...

image1921

Gaaah vad jag hatar siffror och bokstäver!

Skatt, moms, lön hit å dit.. BLÄÄÄÄÄÄÄÄ

Sista dagen i Januari..

God morgon.

Har just gjort mig klar och ätit frukost. Räknat ihop räkningar och tittat igenom min ekonomi för Januari. Om allt ska gå ihop sig denna månad skulle jag behöva tjäna ihop minst en veckas inkomster på bara en dag... Aja, det är ju inte vanligt att man går runt, minst inte det första halvåret ialla fall. Det är bara att kämpa vidare.

Tänk om inte pengar skulle spela så stor roll.. Vist ska man vara tacksam att man lever med tak över huvudet, rent vatten och mat på bordet varje dag.. Men man vill ju leva också. Inte bara ha det där...

Ähh.. Nu ska jag borsta tänderna och dra till banken å sen till jobbet.

Ha en bra dag

GRATTIS Älskling!

image1920
Grattis på födelsedagen Jimmy.
Love you!

PRAZSKY KRYSARIK

Titta så söta!!

image1917



Helgen

image1916Jaha.. Igår jobbade jag till 16.30 sen hem och åt mat, duschade och stack iväg till Elina och Peps på fest. Jag hade planerat tidig hemgång för jag hade verkligen ingen lust att festa, jag var trött. Men väl där och en vinflaska och massa vänner och bra musik senare så ville jag inte åka hem. Den känslan var det läääängesen man hade! Så skönt att inte känna det där att man vill hem och att inget är kul. Allt som oftast är det hemresan som tar emot mest! Jag hatar att åka hem på natten när det är mörkt å läskit! Å sova borta vill jag inte göra heller då man vill vakna upp i sin egen säng med Jimmy.. Tack Elina, Pepz, Jana, Danne, Linda, Padma (å alla andra) för en super trevlig kväll!
image1922

image1915Idag då...Jag har inte ens satt på mig kläder. Låg å sov till klockan var 11.30. Låg och drog oss etttag å sen skulle Jimmy iväg på Bandy. Jag hoppade in i duschen och sen bäddade jag ner mig i soffan med filtar och slog på Toon disney och somnade. Vaknade då och då. Tittade på tecknat och bara kände mig seg som fan. Så kom Jimmy hem med Kycklingburgare.. Vi åt och Jimmy stack iväg och denna gången skulle han titta på en match.. Suck. Ingen mys söndag med kärleken här inte! Har suttit vid datan ett tag nu å funderar på allt å ingenting. Imorgon är det jobb igen.

Morrn

Nu är jag redo! Trött med redo för fullt ös på jobbet. Roligt att ha att göra igen Weeeei!
Ha en jätte bra dag

Godmorgon

image1913

Jätte pigg... Inte! Bestämde redan igår kväll att det inte blir nån träning i dag. Man kanske ska gå kolla vad det är för en envis förkylning jag har. Allt dom säger (oftast) är att det är virus. Hem å vila. Jag har verkligen inte tid/ råd att vila. Jag måste jobba! Lite vila får jag ju. Har ju sovmorgon till 10, 11 på mornarna nuförtiden.
Ska ner till centrum å panta lite burkar å grejjs.
Ha en bra dag.

Uppdatering:

Vad är detta?? Inte en kund inbokad på hela dagen =( En drop in manikyr och två naglar, det är det ända jag har gjort. Man blir nästan tröttare av att bara sitta å göra ingenting än att ha hela dagen inbokad. Konstigt...
Imorgon har jag och göra ialla fall =) Fråm 8.30 så det blir ingen sovmorgon imorgon inte. Men hellre mycket att göra med tidiga mornar än nada! Dom nya eleverna har börjat och dom frågar MIG om tips. Då känner man sig duktig =D
Katti fixade mina naglar idag =) Skönt att slippa göra dom själv!
Jag körde med fransk idag också. Ny glitter fransk. Jätte fin!

voff

Titt så söt!!!!


Yees!! Men lite dålig karaktär...

Ett halvt kg har jag gått ner hihi =) Har stått still i månader men nu visar vågen ett halvt kg mindre och det känns mer motiverande att kliva upp tidigare på morgonen (som i morse) och gå till gymmet. Kände mig jätte glad över ett halvt kg men va fasen.. Det är ju nu det börjar.. eller?? Med min dåliga karaktär så vetifan. Jag har varit suuuuper duktig. Har inte rört en godis bit fast att det har stått mitt under min näsa.. men idag gick det inte att hålla sig. En kund hade bakat en sockerkaka å jag tänkte flera gånger "nej jag ska inte" Men efter lunchen satte sötsuget in och kakan stod ju precis brevid. "Bara en pytte bit" å jag skar ett torrt litet hörn och njöt.. Å sen när jag stod å diskade "en liiiten till kan väl inte skada" FAN va dålig jag är!

