R.I.P

I dag fick vår lille Trasan somna in för att aldrig vakna igen.
image2065
image2066

Drömmer

image2064

Att jag blir nerkastad i gammal mat å skit av en elefant.. haha va fick min lilla hjärna det ifrån?? Jag drömmer som jag vet inte vad nu varje natt. Känner mig inte på långa vägar utvilad när jag vakar :( Som sagt är jag uppe tidigt idag. Ska strax rusa till jobbet och låsa upp.
Ha en bra dag

Skit dag

Har varit på jobbet från 11- 20 idag. Men bara 3 kunder. Det suger att bara sitta å glo! Men men, imorgon har jag å andra sidan fullt. Har nån halvtimme här å där bara. (om inga avbokningar sker) Ska jobba 8- 18 i morgon. Å ser jätte mycket fram emot Lördag. Först kommer Linda å fixar sina naglar och sen ska jag in till stan å träffa tjejerna från utbildningen. Alla kanske inte kan. Men va fan. Det är kul att hitta på nåt ändå =) Lite orolig att min mage ska kajka ihop bara :S Aja.. Slutar jag tidigare hade jag tänkt åka å hälsa på Oana och om jag hinner Sarah på deras salonger. Måste ju se hur dom har det =) Nä, nu ska jag klunka i mig en liter vatten, titta lite tv å sen blir det nog sängen för mig.. Ska ju upp med tuppen. hehehe.
image2063

Morrn

image2062Redag torsdag igen. snacka om att tiden bara springer iväg. Sjukt fort! Fan va skönt! Jag har gått ner det kg jag gick upp under påsken å ett till =) Kan ni tänka er!? Påmåndag är det invägning igen. Fast jag ska fuska lite på Lördag. Har ju lovat tjejerna middag på greken då. Å alcohol haha. Aja. kanske går upp nåt kg då men det är väl bara att kämpa vidare. Som alla säger "man måste unna sig ibland" Det var ju inte ens meningen att jag skulle gå på det här nu. Jag hade ju räknat med snabbare nedgång. Men men, huvudsaken jag fortsätter att gå ner och INTE går upp igen! Det gäller bara att inte fastna i det där "måste ha" begäret igen. Börjar man äta sött kan man inte sluta. Så är det så fan. Man borde låta bli! Jaha, väckarklockan fungerade. Men tro så många gånger jag vaknat i natt/ morse och trott att jag försovit mig hehe. jobbigt! Nu ska jag ner till HM först sen ska jag ta en promanad i det fina men iiiiskalla vår vädret.

Jaha. då var denna dagen slut...

Jag sa ju att dagen brukar sluta illa om jag skriver att jag ska försöka ha en bra dag.. å nu sitter jag här och har glömt mobilen på jobbet.. Suck.. Orkar inte gå ut i kylan å hämta den igen så jag har nu laddat hem ett program som fungerar som väckarklocka på internet haha.. (och hoppas på att den fungerar också) Det finns verkligen allt! Å mitt huvud sprängs snart.. Har så ont så ont! :( Å Jimmy fick ju som sagt tillbaka sitt älskade spel men då visade det sig att sladd jäveln var fel så han är ju på det bästaste humöret.. inte! Vad mer? Vart en kund som kom sent tidigare i em och sen vart man sen med alla kunder efter henne..

Å banken haha.. banken kom till jobbet idag. Bara för min skull. Coolt tycker jag! Jag hade ingen möjlighet att komma ifrån och skriva på nåt jäkla papper om service box man måste ha som företagare, då kommer banken till mig med papper haha. Var inte det lite coolt eller??

Nä, nu pallar jag inte sitta vid datan.. måste ta en tablett å hoppa i duschen.

Uppe med tuppen..

image2059
Inte riktigt dårå men nästan. Jag ställde faktist klocjkan tidigare i morse. För jag ska minsann ut på promenad nu innan jobbet. Typ 30 min. Bättre än ingenting ialla fall =) Tack Linda det var du som fick upp mig tack vare din "bestämdhet" i går kväll =) Den smittade lite av sig. Bara den håller i sig.
Ha nu en bra dag därute. Det ska jag försöka ha. (Fast alltid när jag skriver så så blir det en skit dag tillslut.. Hmm undrar om man ska sudda. Äsch, jag chansar)

Tillbaka i verkligheten..

