Helgen

Ja, helgen började ju som sagt lite konstigt.. Vart ju kanoon förkyld på 3 min i fredags kväll när vi stressade runt men jag har 2 teorier.. antingen fick jag en allergisk reaktion eller så kan det ha varit ACn i bilen..

Efter att vi handlat så åkte vi och plockade upp Marina som var så lycklig att hon var barnledig och ville ut och ta en öl.. så vi åkte hem och lämnade bilen och satte oss i Bagis på krogen och käkade sallad och linda och Marina drack en öl. Jag mådde ju kasst så jag skippade ölen, men ändå fick jag visa leg när vi skulle in haha. När vi kom hem fanns det inte mycket tid kvar att städa och fixa iordning lägenheten på direkt, vart ju ganska bums i säng.

På lördags morgonen var det inte alls så farligt, lite täppt i näsan var allt. Men sen kände jag ingenting.. lite trötthet möjligtvis. Hela lördagen fixade vi inför festen, städade, handlade det sista, skar upp allt vi skulle bjuda på (Å det var inte lite) Å stressade livet ur oss å ändå hann vi så klart inte färdigt innan gästena kom. Men jag tyckte inte att det var så farligt, det var ju inte kungen och drottningen vi hade fest för precis.. Gästerna hade trevligt, jag gick och fotade och fixade och Linda och Marina som fick hoppa in som hjälp i köket fixade fördrinkar och snittar. Jag var nog inte en så bra festfixare efterssom jag gjorde Linda besviken och pajjade hennes kväll skulle jag tro men ja.. Det ade varit bra om jag förstod att jag behövdes! Men men, nte mycket jag kan göra nu.. Trist bara!





Ialla fall hade alla trevligt, vi drack och smaskade och hade skojj hela kvällen tills kl vart kring 1 någongång så började fålk vilja dra sig hemmåt och några ville ut och röja vidare och i det gänget vart jag med.. (skulle kanske stannat och städat efter festen då istället så åter igen var jag en dålig fest fixare) Men men, vi hamnade iaf på East och fick gå före i kön men det var väl inget höjdar ställe då jag ville skaka rumpan på dansgolvet som inte fanns hehe. Det stängde vid 3 tiden men jag och Hanne ville inte dra hem utan försökte från East ända till Centralen hitta en taxi som kunde ta oss till Patricia men förgäves.. Det slutade med nattbussen hem med ont i fötterna i stället. Väl hemma gick jag ut med Ty och hoppade i sängen.. Skönt!

Imorse hade jag lite ångest efter att ha messat med Linda som var besviken på mig.. Jag och Jimmy åkte in till Tattoo mässan som var en flopp. 100 kr kostade det att gå in och det fanns inte mycket att se där! :O( Så vi tog en promenix i stället. Vi började ju Södra station å gick mot Mariatoret oc sen ner till munchenbryggeriet och mässan. Gick sedan ner längs vattnet mot slussen och satte oss vit vattnet och käka glass. Sen vidare genom gamla stan och drottningatan å till Centralen. Så det vart en ganska bra promenad. Sen vart det em och käka pizza det var den promenaden det hehe..



Ikväll har jag och Jimmy sett Yesman men jim Carrey och bara latat oss.. Sen har jag skickat alla bilderna från festen till Linda via mail. Snart är det dax att gå ut sista promenaden med Ty och sen dax för sängen igen...

Svininfluensa?


Igår började dagen med träning.. Det var skönt att träna och sen gick jag jag hem och åt, duschade och fixade lite hemma.. Jag packade och sen åkte jag iväg till jobbet. Fixade Lindas naglar och sen åkte vi hem till henne, hämtade bilden för att fixa allt inför festen ikväll. När vi är på väg mot affären så tar linda fram en godispåse för att vi ska ha nåt att smaska på. Jag tar några godisar och så börjar jag känna att det helt plöttsligt börja klia på halsen upp mot hakan, så får jag strax efter ont i halsen, fast nästan nere i bröstet. Sm att det näsan skulle varit ett hål, jätte obehagligt var det, Sen vart jag täppt i näsan, sen börjar näsan rinna och jag blir svullen och röd i ögonen. Allt detta går Kanon snabbt. Jsg blir KANON förkyld på melan 3-5 min. Kan det vara svininfluensan?


