Grusig i ögonen!

Gick upp kl 9 och har börjat göra mig klar för dagen. Har bara klätt på mig än så länge hehe.Det går inte fort inte. Men jag kom ju på att jag måste fråga Lusse om vi ska hem imellan å så.. eller om vi kör på direkt.. Måste få tag i Sarah också! Ne, det är väl lika bra att göra sig klar.. sätta på sig fejset å så. Just nu ser jag ut som ett spöke haha. Fast jag har haft på mig BUS 2 dagar i rad så liite färg har jag allt i ansiktet iaf :P


En trött dag


Vet inte hur det kan komma sig.. Jag vaknade sent i morse av att jag fick mess. så jag gick upp lite halv seg eller mega seg rättare sagt =S Fick mina naglar fixade hos Maria och sen fixade jag hennes. Sen hem.. Så kom Hanne och Theo, vi åkte till net on net å sen hem.. Jag har käkat en macka och en tallrik yoghyrt med keso i idag.. kanske därför man e hel seg? Usch på mig! Nu blir det sängen för mig och Tyson. Jag ska upp "tidigt" och ta mig till Ikea med Lucilla för att köpa in lite saker till salongen. Just nu.. när man ligger nerbäddad i sängen med mys Tyson har jag iiiingen som helst lust att gå ut å parta imorgon.. men vi får väl se (hur mycket pengar det går åt på ikea) hur jag känner imorgon. Ne, natti natt på er alla därute.

Naglar

Strax kommer Maria och hämtar mig så ska vi fixa naglar =) Sen måste jag ta mig ut till Net on Net och fixa färpatroner till skrivaren! Det är fredag idag! Imorgon blir det Ikea med Lucilla och sen middag å lite party =) Ha en bra dag!


Före bild:                     Efter bild:


Kika gärna in på Nagelbloggen. Ny bild! :)

Gårdagen slutade inte så bra..

Jag mådde ju som sagt inte någe vidare bra igår. Allt gick verkligen fel, Det gjorde det inte bara på dagen utan senare också. Hur svårt kan det vara att svara på några enkla frågor? eller det kanse inte är enkla frågor om man inte vet vart vad man vill..? Jag vill inte bråka! Jag vill att allt ska vara som förut.. Aja, får se senare sen.. Nu ska jag ut och rensa hjärnan med en promenad! Det kan behövas om man säger så!

Nu är det dax!

För sängen, vill att det ska bli imorgon och jag hoppas på en bättre dag då!

Fan, helevets, jävla skit!

Hittade högen av papper när jag väntade på att firren skulle bli klar i ugnen.. Nu blir det ingen promenad för jag kan bara inte lämna denna gigantiska hög av papper som är en enda oreda. Fy fan vad jag HATAR papper! Detta ni ser på bordet är bara hälften tyvärr.. Gick igenom räkningarna när jag ändå höll på med alla papper och jag säger bara det.. Hur ska detta gå? Har typ hjärtklappning och var nyss tvungen att ta en paus och diska. Är helt skakis. Känns som jag ska typ bryta ihop och sätta mig och gråta snart eller nåt. Hela denna dag har varit ett stort jäkla misslyckande! Vill bara ett dagen ska ta slut!

Skit

Fick hjälp av söt Maria att fixa ett CV så e bläcket i skrivaren slut. Daah! Igen bra dag detta hahaha

Fiskgratäng

Nu blir det BUS med Tyson medans fiskgratängen står  ugnen och blir klar, sen blir det promenix i Sumpan med Hanne och Theo.

irri!

Stress stress hem till Tyson så är Jimmy redan hemma daah!

Varför är alltid semlorna slut på "fetto dagen"

Jo, för att Jessica inte ska äta sånt skit! Men vad gör Jessica? Jo, hon tröstar sig med att gå köpa en kladdkaka istället. Fan!
Jag har verkligen 0 självdiciplin!

