Helgen hos mamma

Underbar!








Jag, Tyson, Hanne och Theodor åkte hem till min mamma i helgen och hade det myyys pys i det underbara vädret! Vi gick promenader, åt gott, fixa tårta, firade mormors födelsedag, busade, grillade korv och pannkakor, plocka stickor ur fötterna, tittade på djur, grattade mamma på mors dag med en liten nalle i badrumsskåpet.. har jag missat nåt hehe? I vilket fall så var det super mys att Hanne och Theo följde med!
Tack för en underbar helg!♥

Lilla stora Tyson 1 år


I dag fyller vår tyson 1 år.

Första mötet.



Här är några kort från att vi hämtade vår lille Tyson :)




Första tiden.. 8v- 4 månader







4,5 månad




5 månader- 1år














Försökte få bilderna lite i ordning men oj.. minnet sviker :(



Tyson ute på promenad idag med sitt nya halsband han fick i pressent :)


Blogg torka..

sorry att jag inte uppdaterar.. men jag har bara verkligen ingen lust att skriva just nu..
Är snart tillbaka..

Kika in på nagelbloggen! http://nailfashionzinkensdamm.blogg.se/index.html
Tävling där som avsluats 8e juni

Snart ett supererbjudande å väg så kika in och lägg till oss på bloglovin så du inte missar det!

11 super dieter..

Dom hittar du HÄR

fick tipset av Hanne som ska testa den sista dieten.. -8kg på en vecka. (hmm eler inte?)
Hur svårt kan det vara att gå ner 10kg.. AS svårt!

Fan va sämst jag är!
Börjar snart grina..

7 klassiska misstag

Känner du igen dig?
Det är inte bara chips och chokladkakor som sabbar din viktnedgång. Gamla vanor och vardagsfrestelser är minst lika förödande när du kämpar för att tappa kilon. Här är sju vanliga viktsabotörer.


1. Allt-eller-inget-tänket

Viktsabotören framför alla andra. Du är benhård mot dig själv - nu är det slut på skräpmat och godis. Ditt nya liv börjar nu! Och det är fritt från fett och socker.

Tänk om! Du behöver inte vara perfekt. Risken med ett allt-eller-inget-upplägg är att varje litet misstag är en ursäkt att sluta eller att skjuta upp ditt "nya liv" till måndag.

- Var mer generös mot dig själv. Unna dig det du tycker om ibland, men fortsätt genast med dina nya sunda vanor. Annars går du bara i cirklar och kommer aldrig fram till målet.

Gör du rätt 80 procent av tiden är det okej att slarva 20 procent.


2. Salladslunchen

Mån om vikten hoppar du ofta över lunchen eller tar bara en lätt sallad. Fel, fel, fel.

- En regelbunden måltidsordning är det bästa för att hålla vikten.

Slarvar du med maten under dagen ökar risken att du vräker i dig godis och fet mat till middag. Resultatet? Förmodligen får du i dig mer kalorier totalt, trots salladslunchen, än någon som avstår från godis och äter riktig mat till lunch och middag.


3. Helgen

Allt går som på räls i veckorna, men så fort det blir fredag är disciplinen som bortblåst.

- På vardagarna har de flesta rutiner som hjälper oss att äta rätt och röra på oss. I helgen sover man ofta lite längre och så blir balansen rubbad.

Lösning: Ät regelbundet! Då avstår du lättare från frestelser. Och rör på dig - så kan du äta godis och dricka vin utan att det gör utslag på vågen.


4. Stenhårda förbud

"Jag ska aldrig mer äta choklad". Så klassiskt, och så dumt. 

- Förbud skapar motstånd och trots, det är ett naturligt beteende. Bättre att bestämma att du får äta choklad en gång i veckan, under kontrollerade former.


5. Sviktande motivation

Du går ut hårt i början och har stora planer - nu ska övervikten bort. De första dagarna går bra men ganska snart sviktar motivationen. För att komma runt problemet - jobba med mål och delmål! Ta en vecka i taget.

- Motivation är en färskvara, och kan ta slut om du sätter målet för långt fram i tiden.


6. Flytande kalorier

Vi tänker sällan på att drycker är fulla med dolda kalorier. Något som på sikt kan påverka vikten. En burk läsk ger lika mycket kalorier som två äpplen.