spinnat och corat hehe

Klev upp 6.30 i morse för att gå på Lindas spinning och core pass. Det var super skönt! Fast jag tycker nästan att dom 30 min spinning passerna är lite korta.. När man kommit igång och vill köra slut på sig, då är det dax att dra ner... :O( Men sen var det ett skönt core pass efter :O) Nu har jag suttit och varvat ner lite och ska ta något att äta och sen hoppa i duschen.. Sen blir det långpromenix med Ty..

regn! blää!


Hurra hurra

Morgonen började ju som sagt väldigt bra imorse och sen vart det gymmet.. Körde crosstrainern 60 min och lite mage i dag bara.. mina muskler klarade inte av maskinerna idag hehe. Har fått massa mess och många som har ringt och grattat mig idag, jätte skojj! Så fick jag en blomma av en kund (Tack S!) Och en liten blomma och ett läppglans av Lucilla :O) Så var jag och käkade kina mat med Linda.. Vart bjuden på efterrätt med oblåsbart ljus eller vad man nu säger haha Gulligt! Å så fick jag ett pressentkort på en kryssning hihi roligt!



 

Sötis Jimmy <3

Vaknade imorse av ett grattis och massa pussar och pressenter, det var inte helt fel!


Jag fick den rosa väskan som jag tittat lite på :O) Å så fick jag pengar till att köpa vad jag vill för.. Har ju tittat på ett par stövlar som jag inte tyckte jag hade råd med, men nu har jag ju de hihi

Tack Bejbi! <3

Nu blir det gymmet! (Fast att jag har så ont i vänster armen att jag knappt kan sträcka ut den haha)

Lillbubben


Nu mår han bra igen.. Maten är väl lite si så där med som vanligt efter att han varit sövd men det funkar, han käkar iaf 2 ggr om dagen.. Tanbortningen är INTE det lättaste, Å det ska borstas varje dag.. pust! 

Jaag döör!

Min träningsvärk är inte nådig! Nu kommer jag ihåg hur det känndes... Fy FAN rent utsagt va ont jag har i benen nu hahaha. Imorse kändes det bara lite men nu.. jag kunde inte ställa mig upp när jag skulle av från tåget, benen höll mig inte hahaha fick skjuta ifrån med armarna för att komma upp hahahahaha Där fick jag så jag teg!

Jag har en kropp!!


Idag känner jag att jag har en kropp..
Jag har ont i axel muskeln, stora bröstmuskeln, lilla bröstmuskeln, biceps, triceps det var det jag kunde i muskelväg hehe. annars har jag ont i buk muskeln och benen också  hihi Som sagt så tyckte jag inte Bodypump var super roligt men det är ju som också sagt bra! Så detta lär jag fortsätta med!

Bodypump...

Bodypumpen gick ganska bra.. Det är väl inte den roligaste träningen men jag tror att det är ganska nyttigt..  Jag kommer ha ONT i morgon gissar jag hehe. Har redan ont i armar, axlar och nacke.. Magen och rumpan börjar kännas lite också haha. Men det är verkligen super skönt att ha kommit igång med träningen måste jag säga! Å det viktigaste är att jag tycker att det är roligt också! Nackdelen är att jag inte kan utnyttja passen som jag hade önskat efterssom passen ligger på eftermiddagarna  när jag jobbar :S På morgonen kl 7 har dom pass så jag får väl gå upp tidigt å gå på dom antar jag... Jag ska väl inte gnälla på att jag ar jobb egentligen men ja.. Det hade ju varit roligt om jag kunnat gåpå passen ibland...

kalasat

Haft en mysig dag i dag! Det går tydligen inte att sätta in bilder just nu så jag får göra det imorgon i stället.. Fixade en tårta i dag, den vart god, imorgon ska allt onyttigt jobbas bort på body pumpen hehe. ska bl skojj att prova på de! Har fått lite pengar till att börja med körkortet nu ialla fall.. Tänkte faktist gå och köpa boken i morgon om det är öppet.. annars på måndag.. måste sätta igång om jag ska kunna ta det där kortet snart :O) Så fick jag fina blommor, pressentkort på Gina och en flaska vin :O)

Tack Mamma, Hasse, Kim, Anne, Pia, Janne, Edvin och Jimmy för i dag! <3


Upptatering söndag 10.50

Min tårta jag gjorde, mums!

