Happy halloween

Snar är det jobb och sen ut till mammsen..

Orkar inte mer!

Det har kommit ett provsvar som jag fattar nada av! Har han testats för en sak som inte stämmer överens med de vi sa?! Ska han behöva gå igenom fler operationer som kostrar hur mycket som helst för att ta fler prover eller? Jag trodde vi skulle få ett svar om vad som är fel och vad vi kan göra åt saken.

Jag orkar inte mer!

Snart får Tyson träffa Tusse

Här leker Tyson och Tusse lite hård hänt.. (ca en månad sen)

Tyson i löven


9 Bakteriekällor som finns nära dig

Snodde denna av Marre

1. Handväskor och plånböcker

Din handväska samlar upp bakterier utifrån, när du till exempel ställer den på marken eller på golvet. Plånböcker däremot, samlar på sig smuts inifrån det vill säga från det som vi stoppar i dem. Pengar är en stor bakteriefälla eftersom de ofta vandrat från hand till hand under en oändligt massa år.


2. Fjärrkontrollen

På ett hotellrum är ofta fjärrkontrollen det överlägset smutsigaste föremålet. Många olika fingrar har tryckt på manicken, som inte på långa vägar rengörs lika frekvent som den används.


3. Tvättmaskinen

Här tvättas underkläder som i sig innehåller ungefär 0,1 gram fekalier (avföring) per trosa eller kalsong. Och det är ju ganska så många tvättar som körs innan en tvättmaskin byts ut. Gör därför rent tvättmaskinen då och då, genom att köra ett riktigt hett program. Då desinfekteras tvättmaskinen. (ALLTSÅ ÄÄÄÄCKLIGT)


4. Skärbrädor

På en skärbräda finns mängder av bakterier. Enligt aftonbladet.se finns det 200 gånger fler fekalier på en skärbräda än vad det finns på en toalettsits. Och det säger väl allt?


5. Telefoner och mobiltelefoner

Smutsigast på en telefon är området där vi har munnen när vi pratar. Där finns en oren blandning av skit från händerna och bakterifylld saliv.


6. Tryckknappar

Till exempel hissknappen och bankomatens knappsats är fyllda av bakterier just därför att många använder dem eftersom man helt enkelt är mer eller mindre tvungen att göra det. De ingår i mångas vardag. Det i kombination med att just dessa knappar sällan rengörs gör dem till en riktig bakteriefälla.


7. Yogamattor

Eller gympamattor fylls med bakterier efter bara ett enda träningspass. Desssa kan leva kvar ett par dagar om inte mattan rengörs efter varje pass.


8. Flygplanstoaletten

Dessa används mycket ofta, av många olika människor under en begränsad tid. Inte konstigt att det skapar enormt mycket smuts.


9. Varukorgar, varuvagnar

Det säger sig självt. Hur många har helt nytvättade händer när man kommer in till en livsmedelsaffär? Inte många. Däremot kan en och samma korg eller vagn användas flera gånger på en och samma dag av olika personer som bär på olika bakterier, vilket är helt orent.


Redan torsdag


Tiden springer iväg. Men de e bara bra det. Så det här året kan ta slut någon gång haha! Imorgon blir det hem till mamma efter jobbet. Det ska bli skönt att komma ut och ta det lite lugnt under helgen. Tyson tycker det är så kul där också efterssom hans bästis Tusse bor där hihi. Nu tycker tyson inte att jag ska sitta framför datorn längre, han står och pockar på uppmärksamhet så jag ska väl ägna lite tid till honom  :)

Ha en bra dag.

Bokad nyårs resa

Jag och Jimmy åker upp till Mora över nyår =D Det ska bli mys! Hoppas att Andreas och Malin kommer med och även Fia och Johan. Desto fler ju roligare blir det =) Jag och Maria sitter och drömmer oss bort om vad vi ska äta.. Kanske oxfile, potatisgratäng, vitlöksbröd, sallad och vi hoppas på att killarna kanske kan fixa efterrätten hihi. choklad doppad frukt och glass kanske??? åh mums vad sugen man blir nu dåååå! Vi ska ju ha med oss lilla Tyson och om Andreas kommer blir ju stora stora Norton med hehe. Ska bli kul och se. Lilla Wilma kanske blir skogstokig när 2 hundar invaderar hennes hem hahaha. Hörde just att Norton är rädd för smällare :S undrar hur tyson kommer reagera :s tänk om han bara skakar av rädsla hela långa helgen :( Aja, det lär visa sig. Tågresan lär inte vara nån lätt match heller. 4 timmars tågresa utan kiss pauser haha. Vi får lasta oss fulla av tidningar och gå in på toa hahaha

Tandblekning

Vi ar ju som sagt på mässan i helgen. Det var jätte kul att gå runt och titta på allt och få inspiration. Jag och Sofia testade även på att bleka tänderna hos Brillialtsmile men ingen av oss såg något resultat. Det var att kasta dyra pengar i sjön det :(
Jätte besvikna är vi!


