Vår lillskrutt



I fdag har Tyson mått bra, nu ikväll har han varit jätte pigg och busig. Spungit runt och haft sig =) Svårt att tänka sig att han är så dålig som han är när man ser honom såhär =(

Kommentarer
Postat av: Maria

Har ni fått någon tid till vet för en andra åsikt?

2008-12-08 @ 22:44:30
URL: http://catwalkqueen.blogg.se/
Postat av: Marie

Han är väldigt snygg. Hoppas inte ni behöver ta bort honom. Boots ska in på operation imorgon, känns lite halvjobbigt men han har fått ngt konstigt över ögat som ser ut som en vagel. Det ska bort

2008-12-09 @ 08:00:30
URL: http://velfia.blogg.se/
Postat av: Linda

Lilla snutten. Har du hört nåt mer från de andra veterinärerna med mer kunskap? Kram

2008-12-09 @ 13:06:07
URL: http://lindab.blogg.se/
Postat av: Sara

Det ar inte alla som kommenterar...svart att veta da ;)

2008-12-09 @ 17:17:05
URL: http://minforsta.blogg.se/
Postat av: sandra

vilken sötnos :)

2008-12-10 @ 12:43:49
URL: http://sandrasz.blogg.se/
Postat av: Emma-Lee

Hej gumman!

Hur går det för er?

Många varma kramar!

2008-12-11 @ 09:50:58
URL: http://metrobloggen.se/emmalee
Postat av: Emelinda's blogg

Usch usch usch, det är så hemskt att läsa om lille Tyson. Har ni fått någon mer veterinär som kollat på honom? Uppenbarligen mår han ju fruktansvärt dåligt och tyvärr måste jag nog säga att han skulle nog få det bättre av att få somna in. Mediciner KAN funka säger dem, men är det värt det eventuella lidandet han får vara med om?... alla dem pengar som kanske i slutändan går till spillo? att ev. tvingas avliva honom och det sista ni minns är en drogad hund full med massa mediciner? Jag skulle iaf vilja minnas en pigg & glad Tyson och det tror jag säkert ni också vill. Usch detta är en hemsk situation. Jag har varit i samma sits med en katt när jag var yngre. Hon fick en hjärntumör som orskade epilepsi, medicin hjälpte inte, operation kunde kanske hjälpt, men mkt pengar och ingen garanti att hon skulle bli bra, kanske ist sämre. Så vi lät henne somna in, jag är säker på att hon mår hundra ggr bättre utan plågorna nu. Det är lätt att vara självisk i en sån här situation, man vill ju så gärna ha dem kvar i livet, det är ju en livskamrat vi pratar om, en familjemedlem. Men när jag läser hur dålig Tyson är och hur illa han verkar må, så känner jag bara att denna lilla krake har varit med om tillräckligt. Ta hand om er, så gott ni kan. Du är stark tjejen!! En massa kramar till er alla.

2008-12-11 @ 11:20:53
URL: http://emelinda.blogg.se/
Postat av: Nathalie

Usch.. det är inte kul att läsa det här men oj vad stark du är. Helt otroligt. Och Tyson är otroligt söt! Men du jag tänkte bara höra ifall du tänker "göra" något mot uppfödaren du har köpt Tyson av? Tänk att hon får fortsätta avla på dessa stackars djur och fler små valpar kan få lida så som Tyson. Jag är iaf helt på din sida och om du behöver hjälp med något som jag kan hjälpa till med så är det bara till att hojta till :)

2008-12-12 @ 11:53:49
URL: http://sweetatti.blogg.se/
Postat av: Nathalie

Okej.. det är jätte bra! Jag hoppas verkligen att dem stoppar denna hemska människa med det hon håller på med. Tycker så himla synd om er allihopa. ´Håller tummarna för er!

2008-12-12 @ 12:07:55
URL: http://sweetatti.blogg.se/
Postat av: Chanel

Jasså har du också en blogg? Ville bara såga att vi tänker på er och hoppas att allt kommer att gå bra vilket beslut ni än tar.

Mvh. Elena & Chanel

2008-12-12 @ 14:16:42

Kommentera gärna inlägget här:

Vad heter du?:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0