Vad är det som händer?

Vad är det här för en värld? Pengar pengar pengar. Fålk går över lik för att få pengar. Vi har tydligen en PK maffia som verkar kunna göra vad som helst. dom har polisanmälts och vilka det än är hoppas jag att dom åker dit! Vem kan annat är ge kärlek åt ett husdjur? Jag kan verkligen inte förstå hur man kan misshandla/ missköta sina djur på något vis alls. *arg*

Nya tröjan


host host

Usch, Det var längesen jag var så här förkyld. Har till och med bokat om mina kunder idag. Min näsa känns som om den var minst 3ggr dubbelt så stor och jag ser ut som typ Rudolf med röda mulen. Jag är blek och glansig i ögonen. Känns som om världen går emot mig.. Huhu stackars mig! Jag har ju lilla plutt Tyson här hemma som igår och idag har ätit som en häst haha Inte ofta man kan säga så.. Efterssom jag inte mår så bra har det inte blivit någon direkt promenad idag med Ty så jag tog med en filt, lite leksaker, tyson ovh kameran ut på gräsmattan. Här kommer lite bilder:




utmanad

Har blivit utmanad av Kusin Sandra

Fem saker i min frys:
* Kyckling
* Köttfärs
* Bröd
* Kött
* Grönsaker
Fem saker i min garderob:
* Byxor
* Tröjor
* Underkläder
* Klänningar
* Kjolar
Fem saker i min handväska (just nu): 
* Plånbok
* Papper att snyta sig i
* Läppglans
* Kalender
* Nässpray

Fem personer jag utmanar:

Linda
Tuttie
Marie


Sjuker :(


Ligger i soffan med en näsa som rinner, ögonen rinner, huvudet värker, kropper värker å jag är helt slut!

Nytt till Tyson



Bestälde ifrån Pawshop.

Jackor

Vill ha från hm

Jag skulle vilkja hitta 2 st en kort och en lång. Någon som har tips på vart an kan hitta snygga kappor i typ samma modell som ovan?


skoor


Vill ha från bianco!

Vår lilla skrutt

.. På soffkanten :)

Som förövrigt mår ganska bra nu! Han äter sin mat med torsk i och dricker vatten och knaprar torrfoder.
Nu väger han 930g stora killen väger snart ett kg :D

Ögonfransförlängning

Nu dum som jg var tog jag ingen före bild men jag har en efter bild. Det vart ganska coolt faktist =)

Eller vad tycker du?

Solen är här!

Weeei! Äntligen lite lättare att kliva upp på morgonen när det är fint soligt väder ute :) Förutom min onda hals och snoriga näsa så är det en väldigt bra morgon, En bra dag på jobbet också med många kunder :) På med munskydd och jobba på helt enkelt =) Ikvälls ska jag vara "modell" för Lucilla på jobbet ska gå en frans förlängnings kurs :) hihi har så många gånger funderat på att gå testa på det men tyckt att det varit för mycket pengar att slösa på att förläga fransarna hehe Så man lär sminka sig lite idag så att det inte är så mycket att sminka av sen :*)

Nu blir det promenad med Ty i solen.

Ha en bra dag.

Vart tog solen vägen?

Det var ju så skönt i solen i fredags och lördags. Men vart tog solen vägen? Jag vill inte gå mot mörkare och kallare väder! Jag vill ha mer sommar, sol och värme! Tyson tycker inte om kylan! Han bara skakar stakarn! Tur han har sin tröja iaf =o) Idag träffade han två 8 veckors valpisar. Dom var så underbara och nästan större än Ty hehe.. =/ Just nu går det ganska bra med honom! Han äter bättre och är pigg och glad och bajsar som han ska. Men nu är vi också stenhårda!!! Inte en smaskens bit! Det är bara i/d foder och torsk som gäller! Jag vågar inte testa för jag vill att han ska må bra, växa och bli "stooor" och stark!

Imorgon blir det uppstigning ganska tidigt. Ska till Lucilla och fixa lite annons material och så ska vi till ikea och leta lite möbler till salongen så att vi kan fixa den perfekta salongen hehe. =)

Bjuder på en bild hemmifrån Lucilla. Tyson och Hugo busar

Skönt med helg!

