Blää!

Mår faktist rätt kasst idag :O(

Ont i halsen, snorig, nyser å jag tror tillåme jag hade feber i natt. Nu sitter jag med alvedon i kroppen för att orka med mig själv. Om 40 min går tåget in mot stan å sen ska vi sitta hela vägen ner till Alvesta och sen kommer Paul och hämtar oss så jag ska försöka att göra så lite som möjligt nu fram till nyår så kanske jag känner mig piggare då. Måste bara fixa Louises naglar å hon mitt hår, sen ska det vilas till 150%!

Vill inte vara sjuuuk nuuu!!!!

Jag vill inte!!!!!!!!

Jag blir så trött på livet ibland! Har haft att göra och känt mig stressad av olika anledningar och har känt att det hängt något i kroppen ett bra tag nu och självklart vaknar jag inatt och är alldeles täppt i näsan och har ont i halsen nu då?! Jo men vist.. Lagom till att vi imorgon ska åka ner till Blekinge. Så jävla typiskt! Jag har shottat echinaforce och C vitamin brus flera ggr idag och stoppat i mig alvedon så jag hoppas att jag ska kunna stoppa förkylningen nu så att det inte blir värre för jag vill inte ligga sjuk på nyår!!!! Imorgon går tåget ner iaf. Jag har varit ich köpt Carolina Gynnings nya bok att läsa på resan. Väskan är packad, bara det sista som ska ner som alvedon, strepsid och andra förkylnings "medeciner", smink, tandborste och sånt.. Sen är det bara att be till han däruppe (om det nu fins nån) att det inte blir värre med förkylningen. Antingen blir det värre och kanske jag är på bättringsväg till på torsdag eller så blir det bara värre och värre så ligger jag på torsdag.. Jag hoppas såklart på det första alternativet!


Rip Wilma!


Kryssning mm

Oj.. Har inte uppdaterat på ett tag.. Det har varit Kryssning å jul och lite andra trevligheter sen sist.. Snodde "filmen" av Linda ;O) Det var en skit kul kryssning gumman. Tack igen!!! Träningen har jag lagt på hyllan då jag kände att halsen tjocknade igen :( Imorgon är det sista dagen med jobb innan jag får lite ledigt. Ska bli sååå roligt att åka ner till Karlsham och fira nyår hos Louise och Paul och träffa alla igen :O) hihi

 

Ha det bäst!

 

Gott nytt år om vi inte hörs.


på den gamla goda tiden...

Satt precis och tittade på ett gammalt avsnitt av Dr snuggels hihi.

Jag mår inte så bra så jag ska faktist ta och gå lägga mig nu så att jag orkar upp till jobbet imorgon till på ons kväl. Ska jag bli sjuk så kan jag bli det över ju för sen har jag inte tid!

 

Godnatt


Kunde inte sova

Gick och la mig sent igår då jag fastnade uppe vid datorn som vanligt haha.. Så vaknade jag av att iskalla Tyson kröp under täcket efter morgonkissningen med husse. Burr! Sedan låg jag och vände och vred på mig och tillslut gick jag upp. Nu sitter jag här och borde gå iväg och träna sista gången innan jul för sen hinns det inte med.. Men usch va jobbigt det var att ta sig i kragen och ge sig iväg idag :O( Det är väl bara att ta på sig träningskläderna och gå de?!

Snö snö snö och mera snö...

Det snöar tamefasen heeela tiden... Jag kom försent till jobbet idag pga sl. En utav mina stackars kunder fick lov att avboka sin tid för att tågen inte gick och taxi väntetiden var över en timme. :O( Jag säger ju att vinter å snö suger!!! Men men.. Tycker så synd om min lilla Tyson också han klarar inte denna kyla och gillar inte snön vill jag lova. Idag frsökte jag skojja till det lite därute för att han kanske skulle tycka att det var en smula kul därute men icke :O( Det slutade med att han stog å ylade och jag fick bära hem honom stackars tassar var isbitar och han skakade som ett asp löv.


YYYYLLL!

Stackars Tyson fryser så han börjar yla innan vi ens har varit på en 5 min promenad :O(

Mitt lilla hjärta! Jag önskar jag kunde trolla bort vintern!

Suuuug!

Är så jäääkla sugen på nåt just precis nuuuu! Dessa Brejk e så satans goda. En sån hade inte varit helt fel haha. Eller varför inte en biff med pommes, sallad och tzatsiki.. eller Bulgur, Kyckling, sallad och vitlökssås kanske?