image2058Då var man tillbaka hemma i vardagen igen då. Har varit en bra dag på jobbet. Känns som luckorna blir lite mindre ialla fall =) Inte dumt alls ju! Efter påskens synder har jag gått upp ett förbaskat kg igen så nu kör jag på ren kur en vecka till.. å nu banne mig ska jag fan dricka dom där 4 literna om dagen. Då kan hon inte skylla på nåt!! Detta är lite sjukt egentligen.. Jag vill inte leva på soppor hela mitt liv ju! Fast iof har jag unnat mig lite väl i helgen. De två sista dagarna smällde jag i mig allt möjligt som choklad å annat godis. Först höll jag mig ialla fall till nötten.. men ja. Imorgon får Jimmy tillbaka sin älsking nr 1 så då får jag flytta ner till nr 2 igen då.. Suck! Han lär inte lyfta ett finger förutom på sin spelkontroll då förståss. Suck suck suck å meeeera suckar!! Ja, "jag jobbar ju ändå så sent" som Jimmy säger...

Nu blir det sängen.

Påsken

En riktigt skön helg har det varit!
Vi åkte upp till Mora i Onsdags eftermiddag. Var uppe ganska sent så det vart typ sängen ganska omgående. Maria var kvar i Falun för det var skola även på tordagen.
Torsdagen vaknade vi upp och åkte till Borlänge för shopping i Kupolen. Sen Möta upp Maria för att åka vidare till simhallen hihi. Det var skojjsigt att Åka vattenkana och att åka i strömmen. Bubblet var mys och vi solade och bastade
image2055

fredagen bjöd jag Maria på en tidig födelsedags pressent. (Ni vet den där överaskningen jag planerade till någon jag tycker väldigt mycket om) En ansiksbehandling på Mora hotell. Vi ångbastade, bubblade, åt massa färsk frukt å hade det mysigt även den dagen =) Så fick Jag tillbaka min efterlängtade färg i håret denna dagen =) Å Maria fich sina hemska naglar fixade. (dom såg inte så fina ut efter 5 veckor hehe, dom växer som ogräs!) Alex (Marias syster å min kusin) blev också sugen på naglar så hon fick sig ochså nya naglar hihi

Lördagen var det påskmiddag hemma hos Sheila (Marias Mamma)Stannade inte så länge för att Jag och Maria hade planerat utgång. Vi åkte hem ich fixade oss. Satt och lyssnade på musik och tog massa ful kor och skrattade hehehe. Sen stack vi till Wasa och dansade av oss tilsammans med Mikaela (Marias kompis) Det var skojjsgt =)

Söndagen var vi lite halv sega allihopa. Jag fixade Johannas naglar och Jimmy vart klippt (Äntligen hehe) Vi låg sen å sega oss hela långa dagen så trötta var vi.

Måndagen var det dax att åka hem.

Borta bra men hemma bäst. Men det är alltid lika trist att åka därifrån och att komma tillbaka hem till vardagen.


Skor till salu

Här har man för andra gången fått hem skor och förra gången var dom alldeles för små, då tänker man ju att vi tar en storlek större, men nu är dom så klart för stora. Suck! Så nu lägger jag ut mina fin fina skor till försäljning igen då :(


De rosa och gula är ca storlek 38, Svarta och vita ca storlek 38,5 och stövlarna ca 39.
Det är sköna gele inlägg i klackskorna så du kan dansa hela natten lång ;)

Klackskorna kostar 350kr/ st och stövlarna kostar 499kr


Intresserade???

Naglar i Mora?!?!?

I helgen ska jag upp till mora och undrar om det är någon som vill göra sina naglar hos mig???
650kr istället för 890. BRA PRIS!!!!
image2047
Å detta är naglar jag gjorde under kursen... ;)


En dag kvar... =)

Tills tåget gåt till dalarna =)
image2046
Det ska bli mysigt och skönt och roligt att komma upp till Maria och Robert! Grabbarna lär ju sitta som klistrade framför tv spelet speciellt nu när Jimmys är trasigt hehe. Men vi får ialla fall umgås en dag =D

Underbara!!!

image2044
image2045

Här är den potentiella mamman och pappan till vår valp vi längtar efter!!!
Connie- Mamman. Hon ser så där kvinnlig ut tycker jag. Ebony- Pappan ser så där stror och tuff ut. =)
Vi har alltså hittat en Kennel som vi har kontakt. Och väntas hälsa på dom i mitten av April. Det ska verkligen bli roligt! Ser fram emot att få träffa dom! Men sen vet vi inte hur det blir.. För det första att det blir en lyckad parning och sen finns det många fler intresserade och det är inte alls säkert att just vi blir dom lycklige hund ägarna... =/ Vet inte om jag vågar länka till hemsidan än haha. DÅ kanske ni snor vår hund hahahaha ;)

Spännande..

image2043
Vi har börjat kika lite efter hund..
Jag blir alldeles pirrig i kroppen när jag tänker på det. hihi

strax ska jag ut å fixa några saker å sen ska jag till jobbet. Ser inte direkt fram emot denna dagen då jag inte har så mycket att göra förns på eftermiddagen. Men men. Det är ju måndag också ;)

He en bra dag

Bästa låten..

