Rensning.. mm

Inte konstigt att det inte fanns plats i garderoberna när dom var fulla utav tomma kartonger... Nu är det dax att ta ner dom i källaren. Se ya


Sådär ja, Nu har jag varit nere med allt skit i källaren. Där borde man oxå ta och göra en rensning. Oj Oj Oj, så det ser ut därnere. Det är så fullt. Allt är bara slängt på hög.

Jag vaknade av att grannen höll på borra i dag. Mindre kul. Men jag ska inte klaga sån sov morgon jag fick ändå! Det var ju bra att jag fick ordning på det här nu nä jag gick upp så tidigt. Tänkte att jag skulle städa men jag känner att detta får vara bra för idag. Kan ju ta tag i städningen en annan dag.

Tänkte också (väldans vad jag tänker idag hehe) att jag skulle varit på jobbet nu kl 13 egentligen. Men jag ringde och sa att jag kommer till halv 3 när jag har min första kund. Då hinner jag göra massa massa massa nytta här hemma under tiden jag bara skulle suttit och väntat nere på salongen.

Hmm. Så upp å hoppa å städa nu för fan! Tänk va skönt att komma hem å allt e så rent å fint =)

Korsetten.se

shit va fina grejjer till bra priser!



Vill ha!!!



Spela...

Spela spela spela spela spela spela Spela spela spela spela spela spela Spela spela spela spela spela spela Spela spela spela spela spela spela Spela spela spela spela spela spela Spela spela spela spela spela spela Spela spela spela spela spela spela Spela spela spela spela spela spela Spela spela spela spela spela spela Spela spela spela spela spela spela Spela spela spela spela spela spela Spela spela spela spela spela spela Spela spela spela spela spela spela


SUCK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Piggelin?!

image1976

Kände mig faktist lite piggare imorse =) Har suttit och räknat vad det blir för räkningar denna månad. Lika kul som vanligt.. Inte! Bara JAG har räkningar på nästan 15 000 denna månad. Blä! Känns pissigt! Jag tror minsann att jag ska fixa mina egna naglar idag på jobbet. Jag kan inte gå så här... Vill ha fina naglar. Hur skulle det se ut lixom om jag träffar nån ba: vad gör du nu då? Naah jag jobbar som nagelterapeut å då tittar ALLA automatiskt på naglarna å som dom ser ut just nu gör jag ingen bra reklam för mig själv hahaha. Bättring på det! Nä, nu ska jag ta å röra mig. Ha det bra...


Uppdatering
Anna hade lite tid över idag så jag frågade om hon inte kunde fixa mina naglar.. Jag ville ju helst förlänga dom . Men hon tyckte att ska vi inte lägga fransk så ser det lite längre ut. SÅ vi gjorde så.


Trodde för det första att det var onsdag idag.. Men icke. Å för det andra trodde jag att februari hade 28 dagar så jag satte mig med min bokföring när jag kom hem. Ja, nu är den ialla fall nästan klar tills imorgon hehe.
Kommer nog gå lite back denna månad (Februari... Alla har dåligt med pengar)=( Som tur är har jag lite besparingar att ta av =) Men även dom pengarna börjar sina nu.. Såååååååååååååå

Snälla.........

Kom och få fina naglar!!!
HÄR har ni prislista
Boka hos mig! ;)
Ring och boka en tid!
Tfn 08-580 193 19


Hemma och dö trött

image1975Jaha. Då var man nyss hemkommen från både jobb och storhandling. Trodde att jag skulle vara klar till kl 19 idag, Men tiden gick med sista kunden så Jimmy ringde och frågade. Är du på väg? Å jag ba? *tänka så det knakar* Va? Kommer du snart eller? *tänka igen* Kommer på att shit vi skulle ju storhandla idag. Det var bara som bortblåst på nån timme eller två. Läskit att man är så glömsk haha! Jag fick rusa från salongen och lämna allt städ till Ilona.. Sorry! Men sånt händer. Å jag kunde inte ta tvätten heller då jag inte skulle hem... Aja, Hon har "smitit" från städningen andra gånger ;) Nähe.. Nu missar man Heroes på tv 400 också.. Jimmy spelar.. SKit! Jag ska lägga mig i sängen nu. Orkar knappt sitta här. Ska fylla en eller två flaskor vatten och lägga mig å bara slö glo på tv. om det ens finns något att glo på. Föressten.. Hur jobbigt det än kan vara med detta jobb på olika sätt å vis så är jag så jävla glad av att ha kommit ifrån "dårhuset" (mitt gamla jobb) Dom har det inte lätt stackrarna!