 

Äh fy fan va sugen jag är!


snööö

Jaha, nu är vintern här den 15e december. Första snön som ligger kvar.. Jag tycker inte om vinter men måste det nu vara vinter så får det banne mig vara lite snö också.. Jag tycker iof att det räcker nu.. 1 dm snö är alldeles lagom.. Blir det mer är det svårt att gå ut med Tyson. Han är inte heller något fan av snö måste jag väl tillägga. Man får dra ut honom på promenad.. "Ne usch matte, de e kallt å nåt obehagligt blött som ligger på marken och kommer ner däruppeifrån så det blir alldeles kallt och blött på min (hårfria)skalle" Stackars Tyson! Det vart en kort promenix då det är så kallt och blåsigt ute. Får ta en längre nästa gång. Då blir det dubbla jackor på ty!

Fyy, Burrr va kallt matte... Måste jag???!!!

SNart hemma, bäst att gå på...

Matte. Kom nuu dåååå! Skynda skynda jag vill iiinnn!

Nyårsklänning?

Har varit nere i centrum och letat klänning till nyår men ALLA klänningar är för små för bysten... :O( Den ända jag hittade var en på Gina:

Men det känns trist för typ alla kommer att ha kläde från Gina eller HM. Men vad ska man göra?
Jimmy kom med ett förslag att jag ska ta min klänning jag hade på "finfesten" men det e ju trist att ha samma klänning igen?


Har du några förslag på vart man kan hitta fina nyårsklänningar (för storbystade) till bra pris?
Vilken av dessa klänningar tycker DU är finsat/ passar bäst?

Lucia

 

Ha en mysig Lucia


Han mår lite bättre

Efter att han ätit i fömiddags tog det inte så lång tid innan ty somnade.. Han sov i mitt knä tills jag fick kramp överallt å var tvungen att flytta mig för att benen hade somnat.. Vi gick på en promenad och nu håller han inte på och konstrar sig längre men trötta är vi allihopa efter natten.. Ty är alldeles slö och ligger mest å sover hela tiden stackarn.. Men det verkar iaf vara bättre.. :O)

Avvaktar

Vi har suttit och ringt runt till olika vetrinärer och dom tycker att det låter som att han är irriterad i halsen av någon anledning. Men efterssom han äter och dricker och är pigg och glad så tycker dom vi ska avvakta och se vad som händer.. efterssom att det är lördag så tar dom över tusenlappen bara för att komma in idag + 50% på allt dom gör så vi avvaktar som dom säger och ser hur det går. I värsta fall får vi ta taxi till Bagarmossen senare.

Lilla lilla Tyson..

Mitt lilla hjärta har haft konstiga saker för sig i natt... Det började sent igår kväll. Jag var på g att lägga mig, kl var väl kring 24 tiden någonstans och Jimmy märker att Ty håller på att bita på soffan på ett märkligt sätt. Han blir arg men Ty fortsätter.. Efeter ett tag ropar han på mig och säger att jag ska kolla till honom att han beter sig konstigt. Han liksom tuggar, rullar med tungan, sväljer, slickar och biter.. Först blir jag alldeles kall.. Fick en känsla i kroppen att något var riktigt fel och att detta kanske var slutet för vår Ty. Nästa sekund känner jag ångesten komma och paniken stiger. Jimmy som sitter och spelar ser paniken i mig och slutar efter många om och men spela och jag försöker som att kolla om det sitter fast nå hårstrå i munnen å halsen eller så. Sen började jag fundera på att Ty fick fisk av mig i maten och kanske var det ändå ett ben kvar som har fastnat i halsen..? Jag ger honom vatten och han dricker massor å sen slänger jag torrfoder till honom oach han är ändå pigg och glad och busar med och äter ganska mycket i hopp om att det där eventuella fiskbenet ska åka ned med maten. Men det fortsätter. Jag tar tillslut telefonen, vid det här laget har det gått en 20 min säkert. När jag ringer till Albano är det inte öppet och vi hänvisas till Bagarmossens djursjukhus som jag också ringer och dom har inte tid att svara pga att dom måste ta hand om djuen.. Så vi hänvisas till ett betal nr som kostar 20kr / min att ringa. Jimmy tycker att vi ska avvakta efterssom han ändå är pigg och glad å äter och dricker så vi går alla in i sovrummet för att försöka sova. Men Jag är ju på helspänn och Ty är orolig så vi kan inte sova. Ty förtsätter med sitt slickande.. Han slikcar på allt. Knoppen på en spik, läcken, damm ja allt verkligen.. Han dricker vatten och knaprar torrfoder som en tok och han börjar bli trött. Försöker att lägga sig och slappna av.. Då går Jimmy upp och söker på internet om liknande fall men inget tycks vara liknande Tys symptom.  Tillslut går Ty själv å lägger sig i sin säng och somnar. Vi sover på helspänn i väntan på att kl ska ringa för att vi ska åka till Bagis så fort vi kan a oss dit utan att ta natt trafiken. Man vaknar av minsta ljud från Ty så man har inte sovit så mycket i natt. Nu sitter jag och försker koma fram på Bagarmossens telefon för att prata med någon.. Vi får se vad dom säger.. Jag gissar att vi ska åka in..