- Kranvatten är den absolut bästa törstsläckaren. Kalorifritt och gratis:)


7. Frukostslarvet

Du hinner/orkar/vill inte äta frukost. Men en stadig start på dagen är grundläggande för en lyckad viktminskning. Det visar flera studier.

- Man brukar säga att 25 procent av dagens kalorier bör förläggas till frukosten, men anpassa efter hur hungrig du är. Häng inte upp dig på när du äter morgonmålet utan sikta på att få i dig något innan lunch.

(Det är ju mig dom skriver om..)


ROSA blin bling


Hittade dessa fina bling saker när jag kika runt lite.. Vill ha den där miniräknaren och pennan i rosa! :)
 Coolstuff.se.

Nya kläder igen




Oj va konstigt det vart med storlekarna på korten.. aja srunt samma hehe
Jag köpte
jeans på gina 499kr
Koer mjukis byxa på hm 99/ 149kr
Svartblinne med döskalle tryck hm 49kr

Coola naglar



Dessa gjorde jag på Atieh idag och hon hade en bild i huvudet på en tre färgad fransk som flyter in i varandre och det kanske syns lite dåligt men det är tre färger på fransken :) snygga är dom iaf :) Missa inte nageltävling på nailfashions blogg ;)

Jaha..

.. Nu har man käkat frulle, mellis och varit ute på en 40 miners promenad med Tyson. Det var underbart skönt ute fast det blåser och det rinner i ögonen hela tiden då.. lite små jobbigt, men det var skönt att röra på fläsket hehe ;o)


Köp EJ! Top dry ni som jobbar med naglar!
Jag hade tänkt att jag skulle tagit mig ner till T & T Nailart för att reklamera en vara jag köpt som förstörde hela min dag i går. Dom lovade att denna produkt skulle torka vanligt lack om man la över ett tunt lager och in i uv lampan i 3 min. MEN för det första var det inte lätt att lägga på för den var tjockt och nästan lim aktigt . det vart som små trådar efter man la på det.. Det gick inte att lägga på/ rätta till flera gånger och efter att ha haft handen i lampan både 3 och 4 min så vist kändes det torrt på ytan men drog man lite så drogs hela lagret bort och det vart ojämt och bubbligt och man fick ta bort allt och göra om från början. Det gjorde att jag vart stressad, och SEN med alla mina kunder och fick stressa asset av mig hela dagen igår.. Stackars mina kunder fick sitta och vänta men dom fick rabatt iaf och alla mina snälla söta kunder är så förstående så det var väl mest jag som kände mig stressad arg och irriterad på att man blir pålurad massa skit rent utsagt! Men ja.. det är ju röd dag idag så det får bli imorgon eller på måndag då antar jag... suck.





Däremot har jag testat på Perfect seall clear och den är UNDERBAR! Det är en super glans som är super tunn och blir extremt fin glansig yta av. Den ska också härdas i 3 min och det bli ringen kladdig yta efter utan det är klart att olja in :)

Gårdagens kost och motion


Nu börjar det likna något :)


Fick ett tips at Sara om dessa snygga ROSA skor! Nu börjar det lika något hehe. Precis denna färg fill jag ha men jag vet inte om jag ville ha dom där banden över.. Suck haha. Kräsen :S

Då var det onsdag..

Har suttit hela morgonen ( 30 min) och tittat runt blad bloggar och många nämner att "det är deras sista arbetsdag i veckan jihoo " typ.. Men jag kan stolt säga att jag har jobb hela veckan hihihii. Älskar mitt jobb! Tänk att min dröm har gått i uppfyllelse ändå, få sitta och göra folk fina om händerna varje dag tycker jag är super kul :) Ni har väl inte missat att vi har en tävling på Nail fashions blogg va? In och tävla nu då! ;) Lycka till!

Gjorde likadana naglar som jag har igår på Hanne. Hon vart så nöjd och glad.
Vill du se mer av vad jag gjort så gå in HÄR

Skoor



Dessa 2 snygga par skor har en kund till mig köpt.. Jag har letat rosa pums jätte länge och får nog fortsätta för det är fel rosa färg på dom :( Jag vill ha såna ROSA typ neon nästan..

