phuu *snörvel*

Usch va snortig och jobbigt det vart idag.. Nu kan jag lova att det har brytit ut ordentligt. Fast hellre det... Även om det är jobbigt att vara förkyld så är det ändå bättre att det bryter ut så det kan vända och bli bra snabbt igen. När jag håller på bli sjuk.. usch va hemskt det är. Ont i halsen och kroppen och man känner sig som ett offer. Nu,.. vist är jag hängig men det är inte samma på nå vis.. nu är jag mest bara snorig. ingen feber å ont i halsen å kroppen å så.
Imorrn blire kalas för Jimmy hihi *fniss*

Vill bli frisk nu!

så jag går och nannar nu så kanske jag är piggare imorgon.

jag e fhuk :(

(= jag är sjuk om i inte fattade) Ont i kropp,knopp och det känns som att jag svalt ett rivgärn eller nåt. Halsen gör jätte ont!

Grattis på födelsedagen Jimmy


Älskar dig!


En trött Jess vart genast en glad Jess efter att ha läst mailen :)

Detta låg i inboxen:

Hej Jessica!

Ser att du fått fart på bitarna! Va skoj!!
Jätte fin hemsida!
Är du där själv eller sitter ni flera?

Det är bara att erkänna, ingen som jag vart hos är lika bra som du! Inte för att jag testat allt för många, men jag var ju tvungen att provadem som jag klippte mig hos. Borde jag inte gjort.....

Tänkte höra efter om du är villig att ta emot en som vart otrogen?


//Janette


En utav mina första kunder skrev detta och jag vart såå glad! Klart att hon är välkomen fast hon varit "otrogen" Jag har inget emot att man testar på andra så länge man kommer tillbaka hahahah *skojja* Nä, men skämt å sido så förstår jag att det vart långt att åka efter flytt och allt. Så jag förstår om man testar på någon närmare. Sen är det inte min hemsida, Det är en kompis som hade den som nu har flyttat till Rumänien *saknar* så hon skrev dit mig i hopp om att jag skulle få fler kunder och en och annan har faktist hittat dit fast det står två adresser och så hehe.
Gå gärna in och kika på min Nagelblogg

Lite bilder från i lördags..

Vi startar med SPA kväll i bastun :)
Med ansikts masker, hår inpacningar, fotskrubb mm


Jag  å Maria


Ansiktsmask :)

Nu kör vi ute kvällen :)


Man får jobba även en ledig utekväll :P

Haaayaa! ;)


Haha det va en kul kväll Kusin!


Promenad och gos med tottisarna

I morse ställde jag faktist klockan för att gå på promenad med Hanne :) Nu har vi hittat en runda även hos mig som tar ca en timme men som kan bli längre :) Här kommer lite bilder från dagens promenad :)


cross trainer

Japp, Det vart ingen promenad igår så idag tog jag fram cross trainern och körde i 30 min :) duttiga jag!

Promenad

Nu har jag och Hanne varit duktiga och gått en promenad. Fast det tog lite emot när Jimmy, Maria och Robert satte sig och käka frukost när jag stack iväg.. Men jag ångrar mig inte. För känslan man får efter att ha varit duktig är sååå skön! Å man är så glad och nöjd med sig själv :D Här kommer dagens bilder.



(Jag MÅSTE seriöst sola! Jag är blekfis nr 1. Speciellt brevid Hanne brunisen =P)

Tyson 8 månader (om 7 dagar)





Tyson mår bra just nu. Han är piggare och gladare än någonsin. Han har börjat skälla och är värsta tånåringen nu som inte vill lyssna hehe. Vi får njuta så länge det varar och ta vaa på tiden tillsammans :)

så där ja..

Mådde inge bra när jag vaknade i morse, mådde illa och hade lite kännigar kvar i skallen från igår kväll då jag gick och la mig tidigt för att jag kände att migrän va på väg :s men jag tänkte att lite frisk luft gör nog susen så jag har varit ute med Hanne på ca en timmes promenad. Tyvärr en ganska långsam promenad pga all is. Men bättre en långsam promenad än ingen alls :) Här kommer bilder från dagens prommis :)



Lägg märke till att vi står utanför subway haha. Å vi går inte in ;)
det vart gröt frukost hemma :)


Jahopp.. blekfis ooooh yes!

Dagen började med gröt hihi. Gu va jag e dutti! =) Sen har jag diskat (som varje dag den senaste veckan efter allt lagande av mat haha) Jag har fixat mig för dagen och busat lite med Tyson. Nu ligger han i mitt knä å myspyser och morrar till då han hör någon ute i trappen hehe. Nu är det dax för en frukt och sen ska jag plocka iordning lite här hemma. Just ja, jag har ju ringt och försökt fixa ett parkerings tillstånd till Maria och Robert när dom kommer i hegen men hon som har hand om det var inte på kontoret förns på tordag så då gör jag ett nytt försök. Ha nu en bra dag.

stress test

Gjorde ett stress test på iform.se, detta fick jag till svar..


 
 
  
Du verkar vara mycket stressad! 
Det verkar som om du inte hinner med ditt liv riktigt just nu. Du kan nog klara av att ha det så under en kortare period, men aldrig i längden.



Det kan kanske vara en hjälp för dig om du stöd och råd hos din partner, en vän eller hos din familj så att du inte är ensam om att bära den här stressen. Vi isolerar oss ofta när stressen blir allt för svår att hantera, men det är en verkligt dålig idé.



Försök också att skärskåda orsakerna till din stress: Du kan t ex gå igenom dina svar i det här testet igen - finns det någonting som du kan ändra här och nu? Eller är det kanske så att det finns något som du måste lära dig att leva med och som därför inte borde vara ett problem längre?