Sim träning












Hanne som inte vill vara med på kort ;P Igår morse gick jag och Hanne upp för att gå ner till simhallen i tid. Jag hade en tid att passa till jobbet. När vi kom dit öppnade den inte förens kl 10 för att massa sportlovsfirande ungdomar fyllde simhallen kvällen innan. Stämningen gjorde att personalen valde att stänga hela hallen. Stockholmspolisen beskriver det som "allmänt bus och stök i bassängen". Jävla skitundar säger jag bara. Varför ska dom förstöra? Vad får man ut av det? Ialla fall så lyckades vi simma 11 längder i "lek bassängen" (motions bassängen var nu mera lek bassäng) Sen började vi frysa och gick och basta och senner  bassängen igen och sen i vattnet och sen upp för att gå hem och göra sig i ordning inför arbetsdagen.Nu har jag köpt årskort på simhallen =D 220kr/ månad då får jag bada och träna på gymmet hihi. Bra pris tycker jag!

Underbarase, bästaste, goaste Maria!

DU vet inte hur mycket DU betyder för mig, Du är min kusin, min alla bästaste bästa vän som alltid finns där både när det är glada dagar och mindre glada dagar. Jag vet att jag alltid kan ringa dig när som helst på dygnet å gråta ut eller vad det nu kan handla om. Jag vet att du alltid ställer upp. Och jag är ortoligt glad och tacksam att jag har en så otroligt fin vän som dig! Huh! Nu kommer tårarna hehe ;) Älskar dig!





Utmanad igen

Jag blev utmanad av Linda. Utmaningen handlar om att lista mat och hon har listat 5 sorters mat som hon inte tycker om, och dom ska jag skriva vad jag tycker om. Sen göra en lista på 5 saker som jag själv inte gillar.

linda skrev:
1. Lökringar- jag tror jag gillar det.
2. Dopp i grytan- hmm, minns inte om jag ens ätit det.
3. Spenatsoppa med kokt ägg i- Fy fan!
4. Fiskbullar (alla sorter) - Konsistensen får mig att kräkas. blä
5. Grönmögelost- Usch och blä

Min lista:
1. Pölsa
2. Ravioli
3. Fläsk korv med rotmos
4. bön sallad
5. bruna bönor med fläsk

Jag utmanar alla som vil göra denna utmaning+ dom 4 jag utmanade i inlägget nedan ;)





Utmanad

Såhär går utmaningen till:
- Länka till den som utmanat. (Marre)
- Berätta 7 sanningar om dig själv
- Utmana 7 personer i slutet av ditt inlägg
- Skriv meddelande i de sju personernas blogg så de vet om inlägget!

Här kommer mina svar:

1. Jag har fotfobi.
2. Jag är mörkrädd.
3. Jag pratar och till och med går i sömnen ibland.
4. Jag får ångest attacker lite då och då.
5. Jag vill mycket, jag vet många gånger vad jag behöver göra för att må bra men tar ofta inte tag i det.
6. Jag har opererat brösten.
7. Jag tycker inte om mina knän.




Jag utmanar:


♥ Buddylindas blogg 
♥ Hanne blogg 
♥ Lindas blogg 
♥ Marias blogg 
 Alla som vill får sjölvkkart också göra den :)


 


Hemma igen

Kom hem för en stund sen. har käkat lite och ska snart sticka till jobbet. Det är väl bara att kämpa på antar jag hehe. Mamma var och typ spådde sig i helgen och jag funderar fasen på att göra detsamma då jag bra gärna skulle vilja veta hur allt kommer att gå för mig! Tänk om jag kunde få veta om det ens är någon ide att fortsätta.. Om Tyson kommer må bra osv. Skulle vara intressant! Vet fler som har gjort sånt och mycke av de dom sagt har stämt in.. vad har jag att förlora? Npgra hundralappar kanske :S Ne, nu ska jag börja fixa mig inför erbetsdagen. Tjingeling

Ångest, panik, rädsla, ledsamhet..

Satt precis och pratade med mamma om allt kring företaget.. ekonomi och all ångest kring allt.  Jag har under det senaste halvåret haft återkommande panik ångest attacker för att jag är så stressad inom mig. Jag vet att jag har kommit ganska långt.. att jag har nått mitt mål/ min dröm. Jag har lyckats att starta eget företag inom naglar och jag trivs super bra med det och vill verkligen kunna jobba med det på heltid och ha en bra lön men det känns helt omöjligt. Vist jag vet att det tar tid att bygga upp en kundkrets men jag klarar mig ju inte på det jag får in. Jag personligen går under. Jag har tittat på exra jobb men det som hindrar mig att kunna ta vissa jobb är Tyson. Jag kan ju inte lämna honom. Det är svårt att hitta ett jobb där dom vill ha personal bara på helgerna då Jimmy kan ta ta Tyson. Som Jimmy säger att jag kanske får lägga detta på hyllan ett tag.. men då är allt jag kämpat för förgäves.. Det är ju nu jag måste kämpa, För det är nu jag hittat ett ställe där jag trivs och nu kan jag börja bygga på min kundkrets på riktigt.