Måndag igen...

Varför är måndagar aldrig roliga? Man vaknar av ett nedrans sms 10 min innan man ska upp och kan inte somna om. Grr! Å måndagar känns alltid blää på nå vis. Jag hoppas verkligen att den här dagen blir bra för jag känner att det är en sån känslig dag om ni förstår vad jag menar..? Dagen har ialla fall börjat si så där, med smset och nu har jag precis ätit frukost som bestod av 3 dl lättfil och lite müsli, en grov macka med kalkon på och en halv banan. Och till frukosten har jag tagit en Omega 3 och en CLA tablett. Ska vi se om detta går vägen. Än så länge visar vågen ingenting. I dag blir det en Diet meal till mellanmål. Återkommer om smak och konsistens på den.
Ha en bra dag.


Det ända som är roligt med denna dagen (kom jag på) är att det är min och Jimmys dag i dag.
1 år och 9 månader
image1911
Snart är det 2 år älskling ;)


Kvälls uppdatering:
Dagen har varit USEL! 2 kunder som inte dykt upp och jag har bara suttit och hoppats på att det skulle dyka in nån drop in.. Imorgon har jag ingen kund inbokad och får inte komma förns 12 för att den nya "kullen" elever börjar.
Jahopp, Drack Diet meal till mellis tillsamans med ett päron.. Ska väl inte säga att den var odrickbar som dom flesta sådana drycker är. Men den var inte god om jag säger så. Jag blandade med vatten också. Vet inte om jag ska blanda med minimjölk eller vatten. Måste höra med Camilla. Så har jag skött pillren också till måltiderna OCH till sist ett spinningpass på 30 min. Nu väntar jag bara på lite resultat tack! Bara jag håller detta nu måste det ju börja hända grejjer!



Fixat håret...

För ett tag sen färgde och slingade Maria håret på mig. Men det vart typ inga slingor framtill så igår kväll fixade hon det =) Vet inte om det jag som är ovan eller äh.. man vänjer sig väl... Lägger in en tröttis bild som jag ser hemsk ut på.. Men man ser ju inte alltid tillfixad å pigg ut hahaha. Eller hmm :P

Utmärkelse

Fick för ett tag sen en utmärkelse av Kristina, vart väldigt glad för just nu känns bloggandet lite avsides eller vad man ska säga... Har ju typ inget att skriva om nu när jag jobbar som jag gör hehe. Å när jag väl skriver är det om något ointressant... Men men, kul att någon gillar min blogg ;)

"Give the award to up to 10 people whose blogs bring you happiness and inspiration and make you feel so happy about blogland! Let them know by posting a comment on their blog so that they can pass it on. Beware! You may get the award several times!"

Här kommer dom jag skickar detta vidare till:
Kristina, Carro, Maria, Linda, Fredriqa, Evelina,

Söndagen är snart slut...


..Tyvärr! Känner mig så där hängig och trött bara. Usch! Men jag har varit super duktig hela helgen med kosten. Inte en ända godis eller sötsak fast att frestelserna stått mitt framför näsan hela helgen. Visseligen har jag ätit kyckling sovlaki med couscous2 gånger men det är väl ganska så bra mat tror jag?! Såg semlor i skyltfönstret på bageriet i veckan och det är så gott! Huuh. Jag ska unna mig en på fettisdagen har jag bestämt!

Jag har varit och inhandlat Omega 3 och CLA


Sen har jag varit och köpt Diet meal att ha till mellanmål på eftermidagarna och ibland middag också.
image1907

Blä!

image1901

Usch vad jag är trött! Jag har minsta lilla stubinen och blir lätt sur för ingenting. Jobbigt! Gick upp tidigt till jobbet och jobbade till 15. Imorgon ska jag tamefan sova! Idag blir det kyckling sovlaki och bulgur till middag. MUMS! Grabbarna har varit hemma hela dagen och suttit och latat sig. Å e sååå trötta.. (efter att ha suttit uppe till kl 04) Stackars stackars dom. Gaaaaaah! Irri!