Skit väder!

Vad är nu detta?? Höst kanske? Bläää! Vill inte att sommaren redan ska vara slut! Nu går vi bara mot mörka, kalla och deppiga tider, men det sköna är ändå att jag tränar nu, så det är ingen ide att sitta inne och deppa hela hösten och vintern. Det är bara att sticka och träna de hehe. Tyson kom och väckte mig kl 8 och jag upp och ut på en snabb kiss i ösregnet. Kommer upp och ser att han både gjort nr 1 och 2 inne i natt med.. suck! Hoppas detta inte fortsätter! Vist han har varit sövd med dropp och det kan förekomma kiss pölar men nr 2? han är väldigt lös i magen igen och det var han inte när han åkte in. Undrar om det kan vara stress mage eller om det är typ vaccinations sprutan eller nåt han bli lös av, jag ger honon Pro colin morgon och kväll nu och tänkte ge det en dag eller två till. Blir det inte bättre, blir det sträng kokt torsk och överkokt ris diet ett tag fram över tills det blir bättre.

Ute på sista promenaden..

..träffade jag och Tyson på den här lille krabaten..

Tyson började morra mot bilarna som stod parkerade å min första tanke va shit, nån tar sig in i bilen vi sticker!! Men sen såg jag nåt litet som rörde sig och trodde först det var en råtta.. men den rörde sig alldeles för sakta för de.. Så var det en igelkott som vart jätte rädd för Ty och kurade ihop sig till en liten boll och fräste. Inte förns jag tog upp Ty vågade han eller hon tita upp hihi


Fiii faaan va sköönt!


Körde 20 min på cross trainern och lite halvhjärtat på maskinerna på gymmet 20 min. Sen typ 15 min uppvärmning på cykel innan 55 minuters passet  spinning hihi SÅ JÄVLA SKÖNT!!!!

Tävling

I samarbete med Nail4You kan Du vinna ett komplett startpaket för gelénaglar, värde 2260kr!
Läs HÄR vad som ingår i paketet.

Tävlingsregler

1. Anmäl er till Nail4You's nyhetsbrev (skriv in er emailadress till höger på deras hemsida).
2. Tipsa om tävlingen i er blogg (använd bilden), länka till tävlingen här och till Nail4You.se
3.
Mejla mig på "[email protected]" med namn och länk till ert blogginlägg.

Vinnaren kontaktas via email av Nail4You, och presenteras här :)

Tävlingen avslutas 20/9


städat klart

Nu har jag städat lägenheten, det är lite små saker kvar att göra. Men det gör jag senare ikväll :) Ty mår ganska bra nu, han är trött så han sover väldigt mycket. Här kommer bilder på lägenheten.


Vardagsrummet och tysons hörna

Vårt kök (med lite förberedelser inför imorgon.)

Hallen (Tränins väskan packad och klar)

Sovrummet och Tys myshörna

Badrummet

Jaha, inte så mycket sömn i natt då...

Ty har bökat och bökat. Vaknade av att han gick fram å tillbaka fram och tillbaka, stackarn var ju jätte nödig. Han hade gjort 2an inne.. Tog ut honom utanför huset lite snabbt för att kissa och när jag sen klev innanför dörren trampade jag i en pöl på mattan. Lillagubben! Han har ju försökt väcka mig flera ggr men jag har inte fattat, han har ju bökat hela natten...