Dö trött och lite illamående...

image1974Gaaah va tröttis jag är! Hade ingen lust alls att gå upp från sängen. Efter frukosten å nästan en hel 50 cl flaska vatten så kände jag ett stop i magen.. Mår lite illa :S Äsch.Det är nog allt vatten jag har försökt få i mig nu på morgonen. Det mest irriterande (men ändå bra) är att jag har en kund kl 10 å sen inte förns några timmar senare. Vill ha mina dagar fulla!! Hör ni de?? Kom hiiiit! Före jul när det verkligen var fullt så klagde man över de långa dagarna, Nu vill jag ha så igen hehehe Aldrig är man nöjd va. Nä, oj. Klockan sprang iväg. Måste dra. Ha en bra dag!

Föresten. Linda "min lilla peppis" du måste hjälpa mig eller VI måste hjälpa varandra nu! Kram

Minnen...

image1973

Denna är en utav mina favvo bilder Maria, jag å Malin för snart ett år sen uppe i Mora =)

Godmorgon

En morgon bild får ni med. Känner mig trött som ett as. Gick upp 7.30 imorse. Tog på mig mjukisar och iväg till mödravårdcentralen för att ta spruta.

"Varför har du spruta?"
-eehm, för att doktorn gav mig den....
"Du borde inte ta den, du är för ung"
- Aha, vad kan hända?
"framförallt benskörhet. Du borde ASOLUT inte ha den mer än i två år"
- Ok, vad borde jag ha?
"Har du testat mini piller?"
- Nä, Det är ju pillerna jag vill slippa.
"Jaha, Det finns ju P stav som man opererar in i armen, har dom inte informerat om det?"
- Nä, Hur länge håller den då?
"3år, och vill man bli gravid så tar man bara ut den och så är allt som vanligt."

Varför får man inte information om sånna här saker?? Dåligt! Å jag som är så sprut rädd också. Fast faktist så har det blivit bättre detta året när jag gått å tagit dessa sprutor.. Bara jag slipper se dom så är det heeelt ok. Måste ta och läsa om det där med P stav. Det låter dock lite läskit tycker jag.. hur länge har det funnits? Är det nytt så kanske dom kommer på efter några år... men oj, detta var verklugen inte bra..

Hemlisar...

Hmm hur ska detta gå? Jag hoppas att det blir bättre men ja.. annars ger jag upp! Jag vet lite helighetsfull. Men jag kan inte prata högt om detta just nu...

Idag ska jag göra en annan hemlighet hehe. Om ca 2 vackor får ni veta vad om det går som jag vill hehe.

Fick blödningar i går =(. Tror att det är dax att ta P sprutan. Å den får man bara gå ta på tisdagar 8-9.30 i den här jävla stan. suck! Nä, nu ska jag banne mig gå sola så jag håller solbrännan vid liv hehe.. ingen blekfis här inte =)

Ha en bra dag.

Film?

Hmm undrar om man ska titta på en film???
Jag började titta på 50 cents film innan melodifestivalen..
image1970
Jag har sett den en gång tidigare och jag gillar den! Hmm. Jag tror fasen att jag ska ta och titta på den igen.

Ha en bra kväll. Syns imorgon.


Var är våren???

image1969
Lägger in een skön bild från i Maj förra året.. Minns när vi satt där och frös. Fast det var vår vi skulle minsann sitta ute i solen hehe. Puss på dig min älskling

Melodifestivalen 2008 Del 3

image1967

Samma skit som vanligt.
BWO var väl ok. Den lär nog spelas en hel del på radio framöver.
Men hallå??? Bosniska? Trodde vi bodde i sverige???
Btw...
Björn är väl för härlig?!
image1968

Ser lite fram emot Frondas nummer nästa lördag =)

Nyss hemkommen.

image1966Kom just hem från jobbet. Jimmy sitter ju självklart och speler. Vad annars?! Haft en bra dag idag även om jag inte tyckte det var så roligt att klockan ringde imorse. Trodde att det var Jimmys klocka som ringde och vart irriterad på att han aldrig stängde av hahaha. Han brukar ju alltid gå upp före mig annars. Snart hoppas jag på att få någonting i magen för jag är jätte hungrig. Käkade bara frukost. Vart på lite dåligt humör nyss men men.. Det är väl saker man får leva med. Men det är inte roligt att det går före mig... suck! 