Jag viste innan utgång när jag var yngre.. HÖÖÖG musik!
image2042

Lyssna.

Längtar

Till onsdag!!

För då går tåget till min Maria hihi

En gammal knas bild...

Vi ska hitta på massa skojj! Bla ska vi "bli fixade" Hon ska få nya naglar och jag ska få mitt hår fixat =) Så ska vi åka och bada, shoppa, kanske det blir utgång å dansa av sig lite. Sen händer det lite mer saker som jag inte tänker skriva ut här ;) (ÄN)

Haha fan va söt!


Nästäppa

Evig nästäppa kan vara dold sjukdom

Ni vet.. Jag har ju förut pratat mycket om min nästäppa. Jag är idag fri från nässprayen tack vare min bästaste bästa Maria Men gå in på länken ovan och läs om du har samma problem jag haft.

Nervösa sista minuter..

Oj, det var nära.. Men Charlotte vann!!!
image2040
GRATTIS och Lycka till Charlotte!

Vovve

image2038
image2039

Jaa, Vet inte om jag sagt det. Men det skulle vara mysigt med en hund. Vi har ju pratat om det ett bra tag nu.
 Jimmy vill ha en Chihauhua men jag har ju hittat Prazsky Krysarik och dom är ju bara heeeeeeeeeeeeeeeelt underbara!? eller vad tycker ni? Dom ser ut som mini rottisar hihi.

Jimmy har nu också förälskat sig i Prazky Krysarik hihi

Fredag

image2036
Känner mig som ett vandrande spöke. Längesen jag gick upp kl 7! Ska strax gå till jobbet och jobba hela långa dagen tram till typ 18 eller något sånt. Jag klagar inte! Jag bara kostaterar ;) Ha nu en bra fredag

Uppdatering.
Det vart en bra dag. Vi har nyss käkat tacos till Så ska det låta. Det var inget bra programm idag. Tråkiga låtar! Vi ska strax titta på

Får se om den är något att ha. Igår såg vi Jumper, jag hade inga förväntningar och den var helt ok faktist.
Uppdatering
Filmen var SKIT! Jag orkade inte ens sitta uppe och tittade hur den slutade. Se inte den. Det hände typ inget. Dom prata inget å usch va tråkig den var!




hihi söta

image2035

Vad veckorna går fort..

Det var väl nyss måndag? Nu är det helt plössligt Torsdag och jag är jätte trött idag. Känns som jag sprungit in i en vägg hehe. Har en dag med massor att göra på salongen idag så snart är det dax att gå dit och sätta i gång att jobba =) Katti är i Thailand så det är väl därför jag har mer att göra än vanligt. Snart slutar hon och det ska komma in en ny. Då blir det kund krig skulle jag tro. Jag är ju inte på långa vägar fullbokad så kommer en ny till som inte har kunder... Inte så bra för min del. Men men. Vi får väl se. Det är ju bara att flytta på mig om jag inte klarar av hyran och sånt. Finns säkert fler salongen som söker nagel tjejer skulle jag tro. Fan att hyran ska vara så förbaskat hög.. Helt sjukt egentligen. Det roliga är att som om inte den höga hyran skulle räcka. Vi ska köpa kaffe och mjölk grejjer till salongen + att vi måste använda våra egna mobiler när vi ringer kunder. Aja, än så länge har det gått hyffsat och OM jag någon gång skulle bli fullbokad så kommer jag kanske att klara mig hyffsat bra ialla fall =) Men jag trodde då att det skulle vara bättre betalt. Fast det är ju den höga hyran som drar ner "lönen" Skit samma. Jag är lite nere idag..

Ryck upp sig!

Att göra någon glad..

Imorse låg det en liten nalle och väntade på Linda i hennes brevlåda på jobbet. Jag hade beställt en från nallebudet Bara en sån liten grejj är så enkel. Men det värmer =) 
image2033
Det var en utav överskningarna till någon jag tycker väldigt mycket om hiihi.
Nu är det en kvar ;)

En ny super dag!?

