BLÄÄÄ!

image1720image1721Jaha. Då sitter man hemma ialla fall. Kvällen är inställd. Fan va trist! Jag som verkligen såg fram emot detta! Hade ju packat party kläder å smink å varit på bolaget å köpt lite dricka och då.. Jo, då skickar Martina mess å ställer in allt. Å gissa, Jimmy har bokat upp sig med R vid tv spelet hela kvällen. För jag skulle ju inte vara hemma.
Aja...

Kommentarer
Postat av: maria

Jaså minsann!? Det ska vi allt bli två om för jag håller på med middag och sen har jag tänkt mig film, så det kan han fetglömma!

Jo fast du behöver iaf bara vara utan pengar i tå månader, sen kommer du börja ta kunder, men jag har varit utan i över ett år och kommer fortsätta vara det i ett halvår till.
Har iaf tagit massa bilder på salongen nu.

2007-10-26 @ 17:14:28
URL: http://catwalkqueen.blogg.se
Postat av: Linda

Men vad tråkigt gumman!!!!! Åh vad ledsen jag blir för din skull, vet att du sett fram emot detta. Hoppas att du ändå får en något sånär trevlig kväll och att Jimmy sliter sig emellanåt från spelandet och kommer och pussar på dig.
Jag ska strax åka hem, Danne packar det sista nu så vi ska strax ut till garaget och hämta bilen. Jag ska köra....... 17 hela mil hem!!!
Tänker på dig!! Stor kram

2007-10-26 @ 17:41:54
URL: http://lindab.blogg.se
Postat av: Hanna ^^

inställd utekväll?? attans då... =(
killen min fixade headern! =) han e så söt...

2007-10-26 @ 18:47:13
URL: http://hannaofsweden.blogg.se

Kommentera gärna inlägget här:

Vad heter du?:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0