En roligare nyhet =)

På Måndag öppnar vääärldens bästa och finaste salong i Mora.

image658

Självklart med den bästa frisören ;)

Maria

Dåliga nyheter

image2131

Vera (syster) ringde mig på jobbet i går när jag satt med en kund och hon brukar för det första inte ringa så ofta om man inte fyller år eller sådant och inte ha en sån ton i rösten heller. Hon frågade om jag jobbade och sa då att jag kanske inte ville veta vad hon hade att säga förns efter jobbet.. Mitt huvud började snyrra.. Farmor.... Pappa...  Så fick jag ialla fall veta att det gällde min lillesyster Malin. Då förstod jag att hon fått tillbaka sin leukemi igen. Mitt hjärta börja slå så fort och jag vart alldeles varm i hela ansiktet. Var tvungen att förklara mig för kunden lite. Men jag bet ihop hela dagen. Vera ringde tillbaka senare på kvällen när jag fortfarande var på jobbet men höll på att städa för dagen. jag fick veta att Malin är på sjukhuset för provtagning. Allt brast när jag berättade för Jimmy vad som hade hänt. Sen gick jag gråtandes hem efter en hel dags kämpande ifrån tårarna. Vi vet inte än hur det ligger till. Usch!  Jag hoppas verkligen att det inte är så allvarrligt så att hon ska behöva genomgå allt med strålning och sånt igen. Varför ska det behöva drabba barn?? Det ska finnas en vakande ängel vid hennes sida nu!

Tänker på dig Malin♥
 

...

Har varit depp idag. Kan inte förstå varför bara =( Tror jag håller på bli sjuk =( ont i halsen som fan! I helgen köpte vi soffa. Den får vi om 6-8 veckor sensat. Kim skulle kommit idag men hade nåt för sig och skulle komma med min dator i morgon. Hade 2 inbokade kunder idag men fick någon till drop in. Tur att jag satt kvar. Jag skulle ju gått hem tänkte jag.  På lördag var det meningen att jag skulle åka till Mora för att vara med på stora öppningen. Men det ser inte så ut nu. Ska nog passa på att rensa i källaren om vi ska kunna få ner något där nere när vi ska möblera i vardagsrummet. OM jag orkar vill säga. Kanse blir kanon förkyld eller nåt? Ska no lägga mig och sova nu. Hoppas på en bättre dag imorgon. Gonatt

Skor till salu

Här har man för andra gången fått hem skor och förra gången var dom alldeles för små, då tänker man ju att vi tar en storlek större, men nu är dom så klart för stora. Suck! Så nu lägger jag ut mina fin fina skor till försäljning igen då :(


De rosa och gula är ca storlek 38, Svarta och vita ca storlek 38,5 och stövlarna ca 39.
Det är sköna gele inlägg i klackskorna så du kan dansa hela natten lång ;)

Klackskorna kostar 350kr/ st och stövlarna kostar 499kr. (Det är frakt och tull medräknat i de priserna)

Intresserade?

Jobb lördag..


Med tidig uppstigning kl 8 för att ta emot en kund klockan 9. Tror ni hon kommer? NÄ! Fan va irriterad man kan bli!? Man ställer upp och kommer tidigt på en lördag så kommer inte kunderna?! Vilken stil... ska sluta ställa upp på lördagar! Så har jag stressat hela dagen för att hinna och har väl blivit lite försenad med varje kund med det har varit en bra dag trotts tidigt uppstigning och en stressig dag. Nu sitter jag och väntar på Jimmy som tittar på fotboll. Vi ska ta oss ut till Mio och titta efter om det finns någon soffa. Våran vi har är helt nersutten och obekväm! *gäsp* Man ska inte sätta sig.. Då känner man hur trött man egentligen är. strax dax att betala räkningar.. igen. Tycker tiden går så förbaskat fort.. Betalade ju nyss?! Måste till banken å sätta in pengar också. Å min bror vägrar ju höra av sig om datorn. Morr! Ha en fortsatt bra dag



Uppdatering:
Jahopp. Det vart en längre promenad.. Ut till Mio och vi hittade faktist en soffa som vi båda gillar =)
image2130
Den fast i svart och schäslongen på andra sidan.. Va tycks?? Den kostar 10 900:- Vi hade väl räknat med en soffa kring 10 000 men det fanns ju massa fint som var mycket dyrare som man hellre ville ha men men jag är inte gjord av pengar tyvärr! Ska ju köpa dator nu också. Kim (bror) kommer hit på måndag med min bärbara dator hihi. 