Daah

Hade precis tagit massa bra kort på Tyson och Tusse när dom busade.. tror ni inte att det blir nå fel när jag ska överföra bilderna... Nu e dom borta. Gaah! Aja, inte mycket att göra. Ni får lite bilder från em igår sålänge.




Fika ute i "vinter trädgården"



Vovve och misse bus och mys


En liten titt hur lördags förmiddagen varit.

Jimmy har åkt hem nu.. Det var verkligen mysigt att han följde med! Synd bara att han hade så brottom hem.. men men. Jag och mamma var nyss ute på en timmes promenad, tänktre inte på att ta med kameran för OJ va fvackert det är när solen lyser på den glittrande snön och naturen. Det var jätte skönt att gå ut lite. Sen när vi kom hem vart det en kortis med Tyson också. Han var inte lika nöjd. Men en kort promenad med Mini vart det iaf. Väl inne i värmen igen vart det fullt ös med Tusse.









Nu drar jag hem till mamma!

Å kan ni tänka er.. jag har fått med mig Jimmy denna gången. Det blir nu andra gången på snart 3 år som han följer med. Känns skönt!

Trevlg helg

Var är alla kommentarer?


Brittan- Radar/ Circus



2 bra låtar just nu!

Utmaning

Hittade ännu en utmaning hos Camilla

Regler:
Det här är svårare än du tror! Kopiera detta till din blogg, utmana 5 personer och berätta det för dom. Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn! Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord! Om personen som utmanade dig har ett namn som börjar med samma ord som ditt får du inte ge samma svar som han/hon gjort. Du får heller inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namn som svar!
Lycka till!


1. Vad heter du?: Jessica
2. Ett ord på fyra bokstäver: Juli
3. Flicknamn: Josefin
4. Pojknamn: Jimmy
5. Yrke: Jägare
6. Färg: ? finns ingen vad jag kan komma på.
7. Klädesplagg: Jeans
8. Mat: Jasminris
9. Sak i badrummet: Jul motiv plåster ;)
10. Plats/stad: Jönköping
11. En orsak att vara sen: Jävla bussen ;)
12. Något man skriker: Jävlar!
13. Film: Jalla Jalla
14. Något man dricker: Juice
15. Band: J. Gails band
16. Djur: Järv
17. Gatunamn: Jaktbergsvägen
18. Bil: Jaguar
19. Sång: Jag hamrar och spikar

Utmanar Alla Som Inte Gjort Denna Utmaning!

Träning

Jag och Hanne tog oss till simhallen och simmade, åkte vattenrutschbana, plaska, basta å det var riktigt skönt! Vi funderar på att på simma 1-2 dagar i veckan och även träna på gymet som finns där :) OK, det är inte världens kvalite på grejjerna men det funkar abslut för 220/ mån.


AIK- LIF

 
Jag köpte biljetter till Jimmy när han fyllde år och tänkte att han skulle ta med sig nån polare men det var ingen som kunde så jag fick rycka in. Nu är jag nyss hemkommen från min första hockey match. Måste erkänna att det var rätt kul. Stämningen är skit härlig och man rycks med i ramsorna och jag skrek rätt bra mellan varven haha.


Missade första målet med 2 sekunder (bild nr 2) Hade varit rätt skojj om jag hade knäppt kortet liiite tidigare, då hade jag fått målet på bild :) Hovet var fullsatt. Kan mycket väl tänka mig att gå en match till, men då kanske käka lite middag innan och drickka lte gott så man kommer in i rätt feeling lixom ;)

Ny ansiktskräm

Var in på HM igår och skulle köpa ny ansiktskräm efterssom min gamla var slut. Har fått väldigt torr hud nu den sista tiden och tnkte att va fasen jag ska testa nått nytt. Så det vart denna.

