Snabbvisit..

Åkte som sagt till mamma igår efter jobbet.. Men är hemma igen =/ Tysons ena stygn gick upp hemma hos mamma så jag vågade inte låta Tusse och Tyson leka tilsammans mer =( Jätte trist för dom tycker verkligen om varandra och Tyson gillar att vara ute på landet, så typist när det är så fint väder också. Det hade kunnat bli skogspromenader utan koppel och lek i solen, men icke =( Ska väl ut dit om 2 veckor igen, då fyller ju Hasse år så... Hoppa vädret är fint då med!

Kommentarer
Postat av: Maria

Det är ett bett som har orsakat en böld under huden som sen har spruckit och så har hon på något vis lyckats slicka av hela "locket" på bölden, därför det ser så runt ut.

2008-11-03 @ 20:06:01
URL: http://catwalkqueen.blogg.se/
Postat av: Angelica L

Ha en fin kväll :D

Kram

2008-11-03 @ 20:08:23
URL: http://angelicalarss0n.blogg.se/
Postat av: Maria

Ja just ja, du frågade ju vad hon trodde hade hänt haha. Jo vissa katter, som Wilma, vill inte slåss så hon vänder för att fly och när hon gör det så hoppar den andra katten på henne bakifrån och biter henne. Tydligen är dessa skador oerhört vanliga. =S



Hur gick det för dig idag? Pratade du med henne?

2008-11-03 @ 20:12:25
URL: http://catwalkqueen.blogg.se/
Postat av: Caroline

HEJ Jess!!

Nu var det länge sedan! Vad glad jag blev då du hade kommenterat min blogg. Jo det är kul med hundkurser. Och vilken supersöt liten Tyson ni har skaffat. Men vad tråkigt att han verkar vara sjuk.... På vilket vis är han sjuk då? Jag hittar inte "varför" i din blogg?

Kram Carro

2008-11-04 @ 06:37:35
URL: http://carolinehulinder.blogg.se/

Kommentera gärna inlägget här:

Vad heter du?:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0