Nu ska jag sussa. Jimmy lär sitta vid tv spelet hela halva natten idag med. Suck,. Jag fattar inte att han orkar. iof vaknade han kl 2 i dag. Då satt jag i full fart på jobbet. Ja, jag längtar till shemat är full smockat!! =)

Natti

Bärbar dator

image2129

(Å  ne, jag ska inte ha en rosa dator)

Ja. min dator har ju då pajjat. Skit kul! inte! Alla mina kort, mitt företags bokföring.... allt är borta. Min lillebror jobbar på webhallen och kan det där med datorer och skulle titta på en dator till mig. Det skulle kosta ca 7000 för en bra dator som skulle passa mig trodde han. Men suck!! Allt som är i gamla burken är så gott som heeeelt borta =0(

Snart..

Öppnar vääärldens bästa frisör salong med vääärldens bästa frisör =)

Onsdag menTorsdag igen..

Gårdagen:
Tiden går fort fort! Det var ju nyss måndag tyckte jag? Det var en stressig dag på jobbet! Både jag och Anna var försenade hela dagen och jag åt inte mer än frukost på hela dagen. Men hellre sressad upp till 1000 än inget att göra! Umgicks lite med Linda. Hehe hon harde nyss hämtat sitt körkort så vi åkte in till stan mitt i smeten och åkte runt ett par varav och letade efter en restaurang vi tänkte äta på. När vi väl hittat en parkerings plats och hittat restaurangen var klockan säkert 22 någonstans och restaurangen var stängd haha. Men vi gick in på en annan restaurang i Gamlastan och smällde i oss feet pommes, bea och kött. Men gott var det =) Sen sov jag över hos henne. Vi pratade halva natten för att sedan sova en stund och upp igen kl 6 för att hälsa på gamla dagis jobbet. Det var rätt skojj att hälsa på. Man saknar många utav ungarna, men man saknar INTE jobbet i sig haha!

Idag då... Uppe två timmar tidigare än jag behöver igen då.. Tänkte ut på en promenad efter gårdagens pommes å bea hahaha men jag bara ORKAR INTE! Har 0 motivation just i dag! Jag behöver en hund!!! NU! Fasen vad man längtar till den dagen! Det känns som att vänta på en bebis typ.. Jimmy längtar nog till och med mer än jag tror jag. Jag hoppas att Sarah ringer Nina (en annan kennel) så vi kan åka dit och hälsa på snart =) Jag kunde inte låta bli att köpa den där väskan jag såg på nätet för några dagar sen.. Så nu har jag en hund väska men ingen hund hahaha Men det kommer nog =)


Uppdatering.
En lång dag har det varit. Har jobbat 10- 20. nu blir det tvtittande hela kvällen och en dusch möjligvis. Sen soooova. Jag är super trött! hoppas ni haft en bra dag och att ni får en bra kväll.










Promenad i fina vädret =)

Idag vart det promenad ialla fall. När jag går därute planerar jag att fan va skönt, detta ska jag göra varje dag.. Å sen nästa morgon så är man så trött.. Ja, så kommer latheten in. Blä. Men jag har ju lovat mig själv att MINST 2 dagar i veckan minst 30 min någonsorts träning. Och än så länge har jag gjort som jag sagt. I dag vart det en 40 min promenad. Jag utökade några kvarter. Jag vill hitta den ultimata timmes promenaden. Som tar exakt en timme. Jag tror jag har en jag ska testa någon dag med mycket energi, tid och fint får väder såklart =)
Ha en bra dag!

2 år av kärlek

Jimmy och jag har idag varit tilsammans i 2 år. Weeei!
image2125 '


Uppdatering:
Nu blir det restaurang besök och sen får vi se o det kanske kan blir bio =)

ha en bra kväll

Uppdatering:
Det vart ionte riktigt som jag hade tänkt men men. Det gick ju bra ändå hehe.
Vi så på 27 dresses
image2126
Den var väl rätt ok. I början tyckte jag faktist att den var rätt trist. Men i slutet vart en helt ok
image2127
Ingen wow film tyckte inte jag ialla fall.