Den doftar helt underbart och känns jätte skön på huden!
Nu får v se om det blir någon förbättring :)

Tyson solar



Mätning 16

Överarmar:
Höger 29cm
Vänster 29 cm
Byst utan bh:
Över 90 cm
Under 75 cm
Midja: 71 cm
Mage: 87 cm
Höft: 93 cm
Rumpa: 100,5 cm
Lår:
Höger 57 cm
Vänster 56,5 cm
Vader:
Höger: 36 cm
Vänster 36 cm

Minskning:
Midna 3 cm
Mage 2 cm
Höft 2 cm
Rumpa 0,5

Ökning:
H arm 0,5 cm
V arm 0,5 cm
V lår 0,5
H lår 1 cm

Trött, frussen, ont i skallen å bara blää!


Nu ska jag gå ta ett lååångt skööönt bad.

xtravaganza


Jag hörde en reklam på radion för några veckor sedan.. Kollade upp xtravaganza på nätet och tyckte att det lät ganska inressant. Ringde för att få lite pris uppgifter men fick en tid för infomöte istället. Idag var jag på det mötet. Det lät väldigt intressant faktist. Men grejjen är att det kostar från 599kr/ månaden. Jag sa precis upp mitt wordclass kort som var på samma pris för att jag inte hade råd. Vaffan ska allt va så dyrt för? Vist får man mer för pengarna som killen där sa.. men har man inte pengarna så vad ska man göra?


Hur ofta är du ledsen?

Hur ofta är du ledsen?

Jag vet inte hur ni andra är.. Men jag vet att jag har väldigt lätt för tårar. Både när jag är ledsen, arg och glad. Det är jätte irriterande när man är arg och det kommer tårar för då tror att man att jag är ledsen och då blir det helt fel. Jag kan sitta och grina till lejonkungen, jag kan bli så glad för någon annan, att det kommer tårar, jag kan bli ledsen när jag ser någon annan som är leden. Det brukar komma tårar när jag känner mycket kärlek. Men de värsta tårarna är ändå när hjärtat känns helt förkrossat. När någon sagt eller gjort något som får ens hjärta att gå itu... när någon sårar ens känslor lixom.

Äh, det vart mycket morgon svammel, men svara gärna på frågan och skriv hur just du är.
Har du lätt att bli ledsen/ få tårar i ögonen? Hur ofta blir du ledsen? osv..

Jag utmanar DIG att skriva och svara på dessa frågor, skriv gärna en liten kommentar om att du svarat.

Ne, dax för sängen

Vet inte vad det är, men jag vill inte (på myckt länge) att det ska bli måndag... Men men, jag måste ju hoppa i säng så jag kan va människa imorgon också.

Alla som har en blogg, och läser detta är: UTMANADE!! Read the fucking manual

♦ Snusar du?
- Nej

♦Röker du?
- Nej

♦Gör du frukosten själv?
- Ja, om jag tar mig i kragen och gör det bara

♦Har du suttit i rätten?
- Nej

♦Har du slagit ner någon?
- Nej

♦Har du pussat någon av samma kön?
- Ja

♦Har du varit på strippklubb?
- Nej

♦Vad gör du när du blöder näsblod?
- Trycker hårt över näsbenet och torkar med papper.

♦När grät du senast?
- Nån dag sen

♦Vem kan du prata om allt med?
- Maria

♦Har du solglasögon?
- Om jag hittar några som jag ser bra ut i (vilket är svårt)

♦Skriv en mening på engelska
- i don't want it to be monday tomorrow!

♦Vem pussade du senast?
- Tyson haha

♦Vem kramade du senast?
- Pia (svärmor)

♦Vad är din högsta önskan just nu?
- Att jag ska få massa nagel kunder så att jag kan ta ut lön och leva ett lite enknare och roligare liv?

♦Vad heter ditt hårspray du använder?
- wella high hair 45 seconds styler

♦Vem gillar /älskar du?
- Familjen, vännerna, Jimmy, Tyson

♦Vilken färg har du på tröjan du har på dig?
- Lila

♦Känner du någon som heter Niklas?
- Ja

♦Har du bärbar data?
- Japp!

♦Är du blyg?
- Ja,ibland

♦Vad tänker du på just nu?
- Denna listan

♦Vad ska du göra nu?
- göra mig klar för sängen

♦Vart hittade du den här listan?
-Hos Camilla

hihi morgon mys




Nyvakna jag och Tyson som tar upp hela huvudkudden hihi

The Curious Case of Benjamin Button


I dag såg vi The Curious Case of Benjamin Button.
Den var bra! Lite seg i mellanåt, sorglig, glad och ganska mycke känslor så..