Kvälls uppdatering:
Tur att inte det där trött/ sura sitter kvar i evighet hehe. Ska hoppa i säng nu så jag är på bättre humör imorgon.
Nattinatt
image1902

Tidig morgon

Maria kom ganska sent i går kväll efter att jag duktigt hade varit på gymmet. =) Idag börjar mitt schema. Jag har käkat lättfil med hallon och ett grovt bröd med skinka på till frukost. Egentligen skulle jag tryckt i mig ett ägg också. Men jag hade inga hemma. Mellis en frukt om si så där 3- 4 timmar. Sedan lunch. Råris och kyckling med keso. sen borde jag gå å köpa på mig Twin fast till mellis på em. Så ser min dag ut än så länge. Strax ska jag ner till salongen och fixa Marias naglar. Pust.. Kunde annars sovit till 10. Ska upp tidigt imorgon med. Meen jag har å andra sidan gått upp 10 2 dagar denna vecka. Skönt!

Ha en bra dag.

Uppdatering:
Äntligen denna dagen slut. Det var trögt idag med kunder =( Hade lång tid imellan kunderna hela dagen. Men men. Vet inte om jag skötte schemat så väldans bra... Jag åt ju ätit en braig frukost och åt duktigt min frukt till mellanmål. Kastade visseligen i mig råris och lite kyckling till lunch men åt ialla fall en banan till mellis2. Middagen bestod av  en hemmlagad hamburgare.. Hmm... Robert har kommit hit nu också så nu är det xbox för hela slanten för killarna. Vi som skaffat oss en sån tv box med massa kanaler på. Så kan man inte ens utnyttja det när grabbarna sitter och spelar på stora tvn ändå. Suck!!!!

image1900
Ilona och Tjaba är tillbaka ifrån kanarieöarna och det visade sig att dom har varit och gift sig i hemlighet därborta dom rackarna. Grattis till er. ♥

 

Onsdag

image1897

Nyss klivit upp, Har hunnit att fixa mig inför dagen. Sitter och väntar på att Camilla ska ringa och komma med shemat =) Idag har jag även tänkt att träna. Jag vill och då är det bäst att passa på. Det är lite dåligt med kunder på dagarna just nu. Fast alla vill väl förståss komma efter jobbet.. Men hörninini som är hemma om dagarna.

Kom och fixa era naglar.
Januari ut har jag 20% på nya naglar så passa på!
Från 890 till 650.

Hmm ska nog passa på att plocka lite här hemma så det är fint när man kommer hem ikväll efter jobb och träning.

Have a nice day
image1898

Var är mitt schema??

Hmm, idag skulle jag då ha börjat med mitt kost schema. Men Camilla (kostrådgivare) har inte hörat av sig. Får ta och ringa henne i morgon tror jag. Nu när jag ändå är föskyld så har jag passat på och ägnat tiden ikväll till bokföring. Jippi hehe.. Nä, men det är skönt att inte ha allting till slutet av månaden. Och med detta underbara program microsoft office så blir allting sååå mycket enklare. Man slipper räkna. Programmet gör det åt mig. Jag skriver bara in utgifter och inkomster så räknar det ut moms, skatt mm. SKIT BRA! Jaha, vad kan jag mer skriva?? Fasen, jag har ju inget att skriva om. Jag jobbar ju bara... Hmm, inte så värst intressant men jag kan ju berätta att jag sitter med 3 naglar målade på vänster hand i en skit snygg rosa färg. Då undrer ni säkert varför? Jo, jag hinner fan inte ens med mina egna naglar fast jag sitter i salongen hela dagarna haha. Det var väl intressant att höra ;) Ähh. Jag lägger ner det här nu.. Hoppar i ett bad. Ha det bra. Nattinatt
image1896

2 dagars ledigt..

Kan ni tänka er.. Jag har haft hela 2 dagars ledighet =) I lördags vaknade jag kl 10 lite halv stressad och gick upp men i morse vaknade jag inte förns 11.30. Super skönt att få sovit ut. Jimmys xbox 360 har pajjat så vi har suttit och spelat super mario world typ hela dagen. Vi har käkat tacos i helgen. Mums det var smaskens!

I morgon är det jobb igen. Vetifasen när jag börjar kom jag just på. Tror 10 men hmm... Att bero på jobb så har Hasse fixat något program på datorn som hjälper mig att räkna ut moms och skatt och allt. Skit bra ju! Gäller bara att fylla i allt ordentligt nu!

Jag är snorig som bara den IGEN... Jag fattar inte vad det är. Det går lixom inte över. Har varit förkyld från och till sen i slutet på oktober och det vill lixom inte ge sig. Jag blir inte frisk innan jag får nästa förkylning. Blä! Jag som har kommit i gång med träningen. Varför ska jag tamefan alltid bli sjuk just då jag börjat träna? Suck!