I fredags jobbade jag men på fm träffade jag Emma-lee med sina 2 pk voffar. Dom var ju större än mini Tyson hehe. Hon sa att Hennes minsta inte ens var så liten i hans ålder =S Voffarna var super fina glada och fulla av liv. Emma-Lee var super gullig hon med! Fick höra massa tråkigheter om hundägare.. usch, jag mår illa av tanken hur vissa behandlar sina djur!!! Ivf hoppas jag på fler träffar! Tack för allt Emma- Lee!

Sen träffade jag även sara som är (var) hemma från usa =) Hon fick träffa Ty. Vi käkade Lunch och sen satte vi oss i solen på gräset och lät Ty leka och springa av sig lite. Det var sååå skönt!


Sen har jag och Tyson varit it till mamma också. Alltid lika skönt att åka dit! Å tyson trivs jätte bra där. Han har ju bästisen Tusse där =) Åkte dit tilsammans med Linda i fredags efter jobbet, käka tacos å hade det trevligt. Vi somna ganska tidigt å det spökade lite granna vid 12 slaget precis när vi suttit å pratat om spöken =S *hjälp* Helt plötsligt tändes en lampa bara så där... vi satt i varsin säng och ingen rörde sig... Skumt haha
Jag har massa massa kort på min kamera men såklart har den fått nå fnatt å vill inte föra över bilderna till daton :( Men jag har några från mobilen som jag tänkte dela med mig av...


Dagens bild

Får bli ännu en rolig bild från Maria på Tyson

Morrn


Usch, vaknade tidigt av att jag hade mardrömmar... En handlade om svek. Att jag svek min älskade mamma gång på gång å den andra drömmen handlade om bråskande toalett besök.. å när jag vaknar har jag känningar av urinvägsinfektion =( Nu var det jätte längesen jag hade det. Men nu var det tydligen dax.... Ni som haft det vet vilket helvete de är!!

dagens bild haha

Hittade en bild på mig och Maria på hennes sida å jag diggade den hahahah

go förmiddag på er...


Det vart uppgång ganska tidigt i morse! Fick ett sms från Tysons kompis Lugo (av matte såklart då) att dom ville träffas. Så jag å Tyson stack ut. Det gick bra! Inte jätte mycket lek men dom gick tilsammans och såg ganska så nöjda ut hehe. Tyson som annars brukar vägra gå, var ute en hel timme med sin nya kompis =) Nu har vi lagat ny torsk så nu har Tyson käkat bra igen. Nu ligger han och sover så sött.

Igår var jag och fick massage. behövdes. Men jag känner mig alldeles mör i kroppen idag. Å jag tror förkylning är på g.

På fredag ska jag och Tyson först åka och träffa Emmalee och hennes två pk voffsingar =) Sen ska jag jobba lite och sen ska jag ut till mamma så att tyson och Tusse får leka lite hihi.

I dag har det varit si så där med maten.. Han käkade med torsk i men ratade maten utan... Men men, han har ätit ivf :) man får vara glad för det lilla! :)

Bokföring...

Blä! Det är sååååå trist med bokföring! Jag har just varit i centrum och köpt ny pärm så att allt är fixat inför mötet med E (revisor) Jag har sorterat och kollat så att allt är rätt och på "mitt sätt" är det rätt sen får vi se vad E säger om vi måste sitta och göra om hela bokföringen eller om den duger som den är hehe. Jag hoppas att det inte behövs göras nåt =S Det visar sig på tisdag nästa vecka antar jag. Det känns ialla fall bra att äntligen få reda på om det jag gör är rätt eller inte!



Det är ju snart slut på 2008 och det ska göras bokslut... Vad nu det betyder hehe. Sen ser jag fram emot det nya året att "börja om" på. slippa dubbla hyror mm.

Kan vi ine hoppa över dom här sista månaderna och börna på 2009 imorgon??

vågar man?

vågar man slappna av nu? Tyson har faktist ätit jätte bra 2 daga i rad nu... Han kliar sig inte alls lika mycket i öronen heller och är som vanligt pigg å glad hihi Om detta hålleri sig ett tag nu ska jag titta lite på valpkurser, skulle gärna gå på en!

sköna lördag...?