SUGEN


Bloggen under ombyggnad

Tack Maria! för att du tar dig tid och fixar på bloggen. Du e för go!

Gårdagen

Började med att Farmor och Farfar hämtade Tyson.

Sen skulle vi ta oss tll ett äventyrsbad. Vi packade ihop grejjerna och satte oss på en buss och 15 min senare var vi framme. Men tro det eller ej, badhuset var fullt så vi kom inte in. WTF! Så vi tog en promenad till Kista Galleria. Käkade och gick runt och kika lie. Jag hittade ett par skor som jag letat efter såå länge. Men pengar var det dåligt om så jag tänkte jamen då vet jag att dom finns här. Å gick vidare. Efter ett tag så fråga Jimmy om jag ville ha skorna. Ja de e klart sa jag. Jag kan köpa dom till dig i pressent.. Hmm, lite halv skeptisk då det är han som betalar det mesta hemma just nu å all mat och så. Men jag kunde ju inte tacka nej till det fina erbjudandet :)
Tack Bejbi♥

Sen var det dax att åka hem. Vi hoppade ner i soffan, hämtade täcken och mös ner oss ordentligt.
Vi fastnade framför Jurassic park.

Sen kom vi på att det var melodifestivalen.

Där tyckte iaf jag att det var några bra låtar. Jag gillade Lili och Sussie, Amy och Måns. Efter att ha hört H.E.A.T några gånger gillade jag den med faktist hehe.

Sedan vart det constantine.


Sen var vi båda jätte trötta och hoppade i säng.

Nu är det dax..

För att åka till badhuset hihi

Alla hjärtans dag.


I dag blir det mys pys! Tyson ska iväg till " farmor" så husse och matte kan få ha lite ensam tid tilsammans. Gå ut och käka kanske ta en bio i lugn och ro utan att känna stress att man måste hem till lill skrutt.

Vad ska ni hitta på idag/ kväll?
Vill önska er alla en bra alla hjärtans dag!
Kram

Gulle!

Glad! Posten kom nyss och det var ett fint kort med en ros på addresserat till MIG :)

Det visade sig vara från Linda :)
Ska inte lägga ut vad det stod men jag blidde himlans glad :)

Tack Linda!
Jag får ta och säga detsamma!

Fredag den 13e


Tur eller otursdag?

Jag kan varken säga att det är tur eller oturs dag.. Det brukar inte vara någon skillnad. Men vi får väl se. jag ska ju in till jobbet senare och vem vet om alla tåg är inställda eller om jag missar det precis eller om det blir stop i tåget eller liknande hehe. Eller kanske att det händer nåt riktigt skojjsigt eller bra idag? Det lär visa sig :)

Vad betyder fredag den 13e för dig?

i brist på annat..

Så hittade jag en utmaning hos Camilla.

Gör så här:
Gå in på google och googla ditt/dina mellannamn ta den tredje bilden
och så kommer du att se ut om 30 år.
Lägg upp bilderna på din blogg och utmana 5 st andra.

Efterssom min dator bråkar med mig så kan jag inte lägga in bilden just nu. suck!
Så jag länkar till adressen i stället:
http://hauntingthunder.files.wordpress.com/2007/07/daniela-cicarelli-2.jpg

Mitt mellan namn är Daniela.

jag utmanar
Dom fem som känner för att ta den.

bara för det....

...

Drömmar

Sitter i soffan med en filt omkring mig och drömmer mig bort en stund. Maria pratade om husköp igår och jag vart lite nyfiken och tänkte kolla runt lite.. Men inser ganska snabbt att det får förbli en dröm. Priserna för ett ok hus i vårat område kostar från 2,5 mille.. Det är bara att glömma med min inkomst just nu å för alltid. SUck!

Gjort nya naglar.

Fick in en kund som hade akryl naglar som hon villa ta bort och få nya med gele. Hon hade ju fina naglar under akrylen så det vart en förstärkning. Så här vart slutresultatet. som vanligt glömmer jag alltid att ta före bilder *dumma mig*


Super fina tycker jag!
Gå gärna in på nagelbloggen och se mer!