Tyson med tratten

Busig är han fortfarande hihi

Höstpromenad

Jag Jimmy och Tyson var ute på höstpromenad för nån vecka sedan här kommer lite bilder.


Tittar tillbaka..

På när jag och Tyson var hos min mamma och Tysons bästa kompis Tusse myste med Tyson =)



Här är Ty 4 månader.. Vi tog med en filt och lite leksaker ut på gräset och busade =)

Tyson försöker få igång Hugo

Tyson skäller ut farliga brevbäraren

Tyson leker med blå gummiboll

Dalabo?

Kolla in!!!

Klicka på bilden så kommer ni vidare.

Skönhetsmässa 08


I helgen blir det skönhetsmässa BEAUTY08 med Maria  och Sofia =)

Godmorgon

Inatt har Tyson sovit själv i egen säng, så jag har också fått sova lite. Men man sover oroligt! Igår kväll bajsage Tyson. Då var det jätte löst (som hela dagen) och det sista var iprincip vatten blandat med blod. Gissa om jag vart rädd? Jag slängde mig på telefon och ringde till Albano. Dom tyckte föst att jag inte skulle vara så orolig för blod i avföringen är ganska vanligt på hundar under stress och han har ju redan känslig mage som det är så hon tyckte vi skulle svälta honom en dag =s för att magen ska få vila och sen börja ge honom  ris och "vit" fisk i små portioner ungfär varannan timme (precis som i början) Eftressom vi redan kör med i/d foder  (för känslig magar) så kunde vi ge lite av det med. Han är ju trött på torsken så jag frågade om kyckling och det var ok det med. När han varit lös i magen innan (ofta till och ifrån) har han fått Pro- kolin (ett probiotiskt preparat som ges till djur med diarré och kräkningar.) och det kunde vi ge också. Och det finns ju hemma så :) Nu har jag tagit av tratten och han ligger i mitt knä alldeles lugn.. När tratten åkte av var det ju prio ett att tvätta och klia sig. Usch vad man känner sig taskig! "nej inte klia där, nej inte tvätta där" Det stod i pappren att han skulle fått dropp under op, och kunde därför kissa väldigt mycket. Men jag tycker snarare att han kissar mindre =/ konstigt! Det var dagens Tyson News hehe

Ikväll kommer Maria, Robert och Sofia hit. Det blir skojj =)

Morrn

Nu känner jag att jag skulle varit ledig dom här dagarna som är kvar fram till helgen. Stackars Tyson! Han kliar sig som bara den och har redan lyckats få upp ett sår från stygnen.. Väntar på samtal från albano om vad vi ska göra om vi beöver sy eller om han kan gå utan och att det får läka av sig själv. Hon sa att man knde trä på en liten strumpa för att han inte ska komma åt att klia... Det har varit en jobbig natt för oss båda! Han har legat och gnällt och rört på sig, frysigt, svättats och jag då nojjig som jag är vaknar typ varannat andetag. Nu är han ialla fall ganka pigg och försöker leka med sin boll men det är ju inte lätt med den där nedrans tratten såklart. Å kliar gör det överallt där jhan inte kan komma åt fast med undantag för några stycken som man får passa på han hela tiden så att han inte river sönder fler sår!

Vilken natt :S

Här sitter jag med lilleman som fortfarande är helt vinglig... Knappt sovit en blund. Jag är jätte rädd att han inte kan hålla värmen, han ligger tätt intill mig med filten över sig. Han har inte kissat sen vi kom hem, knappt ens stått på sina ben. Han bara sover. Hans mage kurrar som bara den, han måtse vara jätte hungrig då det snart är ett dygn sen han åt.
Jag är så jävla orolig ska ni veta!