Mitt hjärta blev sig själv för en stund


Jag fixade lite mat i skålen och fyllde på med nytt vatten och Tyson kom och drack ganska mycket vatten men nosade bara på maten. Fast han åt ju för inte så längesen så han är nog inte så hungrig, så maten åkte in i kylen igen. Efter lite vatten så frågade jag vart "pipen" var och då var han gensat lite piggare  ;o)

Men det tog inte ens 3 min så vart han såå trött så trött.. men han letade ändå upp sin bit "tuggsko" och la sig vid datorn där det kommer varm luft ;O)

nu nannar han sött.

Ty börjar kvickna till igen..

Nu var vi ute och kissade och det kom en liten kiss, 2an har han gjort flera ggr, kan tro att det är stress mage.. Gav honom lite mag medecin och spruta i honom lite vatten nyss så la han sig så här:

Klia mig på magen betyder de...


Å de e klart man kliar ;O)


Nu sover han :O)

Tandläkar besöket..

Nu är vi hemma.. Det gick bra. Dom tog bort 3 hörntänder (som var dubbla) och 2 lösa lite längre bak.. Alla var mjölktänder. Ena tanden vart det lite av roten kvar men det "brukar" inte vara några problem. Men OM det skulle bli det i framtiden får man göra en liten operation och plocka bort det. Ty är helt slut och fortfarande jätte groggy, han kan knappt stå och gå stackare.

Lille härtat!♥



Här satte vi oss i gräset för att göra ett kiss försök när vi väntade påbussen men han bara sov och sov..
Han åt lite nyss oc nu ligger han i husses knä och sover.
♥♥

Min lilla älskling


snart åker vi..

Lite små nervös!

Imorgon ska jag med Tyson till Tandläkaren.. Han ska sövas... =S Dom måste dra lite tänder bla 2 som är dubbla men också några som sitter löst som dom trodde var valptänderna som inte släppt. Hoppas det iaf så det inte är dom nya =S Är lite nervös faktist. Det är ju alltid en risk att söva dom små rackarna.. Jag tror iof att det kommer att gå bra för förut när han ar blivit sövd har ha inte mått bra och det har tagit ett bra tag för honom att repa sig efteråt, men nu mår han ju bra och har ätit bra och magen är stabil så det ska nog inte vara några problem. 


Weeihoo!

Kom nyss hem från träningen.

I dag vart det

Spinning 30 min
Core 30 min
Gym 30 min
Lätt promenad 20 min

Det är så jävla skönt att träna igen! Som man alltid säger.. Varför gjorde jag inte det är tidigare hahaha Men jag har ju "försökt" komma igång men har inta varit motiverad och inte tyckt att det har varit roligt. MEN NU! Det känns verkligen skit bra!


Sådärja

Nu har jag varit till Life och köpt:


och


Nu ska jag banne mig inte bli sjuk för jag vill TRÄNA!!!! så har jag länge tänkt att prova Silica för hår, hud och naglar för att se om det fungerar :O)

SÅ TRÖTT!

Vet snart inte vart jag ska ta vägen! Jag är så förbaskat trött att jag knappt kan hålla ögonen öppna! Snart blir det tandpetare för att kunna hålla ögonen öppna! Men det var det värlt för det var så himla nice å träna i morse måste jag säga. Idag är jag helt mör i kroppen kan jag säga! Ne, nu orkar jag inte skriva mer.. Godnatt

1,5 timme på gymmet avklarat

Det vart tidig uppstigning för mig i morse. 6.30 var jag upp och satte på mig tränings kläderna, tog ut Ty på en kort promenad och kl 7.10 var vi på gymmet.. Här kommer det några bilder från dagens träning :O) Kul med bilder nu men speciellt sen för att se skillnad (förhoppningsvis!)


SÅ SKÖNT!


SATS

Jaha, det vart inte bara provträning på Sats idag hehe. Jag och Hanne kom hem med varsitt kort på Sats. 370kr/ månaden tycker jag absolut att det är värt. Dumt bara att vi har dubbla kort nu, ett på simhallen och ett på Sats :s Men det kostar lika mycket som ett Guld kort att ha kortet på båda ställerna så det är ju skit bra! Efyterssom jag jobbar mest eftermiddagar så kan jag träna på förmiddagarna, det är ju SUPER! Känner mig skit taggad inför träningen nu, Har ju lovat mig själv minst 2 dagar i veckan men helst varannan dag :) Som det känns nu skulle jag kunna träna varje dag haha, men ska jag vara riktigt ärlig känner jag av halsen lite och det suger! Ska faaaaaan inte bli sjuk nu när jag har det här suger för träningen igen! Det blir att knapra solizin och dricka echinagard nu.