Natti

I morgon (idag) är det lördeg. Upp å hoppa ta nya tag! Har egentligen lust att bara ringa alla kunder och säga att jag är sjuk. Har verkligen ingen lust och ork att gå till jobbet, Jag vill ha tillbaka mina lördagar!!! Och bättre blir det ju inte för att man sitter uppe halva natten hehe så nu är det sängen som gäller. =)
image1965

Godnatt

Tack för ikväll tjejer!


Tack för en super trevlig kväll Oana, Sara och Vera, roligt att träffa er igen och hörrni... nästa gång tar vi det på en lördag så att jag med kan hänga med lite senare. Känner mig som en torrboll hehe ;) Å du.. Sara. Du och din vän får ta och prata om det vi pratade lite om ikväll =) Tänk om vi ändå hade öppnat en salong alla... Tänk vad roligt det hade varit =) Kanske något att tänka på i framtiden när du kommit hem igen Vera =) Vi får se vad som händer =)

Vilket fall som helst är det jätte roligt att vi håller kontakten och träffas litegrann ibland!
image1964
Ni är goa tjejer!

Skenet bedrar?!

image1962Hur kan vissa människor vara så falska? Jag fattar inte. Dom är huuur glada, trevliga, hjälpsamma, lådsas att dom bryr sig mm mm som helst men egentligen tycker dom illa om en? Varför gör man så? Vad vinner man på det? Förr eller senare kryper det ju fram och dom sätter "kniven i ryggen" på en. Sen får man trippa på tå för att man inte vet hur det egentligen står till. Ska det behöva vara så? Man säger att "tjejer är så" men jag har minsann vänner som inte är så! Det behöver inte vara så! Om man en gång säger till någon att detta är jag sur eller irriterad över men sen gör exakt samma sak tillbaka.. Hur ska man tolka det? Som hämd? Jag är inte uppfostrad till en bitch och vill inte vara en heller! Men ibland undrar jag om det inte är precis det man behöver vara bland vissa människor?! Jag vill kunna vara vänner och kunna säga ifrån om det är något man inte gillar eller så fråga om det är någon man tycker är konstigt?! Det är väl så man gör? Eller lever jag i någon fantasi värld? Måste man bli en bitch för att klara sig? Jag vill inte trippa på tå! Jag mår inte bra av det. "Bry dig inte", säger ni "Låt det rinna av". Men jag kan bara inte! Tillslut blir det väl samma mynt?!

image1963

Jag behöver inte sånna så kallade vänner!

Tävling: Vinn 1000 kr hos Haléns!

Jag klickade in till Camilla och hittade denna roliga tävling som Käthe har på sin blogg

Det är en kul tävling där vinnaren får ett presentkort på 1000 kr att handla för hos Haléns.
Tävlingsuppgiften går ut på att leka stylist och plocka ihop en outfit från Haléns till ett värde av max 1000 kr.

Detta är mitt bidrag:

image1961
Jag har valt en trikåbyxa som kostar 299kr. Till det har jag valt en topp som kostar 199kr och sist men inte minst en stilettsko för 239kr


Tävlingsuppgift: Plocka ihop en outfit för max 1000 kr hos Haléns. Skriv länkar till plaggen i en kommentar eller länka gärna till ett kollage på din blogg (om du har en sådan). Men det är absolut inget krav att man har en blogg. Pris: Presentkort på 1000 kr att handla för hos Haléns.
Sista tävlingsdag: Torsdagen den 28 februari 2008 kl. 22:00. Max ett bidrag per dag.