Idag är det prov för eleverna på jobbet. Usch, jag minns vad nervös jag var! Jag ska klä upp mig lite inför deras stora examensdag tänkte jag. Men först en Vanilj milkshake med lite kanel i till frukost. Mums! vet ni vad jag längtar allra mest till...? Att dagen skall ta slut och jag kommer hem till min middag :D Jag ska få äta min förata riktiga middag på två veckor ikväll.. Weeei! (utan kolhyderater dårå)


Äh.. Jag provade massa söta kjolar och kände mig faktist fin i dom. Men det kändes istället för mycket. Så det får bli jeans ialla fall. jeans och pumps hehe. Jag sparar kjolen till något roligare tillfälle =)

Ha nu en förhoppningsvis lika bra dag som jag kommer att ha.





Uppdatering.
Och så slutade dagen med sura miner. Jippi vad kul det är att komma hem. NOT!
Det var ju som sagt diplomering idag.. Det drog ut på tiden och jag ringde hem och skulle tala om att jag blir ännu lite sen. Aha, då tänker han inte ställa sig å laga mat så sent.. Så jag tar mitt och går för jag tänkte att nog fan ska jag äta gott idag när jag äntligen får. Men när man kommer hem lite halv sur för att Jimmy alltid är trött sur å grinig nu för tiden. Så frågar han om jag är sur och ja, jag är sur och förklarar varför.. Då hoppar han i duschen och sedan stänger han in sig i sovrummet.

Skulle inte vi laga mat?? Nä, inte jag ialla fall. Kul killa.Gaah morr spott å fräs!
Jag är så jävla trött på sura miner!

Å maten vart inte ens god. Hade klarat mig utan den. Blä

Mätning 11

Jag gjorde som sagt en mätning från första canbridge mötet och ni ser resultatet i inlägget nedan. Men jag mäter ju inte på samma sätt så jag ville mäta mig som jag gör. Jag har ju inte mätt mig sen i början på oktober.
Så här vart resultatet.

Överarmar:
Höger 30,5 cm
Vänster 30 cm
Byst utan bh:
Över 92 cm
Under 76 cm
Midja: 74cm
Mage: 88 cm
Höft: 94cm
Rumpa: 101cm
Lår:
Höger 57 cm
Vänster 57 cm
Vader:
Höger: 35 cm
Vänster 34,5 cm

Minskning:
Höger överarm 0,5 cm
Över byst 2 cm
Midja 2 cm
Mage 4 cm
Höft 1 cm
Rumpa 3 cm
Vänster och höger lår 2 cm
Vänster vad 1,5
Höger vad 1 cm

Viktnedgång

Nu mina kära läsare ska jag tala om vad jag har pysslat med i två hela veckor.
Jag har gått på Canbridge kuren. Äta soppor och milkshake tre gånger om dagen och dricka 4 liter vatten om dagen. Det är tufft! Jag får inte ens stoppa ett fjuttet tuggumi i min mun. Inte en halstablett NADA! Å kan ni tänka er att jag har klarat det?! Idag gick jag tillbaka och vägde mig. Jag har gått ner 3 kg på dessa två veckorna och enligt min konsult så är det bara fett efterssom jag inte riktigt fått i mig allt vatten man ska. Så vattnet har kroppen sparat på. Typ? Efter Dessa två veckor med bara soppa så blir det 3 soppor om dagen + ett mål mat. =D Då gäller Fisk, kött och fågel och grönsaker. Inga kolhyderater. Då merar dom att jag ska fortsätta gå ner OM jag får i mig vattnet ordentligt. Visste ni att för att veta att man får i sig tillreckligt med vatten så ska urinet knappt synas när man kissar hehe. Det fick jag lära mig idag =)

image2030Hon mätte mig också första gången och nu idag.
Resultat:
- 6 cm runt bysten
-3 cm runt midjan
- 4 cm runt höften
- 2,5 cm runt låren
- 2 cm runt smalbenen
- 2 cm runt armar

Bra va? HIHI

Å jag veeeeeeeeet att några därute har emot allt detta. Å jag föredrar att gå ner på annat sätt. Men ibland har man nått sin gräns och verkligen måste ta tag i saker innan det är försent. Så ni kan tänka vad ni vill men ge fan i att säga det till mig ;) Tack!

2 års dagen..

Vad sägs om..

image2028
image2029
1.675 kr/person


Jimmy tyckte det var lite väl dyrt.. så..


Finns det någon som har ett bättre förslag?

SKOOOR!

Jag älskar skor!!

Vill ha!