01.50 Nu värmde jag kyckling till Ty och han har aldrig glufsat i sig på det viset, han är verkligen JÄTTE hungrig, men jag fick bara ge en liten portion i dag så även om han skulle käka en hel kyckling får han inte de. Jag känner mig så elak, han gnyr lite då och då och jag vet inte riktigt vad jag ska ta mig till.


01.57 Nu piggna han på sig en hel del efter mat.. Han springer runt längs golvet och letar mer mat, fastnar hela tiden med tratten överallt. stackars liten krake vinklar till då och då! Han blir förbannad på tratten för att han inte kommer åt att klia och när jag försöker hjälpa blir han leksugen och ska leka och jucka som en galning. Han ska då vara tuff även halvt nerdrogad med tratt hehe. Men, jag är fortfarane jätte orolig även om det känns lite bättre nu...


02.02 nu ligger han tätt intill mig i sin filt igen.. Ska försöka få honom att sova

Groggy Ty trattis


Tyson är precis hemkommen.
Han är helt slut lillskutten. Han har flera små sår på kroppen där dom sytt. Nu ska han ha tratten i ca 5 dagar, usch va jobbigt! :( Provsvaren får vi om ca 2 veckor Nu ligger han på mig invirad i en filt för att han behöver värmas efter sövning.

♥Min lilla skruttis♥

I dag är det dax

Tyson ska till Vet... Usch! Jag hoppas verkligaen att dom hittar något som kan hjälpa honom! Han fick mum frukost i morse för att han skulle äta bra för nu får han inte äta på hela dagen stackarn! Kl 15 ska han in... Känner redan nu att tårarna är på väg när jag tänker på att jag måste lämna honom där en gång till, men det är ju ändå för hans eget bästa!

Några morgon bilder


Ny jacka

Tyson och jag träffade Jana idag. Hon fick lite manikyr och sen åkte vi iväg till smalltobig hund cafe/butik. Där hittade vi en vinterjacka till Ty som passade perfekt. Sen tog vi en fika =) Tack för trevligt sällskap Jana. Hoppas vi ses snart igen =)

Godmorgon

Fast min morgon var inte så kul! Vaknade, gick ut med Tyson, hem och magen sätter igång. Dessa dagar borde kvinnan få vara hemma MED lön! Vi har inte önskat oss detta! Som tur är har jag sovit som en björn i natt, vaknade inte ens när Jimmy gick upp. Hade tydligen pratat i sömnen i natt haha. Nu minns jag inte vad jag hade sagt men någonting var det i stil med "underbart" eller liknande hehe. Tyson står och käkar så jag får väl gå och göra detsamma.

Ha en bra dag

Försöker..

... Att inte tänka dumma tankar
... Att vara possitiv
... Att vara en bra vän, flickvän, matte, dotter, syster, arbetskamrat mm

Men på något sätt går mina tankar i en riktning just nu. Men det är ju inte så konstigt... För er som int vet så är det lill Tyson som är min "plåga." Plåga är fel ord men ändå rätt... Han mår inte så bra.. har aldrig gjort men vi tror att det är något.. Han ska in till vet i veckan och jag hoppas på att få svar och hjälp!

Det är helt enkelt svårt att vara en glad Jessica just nu!

Fick ihop några höst bilder på prinsen idag.

Förtvivlad


Jag orkar inte!

Myys



Först såg vi Made of honor sen vart det bastun :)
 

To my love

Jimmy

Jag älskar dig!

To my friends and family

Ni vet vilka ni är!


Morrn

Nu har jag käkat frulle det har jag inte gjort på jag vet inte när. Det känns rätt bra. I dag är det jobb som gäller 10-18.30 kommer nog vara rätt trött ikväll, men jag är ju ledig i helgen så... Jimmy frågade igår om jag jobbade i morgon när jag sa nej så sa han att vi kanske kunde hitta på något =D Det gör jag gärna! Men  när jag frågade så fick jag inga förslag. Får väl se om det blir nånting...

Man ska inte känna efter hur trött man är egentligen! Usch, fick en sån "trött våg" över mig helt plöttsligt. Huvva!