Tröttis å ontis..

image1960hehe nä men jag har jätte ont i skallen idag. Känns som någon stått å hoppat på det. Undrar om det har med min kost att göra.. Jag måste dricka meeeeeer! En halvliter har jag lyckats att få i mig och det ska ner 3 liter. Hur ska det gå till? Det har varit en bra dag på jobbet idag med mycket att göra. Känns skönt! Kanske därför mitt huvud säger ifrån när man kommer hem och tar det lungt en stund. Så jag borde kanske inte klaga? Jag är ialla fall inte så täppt i näsan längre hihi Man måste se det possitiva =) Jag längtar till påsken!! Ledighet och åka upp till Mora. Det ska bli skönt att komma hemmifrån lite och ifrån jobbet ett tag. Det är ju föressten precis om en månad vi ska åka ser jag nu =) 6 dagar i veckan varje dag sen i mitten på december eller hmm nu ljög jag. Jag har faktst varit ledig en lördag. Men ändå. Det är kämpigt! Och jag kämpar vidare. Men lite ledighet skader inte. Nu ljög jag igen hehe. Det blir tomt i plonboken bara =(


Nä, om man skulle gå äta middag å dricka några liter vatten nu då???!

Ha en bra kväll

Godmorgon

image1959

Jag tror knappt mina ögon! Jag har sovit en hel natt utan att vakna. Näsan känns nästan helt ok. Lite små täppt fortfarande men inget kli å inget rinn. Fy fan va skönt!

Ställde kl tidigare i morse så att jag kude ringa vårdecentralen. Tror ni inte att jag inte är skriven här då?? Nä, jag måste göra ett aktivt val om vilken vårdcentral jag vill tillhöra. "Så kom in och hämta en blankett och fyll i så tar det ca 14 dagar sen kan du få en tid.." Skit på er hade ag lust att säga.. Vadå vänta två veckor.. Suck!

Aja, nu är det frukost och sen jobb som gäller.

Ha en bra dag

Vad är detta?

Hela halva natten har jag legat med jätte täppt näsa och det bara kliar och rinner...Känns som jag har varit så här fast inte riktigt så här illa sedan jag blev förkyld när jag gick utbildningen. Det är verkligen SKIT JOBBIGT!!! Jag ska fasen ringa och få en tid på vårdcentralen eller något för så här kan jag inte gå! Jag vet inte om det har med att jag har slutat med nässprayen att göra eller om det är dammet på jobbet eller om jag har blivit pollen allrgiker eller nåt? Men det måste undersökas i vilket fall!

Ringde tidigare idag till närakuten för på vårdecentralen kommer man bara till telesvar som säger att det inte finns tider. Ialla fall så när jag ringde och förklarade läget med min näsa så tyckte hon att jag skulle prova att köpa en allergi spray tills jag har bokat tid till läkare. Så sagt och gjort. Nu har jag köpt en spray: Budesonid Merck NM (som inte ska vara beroendeframkallande) sprayade några sprut i näsan idag och det känns faktist bättre. Vet inte om det var sprayen eller om det bara är jag som tror på det. Men det lär visa sig. Min stackars näsa har 2 veckor på sig att visa om det är allergi eller ej. Jag ska göra ett nytt försök imorgon med tid på vårdcentralen.


Uppdatering
Kom nyss hem från stan. Träffade "gamla jobbet" hehe. Det var riktigt kul att träffa tjejerna igen! Man saknar dom ofta! Goa tjejer är ni! ♥ Vi käkade på Wokhouse.. SÅåååååå mumsigt! Hoppas det inte dröjer innan vi ses igen!
image1958

Guldkompassen

image1957

Lite halvskum men tillslut ganska bra ändå hehe

Fredagen..

Jag har verkligen ingen motivation att skriva i bloggen just nu..
image1956

Tänkte bara skriva att det var roligt i fredags! Jag, Jimmy, Marie, Nicke och G var på bowlinghallen och spelade. Herri svek oss.. Vi satt hemma hos oss innan, drack och snackade skit =). Riktigt skojj att ÄNTLIGEN få göra något tilsammans med er!

Melodifestivalen 2008 Del 2

image1955

Är det någon som driver med oss eller?
Razborka vilket jäkla skit, kebabpizza vem fan vill att dom ska vinna?
Äh, vilket skit!

Alla hjärtans dag

image1951
Ha nu en underbar dag med nära och kära.