Vill ha saker



Dessa hittar du HÄR

Denna snygga väska hittar du HÄR

Denna coola säng hittar du HÄR

Denna mysiga fina säng hittar du HÄR

Ett halsband med glitter bokstäver hittar du HÄR

Dessa hittar du HÄR
image2120

Hundarna var underbara!


Vi hade ställt klockan på tidigt för en lördag och upp och hoppa. Magen vände sig ut å in av stress och nervositet hehe. När vi väl var klara satte vi oss på tåget in till stan för att sen ta tåget till Västerås.


När vi kom till Rocklunda där utställningen fanns. Var vi lite vilse och gick in i en utav husen där. MASSA hundar! Så vi rinngde till Peter och han kom och mötte oss. När vi kom in fick vi varsin hund i famnen och jag måste erkänna att det tårade sig lite i ögonen! Har ni sätt någon så underbar varelse?


Anna och Peter hade förståss fullt ös och hade många som ville prata med dom. Dom var super trevliga och hundarna var ju så klart helt fantastiskt underbara! Man ville ta med sig en hund på en gång hahaha

Här kommer lite fler bilder:


Önskar att vi hade tagit med oss en bättre kamera så vi kunde ta lite finare bilder men men..
Vi fick även träffa Monika och två utav hennes hundar.

Man vill ju ha hund NU NU NU när man träffat dom. Både jag och Jimmy låg å fantiserade imorse. Jag låg och funderade på kläder så att inte hunden fryser på vintern och tappar allt hår på huvudet och Jimmy på när vi får hem den där lilla pluttiga hunden =) Vi vill NU!



Stora dagen!

Nämligen lördag den 19 april.

Får väl säga idag då eftersom klockan är över 00.00, ska jag och Jimmy sätta oss på tåg till Västerås för att gå på hundutställning. Vi ska nämligen träffa Kenneln som vi har haft kontakt med angående en hund valp.

Vi är så nervösa båda två! Tänk om VI blir dom lyckliga hundägarna till en PK (Prazky Krysarik) 

Mer info/ bilder kommer "imorgon" (senare idag).

Natti


Efterlängtade fredag!

Idag har jag haft en helt ok dag! Har haft lite å göra på jobbet och så har jag varit duktig och köpt hela 3 böcker haha. Ja, för er som inte känner mig så kan jag berätta att jag inte läser böcker. Men just nu är det ändring på det. Jag fick ett litet tips av min kära mamma att när jag har dö tid på jobbet utan kunder så kan jag ta upp körkortsboken och läsa lite. Bra ide va?! Så nu har jag varit på bokhandeln och köpt dessa:


Och för några veckor sen satt jag på jobbet och gnällde lite över min lata sambo ;) och fick då ett tips om en bok som kanske skulle kunna hjälpa mig med mina "utbrott" nämligen :

Att välja glädje. av Kay Pollak

Så nu ska jag börja mitt nya läs liv hahaha.

Hiss eller diss?

Lite små trist på jobbet nu när inte Katti finns kvar måste jag säga eller mycket trist faktist! Å nu när Anna är ledig är det typ inge kul alls! När man inte har kunder sitter man bara å tråkar typ. Tur att eleverna är där hehe.. dom är så söta.

Köpte en kjol på Gina idag.. En sån.. vad kallas dom tubkjol? Tänkte att det är mode å får en att se smalare ut? Så jag testade den till en skjorta jag köpte från HM för bara några veckor sen som jag inte har använt till något.. Vad tycks?

Kan man gå så här?

Hiss eller Diss??

Har haft dålig karaktär idag... Fy mig! köpte jordgubbar på torget som var såååååå goda! Å så nyttig jag är!!! Inte!För jag kunde inte låta bli att ta lite glass till. Sen vart den en kanelbulle å lite chips å choklad.. Gaah! Asså, när jag börjar kan jag inte slula. Antingen allt eller inget för mig! Å imorrn är Jimmy ute med polarna å jag blir hemma själv. Så ja.. Det lär bli nåt gott då med. Jag fick ett ryck nyss å testade lite sommar kläder.. Å se på fan. Jag kommer i allt! Med lätthet.. Weiii! haha. (fast jag har moffat haha)

Nu är det sängen för mig.
natti

Lata jag!

