Vaccination mm

Idag har Tyson fått sin vaccination.. Jag har tok sprut fobi så jag gick ut och hörde bara hur han skrek =S Usch! Vi passade även på att väga honom och han väger hela 780g nu. Han har tagit igen vikten han gick ner när han var sjuk och gått upp lite till så det är på rätt väg =)

Nu kom vi nyss hem från Pia och Janne(svärmor och svärfar) Vi var där och käkade lite för att Pia fyllde år i måndags. Tyson busade runt som bara den och la sig sedan och sov hos Pia. Tänkte på det när jag satt där, man behöver ingen tv när man har Tyson hehe. Han är så underhållande att titta på. Mycket glädje och skratt! På vägen hem träffade vi Charlie grannens 12 åriga labbe. Tyson nyfiken som han är, går tufft fram och hälsar. Han börjar till och med att klättra lite smått på honom hehe. Charlie la sig ner flera gånger och Tyson var nära att hamna under hehe. Men det gick så bra. Vi ska fortfarande vara föriktiga i 2 veckor till för att sprutan ska "sprida sig" typ. Men det är ok att hälsa och om dom är vaccinerade ska det inte vara någon fara.
Bilden var tyvärr lte suddig då hundarna inte var stilla och ljuset var inte det bästa heller. Men man kan ju se ialla fall =)

Kommentarer
Postat av: Emelinda's blogg

Haha snacka om "Helan & Halvan" ;)

2008-08-22 @ 08:47:27
URL: http://emelinda.blogg.se/

Kommentera gärna inlägget här:

Vad heter du?:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0