När jag kom hem stod det en bukett rosor på bordet =)
Tack älsklingen!
image1952
Jimmy fick en miranda nalle med en bukett rosor i famnen av mig =) Om en stund... När Jimmy spelat klart...... ska vi ner och handla och laga middag å sen blir det film mys =)

När jag kom till jobbet i förmiddags låg det en ros på mitt bord som jag fått av Ilona och Calle.
Tack vad gulliga ni är!

Ha en bra alla image1953 dag.

Kvällens film
Gone baby gone
image1954

Riktigt bra!








Glada miner...

image1949Eller inte... Jo, jag ska försöka hålla humöret uppe. Jag måste! Imorse var jag och solade och köpte mig för en gångs skull ett par skor och en tröja och en bh. Bhn var givetvis för liten. Jag fattar inte. Jag hade ju den storleken förut. Men inte nu. Suck! Aja. Har fått en lyx spa manikyr idag när jag inte hade någon kund. Det var skönt! Det hanns inte med så mycket massage som jag hade velat men man får vara glad för det lilla hehe=) Ett parafin bad borde man få på hela kroppen en gång i veckan.. Å så len man blir! Jag har även glömt betala räkningarna till salongen. eller glömt har jag inte på sätt å vis. Jag har lagt in dom att jag ska betala dom men inte skickat iväg dom.. SÅ nu har jag inga pengar nej.. Det var det det, Så roligt är det att öppna eget företag.. Jippiee! Jobba arslet av sig, snåla som fan med pengar, inte unna sig någonting å glöm att du orkar umgås med vänner när man äntligen är ledig... Asså åh. vilket dåligt humör jag vart på helt plöttsligt.. När pengarna försvann, försvann humöret. Förut hade man en fast månads inkomst och sina fasta tider på jobbet. När man slutade så tänkte man inte mer på det. NU jobbar man fast att man inte har kunder sitter man där och väntar på att det kommer drop in eller någon som vill laga en stackars avbruten nagel, man jobbar sena kvällar, träffar aldrig vänner eller familj. Slutar man så går man hem och fortsätter med ekonomi delen i företaget. Åh!!! Ibland ångrar jag att jag uppfyllde min dröm. Samtidigt som jag kommer att få det bra... sen... Det tar ju ett tag att starta upp . Det viste jag. Men jag kunde aldrig föreställa mig den psykiska press/ stressen som det faktist är...

Se framåt.. Det blir bättre! *bankar in i huvudet*

Monday

image1947


Godmorgon eller ska jag säga god förmiddag?
Ställde klockan på 10.45 gick upp, på med träningskläderna och till gymet. Upp på cross trainern och "iväg" Halvvägs får jag så jäkla ont i höger skinka. Kände så här i lördags kväll också. Men så trodde jag att det gått över.. Men icke. Så det vart bara 20 min på gymet idag =( Bättre än inget iaf. Har ätit frukost/lunch men har verkligen inget sug efter mat. Känner bara blä! Hoppas jag inte håller på bli sjuk :S Nä. oj vad klockan stak iväg. Måste fixa mig. Ha en bra dag

En dags ledighet

Sov ganska länge och har bara varit idag. Som alla andra söndagar.
Vi kikade på
image1946

Den var väl helt ok. Men nu har jag sett den och mer med det var det inte hehe
Nu ska jag sova. Imorgon blir det sovmorgon OCH träning =)
Godnatt

Melodifestivalen 2008. Del 1

image1945


Uppdatering:
Christer Sjögren????????? Hur röstar svenska folket? Är det bara gamlingar som tittar eller?
Jag tyckte att Amy och Velvet skulle gå vidare och Velvet åkte helt ur???
suzzies låt gillade jag grymt mycket men kanske inte i melodifestival temat.

FAN

När man väl får skatte pappren och ska vara duktig på att betala in dom så går det inte..
image1944

då satt man här igen då..

image1943
En mys kväll?
 Vist vi käka tacos och ska titta på melodifestivalen sen..
Men är det verkligen så nödvändigt att sätta sig å spela dess 2 ynka timmar iställer för att umgås med sin flickvän?
Är jag så hemsk?