Dagens kost och motion


vår lilla Tyson i nya fina kläder :)

Idag fick vi hem kläder till Tyson..




Dagens kost och motion


Tävling


Klicka på bilden för att komma till tävlingen




städat och fint :)

Idag stod det städning på schemat..Tänkte det skulle vara kul för er att se hur vi bor?! Annars får du blunda hehe ;)

Hallen


Köket


Vardagsrummet


Badrummet


sovrummet


Arbetsrum/ klädkammare


Tävling inom kort

Håll utkit på http://nailfashionzinkensdamm.blogg.se/index.html

Tävling



Nu kör dom igång med en helt underbar tävling! Du har nu alltså chansen att vinna ett valfritt halsband till din hund från Small To Big. Det finns halsband till både små och stora hundar. Utbudet är stort och det finns något för alla smaker. Från extra mycket bling bling- till snygga textilhalsband. Vad du än föredrar!

FÖR ATT DELTA: Gå in på
Small To Bigs hemsida och välj ut önskat halsband, färg och storlek. Obeservera att det är halsbandets längd som står, alltså inte nackmåttet.

Skriv sedan en kommentar i kommentarsfältet nedan om önskat halsband, färg och storlek. Skriv även ut mail och/eller bloggadress, så att vi kan kontakta vinnaren.

Om du har en blogg ökar du dina chanser att vinna om du gör ett inlägg och tipsar om tävlingen. Använd gärna bilden ovan!  Glöm inte att skicka länken till mig sedan, så att vi kan kika in alla tävlingsbidrag! :-) Självklart är det extra roligt om du lägger ut en bild på hunden du tävlar åt!

Tävlingen avslutas
fredag den 22 Maj!

LYCKA TILL :-)


Jag har försökt att hitta ett tyfft halsband till Tyson jätte länge, men han är så liten så alla är alltid förstora.
Men vi gör att försök nu.. :)
Tyson i ett alldeles för stort halsband :(

Vill se om detta snygga halsband kan sitta bättre =0)


Dagens kost och motion


Måste lägga till Toblerone 36g (4 bitar) 189 kcal
kvar att förbruka 2 kcal

Helt slut!

Gick upp med Ty kl 9 så gick vi på långpromenad med stopp hos svärföräldrarna. Vi var ute i 3 timmar varav promenaden var på två timmar =) Väl hemma så hade Jimmy precis vaknat så han fixade sig lite och så gick vi ut till ikea (15min) och var där och gick omkring i ca 2,5 timme. När jag kom hem igen så ställde jag mig och diska och plockade ordning i lägenheten.

Före efter bild på köksstols överdragen..

Nya mattan i hallen..

Nya påslakan..

Ny spegel ovanför byråni hallen.

Ny badrumsmatta.

Ny skärbräda. mörk blå.

En ny bus mus till Ty, brun

Mysa strå täcke till Jimmy.

Gosa vädd kudde till Jimmy.

Skit tävling..

Vad var det jag sa..? Sveriges låt SUGER!
Annars gillade jag island, azerbajan, turkiet, rumänien och finland..

Det är lika bra att gå lägga sig.. Norge vinner ju..

Dagens kost och motion


Fann ett litet hopp inom mig..

Ja, ni hörde rätt.
Jag pratade för en stund sen med Emma- Lee som snart snart snart är färdig kostrådgivare. Hon gör sin slut tenta imorgon och jag tror att hon klarar det galant, utan problem. Hon kan det där med kost och träning! :)

Jag bara nämde att jag inte förstår vad jag gör för fel och hon ställde ett par mot frågor som fick mig att inse att jag måste ta tag i det här med att väga maten exakt och inte höfta så som jag gjort nu, hon hittade tex bara på någon av mina senaste kost redovisningar säkert 500 kcal som jag inte fått med. som tex att jag steker äggen med smör och så såg hon att jag höftat lite väl lite när jag gissat vikten på massa saker hehe. Aja, nu är det givakt efter Emma- Lees råd ska jag säga. Jag ska börja med att väga allt jag äter i 2 veckor och gå vidare därifrån sen..