Det är ganska skönt att vakna upp med en glad och sprallig liten söt sak som blir överlycklig för att man äntligen öppnar ögonen hehe. Ja och tyson på morgonen... Mys! Fast den senaste veckan har det varit allt annat än mys! Jag har försökt få i honom sina örondroppar och trilskats med maten... igen. Jag är så trött på det här! Kan han inte bara vara normal och äta och dricka normalt? Ska det verkligen behöva vara så här??? Vi har betalat massor för att få honom hem till oss, så får vi bara betala mer och mer på ständiga vet besök och dyr special mat.. Men det värsta är oron! Att hela tiden behöva gå och vara orolig om han ska äta eller inte, om han är uttorkad, om han växer om och om och om. Jag älskar verkligen Tyson, men många gånger kommer tankarna att lämna tillbaka honom för det tar verkligen på mig att gå så här! =( Tror att det är första gången jag vågar ens erkänna mina tankar för mig själv. Men som många säger så har det väl börjat är det mycket möjligt att det fortsätter... Å det där med rena linjer fattar jag mig inte på! Vadå? Är han inavel??

Nä, usch!

(Försöker tänka på annat) Ikväll blir det fest.. Just nu när tårarna hänger på en skör tråd har jag ingen större lust. Men samtdigt tror jag det är bra för mig att komma hemmifrån och tänka på annat. Det kan ju faktist bli kul. Bara jag kan slappna av! Om 1,5 timme ca kommer Linda med nya bilen och hämtar mig. Ska bli kul å se den omtalade bilen. Sen åker vi till henne och fixar oss för kvällen =)



uppdatering

Bilen var jätte fin och jag hade en super bra och rolig kväll! Tack Linda!♥

hahhahaha


usch!

Trött!


Ska upp ganska "tidigt" imorgon (8.00) haha jag vet, det är inte tidigt, men det är tidigt mot vad jag skulle kunna sova till om jag kunde/ville hehe. Det har kännts som fredag i två dagar nu men nu är det snart fredag å än så länge är jag ledig i helgen! =) Ska på fest också.. Just nu känns det inte så lockade när man ligger under täcket å myser trött sött men va vet jag.. det kan ju bli kul!

Är inne i en lite deppis nu... Men det är väl för att det är som det är med allt. Lite små jobbigt faktist! Men... Det blir bättre!

Tyson mår lite bättre igen. Äter och dricker bättre. Håller på testa kokt torsk i maten efter vet sa att han kanske vart lite mer sugen då.. Det funkar ju hittills. Får sen om nån dag om han blir lös i magen igen :s

lite stadigare..

För ett tag sen skrev jag massa måsten i ett inlägg och jag har gjort några av dom! =)
Kontaktat revisir
Tagit kontakt med små A
Ringt kommunals Akassa
Fixat nya visitkort

Har öppnat en nagelblogg som jag har tänkt ha som en typ av hemsida tills vi får igång en riktig. Det får bli som reklam just nu när det inte finns pengar. Där kommer jag så smoningom lägga upp bilder på naglar jag gjort och lägga upp erbjudanden, lite produkt info mm


Ringa Kommunals akassa (igen)
Ringa tele 2
Boka en tid hos Vet.
Fixa iording min bokföring inför mötet med min revisor
Fixa ALLA papper iordning (hatar papper)
Fixa ett kund register
Köpa produkter så att jag kan jobba
Gå till banken
måste till posten (hemköp) och hämt ett brev
Räkna ut vad K är skyldig mig för produkter jag köpte till henne.
Boka en tid hos min kirurg


Jaa, det är några saker kvar at ta tag i suck!!! Har inte ens fått med allt, men just nu komme jag inte på fler måsten.

Min lilla frysis


Tyson stackaren fryser så han skakar även inomhus ibland. Han har hittat en värmekälla hehe......

Priser- Naglar!



Naglar


Låååånga naglar hehe.

Äntligen!

Vi har varit utan internet i över en vecka så imorse stängdes elen av i hela huset och jag hoppades på att dom höll på fixa nätet och jag hade rätt haha! Weeei! Så nu är jag tillbaka med massor av bilder å tyson hehe. som för övrigt har varit hos vet igen och har öroninflammation :( stackars Tyson! Han är en olycksfågel! Han som precis hade börjat äta jätte bra efter att ha varit jätte lös i magen så får han den där skiten och nu äter han jätte dåligt igen :(


Tyson träffade kompisen Marwin och STORA Bob hehe


Lite blandade bilder


Lite fler blandade bilder


Nya kläder- Tack mamma!

RSS 2.0