Change

Jag var idag tilsammans med Emma-Lee i Nacka forum på Change och tittade på underkläder. Jag var ute efter en vit och en svart bh först och främst, sen ville jag ha en vit och en svart halterneck bh också. Å tro på fan... Dom hade en vit och en svart bh som man kan göra om till halterneck. Dessutom ta två betala för en. Slutsumman vart 520kr.  Det kunde inte bli bättre?! Dessutom fick jag hjälp med att prova ut storleken. Jag trodde att jag hade 75 D men hahaha jag var heeelt ute och cykla!! Efter att dom mätte skulle jag ha 65 H. Men kupan var lite liten när jag hade 65 så jag tog 70 H. Då var jag tvungen att lämna kvar bharna för att dom skulle sys in i axelbanden för dom var alldeles för stora haha. Men fatta 70 H???????????? Jag kan knappt tro mina ögon eller öron! Här kommer ialla fall bilder på mina bhar. Som jag betalat men inte fått hem hehe 


Bus Tyson och nylackade naglar



I mattes väska finns det massa skojjsigt


Sötis Tyson

Lite fler jul bilder



Hörrni! På lördeg är det alla hjärtans dag.

Har ni någon kär vän, flickvän, mamma eller liknande som vill ha fina naglar?

Ringvägen 8, Zinkensdamm

Kanske vill du ge bort en nagelförlängning? En förstärkning? En lyxig spa manikyr?
Gå in på Min nagelblogg och kika på priserna eller hur du hittar till mig.

Solarieöarna.

Imorse var jag för första gången sen operationen på solarieöarna. Det var skönt att lägga sig å bli lite brun. Dom hade faktist köpt ny fläkt så man slapp känna sig som om man höll på dö av värmeslag dom 10 sista minuterna haha. Undrar om dom tillåme har nya ägare, det var nytt folk som jobbade och lite omgort på salnongen.. Å dom frågade om jag villa ha starka rör å SJÄLKLART ville jag det hehe.

Nagelbloggen flyttad

Gamla Nagelbloggen har flyttat.

Den nya Nagelbloggen heter:
http://nailfashionzinkensdamm.blogg.se

Följ nu den nya nagelbloggen med Bloglovin ;)


Smurr!



Städ dag..


Jahopp, jag som tänkte att detta skulle bli en lugn, kurerar dag idag.. Men nej, jag fick ett ryck och städade klädkammaren/ data rummet. Jag kan säga att det verkligen behövdes. Så nu när det är gjort känns det himla skönt.

nu ska vi laga Tacos :D

Vill ha!


Dessa hittade jag på DENNA sida.. Å som vanligt hittar man inte så mycket av det man egentligen behöver hehe

Mitt liv i en bh som inte passar..

A jag vet inte... fråga inte hahaha Känner bara mig så handikappad! Trodde det skulle bli enklare efter operatioen men icke! Snarare totala mosattsen. Jag kan inte hitta bhar som passar, så enkelt är det =(  En vän har nyss opererat sig och hon skriver om olika ställen där det finns bhar för oss med lite större som INTE är tant bharna som kostar en förmögenhet. Blandannat denna sida som jag inte hunnit kolla in. Men så på Onsdag ska hon å jag åka till Change i Nacka Forum för där hade hon minsann hittat jätte fina bhar. Jag hoppas hoppas verkligen att jag också hittar! Jag behöver en vit och en svart det är prio 1. Sen skulle jag vilja hitta en vit och svart halterneck.. Men, jag har inte allt förstora förhoppningar måste jag erkänna.. Jag har varit i välsorterade undrekläders butiker där man fått jätte mycket hjälp men förgäves. För det finns inga bhar till mina boobisar..

Äntligen fredag..

.. Brukade man tänka förr. Men nu.. Nu jobbar jag ju lördagar också så jag får allt vänta en dag till hehe

Gårdagen gick faktist rätt bra. Jag fick skallebank rätt tidigt på em men det var nog för jag druckit för lite. Kom hem vid 20.30 i går kväll, så jag fick inte mycke till kvällstid hemma. Jag låg å glodde på Andra avenyn via datorn :)

Idag har jag pysslat lite med bokföringen och just nu står allt still.. På ett papper jag fått från skattemyndigheterna står det att jag ska betala 44 000 i skatt varje månad. EEEEH! Det e nåt som e jätte fel! Eller så ör det mig det är fel på som läser ellert fattar fel haha. Ska prata med mamma i kväll så får vi se om hon kan få mig klokare. Annars blir det att ringa skatteverket nästa vecka. Blä!