Dagens kost och motion


Tips

Fick tips av Emma- Lee igen om att gå in HÄR för att kolla hur många kalorier man ska ha i sig för att behålla sin vikt.

Din uppskattade dagsförbränning beräknas till 2311 kcal

Detta betyder att du uppskattningsvis behöver 2311 kalorier per dag för att bibehålla din nuvarande vikt.

Enligt Måbras programm ska jag äta 1386kcal för att gå ner i vikt. Om det stämmer har jag ingen aning om men Emma- Lee som kan sånt här säger att man ska räkna bort 500 kcal från dessa 2311 och då blir det 1811 så det är inte så lång ifrån..


Sådär ja

Nu har jag varit och käkat lunch.. -det vart lax, potatis, limesås med grönsaker. MUMS var det! Så gjorde jag ett ryck att försöka få kontakt med min gamla klass från låg/mellan stadiet om en klassåterträff. Får se om det blir något. _Skulle vara skit kul att träffa alla igen. Det var ju 15 år sen man såg många av dom :) Strax ska jag ut på en promenix med Ty.

Solen skiner :)

Härliga morgon! Solen skiner in genon fönstret, Tyson är mysigast av alla mysiga. Kl är 10.00. Sovmorgon är underbart! Det är inte ofta jag kan sova så här länge. Iof var jag upp vid 7.30 tiden på en liten promenad med Tyson men att sen få gå lägga sig och faktist kunna somna om.. Härligt! Ska snart gå en 20 min runda med Ty och sen ska jag ner och käka lunch med Jimmy som jobbar nere i centrum idag med. Jobbet väntar inte förens senare i em så jag kan ta det lungt. Får se om det är så skönt som det ser ut ute så tar jag och Tyson en långis senare :)  

Hmmm?

Fick en kommentar på mitt inlägg SÅ JÄVLA LESS

Postat av: anonym (såklart)

Du äter för lite och därför ställer kroppen in sig på svält och sänker ämnesomsättningen.



Men jag skrivit in alla mina uppgifter om längd vikt mm mm på mabra.com vikt minskiningsprogram och dom räknade ut att jag ska äta 1386 kcal om dagen och jag överstiger oftast det... Så jag vet inte.. Borde det inte vara rätt då?


Uppdatering:
Fick ett bra svar av Emma. Lee

Emma-Lee  om Hmmm?:
Det dom räknat på är nog ditt BMR - dvs den mängd kalorier din kropp behöver för att överhuvudtaget existera. Sen måste du lägga till ett PAL-värde som är beroende av hur mycket du rör dig under dagen (sitter, står, går, äter, jobbar etc) och från det värdet kan du minska ner med ca 500 kcl för att få en optimal viktminskning :-).
Kram!

Men dom frågar ju om allt hur mycket man rör sig om dagarna och man får fylla i när man tränar så jag tycker att detta programm borde vara rätt?






Dagens mat och motion


Dagens mat och motion


Hejsan hoppsan

Har precis vait och käkat lunch med Jimmy. Han jobbar nere i centrum nu så det är nära till jobbet för honom några dagar :) Lyx att bara ta hissen ner så e man på jobbet ;)  På hans rast gick vi och kikade runt i centrum. Jag köpte nytt underlägg till Tysons matplats för den gamla var ur snuskig! Så gick jag in på gina och köpte några linnen till. Jimmy bestämde färgerna..  Vit, blå, brun och röd. Vi köpte också en varsin tvål.. Jag valde Vanilla och Jimmy Lemon..


Mina underbart fina naglar :)


(Klicka gärna på bilden så kommer du till min nagelblogg :)

Mina naglar som jag fick gjorda igår med min nya ljus rosa glitter färg..
Den är sååå söt tycker jag! Fast den såg näst intill lite trist ut när vi satt på salongen men ute i ljuset och i solen var den super fin :) Så bestämde jag mig för att dekorera dom med lite stjärnor på ringfingret för att liva upp det heöa lite :)

Dagens kost och motion


Godmorgon

Morgonen startade kl 5 av att jag var tvungen att torka kiss i köket.. Ty hade kissat inne.. suck! Sen gick jag och la mig igen, vaknade flera gånger men tillslut somnade jag in igen och vaknade inte förens 9. Gick upp satte på mig trningskläderna och ut med Ty en kortis och upp igen för att förbereda crosstrainern för lite träning. På med MTV på tvn och upp och hoppa. Efter 20 min  tänkte jag att det var bäst att lägga av då det började spänna i halsen ordentligt. Men nu skiter jag i halsen faktist och nu ska jag tamefaan tappa kg på vågen och cm på kroppen! Och jag ska INTE bli mer sjuk!