Ställde klockan på 7.30 i morse för att jag hade tänkt gå på spinningen kl 8. Meeeeeeeen trött som ett as ställde jag om klockfan till 9. Nu är det dax att fixa iordning sig å dra ut på en 30 miners promed innan jobb.

Bild från gårdagens promenad.. pigg- inte!
 
Ha en bra dag!

sovmorgon

Jag hade tängt att gå till gymmet nu på morgonen men bestämde mig för att sova en timme till och gå på en frisk promenad ute i stället. Jag behöver frisk luft! soloen tittade faktist fram för ett tag sen men den försvann likafort igen. Jag hoppas att det är skönt ute ialla fall. Så..

Passar på och slänger in mina mål byxer som jag nu kommer i utan problem hihi
Det ser lita halvskummt ut när jag tagit bilderna från denna vinkel menmen. Ni ser ju att jag kommer i dom =)

Ha en bra dag.

Tränat..

Det är faktist riktigt skönt att träna "tidigt". speciellt på måndag morgon efter att ha haft en unnar helg hehe. Det vart 1 timme på gymmet. 30 min på cross trainern och 30 på maskiner. Fast jag upptäckte konstiga prickar på bröstet efter en stund så jag kunde inte fortsätta. Jag tror det kan vara antingen tvättmedlet eller värmeutslag.. Jaja, en träningsdag gjord. Jag hoppas på att kunna gå på spinning och coren på onsdag.

Maria och Robert. Välkomna hem igen =) Hoppas ni haft det bra!!
Linda och Danne. Ha nu en underbar resa!

a en bra dag!

skönt!

Det vart gymmet istället för promenad. Vädret är inte så lockande just nu även om det hade varit bra med lite frisk luft. Men det kommer fler dagar med finare väder framöver hoppas jag. 30 min på cross trainern vart det. Lagom att börja med =) Nu har jag ju nått mitt ena mål så nu börjar jag med det andra. Det är att börja kämpa för att gå på någon sorts träning i minst 30 min minst 2 dagar i veckan. Fasen att det ska vara så svårt.. suck. Jag behöver någon som puttar på! Jag vet ju hur bra jag mår när jag tränar men ändå ska det vara så svårt att kliva upp 2 timmar tidigare.

Mätning 12

Jaha.. som sagt så kom jag i mina mål byxer i början av veckan. Och nu har det gått en månad sen jag mätte mig så nu är det dax igen.


Överarmar:
Höger 30 cm
Vänster 29,5 cm
Byst utan bh:
Över 91 cm
Under 75 cm
Midja: 73cm
Mage: 88 cm
Höft: 93cm
Rumpa: 100cm
Lår:
Höger 56 cm
Vänster 55 cm
Vader:
Höger: 35 cm
Vänster 34,5 cm

Minskning:
Höger arm: 0,5 cm
Vänster arm: 0,5 cm
Byst: 1 cm
Under byst: 1 cm
Midja: 1 cm
Höft: 1 cm
Rumpa: 1cm
H lår: 1cm
V lår: 1 cm


Det fortsätter ju att minska men det minskar inte lika fort. Men inte så konstigt nu när jag faktist äter och inte är lika sten hård längre. Så länge det fortsätter att minska är jag lycklig. Nu ska jag ut på promenad. Ha en bra dag

Under konstruktion

image2091

Är så trött på min bloggs utseende så jag försöker piffa upp den lite.. men ja.. min dator är trasig så jag kommer inte åt några bilder och på denna dator finns inget bra photoprogramm så det får vänta =)
Nu är den liiite vårig ialla fall hehe.. ljusare o inte annat =)

Målet är nått!

image2087
Yeeeeeeeeeey! Jag kommer nu mera i mina jeans jag hade för 2 år sen när jag träffade Jimmy. Helt otroligt. För 3 månader sen kom jag inte ens upp över låret haha. Weeei! Fan va skönt att det visar att jag inte kämpat i onödan! Vist vill jag ner lite till men jag behöver inte vara sten hård längre. Kan faktist äta lite i mellanåt å så. som i helgen Maria och Robert mellanlanda hos oss för att tidigt imorse dra till solen dom jävlarna. Vi har käkat ute på restaurang hela helgen å tillåme ätit lite godis =) hihi. Fan vilken skön start på veckan! Har haft mina gamla jeans hela dagen och kände mig inte alls som en köttbulle i dom. Ok. Jag hade en lite tjockare tröja över men snart snart så ska jag inte ens behöva det hehe.