Hatar att vänta

Nu sitter jag och väntar igen.. Tycker det är det ända jag gjort idag.. Vänta, vänta å vänta. Jag sitter redo med träningskläderna på för jag och Hanne ska till Sats för att provträna.. hehe Jag har ju tränat i deras lokaler förut fast då var det Wordclass Men det behöver ju inte dom få veta hihi..

Var ute på en promenix med ty nyss, det vart väl en 25 minters denna gången.. Vi träffade massa "vovvisar" Det är super kul, synd bara att alla ska vara så förbaskat stora.. Kan ju inte leka dåå :(

Idag är det höst :O(

Jag var precis ut med Ty på vår morgonpromenad, Idag vart den 30 min. Det blåste och det kändes verkligen som höst. Det får mig att känna mig depp! Blää! Jag vill inte att sommaren ska va slut! Jag släppte honom på gräset en stund så han fick springa av sig, han sprang som en galning efter fåglarna, fast dom jagade Ty lite också hahaha


Tråkdag!

Idag har jag inte gjort ett smack! Jag gick upp tidigt med Ty på promenad i 40 min. Efterssom min bärbara dator är slut på batterier så satte jag mig och spelade Worms på x boxen tills Jimmy vaknade. Sen spelade vi lite till. Sen käkade vi Taco rester från igår och tittade lite tv. Jag badade Ty och Gjorde pälsen snygg därefter tog vi en 45 min promenix till. Å ja.. nu sitter jag är uttråkad!

Fan att gymmet har stängt!!!


Uppdatering

Fick ett ryck..

..Och frosta av frysen idag, Jag har ju varit i nästan alla skåp och rensat, så sa Jimmy att vi måste ta och storhandla. Jag tittade in i frysen och det gick knappt att dra ut lådorna så isigt det var så jag tog ur alltihop och satte mig med hårfönen i högsta hugg och nu är det bara att åka och storhandla och stoppa frysen full :)

Jag har tvättat idag med och diskat 3 ggr tror jag hehe.. Imorrn hoppas jag att jag har energi till att städa lägenheten också.. Det ser hemskt ut här hemma!

Fick ett mindre sött medelande på min dator idag.. Dax att byta batteri??? Vadå byta batteri måste ma göra sånt med.. suck! jag har 11 min kvar på min dator så nu sitter jag vid Jimmys dator, hoppas Kim (Lillebror kan fixa fram ett batterio snart. har ju inte alla lösen och sånt på denna dator :s Kan ju inte ens sätta in dagens bilder från gymmet och avfrostningen från denna dator juue.. Aja jag har ju iaf en dator hihi

Aja, nu kanske man ska hoppa i säng.. är egentligen inte så trött men jag kan ju göra ett försök iaf..

Godnatt


Uppdatering

Bild från avfrostningen av frysen hihi

Härligt med träning!

Var på gymmet med Hanne idag igen! Å det var så skönt! Jag satt och laddade massa bra träningsmusik i ipoden i natt å det var så himla nice att träna till, man smålog medans man sprang på bandet hihi, trestade på lite maskiner idag, å det gick rätt bra faktist. Nästa gång blir det träning fullt ut! Synd bara att det är sista helgen med helg sommar stängt nu i helgen, annars hade jag gärna tränat igen på söndag! Men man kan ju ta en lång promenad eller når, funta på att gå till sats och "prov träna" hihi, ska höra med Hanne :)

Uppdatering




Torsdag..

Idag har vi varit en sväng till stranden och nu kom vi precis hem ifrån ikea med ett helt tallrikssätt med oss :)
Vi skulle köpt en ny skummgummi exra madrass för den vi har är inge nice! men det fanns tydligen inte..?

hmm, dom ser ju gröna ut på denna datorn,.. det är dom inte! Beige ska de va!

