Planering till 1000!

Nu ska vi se... Tyson ska ha mat 5 gånger om dagen och det är melan 10- 15g mat per gång. Han ska ha lite mindre än en decilter vatten om dagen och nu får han nog knappt i sig en halv, skulle vara glad om han fick det! Nu är det planering till 1000 som gäller om vi ska klara det här!

Mat shema:
kl 10.00
kl 12.00
kl 14.00
kl 16.00
kl 18.00

om man blandar ut maten med tre tsk vatten vid vaje måltid får han i sig 50ml vatten i maten då är det ca 50 ml som ska i honom på något vis.. Sen är det såklart vätska i maten han får också men hur mycket vet jag inte. Jag vet inte hur detta ska gå till för han gillar ju inte att få vattnet itvingat med sprutan och han går inte frivilligt och dricker ur sin skål heller. Varje gång han har varit ute går vi till vattenskålen men han är inte ett dugg intresserad. Ibland dricker han ur handen men för det mesta ignorerar han bara. Undrar om det finns någon typ att smaksättning som gör att det är gott att dricka som kunde hjälpa?? Någon som har något annat bra tips??

Kommentarer
Postat av: Monika

Hm lite svårt om du har diet på han. Men du kan typ göra så här att du kokar fisk eller något kött och testar att ge han de vattnet? Själv klart utan några kryder osv men det fatta du nog, men jag vet inte om du får göra så om han är på diet? fast risken fins att han inte vill dricka de vattnet i heller fast det luckat mat. Men de e ett tips :) eller gå till djur affären o kolla dom brukar ju ha en massa saker.. Hoppas lillen blir frisk snart i alla fall.. Lycka till... kram

2008-08-03 @ 23:28:48
URL: http://nastyangel.blogg.se/
Postat av: Maria

Näe är inte riktigt klarar ännu, det tar lite tid när man är nybörjare om du komme rihåg ;) Dessutom gjorde vi en massa annat också =P

2008-08-05 @ 08:37:31
URL: http://catwalkqueen.blogg.se/
Postat av: Linda

Hoppas av hela mitt hjärta att Tyson mår bättre och bättre nu! Tänker på dig, är det något så vet du var jag finns.

Nu åker jag och Danne strax till Gbg och blir där till på torsdag. Regnet öser ner här, känns lagom kul. =S Stor kram vännen

2008-08-05 @ 09:09:25
URL: http://lindab.blogg.se/
Postat av: Daniel

Jag antar att du varit i kontakt med veterinär? I sådant fall vad har denna sakt? Informera om vad du har för problem så kan denne hjälpa dig, en så pass litn hund som en PK valp kan inte få problem med vätskeförlust länge. Det finns flera ideer om hur du kan "förbättra" både maten och vattnet, men tycker nog du skall kolla med veten.

2008-08-05 @ 12:51:37
Postat av: KåPe

Hoppas av hela vårt hjärta att den lille blir bra, för det låter inte alls bra. Hör efter med uppfödaren hur dom andra i kullen har utvecklas. En liten valp ska bete sig som om den var störst o vackrast i hela världen, och framför allt hungrig.

Det exsisterar 3 saker för en liten valp och det är MAT,SÖMN och att busa. Någon gång kan en valp bli lös i magen om den ätit något olämpligt, men blir snabbt bra igen. Ha ständig kontakt med vetrinären.

2008-08-05 @ 18:33:00
URL: http://www.svenska-prazsky-krysarik.se/

Kommentera gärna inlägget här:

Vad heter du?:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0