Snart dax för sängen

image1894

Grattis Alice på dopdagen.

(som var igår)
image1892

Vill också passa på att lägga in en bild till minne av lilla Alex
image1893

Jajjemen..

Då kom man hem från gymmet nyss =) Fy fan va skönt! Jag körde på dom där maskinerna som igår (vad dom nu heter) en halvtimme och sen spinning 30 min och till sist core 30 min. Nu känner jag mig som en ny människa =) Imorgon kommer kost schemat då jävlar ska vi se på resultat!

På jobbet var det väldigt lugnt idag, ganska skönt men dåligt med pengar =( Aja, bättre lycka imorgonigen =) Jimmy stackarn har feber så jag ska först ta och stoppa i mig käk å sen är det bärst att rå om älsklingen lite! ha det bra så länge! Kramisar

Yeeeeeeeeeeeeeeei!

Fan va duktig jag är!! I dag har jag tränat =D Jag gick på hmm va heter dom...? äh, sätter in en bild så ser ni =) 40 min och sen lite armar till att börja med... Jag vill inte sitta å ha så ont att jag inte kan röra mig imorgon hehe Sen.. har fått start paketet från Canbridge.. Å jag VET som sagt att det inte är bra att banta på det viset.. Men jag kände ingen annan utvägg just då. MEN så då.. dagen efter så kommer en kund å fixar sina naglar och det visar sig att hon är kost och tränings rådgivare. SÅ vi bestämmer att hon ska hjälpa mig att gå ner dessa jävla 10 kg förmycket. Delmål. 5 kg på 4 veckor. Mål. 10 kg på 8-10 veckor. Jag räknade kalorier förut och det funkade faktist, det är något jag kommer ta tag i senare sen när jag väl kommit ner så att jag håller vikten (Nina ;) Jaha, får se här nu.. Måste nästan ta och planera in träning några dagar i veckan till att börja med, så att man kommer igång. Sen tror jag att man bara vill dit som förut och då spelar det ingen roll hur trött man är. Men jag måste planera nu i början! Haha, jag måste erkänna. Jag köpte choklad idag.. Tänkte.. Ska jag klara mig utan choklad i 10 veckor så måste jag fan få äta nu! Å vet ni??? Jag glömde de på jobbet. Gaaah! *sugen* Aja, lika bra det kanske hehe. Nä, nu ska jag lägga mig i sängen och glo tv en stund. Jag har så jäkla svårt att komma ner i varv när jag jobbar så sent å dessutom tränat hehe. Ha det bra!





Nina: Hittar inte till dig via din kommentar så jag skriver svar här: Jag har absolut unte blivit rekomenderad av min kostrådgivare att börja med cambridge.. Jag ska få ett riktigt schema och har än så länge inte rört dessa prov från canbridge. Jag ska nu börja träna ordentligt igen och följa detta schema jag får imorgon (fredag) i 10 veckor och nå mitt mål. Så du behöver inte bli så där ;) Lugn lugn ;)

Nu skiter jag i allt det där snacket...

image1888
Tänk om det ändå vore så här och inte raka motsattsen...

om att det inte är bra att banta med drycker å sånt skit.. Jag VET att det inte är bra. Men nu har jag kommit till ett olidligt skede med min vikt. Jag har beställt ett prova på paket från canbridge.. så.. nu får vi se hur många som klagar.. men klaga på. jag måste bara göra något så att jag börjar gå ner.. sen när jag kommit en bit och SER resultat DÅ ska jag börja kämpa igen. Jag kan inte kämpa utan att se resultat. tyvärr. Jag är sån. Å nu hoppas jag verkligen på resultat. annars vet jag inte vad jag ska göra......

Blä för mig!