To do!


20 min lätt promenad och 50 min på gymmet

Yes, det är vad jag har gjort idag! Duktiga jag!
haha å vet ni..?
Det var SÅ JÄVLA SKÖNT!



Haha fråga inte va det ska föreställa på bilderna, jag fick ett glädje ryck

Morrn

Har precis varit ut med Ty på en kort morgon promenix och nu är jag redo för gymmet! Nu LOVAR  jag MIG SJÄLV att jag ska ta tag i min träning MINST 2 dagar i veckan! Så nu är tränings kläderna på och ryggsäcken packad så
nu Jess är det dax att ta tag i dig själv!

Jag tror jag har hittat den!!!


Texten till min tatuering jag ska ha på min vänstra handled :)

Vad tycker ni??




Hade dessa som förslag..

Bus Tyson



Mys pys

Grillning hemma hos Nicke och Marie med Putte, Sara och lilla Isaella, Hanne, Bive och lilla Theodor och sist men inte minst Richard





Sen vart det Billjard




Å vi brudar avslutar på MP och skakar rumpan lite ;O)



Dagen efter vart det stranden :O)




dax för uppdatering

Fredagdag: Dagen började inte så bra.. En kund ringer och avbokar sin tid för att hon är förkyld, Jag trodde att tåget skule gå 13 över men det gick 28 så jag fick snällt sitta och vänta. Väl inne i stan så hade jag blandat gel till linda men den var så tjock så det var jätte svårt att måla. Fick tips om att blanda ut den med lite till så det gjorde jag, tror ni inte att det vart så tunt att färgen inte syntes alls istället.. Skit! Sen skulle jag öppna min uv glans som bara har legat i lådan med stängt lock så hade den torkat in. Suck! Sen skulle vi käka sallad jag och Linda. Frådade om det var färska räkor i avocadosalladen och det var det. Då tar jag en sån sa jag och fick in en sallad med burkräkor och stenhård avocado som jag ens nte kunde sticka gaffeln i BAAAH! Sen började turen vända. Vi gick ner till tantoparker och spelade minigolf, jag vann otroligt nog med 71 mot 59 hihi.


Lördag/ söndag: Vart det lite jobb igen och sen mötte jag upp Hanne och fick en liten kik från Pride paraden innan vi skulle vidare


Sen åkte jag och Hanne till Täby för att träffa Susanne :O) Där kom det fler och fler så det vart en stor Taco middag och lita snacks och spel


 


Sedan var det dax för mig och Hanne att fortsätta in till stan och parta vidare..
Vi åkte till söder och gick först in på Fenix och tog en varsin öl sen gick vi till Högbergs oc satte oss nere vid dansgolvet och drack öl och shotts. Bartendern tyckte kanske vi såg ut att ha lite trist eller så tyckte han bara att vi var förbannat söta haaha han bjöd oss på 2 shottar var :)
 
Vi satt sen och väntade på att dom skulle spela lite bättre musik men det kom bara skit skit skit och 30 min innan det stängde går vi fram och frågar om han inte kan spela något annat än den här skiten och vi får till svar att nej, jag har inget annat. BULLSHIT! När vi sen vill dra vidare till Patrisia så möter vi DJn i T banan och jag frågar honom om det var sant att han inte hade något annat och får till svar att Ne, men jag orkade bara inte... GAAH! Jag sa nog både ett och annat till den jäveln men det kunde han gott ha!!! När vi kom till Patricia så fick vi stå i kö och det kom ett JÄVLA PUCKO äckel och kladda på Hanne så hon vart rädd och ledsen men honom kasta vakterna ut från kön, sen vart det DANS för hela kvällen uppe på scenen.. Det vart skojjsigt! Sen taxi hem till Henne och Bive. Sova knappt 2 timmar för att sen väckas av tillskutten Theodor som var så go och glad. Då åkte jag faktist hem vid 8 tiden och sov vidare någon timme. Sen åkte vi till Stranden Jag Jimmy, Hanne, Nicke och Marie. Det var jätte skönt!


RSS 2.0