Back

image1543Snälla rara nån. Kan nån hjälpa dessa stackars människor på denna mottagning?? Dom lever på ...........talet. Man kommer in i huset åker 4 tr upp med hiss. När man kommer in. En lång korridor, med typ 1000 lappar som hänger överallt. I väntrummet sitter 6 kvinnor som tysta möss. Ingen säger ett pip.Jag tittar mig omkring och vet inte vart jag ska ta vägen. Så jag kikar in på ett av kontoren och frågar vart jag ska. Då ska jag ta en nummerlapp. och sitta ner och vänta. Jahaja. Å fylla i en lapp. Ja ok säger jag och vänder mig om. ALLA stirrar på MIG. Var finns lapparna?? Dom ligger på bordet.. minns jag att hon sa. bara det att det finns minst 4 st bord me tidningar papper å massa grejjs på.. Så jag frågar helt enkelt om någon utav kvinnorna/tjejerna i väntrummer vet. En tjej svarar: där kanske och pekar på en tom pappers hållare.. Jahaja. Då fick jag gå säga till igen. Sen vart det bara att vänta å vänta å vänta.. tror att jag satt där i 40 min eller något sånt. Aja, nu är den tagen ialla fall. nu är det 3 månader till nästa gång. SKÖNT!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Godmorgon! JAg hoppar skorna,,hae de vi bot i samma stad kunde man komma och pröva ut dem men det blir litta långt att göra det...Men hoppas att du finner någon som kan handla dinna skor! ha en bra tisdag...

2007-09-18 @ 10:46:52
URL: http://Blondis81.blogg.se
Postat av: Mi

Hmm, låter jobbigt det där. Jag övervägde P-spruta men tog p-piller som tar bort veckan istället :) Funkar sprutan bra annars, med biverkningar och så (om den har några)?
Ha en härlig dag!
Kram // Mi.

2007-09-18 @ 11:11:38
URL: http://josiesweet.blogg.se/
Postat av: Marie

Mmm, riktigt skönt med nystädad lägenhet. P -spruta, e det bra?

2007-09-18 @ 11:52:15
URL: http://snowychili.blogg.se

Kommentera gärna inlägget här:

Vad heter du?:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0