som gör detta). Jag är trött och eländig hela tiden. Huvudvärk varje dag och säkert inte speciellt trevlig att ha med att göra. Jag är förkyld- igen. För 3e gången och denna gången hjälper inte ens nässprayen för att jag använt förmycke och föööör länge.(typ flera år) Så jag går på avvänjning och det är SKIT JOBBIGT!! Jag tar bara om jag verkligen verkligen måste, typ när jag ska sova. För sömnen behöver jag verkligen! Om jag ska äta och jag är jätte täppt måste jag också ta ett sprut, men försöker så långt det bara går utan. Visseligen kör jag bara nässpray för barn men den kan inte vara nyttig att missbruka den heller!!


    image1632Tack för i morse bejbi! Du gjorde mig glad när du kom och sa hej då och stannade en stund extra för att visa att du bryr dig. Du behöver nog inte vara så orolig. Jag har en down perion då och då men jag kommer upp igen ska du se. Men jag uppskattar verkligen dina peppande och söta ord för att få mig på bättre humör! Love you!♥

    Morrn

    image1630

    Jaha. Onsdag och sovmorgon. Det är aldrig fel. Men då måste man jobba sent också. Blä!
    Mätningen var inte så farlig som jag trodde och antagligen var jag så smal om magen sist jag mätte för att jag just op mig + att jag var förkyld. Jag vet inte. Idag ska jag försöka klara mig utan nässpray så länge det bara går. Igår kväll kunde jag inte låta bli. Jag låg och kunde inte andas genom båda näsborrarna precis när jag skulle sova. Jag testade utan men nej! Nu är det ena som är så täppt, men jag ska försöka låta bli tills jag verkligen måste.
    Nu imorse betalade jag heeela utbildningen. 20 000 mindre på kontot. Det känns skönt hehe.
    Ha en bra dag idag hörrni.

    Mätning 10

    Överarmar:
    Höger 31 cm
    Vänster 30 cm
    Byst utan bh:
    Över 94 cm 
    Under 76 cm
    Midja: 76cm
    Mage: 92 cm
    Höft: 95cm
    Rumpa: 104cm
    Lår:
    Höger 59 cm
    Vänster 59 cm
    Vader:
    Höger: 36 cm
    Vänster 36 cm

    Ökning: Mage 2 cm

    Desperatehousewives

    image1629

    Älskar detta program! Tittar på det just nu! Eller snart igen, just nu är det reklam. Äh. trött! Haha. Babbelbubbel.

    Dagens låt


    Timbaland feat. One Republic- Apologize

    Finns det någon som missat denna underbara låt??

    Stackars Brittan!

    Britney förlorar vårdnaden om sina två barn

    På tisdagen fick Britney chockbeskedet:En domare i Los Angeles beslutade då att hon måste lämna över sina två barn till ex-mannen Kevin Federline.Britney ska även drogtestas.
       

     
     

     

    image1628

     

    Domaren Judge Scott Gordon beslutade att Sean Preston, 2, och Jayden James, 1, från och med onsdag klockan 12 ska lämnas över till sin fader Kevin Federline  ?i väntan på nya besked från domstolen?, rapporterar TMZ.
    Domaren har även beslutat att Britney Spears ska drogtestas samt att hon måste ta lektioner i barnpassning.
    Kevin Federline, 29, och Britney Spears, 25, gifte sig 2004, men skiljde sig redan två år senare.
    Den senaste tiden har de utkämpat en bitter strid om vem av dem som ska få vårdnaden om de två barnen.
    De har haft delad vårdnad, men Federline har begärt att uppdelningen ska vara 70-30 till hans fördel, rapporterar CNN.
    Domaren har tidigare sagt åt föräldrarna att de ska undvika alkohol och andra receptfria droger 12 timmar innan de tar över vårdnaden om barnen.

    Ja? Vad ska man säga???

    Lite snack om mät, mat och träning

    image1627Ser inte fram emot morgondagen. (Mätardag) Jeg vet inte, men jag har fått för mig att jag har gått upp igen. Sist gick ju mätningen väldigt bra tyckte jag. Men nu... Jag vet inte om jag vill! Skulle egentligen mätt mig förra veckan men sket it. Nu får jag faktist ta tag i detta! Jag har ju skött mig *harkel, host* inte så bra på helgena *host* I veckorna, Vägt all mat och kämpat emot sötsuget. Har börjat tänka om när det gäller mat. Att jag tex köper fullkorns pasta lätt produkter som yoghurt. Sen har jag börjat köpa Vikväktarnas müsli. Helt ok! Inte käka så mycke korv och sånt. Fy satan va kalorier det är i en "dennis korv" Helt sjukt! bara 2 korvar är en hel middag + lite till. Sen ska man ha bröd, senap och ketchup till också.. oj oj oj säger jag bara. Äter väldigt mycke kyckling! Men det är så gott så det tröttnar jag inte på =) Å som jag saknade ris och pasta när jag gick på Ninas "diet" (potatis har aldrig hört till favoriterna) Jag är lycklig igen hehehe. Det passade inte mig att leva på det viset. Detta är faktist rätt lätt. Det jobbiga är att man ska väga allt hela tiden. men man kommer in i det ganska fort när man väl börjat. Det är det väl värt OM det nu ger resultat såklart!!! Jag längtar till att gå till gymmet köra spinning och core och innan sjukskrivningen fick jag ett nytt schema att gå efter på gymmet så jag vill dit!!!! Kommer jag igång ordentligt med träningen + att jag äter rätt MÅSTE det ju bara hända grejjer!!! Nä, nu ska jag fixa lunch till imorgon.