Dagens kost och motion


Kakade faktist lite godis ikväll. Men det var faktist lite och tro det eller ej så känner jag att jag inte behöver just nå mer.

Så jävla less!

Idag känner jag mig såhär  även om jag vet att det inte är så...

Jag blir bara så jävla less på att det inte händer ett skit fast jag sköter kosten ganska bra.. Jag har inte stoppat i mig godis eller liknande på 2 veckor och äter nyttigt.. Å gissa vad vågen visar.. att jag har gått UPP..
Vad fan gör jag för fel?

Vist jag rör inte på mig just nu men inte fan ska man gå upp av att äta rätt?
Jag ska fan skita i att jag har ont i halsen och ställa mig på den där jävla cross trainern som bara står och skrattar åt mig här hemma på sovrummsgolvet!

Jag blir bara så ledsen! Jag ska inte ge upp men det känns lönlöst att hålla på som jag gör om det ändå inget händer. Då kan jag lika gärna stoppa i mig vad jag vill när jag vill och njuta av livet och inte gå upp.

Buhuu!

Kläderna var som jag trodde för stora =(


Den satt bra



Håll utkik...

.. på Nailfashions Zinkensdamms blogg för inom kort kommer det ett erbjudande och en tävling.

Morrn

*gäspar* Usch va trött jag är!Men idag skiner solen, Jag ska sticka och jobba lite sen och ikväll kommer Sara och Linda hit :) Vi ska väl laga något at äta och så.. Känns som att jag ä på lite bättre humör idag. Ska strax ut med tyson på en kortis och sen ska jag städa lite smått här hemma om det kommer folk kan det ju inte se ut så här hehe. Inte för att det är smutsigt men det ligger lite grejjer överallt som både jag och Jimmy är duktiga på att sprida ut.. Mest jag ;P hehe.
Nä, nu ut!

Ups, jag glömde vist att posta inlägget innan jag gick ut hehe. Nu har jag varit ute med Ty, plockat lite hemma, bytt sängkläder, satt på en tvätt, diskat och det är bara dammsugningen kvar men den orkar jag ine ta just nu haha. LAT!

Beställt kläder till Ty




Jag vet, det vart mycke men jag måste ju bestäla några och prova dom på, jag är inte säker på att alla kommer att passa...

Dagens kost och motion


Grått grått grått

Har vaknat flera gånger hela mogonen sen kl 6 men inte velat gå upp. Vet inte men jag har bara ingen lust att göra nånting just nu.. Vädret är bara grått grått grått och min hals ör fortfarande inte bra.. Det händer inte mycket varken på vågen eller på måttbandet även fast jag äter mycket bättre än innan.. Å jag tycker att efter 3 veckor borde det väl visa en förändring? Men det är väl träningen som saknas. Det räcker inte med promenader med Tyson. Men om den här nedrans halsen ville böi bättre så att jag kan börja träna någongång! Jag blir så trött!


Dagens mat och motion


På tal om Linda..

Som kom hon förbi..
Vi gick en promenad med Tyson på 1,5 timme. Käkade sallad och satt och snackade.
Det är alldeles för sällan man bara träffas så där..
Här kommer bilder =)

Linda i solen :)

Tyson fick syn på haren..

Haren dårå hehe

Åh en skata!

Ta skatan!

Jag och Tyson :)

Saknar gamla tider

Sitter och tittar på kort.
Jag och Linda.



Det var tider de ;)

Idioter!