Och nu mera har jag även sagt upp mig från mitt gamla skit jobb som barnskötare Weeeei!



Nya stövlar

image2086



Till Salu!

De rosa och gula är ca storlek 38, Svarta och vita ca storlek 38,5 och stövlarna ca 39.
Det är sköna gele inlägg i klackskorna så du kan dansa hela natten lång ;)




Intresserade???

Nötter

Jag bara ÄÄÄLSkar nötter!!! Det är mitt nya godis (När jag inte går på ren kur)



Satsa på de bästa nötterna

Hasselnötter, valnötter och mandlar är antagligen nötfamiljens finaste och mest hälsosamma medlemmar. Hasselnötter har den högst halt av omättat, främst enkelomättat fett. Valnötter innehåller mest fleromättat. Mandel är full av mineraler.


9 bra nötter och 1 dålig



1. Hasselnöt.
Full med nyttig enkelomättad fett. Innehåller dessutom magnesium, järn och vitaminerna B1 och E. Enkelomättat fett i kombination med E-vitamin gör hasselnöten till en bra anti-oxidant som förebygger hjärt- och kärlsjukdomar.



2. Valnöt.
Innehåller 60 % fett, det mesta nyttigt fleromättat. Dessutom består valnöten till stor del av protein och nöten är är synnerligen effekti ur energisynpunkt, eftersom den håller blodsockret på en konstant nivå. Innehåller också mycket järn.





3. Mandel.
Innehåller mycket kalcium, vilket är bra för bla skelett, nerver och hjärtmuskulaturen. Innehåller dessutom järn, magnesium och vitamin E - som förstärker koncentration och blodcirkulation. Arginin, som håller kärlen spänstiga.





4. Jordnöt.
Är egentligen en baljväxt och ingen nöt! Består till hälften av fett, det mesta fleromättat. Innehåller mest protein av alla nötter samt de flesta B-vitaminer, E-vitamin, järn och magnesium...






5. Kastanj.
En nöt som innehåller en massa C-vitamin och til skillnad från andra nötter mest kolhydrat och lite fett och protein. Innehåller mycket B-vitamin, framförallt B6. Detta vitamin är bra för minnet och immunförsvaret.




6. Cashewnöt.
En njurformad nöt som är rik på zink och järn, fosfor och kalium samt enkelomättat fett.




7. Pinjenöt.
Den här nöten innehåller framförallt nyttigt enkelomättat fett och protein




.


8. Macadamianöt.
Innehåller nyttigt, omättat fett, magnesium och järn.







9. Paranöt.
Det speciella med paranöten är att den innehåller mycket selen. Selenet är bra för bland annat bildandet av röda blodkroppar (tillsammans med vitamin E) och har antioxidativa egenskaper. Det gör att den förebygger hjärt- och kärlsjukdomar.





10. Kokosnöt.
Innehåller nästan bara mättat fett - vilket

inte är särskilt nyttigt. Innehåller inte särskilt mycket mineraler eller vitaminer, dock en hel del fibrer. Undvik gärna.


Grattis Maria

image2075


Nu har världens bästa frisör precis tagit sin gesäll =)
Jag viste att du skulle klara det gumman!!! Grattis

Död

. image2073
Nu har min dator dött av någon konstig anledning.  Asså den är heeeelt död :(

vilken liten sötis

Lille Marwin =)
image2072
Ville lägga ut en snutt film. Men jag vet fasen inte hur man gör hehe

hihi vilken skönhet =)

Wilma
image2068
En riktig liten bus kisse från i påsk helgen.

ett litet försök att se normal ut... Men ja.. haha jag vet inte om det lyckades :P

Fan va töntigt!

image2067
Jag ska inte tala om för mycke men fan vad förbannat töntiga vissa människor är. Dagis nivå fast 100 gånger värre. Vuxna människor? Var det verkligen hela världen?! Nu får du som du vill å hör sen. Jag hoppas du blir nöjd!

Löjligt av mig att ens skriva detta här men jag kan bara inte fatta hur långt man kan gå för en sån töntig grejj!

RSS 2.0