Lördag.

image1940Då kom jag nyss hem från jobbet. Usch vad trött jag har varit idag. Men inte så konstigt efter denna natt... Somnade väldigt sent å sen kom Jimmy hem vid 4 tiden och då var jag tvungen att berätta för honom vad som snurrade i mitt huvud. Sen hade jag lite svårt att somna om, men det gick efter ett tag. När klockan ringde kände jag mig som en klubbad säl. Pussade på Jimmy och hade ingen lust att gå jobba utan ville hellre ligga i sängen å sova några timmar till. Vilket fall som helst känns det lite bättre nu. Jag är fortfarande trött men allt snurr känns inte som det snurrar längre. Ikväll blir det ingen bowling för det är ju faktist melodifestivalen ikväll. Även om jag lovade mig själv att jag aldrig skulle titta efter att The Ark vann förra året så ja... Det är ju tradition ;) Man får väl köpa lite nötter och frukt att knapra på för nu är det nya tag som gäller! Jag hade "min" kostrådgivare på salongen och lagade en nagel idag och vi pratade lite om mina "problem" Och jag MÅSTE följa hennes program om det ska hända något. Så... Det är bara att ge sig fan på att göra det och vara tyst!  Hoppas ni får en bra eftermiddag/ kväll.

Fan också!

Jag kan bara inte släppa detta! Det snurrar runt runt i huvudet!

"Lilla" jag som alltid försöker vara alla till lags och gör absolut ingenting för att såra eller på något sätt göra någon illa med flit får konstigt nog ofta skit ialla fall. Alla säger "jag är rätt fram och säger vad jag tycker och går inte och ältar" så kommer det fram att så är inte fallet alls. Man är glad och trevlig och går och retar sig på en sak som man inte ens fått chansen till att förklara sig, för när det tas upp minns man inte vad det var frågan om. Låter som om jag aldrig gör något fel men jag vill verkligen inte göra fel, om så skulle vara fallet. Fråga eller säg vad du tycker på en gång! Har man dessutom fått information om att: så går det till, fast det inte gör det så tycker inte jag att det riktigt är mitt fel?



aja, nu har jag fått det ur mig och kanske kanske kan jag somna nu... Suck!

Lägger ner!

Nu lägger jag ner för idag! Upp till jobbet imorn igen.. suck. Förut var fredagar en helig dag...
image1936

Jaha...


Det var den Polly påsen det..........
image1935

Fredag...

Ingen träning idag.. ska gå lite tidigare till jobet än planerat.
image1932

Onsdag redan

Tyckte nyss det var söndag. Dagarna bara försvinner mitt framför ögonen på en..

Nyss kom jag hem från gymet, ställde klockan lite tidigare idag och fick ångest när klockan ringde. Meen upp och hoppa latmask tänkte jag.. Och upp gick jag. Körde 40 min på cross trainern och nu är det dax för frukost och en härlig dusch. sen till jobbet...
image1930

Uppdatering



Jaha.. Onsdag... trodde jag ja.. haha. Det är ju till och med Torsdag.
image1931
Är lite nere för tillfället.. Vet inte riktigt varför eller lite vet jag, men jag kommer nog upp igen hoppas jag!! =) Börjar lite tidigare imorgon och måste gå upp redan 8.45 om jag ska träna. Hmm pallar jag? Vilken sov morgon tänker ni säkert.. Men ni får tänka på att jag jobbar till 19- 20 på kvällarna sen också. Vi får se hur det känns imorgon bitti.. Jag ska vara senare kvar på jobbet imorgon också. Det är möte då... Jaja.. Man kan ju alltid ta en vilodag å träna på lördag efter jobbet istället. Det låter som en bra ide hehe..



Godmorgon

image1928
Jajjamen.. Nu har jag varit på gymet och svettats. SÅ SKÖNT! Varför är man så lat de andra dagarna när det är sån skön känsla så här efteråt?! Å ett tips. Ta å köp en Ipod eller Mp3 eller nånting med musik på. Ladda den med den musiken ni gillar och sen är det bara att köra stenhårt. Jag lovar att det känns mycket bättre (ialla fall gick det 1000 gånger lättare för mig) Åt precis en banan och strax blir det lättfil med müsli. Sen in i duschen och sen till jobbet. Visst gillar jag dessa sovmornar men det är inte alltid så kul att komma hem vid 19- 20 tiden på kvällarna. (Sambon är alltid så trött och orkar inte umgås. Blä!)