Igår efter lördagsmyset i stan så la jag mig och vilade med Tyson en stund, sen var det dax att ta tåget hem till Hanne :D
Väl där käkade vi lite och tittade på film.. Skulle ta näst sista tåget och mörkrädd  som jag är ringer jag Jimmy på vägen till tåget för att inte behöva vara så rädd. Så kom jag ner till stationen och la på. Det kommer efter några minuter fram kanske 6-7 tjejer i 15-20 års åldern och frågar om cigaretter och tändare men när jag inte har något av dessa så puttar ena tjejen på mig och börjar snacka om min nya jacka. Då kommer det en kille fram och sätter stopp för allt och tjejerna går.. Va är det för idioter? Låt folk ha sina grejjer ifred. Vist att dom kan tigga cigg det han man själv gjort en gång i tiden men inte fan puttar man på folk och vill åt deras kläder??

Gårdagens kost och träning


Lördagsmys i stan =)

Först åkte vi till mitt jobb så att Jimmy äntligen vart klippt. Hannes gjorde ett bra jobb och tog bort det långa därbak :)

Vi käkade lite på sandy´s och gick och tittade kläder. Jimmy hittade massa T- shirts och skit snygga shorts.
Jag blev övertalad att köpa en skinn jacka som kostade alldeles för mycke. Men man har ju en tät pojkvän ;) så det fixade sig hihi. Tack för jackan bejbi ♥




På Plattan spelade Ison och Fille :)

För er som inte vet vilka det är så har ni ett klipp här :)

Går dagens kost och motion


Nu blev det kväller..

Sitter nu hemma hos Daniel och Hanne. Hanne stack precis ut för att köpa mat till sig och Daniel är hemma hos Jimmy och tittar sport.. Jag har jobbat idag och sedan träffade jag Oana och Sarah. Vi var på restaurang och satt på uterserveringen hela kvällen tills det blev för kallt och vi åkte åt varsitt. Det var trevligt att träffa tjejerna igen som vanligt :) Dagens kost och motion får jag redovisa imorgon då jag inte har programmet här hos Hanne.. Någon bild kommer nog till imorgon. Ne nu ska jag krypa upp i soffan och vänta på att Hanne phötisen kommer hem :D


Uppdatering

Här kommer det kort från Min, Oana och sarahs dejt :)

Tyson


Ett foto jag tog på vår promenad ute i vår solen :)
Tyson väger nu 1487g :D Snart 1,5 hihi

Dagens outfit



Tror hela jag är Gina idag hehe :)
Linne från gina
Kjol från gina
Leggings från gina

Lilla Ty :)






Dagens kost och motion



Dagens outfit


Bra tips och goda råd från naturdiet..

Helt rätt att du läser här! Dina chanser att gå ner i vikt ökar betydligt ju mer du pluggar på. Men först ska vi ta reda på vem du är och vilken typ av råd du behöver.

För att göra det tar du reda på ditt BMI (Body Mass Index). Det är den vanligaste formeln för att räkna ut förhållandet mellan vikt och längd:

BMI = Vikt (kg) / Längd (m) / Längd (m)
T ex 81 / 1,70 / 1,70 = 28

BMI 19-25 = Normalvikt. Håll dig precis här resten av livet så blir det perfekt!
BMI 26-30 = Övervikt. Ta dig en funderare på om du inte borde gå ner i vikt.
BMI 30 - = Fetma. Du behöver gå ner i vikt för att inte bli sjuk.

Obs! Är du lång, har kraftig benstomme, mycket muskler, eller är du inte vuxen ännu? Då kan du ha högt BMI utan att vara överviktig!

Så, vad kom du fram till? BMI över 25? Okej, varsågod och läs på!

Kostråd

Med Naturdiet kan du hålla full koll på ditt kaloriintag. Byter du ut alla dina måltider mot Naturdiet får du i dig ca 800 kcal under en dag och du går snabbt ner i vikt. Om du istället väljer att kombinera måltidsersättingen med nyttig och näringsrik mat, kommer här lite bra tips och goda råd!

Ät ofta och gärna
Ät många små måltider under dagen, gärna var fjärde timme, så håller du igång ämnesomsättningen. Om det går för många timmar mellan måltiderna ställer kroppen in sig på sparlåga och väntar med att bränna energi.

På tallriken
Den gamla beprövade tallriksmodellen är faktiskt fortfarande aktuell. Men hur var det nu igen? Jo, så här: Fyll halva tallriken med grönsaker, en fjärdedel med protein (till exempel kött) och en fjärdedel med kolhydrater (till exempel potatis, pasta eller ris).

