Hatar..

...bokföring!!! När jag hade min gamla dator då stämde allt som det skulle. Så helt plöttsligt så stämmer knappt nåt. Jag är så trött på den här skiten så snart åker allt i soporna!! jag har betalat in fel skatt i Mars men jag har betalat in lite men skatteverket säger att jag ska betala in hela en gång till... Gah! Måste ta och titta på detta när jag är på bättre och piggare humör!  Nu har jag ju suttit och stirrat mig blind på det här i flera timmar. Min stackars lilla hjärna fungerar inte längre.

Det är en klump i halsen när det gäller jobbet just nu.. Jag har ju börjat om från 0 igen och just nu är det väääldigt lugnt på jobbet. Men jag måste säga att jag trivs super bra i lokalen, med plattsen och med mina kollegor! =) Men nu är ju Dagon som föresten ska heta Tyson vår och jag måste ta ledigt massa för att ta hand om honom. Ja, jag vet... världens sämsta timing... Men det här är ju planerat sen en längre tid tillbaka innan jag bytte jobb osv.. Jag får ju ingen inkomst när jag är ledig efterssom jag är egen företagare och är jag inte på jobbet får jag inga nya kunder. Hur ska detta sluta??? Det löser sig alltid brukar jag säga. Och det gör det alltid. Men jag har fått dessa "grubblar gener" från mamma så jag skyller på henne! Tror det är därför jag inte rikigt kan glädjas åt att jag har ett nytt jobb.... Men en sak är lite possitiv. Som sagt får jag ingen inkomst när jag är ledig men då har jag bara halva hyran att betala på jobbet för att "komma igång" (å då sticker jag å tar semester) Suck. A, ni hörju. Det är INTE lätt!!! Jag som trodde det skulle vara guld och gröna skogar att driva sitt eget företag och vara sin egen chef. Meeen man måste kämpa någa år för att få det bra också. Det viste jag.. Men jag tror inte jag fattade ändå riktigt vilket slit det faktist är...

sorry neggo jess idag...

Kommentarer
Postat av: Marie

bokföringen sucks.. fy fan! MEN DU?? kan du inte göra som du gjorde när du inte hade ngn lokal - utan sitta hemma hos dig- då får ju valpen den tillsyn o du hinner ut med honom emellan?

2008-06-30 @ 22:30:10
URL: http://girlgoeswild.blogg.se/
Postat av: stars in heaven

Svar: Hehe okej, men det är ju bra att man kan hitta på saker som gör en glad ibland :)

Kram

2008-06-30 @ 22:36:12
URL: http://tisasdagbok.blogg.se/

Kommentera gärna inlägget här:

Vad heter du?:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0