Se nu till att göra något åt och ta bort vissa av anledningarna till att du är stressad - det gör du genom att säga nej till vissa uppdrag och att avstå från att ta på dig nya.

Be andra om hjälp. Prioritera. Om det finns uppdrag som du inte har medel eller möjligheter att klara av just nu så ska du tacka nej till dem.



Du bör samtidigt göra något aktivt för att rusta dig inför stressituationer och då är motion det bästa sättet - antingen intensivt genom löpning eller t ex cykling eller genom att du sätter in daglig motion på schemat: du kan t ex gå till och från arbetet eller promenera en runda på fikapausen. Gör det nu!


Ett stort lycka till!


Promenad

I förmiddags åkte jag till sumpan till Hanne och gick en dryga 1,5 timmes promenaden i snö yret. Det kändes riktigt bra faktist! Vi bestämde att vi skulle försöka gå varannan dag ialla fall. Det tror jag vi klarar av :)
Här kommer några bilder frå promenaden.




Trevligt besök

Ja, vi har haft trevlgt besök här i dagarna :) Här kommer lite bilder.


Hanne och Theo var här igår. Theo matar Tyson med pannkakor och spekar boll med Jimmy.
Vi åt smarriga Köttfärsbiffar med sallad och keso och massa frukt. Mums!



Jana och Mickis var här idag och hälsade på. Tyson var så kaxig.. inte bra! Mickis trivdes i soffan framför Pippi med smarrig melon till :) Senare kom Hanne och Theo hit och barnen hittade varandra direkt :) Vi fikade lite frukt och satt och pratade sen var det dax för Jana och Mickis att åka hem.  Hanne och Theo var kvar. Vi käkade rester från gårdagen och Theo busade runt :)


I dag blir det

Kycklingwok

Kycklingwok


Klocka Tid: 10 min

Muffins 2-4 portioner

Du behöver:

  • 200-300 g sallads kyckling (fryst grillad kyckling i små bitar)
  • 1 msk olja
  • 400-600 g wokgrönsaker
  • 125 g nudlar, fullkornsnudlar eller rårisnudlar
  • chutneysås eller coconut sweet chili sauce
  • salt

Gör så här:

Hetta upp oljan i en stekpanna. Häll på de frysta wokgrönsakerna och kycklingbitarna. Stek under omrörning tills allt är varmt ca 8 min. Salta lite. Koka under tiden risnudlarna enligt anvisning på förpackningen (oftast ca 2 minuter i lättsaltat vatten).

Servera med chutneysås eller sweet chilisås.


I dag börjar mitt nya liv

Japp, ni läste rätt! Jag MÅSTE börja ta hand om mig själv och min kropp! Jag har träffat en jätte gullig tjej (Hanne) som för övrigt är Jimmys bästa kompis flickvän (de e lite skojj tycker jag) Vi har ialla fall kommit fram till att vi ska kämpa inför beach 2009! Vi ska ut på minst 2 promenader i veckan och äta rätt! Som det varit nu har jag inte ätit ett skvatt på hela dagen, jobbat och kommit hem och först då käkat. Det är inte bra! Nu blir det Kolhyderat snål mat mellanmål och promenader 2 ggr i veckan. Mitt mål är (till att börja med) att gå ner ca 3- 4 kg innan sommaren. Det borde jag klara av med en förändring mot så som jag lever nu!? synd att Tyson är en sån frys lort som han är, annars hade jag varit ute och gått långa promenader med honom men nu får jag lite pepp av Hanne och vi SKA KLARA det!

Mätning 14

Överarmar:
Höger 28,5cm
Vänster 28,5 cm
Byst utan bh:
Över 91 cm
Under 75 cm
Midja: 74,5 cm
Mage: 90 cm
Höft: 95 cm
Rumpa: 101 cm
Lår:
Höger 56 cm
Vänster 57 cm
Vader:
Höger: 36 cm
Vänster 35,5 cm

Höjning:
Midja 0,5 cm
Mage 5 cm
Höft 1 cm
Rumpa 1 cm
H lår 0,5 cm
V lår 2 cm
H vad 0,5 cm
V vad 0,5 cm

Minskning:
H arm 2 cm
V arm 1 cm

Gos hos matte på jobbet.


Mensmonster


Här har jag suttit hela långa dagen med bokföringen så mitt huvud nästan ömmar av allt tänk haha. Jag har gått igenom alla 14 månader och hittat lite små fel och något stort fel =S.. Nu måste jag kontakta någon för att få hjälp med bokslut och deklaration. Usch vad jag hatar sånt här!
Jag kunde inte fatta varför jag kände mig så jävla tjurig tidigare i dag.. men sen kom jag på att jag ju är ett mensmonster av allra högsta grad. Sur, Otrevlig, kort stubin, trött, ont i magen/ huvudet/ ryggen/ kroppen och bara allmänt blä. Jaa ni tjejer.. Vad har vi gjort för att förtjäna detta? Det ända som är "bra" med detta är att man får gluffsa massa sött hahaha DET mina vänner är vi värda!

Nu ska jag göra mig en skål med glass med varma hallon. Ha!


Jihooo

Nu har jag ÄNTLIGEN köpt en skrivare till företaget..:)
HP Photosmart C5380. Köpte den på Net on net för 1395kr

Nu kan jag äntligen skriva ut saker.. Om jag får igång den förståss haha

Jul/ nyår i bilder








Glöm inte

Att kika in här

trött!

Jag är så trött.. hade tänkt skriva några rader om jul och nyår men jag får ta det i morgon för mina ögon kan jag inte hålla uppe länge till... Upp ganska tidigt och jobba.. ja, jag jobbar en röd dag.. jag har ju för 17 varit ledig i en vecka nu hihi..

Godnatt

RSS 2.0