Nä, dax att sätta fart här.
image1929
Ha en bra dag

Hallå? Var är ni alla söta "nagel fixar tjejer" ?????

Kom å fixa naglarna vettja ;)


En bra morgon hehe

image1923Jaha, jag som hade tänkt gå till gymet i morse. Men efter nattens vaknande med täppt näsa så sket jag i det ännu en gång. Fan vad jag suger egentligen!Meen, Jag har faktist varit duktig här hemma. Jag har tvättat, städat badrummet, dammsugit och torkat damm. Jag ska strax ner till centrum och köpa mig en Ipod som jag har tänkt att ha när jag tränar.. om jag kommer dit Sen ska jag köpa lunsch till Anna på jobbet stackarn. Sitter där alldeles ensam utan något att äta..

Ha en bra dag


Uppdatering:

Jahopp, dagen började bra men slutade prutt! Har haft en skit dag på jobbet.. Både min första och min sista kund kom inte. Har bara haft nån enstaka nagel att laga och en manikyr... Suck. Sen när man kommer ut och ska handla är alla semlorna slut så klart idag fettisdagen i all ära. Men Jimmy stack ut och fixade oss en varsin semla så nu har jag ätit en och den var knappt god ska jag säga. Så har ni missat fettisdagens semla så gick ni inte miste om något.. Man bara mår illa. Var föresten och köpte mig en Ipod idag. 699 kr. AS bra ljud. Imorgon ska jag tamefaaaan träna!!! Nu ska jag ta ett skönt och avslappnande bad.

Ha en bra kväll

En bra dag

I natt har jag drömt och drömt, Har väl knappt vilat en minut känns det som. Jag har kunder hemma i sängen.. alltså inte så hahaha men jag drömmer att jag ligger så obekvämt i sängen när jag ska fixa kundernas naglar.. A, snacka om att man är lite stressad på jobbet hehe.

I morse blev jag väckt av att telefonen ringde från jobbet. Anna frågade om jag ville komma ner och ta Kattis kund för hon satt fast på pendeln å kart att man vill det. Upp å hoppa. 10 min senare var jag nere på salongen. Det visar sig att tjejen kom från Mora och kände Maria hehe. coolt! Hon viste tydligen att jag var där för hon hade snackat med kusin.. Ja, världen e bra liten =)

Usch va jag e dålig. Nu vart det ju ingen träning dag heller.. Men imorgon har jag sovmorgon till 12.30 så imorn MÅSTE jag ta mig till gymet! Det är väl lika bra att köra på stenhårt nu när jag börjar gå ner i vikt! Schemat är ju bara räknat på att jag sitter hela dagarna.. Så det går ju lite fortare om jag rör på mig också..

Fast än att jag sovit dåligt å vaknat fort och ätit lite si så där ska jag väl erkänna så har det varit en bra dag med mycke att göra.

Nä, nu ska jag ta å slänga mig ner i soffan.. Är as trött!

Ha en bra kväll å sov så gott

Härliga söndag..

Vaknade vid 12 i förmiddags.. Låg kvar och drog oss till 13. Ställde mig på vågen och vips så har jag gått ner 1,2 kg på två veckor =) Det går sakta men säkert, bara det fortsätter i den riktningen så kanske det blir en riktigt bra sommar i år =) Har sovmorgon i morgon och mår lite bättre så jag hade tänkt att gå till gymet imorgon. Skönt att röra på fläsket lite hehe ;) Sitter och väntar på Bive (En av Jimmys bästa kompisar) med flickvän å knodd.. Jag har ju för 17 inte träffat Hanne en ända gång. Men nu kommer hon inte undan. Spännande att se hur hon och lille Theodor ser ut!
Jag ville åka in till Kungsan och åka skridskor idag efter att en kund pratat om att hon och hennes dotter hade gjort det. Men det hade inte Jimmy någon lust med. Inte att gå till simhallen  heller.. Å det verkar inte bli nån promenad ut till PC city i detta skit väder heller... Suck. Ännu en dag hemma.. Blä!

Hmm, vad ska man äta idag tro???

RSS 2.0