Har precis käkat frunch.. jag vet.. jag missade frukosten.. *dumma mig* Meeen, jag äter ju nåt iaf! Om några timmar ska jag till jobbet och jobba till typ 17.30. Sen hem å ha fredagskväll med Jimmy så är det jobb på imorgon igen.

Passade på att ta lite bilder på salongen igår när jag hade kameran med mig..



Va tycks? Det kanske ser lite rörigt ut?.. vi har precis möblerat om efter att vi har fått vårt utsug.. Det kommer bättre bilder senare, ville bara visa hur jag jobbar :)







Då var det jobb dax

Nu är jag på benen igen och jag tror att jag ska klara av att jobba idag. Jag har ju ändå ett stillasittande arbete så jag kan ju inte ta ut mig så mycke på jobbet. Hoppas bara inte näsan börjar rinna som en tok.

Tyson ska med mig till jobbet idag, Nu var det bra längesen. Han fixar ju att vara hemma nån/ några timmar själv så när jag har börjat sent har han fått vara hemma själv tills Jimmy kommer hem. Men nu ska jag sticka vid 12 tiden och jag vet inte riktigt när Jimmy kommer hem (brukar vara vid 16- 16.30 tiden) så idag får han följa med.

Nu har vi börjat med vårt exprement igen.. eller jag.. suck. Vi började ju med lax olja på Tyson för ett tag sen och tyckte att pälsen vart bättre. Men sen slutade vi och då tyckte vi den vart sämre. Så nu är det upp till bevis igen om det funkade eller ej. Idag börjar det.

Vi vägde tyson föressten och han har faktist gått upp :D Nu väger han ca 1350g och är 8 månader :D

Tysons nya leksak


En pipamnde mus... Den va skojjig. Å lite farliig hihi

En uttråkad Tyson


Sur på matte för att hon e sjuk och inte orkar leka. (Detta var någon dag sen) Ligger och blänger hahaha

Utmanad

Fick en rätt skojjig utmaning av Linda

Regler: Gå in i mappen där dina bilder ligger, gå sedan till den sjätte mappen och välj sedan den sjätte bilden i den aktuella mappen, släng upp bilden på bloggen och skriv något om den, utmana sex andra personer och länka till dem.

Bild nr 6 i mapp sex är:

Jaha, Jag hamnade i min "ego mapp" och där var den 6e bilden en gammal bild som är tagen i min gamla lägenhet för ca 4-5 år sen.. Om jag inte minns fel hade jag tråkit och satt och tog ego bilder med camen haha.

Jag utmanar:
Hanne, Maria, Alexandra, Emma-Lee, Marie och Sara 

Huur

kunde min header bara poff försvinna?

Under ombyggnad



vill gärna ha hjälp av någon vänlig själ :)

Äntligen

.. Börjar jag känna mig som människa igen! Det tog en vecka. Det var faktist skit jobbigt. Har nog inte varit så här sjuk på flera år. Nu hoppas jag att jag gjort mitt för i år =D Gick upp ganska tidigt i morse och ställde mig i en varm å skön dusch, jag har bytt ut mina sänkläder efter allt svettande med feber toppar och dalar hehe så inatt blir det nice att krypa ner inför en ganska så stressig dag på jobbet i morgon. Jag sitter nu och försöker nå alla mina kunder som jag avbokat för sjukdom för nya tider. Nu har jag att göra minsann haha. Vist e de kul att ha att göra men just nu känns det som att jag borde gå lungt ut i början så jag inte blir sjuk igen. Hade jag haft ett vanligt jobb hade jag varit hemma hela veckan och kurerat mig MEN nu går ju inte de nej.. Nya tag! :)