Ha en bra fredag

Mätning 13

Överarmar:
Höger 30,5 cm
Vänster 29,5 cm
Byst utan bh:
Över 91 cm
Under 75 cm
Midja: 74cm
Mage: 85 cm
Höft: 94cm
Rumpa: 100cm
Lår:
Höger 55,5 cm
Vänster 55 cm
Vader:
Höger: 35,5 cm
Vänster 35 cm

Höjning
Höger överarm: 0,5 cm
Midja: 1 cm
Höft 1 cm
Höger vad 0,5
Vänster vad 0,5

Minsknin
Mage 2cm
Höger lår 0,5

Det var ju ett bra tag sen jag mätte mig.. fick lite inspiration av Linda igår och tänkte nu jävlar.. Min kost har jag inte skött på länge och jag har heller inte tränat ett dugg så jag viste att jag hade ökat i cm. Men vikten står still ialla fall. Men nu är ju då tanken att jag ska börja sköta min kost bättre igen. Jag börjar där så får vi se hur det blir med träning sen. Jag tycker ändå att jag klarat mig ganska bra har inte ökat så mycket som jag trodde. Dessutom har jag minskat över magen och det är ju inte dumt hehe!

Ironman


Den var bra :)

Måste göras i morgon!

Laga till kyckling
♦ Ringa M
Ringa Tele 2
Boka tid hos min läkare
Fixa iordning min bokföring och allt annat pappers arbete
Gå till banken
Laga mat
Fixa kund register
diska
panta burkar


 

Ellerhur....

mad world


Mulen morgon

Det som var så fint väder ute igår och idag är det helt grått... blä va trist! Jag ska strax dra till jobbet och efter jobbet ska jag dra till Rebecca. Både hon och Lillskruttan har ju fyllt år =) Ekonomin är ju inte den bästa just nu så dom får nöja sig med *Piiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiip* Vill inte skriva ut för jag är osäker på om hon läser bloggen eller ej hehe.

Kan vi inte spola fram tiden så skippar vi resten av sep, nov och dec... Vi börjar på år 2009!!!?

Tack Mami

Här kommer en bild på de fina blommorna.

ska ta en bättre bild sen, men nu ser du ialla fall =)
Tackitack!

godiiiis!

Usch vad jag är sugen på godis! Men nu hade jag då tänkt att dra ner på onyttiheterna igen. Så nada godis i veckorna!
Idag skiner solen igen =) I går var det rena rama stormen, det regnade hela lång dagen. Har bokat tid för Vet besök på Tisdag nästa vecka, Då ska hon ta en titt på Tysons öron och päls så ska vi prata lite kring allt som varit för jag funderar ju lite på om han kan haft ett dolt fel som vi möjligtvis kanske kan få tillbaka lite pengar på. För det har varit en jobbig tid. Och mycket utgifter. Aja... Nu är det lek time med Tyson, sen plock och sen jobb. Ha en bra dag.

Bjuder på bilder med :)

haha en kyss


Det ser då i mina ögon ut som att jag får en Tyson kyss hr hahaha

Lite bilder



Lördagsförmiddag


Thihi, Tyson gillar sin tunnel, men tröjan har han inte så mycket för hehe. Men han har nästan ingen päls på skallen så det är för hans eget bästa =O) Vi ställde nyss honom på vågen och han väger idag 977gram han är nu 4,5 månad gammal :o)

SKOR till salu



Svarta och vita ca storlek 38,5 och stövlarna ca 39.
Det är sköna gele inlägg i klackskorna så du kan dansa hela natten lång ;)

Klackskorna kostar 299kr/ st och stövlarna kostar 399kr.

Intresserad?

Genaration fett


Var det någon som såg generation fett?? Det handlar om Manuel Uribe 43 år (världen fetast man) som väger 600kg och försöker gå ner i vikt för att kunne gå fram till altaret när han ska gifta sig med frugis.. Huuur sjutton kan det bara bli såhär????

Inspiration

Finns det inget just nu. Tror jag e lite nere igen. Tiden bara går. Man sover, går upp, jobbar kommer hem sent och går och lägger sig. Det är vad dagarna går ut på just nu och jag känner att jag blir helt galen av tristess! Jimmy spelar tv spel eller tittar på sport och jag ligger i sovrummet och glor på tv. I helgen kommer Robert hit. Killarna kommer ha fullt upp och jag då? Instängd på rummert? Skulle åkt till Avesta men så funkade inte de för att tyson inte kunde vara hemma ensam när killarna e på fotboll så jag får vara hemma, fast så säger Jimmy idag att tyson kan vara hos hans mamma några timmar men jag bara tappa lusten till allt kände jag. Funderade på att åka till mamma men dom ska ut å åka å då vet jag inte om jag pallar... huh, suck. Vad ska jag hitta på? Nån som har nå förslag som intge kostar pengar?

RSS 2.0