Å detta är snart Mitt!! hihihi

Vidare till final...

image2015

image2016
Helt ok tyckte väl jag. SÅ JÄVLA skönt att slippa se carola! hahaha

Äntligen fredag =)

Ni får en morgon bild idag med. Ja, jag vet. Jag kände för att sminka mig lite extra idag. Vad jag vet har jag en dag med att göra idag =) Det känns super roligt! Det kommer att vara lungt på salongen för eleverna är lediga. Katti ska åka till thailand och Ilona ocj Calle är på Messa någonstans i utlandet. Jag börjar till och med tidigt idag. Weei! haha.. Glad för att man får börja tidigt :P Nä, nu måste jag gå. Ha en bra dag



Uppdatering.
Dagen har varit super! Precis som jag trodde =) Ibland är det kul att vara jag hehe ;) Har haft att göra större delen av dagen =) Började tidigt och kom hem nu =) Imogon blir det en kortare dag. Börjar kl 11 och har bara två kunder så det blir en soft lördag =) Nu ska jag käka lite middag och sedan lägga mig och glo på tv. Jimmy har fått hem sitt nya spel så honom lär jag inte se skymten av idag :( Ha en bra kväll

Håret växer ju inte!



Sedan den första bilden togs har det gått 6 månader..

Varför vill inte mitt hår växa?

Vill ha lååååååååååångt!

Min bästaste frisörska Maria säger att jag ska börja använda Hårkontroll som finns att köpa på hälsokost.
image2013

Köpt nytt

Shampoo och balsam idag =)
image2009image2010

Morrn

image2008
Godmorgon.
Bjuder på en morgon bild.
Känner mig riktigt nice idag hahaha ;)
En vecka och två dagar har gått och jag mår suuuper bra! Det här är helt otroligt! Man både ser och känner.
Provade min kjol som jag köpte i sommras som var för liten å den satt näst intill perfekt. Den blir nog bra tills två veckor har gått. DÅ är det dax för "det stora testet" hehe. Att komma i mina jeans!

Nu ska jag ner och kika på Wedins. Klubb dag idag =) 20 %.

Se ya

En bra dag..

image2007Äntligen är denna braiga dag slut. Jag är rent av slut idag. Började jobba kl 8.00 och kom hem nu. Har haft att göra idag. ROLIGT! Men vill ha ännu meeeer att göra hihi. Ska blanda lite dricka och lägga mig i min härliga säng och glo tv nu tänkte jag. Hmm, eller ska jag hoppa i duschen först kanske. Näää, jag orkar inte. Jag tar det sen. Måste fasen bara lägga mig en stund! Försöker planera in nåt på lördag. men ja.. just nu är det inte läge.... fan! Vill ju verkligen. Tungt att sitta hemma när jimmy gottar sig hela tiden hehehe. Aja. Mitt val.. Ha en bra kväll.

Längtan!

Tittade in hos Maria å fick sån sommar längtan...
image1996
image1997
Utsikten från hotellrummet.
image1998
Stranden med jordgubbs och banan smoothie.. MUMS!
image1999
Maaat!

Kvälls mys mm.

image2002
Badpojkarna =)

Vill till solen och värmen!



Trodde du ja hehe

Blommogrammet var inte överaskningen till någon jag tycket väldigt mycket om. Den återstår.

Egentligen har jag 2 hemlisar till två personer jag tycker välding mycket om hihi.

Blommogram

Till min mormor skickade jag nyss ett litet blommogram
image1990
Bara för att hon är bäst.

Överraskningen bestämd!

image1989
Som jag skrev i ett tidigare i ett inlägg att jag tänkt ut en liten överaskning till en persom jag tycker väldigt mycket om! Nu ska jag bara "ta tag i saken". Å DU får inte fråga till vem eller vad det är. Det lär DU märka!
image1988
HIHIHIHIHIHIHI

Uppdatering Tisdag

NU är överaskningen heeeelt klar. Å samma "regler" gäller fortfarande!



Namnsök..

Hittade en lite skojjig sak hos Kristina.

Nämligen en sida där du kan se hur många som heter tex Jessica..

25103 st som heter Jessica.
1993 st som heter samma som jag i efternamn

16982 st som heter Jimmy.
21481 som heter samma som Jimmy i eftrnamn.

Inte dåligt inte.

OM vi någon gång skulle få en dotter vill vi att hon ska heta Engla.
Och det heter just nu 1844 personer.

Kul info... jag vet hehe

hihi.. (i brist på påhittighet lixom)

Vaknade utav Jimmys telefon i morse. Han skulle upp för att spela bandy. Så nu har jag suttit och tittat på tv ett tag, ätit frukost, diskat, satt på en tvätt och duschat...

Hmm. Undrar jag om man ska ta å hitta på något roligt för en person jag tycker väldigt mycket om... Satt och funderade på det under kvällen igår när jag var banvakt åt nisse halva natten..

Måste kolla lite...

RSS 2.0