image1887Men lite bra ändå.. Idag har jag varit och köpt träningsskor. Nu kan jag inte skylla på det längre ialla fall. Måste komma igång med träningen! Jag känner mig blä blä blä just nu! Är uppe i en vikt som jag verkligen inte trivs i och känner mig bara äcklig typ. Funderar starkt på att börja med typ canbridge eller nåt bara för att komma ner och sen fortsätta kämpa för just nu står jag inte ut med mig själv som jag är. Jag äter ju väldigt dåligt om dagarna nu när jag jobbar som jag gör och rör inte på mig alls. Äter mycket skräp mat för att orken inte finns när jag jobbar så sent. Får börja göra storkok på söndagar. (eller hur, på min ända lediga dag...) Nä, men någon ändring måste ske!!  Varför ska jag vara född till att bli en tjockis? Kunde jag inte fått "smalis" gener?! Jäjä, nu är det så att jag får kämpa hela mitt jävla liv för att inte känna mig just så här som nu.. Det kallar jag en sjukdom? Man kan aldrig leva "normalt" utan måste hela tiden tänka. Jobbigt. Eller är det fel från början som vi lever kanske? Kan inte nån bara förbjuda allt skit mat för att svenskarna bara blir fetare och fetare och bara sälja sånt som är nyttigt? Fan va bra det skulle vara!? Åtminstånde kan man väl sänka priserna på all nyttig mat, så att man har råd att äta nyttigt?!!?!?!? 

Lördag

Gick upp kl 7 i morse.. BLÄ på en lördag!!! Kom nyss hem och är som vanligt trött å har ont i skallen av brist på mat och vätska.. Idag har jag jobbat på flitigt =) Det tar nu mindre än 1,5 timme att göra naglar med fransk =D (om allt går som det ska så klart) Men påfyllningar med fransk tar nog fortfarande lite längre tid.. Speciellt om man måste laga en nagel. Jaha, då var även denna vecka slut. En bra vecka har det varit. En väldigt trött vecka men bra! Kanske ska passa på att vila lite tills vi ska bort till svärmor och grabbarna ska glo hockey tror jag det var.. Det bjuds på middag så det vill man ju inte missa =)
Hoppas ni får en bra lördags kväll.

Lägger in en bild på mig ifrån en morgon i veckan när snön föll så fint =)
image1886

Tack för ikväll

image1881
Idag fick jag känna på att jag har ett liv hahaha. Linda♥ bjöd mig på wokhouse å det var precis vad jag behövde! Komma hemmifrån och få umgås lite med vänner. Kan ni tänka er.. Jag slutade redan kl 16 idag =D Yeeey! haha. Det tyckte man var rätt sent förut...

En liten varning till alla mina vänner därute. Jag kommer nog inte kunna umgås så mycket det första halvåret. Jag måste jobba jobba jobba. Vill ni träffa mig får ni gärna komma med förslag en söndag. Min ända lediga dag ;) Som jag helst vill sova ut på haha så kom inte för tidigt ;) Nä skämt å sido. Jag kommer nog inte ha så mycket till liv ett tag framöver. Men jag hoppas ni finns kvar när jag fått igång allt med jobb å så. =)


Såg också en bra film. I am legend med älsklingen.
image1882
Se den. Den var bra

Känns som måndag...

image1880Tur att det är onsdag då.. Närmare söndag hehe ;) Jag tror jag har kommit en bit på väg.. Jag gjorde påfyllning och fransk nu det sista jag gjorde på under 1,5 timme =) Rekord! Fast å andra sidan satt jag med EN nagel i 1,5 timme tidigare idag. hahaha. Det var så här: Nageln hade gått av.. Jag filade bort materialet och konstaterade att nageln gick att rädda utan att behöva klippa.. Så vi förstärkte med glasfiber. Och sedan vart glasfibret lite ogämt så vi fick fila bort lite material igen och lägga på nytt och då filade jag förmycket på ena sidan så vi fick bygga ut och 2 lager gele. och sen måla med lack. Men jag hade inte brottom och inte hon heller så det gjorde ingenting. (tur att jag inte hade kund efter) Vi satt och hade trevligt och pratade medans.. Tiden går så himla snabbt ibland. En sak jag inte förstår. När man bokat en tid och inte kan komma kan man inte ringa och säga det då? -Jag har fått förhinder jag kan iinte komma. Eller så... Det är otroligt många som bokar och sedan inte kommer. Snälla ring och berätta!
Det känns i kroppen att man jobbar som man gör. Förkylningen vill inte ge sig och man är trött för det mesta. Försöker vara trevlig och hålla humöret uppe. Hade jag jobbat dom här tiderna på dagis hade jag varit död vid det här laget haha. Det är ju kul att jobba. Och jag måste ju faktist jobba för att käna pengar. Nu börjar man ju mer och mer att inse hur viktigt det är att man blir snabb fort! Tänk om jag hade varit snabbare. Jag hade kunnat käna dubbelt så mycket pengar för att jag kunnat tagit dubbelt upp med kunder. Ja, det är bara att kämpa på!

Gott nytt år!!!

image1879
image1876


Hoppas ni hade en bra kväll igår oh att ni får ett fortsatt bra år!


RSS 2.0