Grattis Erik Grönvall

Grattis till årets idol!

 

Fast jag hade hellre sett Calle Kristiansson som vinnare!

 

Du fick min röst!

 


Julnaglar

Lucilla fixade mina naglar i dag med vit glitter fransk. Sen dekorerade jag dom med lite jul dekoratioenr  :O)


så sant


Julfint på salongen

Har försökt att hitta lite julstämning även på salongen..

Klicka på bilden för att komma till Nailfashions blogg ;)

Efter lucia bjuds det på pepparkakor och glögg på salongen så passa på att komma lite tidigare och fika lite eller sitt kvar en stund efter din behandling.


Inbrott..

Förra veckan hade vi inbrott på salongen...

Hannes ringde mig strax efter 10.00..

Hej jessica det är Hannes..
Hej Hannes..?
Hur mår du?
Jo, bra? Hur mår du själv?
Jo, bra, när kommer du in idag?
Vid 12 tiden? (funderar på om det kanske står en kund och vill ha en tid)
Ok, det är bra om du kommer in vid 11 tiden för vi har haft inbrott inatt!
(nervös och hjärtat slår i 10000 slag i sekunden) Skämtar du med mig??
Nä. Det är sant!
Ok jag kommer så fort jag kan!
Hej då
Hej då

Jag som ganska precis vaknat skiter i allt och slänger mig ut utan att borta tänder, håret eller någontng. Slängerner tandborste och sminväska och drar. Tiden till jobbet kändes som en evighet och jag hann tänka  alla möjliga hemska tankar under tiden. Väl framme tar jag upp kameran och tänkte att jag skulle dokumentera allt stök. Börjar redan utanför salongen..

Ser inget konstigt förutom att rutan ofanför dörren är öppen..
Kommer in och går direkt upp till oss och jag pustar gensat ut..
Det ser nästan ut som jag lämnade det fast dörrar och lådor är öppnade..

Senare kommer polisen och tar fingeravtryck..

Jag kan inte se att dom har tagit något av oss men nere hos Hannes hade dom tagit både det ena och det andra. Hoppas polisen hittar några bra finger avtryck och sätter dit dom!

Vill passa på att påminna om..

.. Nailfashions erbjudande!

Du kan tex få så här fina naglar... :O)

Äntligen!

En vecka utan internet och man blir helt knas!


Meen... Nu fungerar det igen!

3e dagen

Idag har det varit ganska lätt fram tills jag kom hem. Jimmy hade precis hämtat mat så det luktade SÅ SATANS GOTT av matoset hemma.. Det kurrar ordentligt imagen kan jag säga. Kommer in i köket å ser en godispåse och kakor och chips på kökskordet. Sätter mig med min cb i soffan och smuttar lite och låtsas inte bry mig i hopp om att suget snart är borta.. Kikar på allas bloggar via bloglovin och ser godsaker överallt. Jag förstår inte.. Jag är peppad och taggad till tusen en ändå så måste jag erkänna att jag snodde en pommes från jimmys tallrik när han var klar.
"Tog du en pommes?"
"Ja?" ångest
"Ja sitter och slänger naglar där"
..säger han och jag som precis stoppat den i munnen får en känsla av att magen ska vända sig ut och in och jag håller på spy av äckel känslor.. jag springer in på toa och spottar ut den så fort jag kunde. Sen dess har det inte varit några problem alls att vara utan någontong.. Ska försöka tänka på det varje gång jag blir sugen på något hahaha. Fy bubblan!

Weeei!

En förkyld, trött men glad Jessica sitter framför datorn denna Onsdags morgon. Jag har efter 2 dagar med CB minskat 1,5 kg. Nu är jag på väg neråt.. igen.. Vi ska ju ner till Blekinge över nyår och det håller på att lösa sig med allt tror jag så jag känner mig alldeles glad i kroppen fast jag inte mår någe vidare. Jimmy håller också på bli sjuk.. Han jobbar idag men ska gå hem lite tidigare och så ska han vara hemma tors, fre. :s

Missa inte Nail Fashions julerbjudande!


RSS 2.0