    Bättre dag tack och lov!

    Det var uppstigning tidigt imorse. Men då får jag även sluta tidigt =) Dagen har varit helt ok. Vi var full styrka på jobbet så det var skönt! Nu sitter jag och väntrar på att Jimmy ska ringa så ska vi ner å handla käk.

    Usch! På vägen hem när jag kom till pendeltågsstationen var där fullt med poliser, brandbilar och anbulanser. Ingen fick komma in eller ut. Den var någon som "ramlat" på spåret. Och efter en stund kom det en blodig man utrullandes av anbulanspersonalen.. Hemskt!

    Jahopp. Jag lär förbli fet! Jag kan inte träna :( Vist kan jag gå promenader men jag vill ge ALLT! För mig ger inte promenaderna så mycke.( Eller vist gör dom men det känns inte lika skönt efteråt). Kan den här envisa förkylningen ta slut snart?! Den är fan skit jobbig! Hela tiden täppt i näsan och snorig. Rethosta om nätterna. Gaah! Sluta nu!

    Hmm... Läste just;
    Nästäppa kan även bero på nässprej eller graviditet Om näsan är täppt under lång tid kan det bero på att man har använt avsvällande nässprej för länge. Kvinnor som är gravida kan också få långvarig nästäppa, eftersom hormoner gör så att nässlemhinnan svullnar.

    Kanske är dax att sluta med nässprayen ett tag?! Usch!!! Jag hatar att vara täppt! Jag får en panik känsla!

    Banana Split

    image1625

    Jag har varit så sjukt sugen på banana split under kvällen! image1626
    Men jag har inte en ändaste kalori kvar att slösa på idag. SÅ nepp!

    Bok



    Nu har jag läst ut nästa bok. Men jag tyckte inte att den var vidare bra! Jag gillar inte spillivinken Alex! Han är helskum! Ingen bok jag rekomenderar! Vist, det var väl lite kul och läsa vad som skulle hända med Carolina men nä..

    Back to hell.

    image1623Fy faan på ren svenska vilken jävla dag!!! I morse fick jag ett sms av en av mina arbetskamrater att hon är sjuk. Jippi, (Inte) tänkte jag. Men skakade av mig det rätt snabbt.. När jag sitter på jobbet ringer resursen och sjukanmäler sig också. Det betyder att vi är två st på 12 barn. Jag tyckte att det gick ganska så bra. Jag har hållt masken hela dagen. Bara gått runt och lett hela dagen. (Kämpat som ett djur inom mig!!!) Väl innanför dörrarna hemma så går jag in till Jimmy och ger honom en puss och han frågar hur det är och allt bara brister. Tårarna bara sprutar!! Jimmy försöker trösta mig men tårarna bara fortsätter. Han är så go! Tillslut lugnar jag mig. "Är du hungrig?" Frågar Jimmy? Ja! svarar jag med darr i rösten. Han frågar vad jag är sugen på och jag svarar bara att jag vet inte. Det spelar ingen roll. Så han ställer sig och fixar makaroner och köttbullar till oss. Jag liggar kvar i soffan och somnar av ren utmattning. Efter en stund kommer Jimmy och klappar mig på kinden och säger att maten är klar. Vilken go pojke jag har!♥ Nu känner jag mig väl lite piggare men usch! Ska jag klara 3 veckor till? Bara den här dagen känns som 3 veckor. Som jag sa till Jimmy: jag har lust att sjukskriva migimage1622 resten av tiden... Men det skulle inte gå ihop sig med pengar tyvärr! Suck! Usch!! Jag känner mig så jävla nere! Jag hoppas att det bara är idag. Kommer det vara så här varje dag vet jag inte vad jag ska ta mig till! Ni får verkligen ursäkra mig.. Men jag var bara tvungen att skriva av mig. Nu ska jag lägga mig och läsa i ett varmt bad. Ha en bra kväll. Det ska jag försöka ha!

    RSS 2.0