Tyson till Blocket nästa

Under min tid nu när jag varit sjuk har jag så mååånga gånger velat sälja Tyson MYCKET billigt på blocket hahaha. Det är som att ha små barn hemma. å när man är så sjuk som jag är/har varit så orkar man inte ens med sig själv.. Han ska busa, han ska klättra på en när man sover, han ska hitta på satyg han ska sätta sig å skälla tills han får det han villt, han ska ha 100% av min uppmärksamhet helst hela tiden.. Vilket har varit en omöjlighet. Nu är han Speeedo! Haha, han har så mycket energi så det spritter i kroppen vill jag lova. Önskar jag var piggare! Men det är på rätt väg nu hoppas jag! Jag har inte denna hemska huvudvärk längre och jag har tillåme orkat gå fram och tillbaka till affären utan att börja grina för att kroppen inte orkar.. De ni! Bjuder på nån bild på piggisen :)

Det går inte

Jag kommer inte ut! Höll på svimma 2 ggr bara på väg til tåget. Jag vill bli friiiiiiisk!

hatar mitt jobb

Just nu hatar jag mitt jobb! Jag kan inte få vara sjuk.. Detta är inte normalt. Jag sitter och kallsvättas här hemma bara av att göra mig lite i orgning blir jag helt slut. Hur ska det gå å ta sig till jobbet och jobba då? Dessa kunder jag har idag har jag redan avbokat en gång å dom skulle kommit till mig för längesen. så jag kan inte boka om dom igen.. Det går inte. Men samtidigt blir jag typ svimmfärdig av bara tanken att resa på mig och sticka iväg.. Just nu önskar jag att jag hade ett vanligt svensson jobb där man åtminstånde kan vara sjuk utan att känna press och stress och hela jag rasar samman..

Mätning 15

Överarmar:
Höger 28,5cm
Vänster 28,5 cm
Byst utan bh:
Över 90 cm
Under 75 cm
Midja: 74 cm
Mage: 89 cm
Höft: 95 cm
Rumpa: 101 cm
Lår:
Höger 56 cm
Vänster 56 cm
Vader:
Höger: 36 cm
Vänster 36 cm

Minskning:
Ö byst 1 cm
Midna 0,5 cm
Mage 2 cm
V lår 1 cm

Ökning:
V vad 0,5 cm

Trodde inte det kunde bli värre..

Igår hade vi lite fika för Jimmy.. Pia och Janne kom som planerat. Sen hade jag bjudit några av hans vänner som en liten överaskning och överraskad vart han :) Det vart skojj! Fast det tog på kraftrena.


 

Egentligen hade jag behövt legat i sängen och kurera mig. När alla gästerna hade gått la jag mig men en filt i soffan och tvärsomnade. Sen vaknad jag av att jag frös så in i norden. Jag flyttade in till sovrummet och Jiimmy bäddade ner mig med dubbla täcken och jag sov och sov vaknade till och ifrån av att näsan rann eller att jag höll på dö av värmeslag eller liknande. Egentligen skulle jag verkligen behöva vara hemma minst halva denna veckan.. men det går ju inte med det jobb jag har.. :s

Usch vilken natt!

Jag har vaknat typ varje kvart hela natten av att jag är snorig, ont i huvudet, varm, fryser, täppt i näsan å ja.. allt annat man kan vakna av när man är förkyld. Jag var tvungen att flytta in till vardagsrummet för att vårt element i sovrummet låter som en bergningsbil typ och det blev ju inte lättare att sova i soffan direkt. Nu kan jag bara inte sova mer. Jag har precis tagit en tablett i hopp om att jag ska börja må lite bättre för om några timmar har vi fika för Jimmy och ni kan ju tro att jag verkligen inte har lust till detta så som jag mår men men.. vad gör man inte..

Imorgon ska jag ju jobba så det är väl lika bra testa sig själv lite. just nu ångrar jag mig att jag bokade om mina kunder i fredags, för nu måste måste måste jag ta dom imorgon.  det är ju hela långa dagen dessutom. suck! Känns som jag skulle behöva minst en vecka på mig att kurera mig, tror inte ens det skulle recka. Det var faktist längesen jag kände mig så här dålig- Vist kan man ha lite ont i halsen och vara förkyld. Men denna värk i skallen och kroppen... :( Trodde det var på g att bli bättre igår men ack va tabletter lurar..

Tror jag ska chansa på att flytta en av mina kunder i morgon fast att jag vet att det är lite brådis. Men jag måste faktist tänka på mig själv just nu. Vill inte bl liggande döende jue.

nä. dax att klä på sig. å försöka ha en bra dag.

Ni med :)

RSS 2.0