Mindre fett
10 % av ditt energiintag ska komma från fett, så att skippa det helt är ingen bra metod för att gå ner i vikt! Men välj gärna mjuka fetter istället för hårda: till exempel olivolja, rapsolja eller jordnötsolja. Goda och nyttiga dressingar gör du på linfrö-, nöt- och sesamolja.

Frukt är godis!
Nej, okej det är det ju förstås inte, men det är gott och nyttigt! Frukt och grönt innehåller massor av antioxidanter, vitaminer och mineraler, plus att det ger en bra mättnadskänsla. Komplettera gärna varje Naturdiet måltid med lite "nästan-godis"!

Drick mer!
Vatten alltså. 1-2 liter, utöver det du dricker till maten, ska du klunka i dig varje dag.

Sött och gott
Det är mänskligt att bli godissugen, men försök att begränsa mängden och därigenom antalet kalorier! Med Naturdiet Snackbars kan du enkelt hålla räkningen.



Motionsråd

Dessvärre är det inte så enkelt att det räcker att bara börja ersätta måltider med Naturdiet, du måste röra på dig också! Försök hitta något som du tycker är roligt, det kvittar om det är stavgång, fjärilssim eller tennis. Men du - om man tränar ofta och hårt är det viktigt att inte äta för lite. Byt då bara ut enstaka måltider mot Naturdiet och komplettera med vanlig mat.

Promenader
Promenader är världens enklaste motion och bästa sättet att komma igång. Du behöver varken nya kläder eller någon dyr utrustning, det är bara att ge sig ut och gå. Däremot är det helt okej att belöna sig med lite snygga funktionskläder när du lycktas göra traskandet till en vana!

Styrketräning
Muskler är inte bara snyggt, de ökar också din förbränning eftersom muskler kräver energi dygnet runt. Men tänk på att vila minst 48 timmar mellan passen! Musklerna bryts nämligen ner vid överträning och behöver lugn och ro för att byggas upp och bli starkare.

Vardagsmotion
Du behöver faktiskt inte stå och svettas på gymmet om du inte gillar det. Det funkar utmärkt att ägna sig åt vardagsmotion. Vad sägs om att testa det här enkla vardagsprogrammet?


08.00
Gå av bussen två hållplatser tidigare.

08.42 Ta trapporna istället för hissen.

12.30 Ägna halva lunchen åt att promenera.

17.50 Sätt på favoritmusiken och dansa hela skivan ut.

19.35 Storstäda lägenheten, skotta snö eller jobba i trädgården (Välj det som passar dig bäst!).

21.00 Se en rolig film och skratta så att du kiknar.

22.45 Somna som en stock!

Titta, så här många kalorier förbränner du på en timme? när du:
Vilar: 78
Åker skridskor: 300
Spelar tennis: 420
Cyklar: 300
Joggar (7 km/tim): 600
Går upp för trappor: 600-1080
Städar: 240
Åker slalom: 480
Dansar: 300
Spelar golf: 300
Spelar fotboll: 560
Promenerar snabbt: 420
Jobbar i trädgården: 350

Det du!


Naturdiet Smoothie


Ett tips är dessa smootiesar, Så MUMSIGA! (Finns i fler smaker :)

Dagens kost och motion

Frukost: 2 stekta ägg mackor
Lunch: Smoothie
Mellanmål: mellanmåls bar och en wasa knäcke
Middag: Omelett med bacon och broccoli


Kika in...

...på Nailfashion Zinkensdamm och kolla in bilder på naglar jag har gjort :0)

Lämna jätte gärna en komentar eller två :)

Morgon mys

Igår morse var jimmy hemma från jobbet och vi vaknade alla 3 i sängen :)

Dagens kost och motion

Frukost: En smootie
Mellanmål: En stekt ägg macka
Lunch: En nutrilett bar
Middag: 3 stekta ägg mackor


Går dagens kost/ motion

Frukost: 3 smörgosar med gräddfil och rom
Lunch: Smoothe
Middag: Kyckling sallad

Redovisade inte helgens intag. Då var det SVULLA.. :S

Valborgs helgen

Maria fixade ihop en liten film med lite från helgen :)

RSS 2.0