Lugnt med träning

Det är ganska lugnt på tränings vägen just nu. Har något skit i kroppen som inte vill ge sig. Fick höra av en påläst person idag att jag ska trycka imig C vitamin och echinagard och fortsätta träna, Hon menade på att det var något som förändras med syre upptagningen när man börjar "hård träna" och då kan man bli sjuk just i början. Minns inte exakt vad hon sa men så länge jag inte har ont i halsen... Så jag får väl packa ner träningsklderna upp till Mora i helgen ;O)

Fick förfrågan av Mary Kay tjejerna idag om jag ville springa vårruset den 1 juni å jag sa ju självklart ja hihi. Så det är nu det gäller! Jag har alltså en månad på mig att komma i någon sån där form haha vilket skämt. Meen, jag ska iaf göra ett ärligt försök! Det blir en bra uppvärmng inför tjejmilen med Hanne ;O)

Tränat

Men det vart lite lugnare idag. Känner mig inte 100 i kroppen och jag kände dessutom av benhinnorna efter 10 min jogging idag. Men, jag tog mig upp från sängen fast jag mer än gärna hade legat kvar ett bra tag till :O)

dutti!

idag vankas det..

..party hos Hanne :O)

Bättre

Ty visar inga konstigheter idag. Men då har vi också gjort som vi blivit tillsagda. Vi har inte gått en endaste meter längre än utanför huset på gräsmattan och kissat. Jätte trist idag då det varit så himlans fint väder.. Men men..

Huvudsaken att ty mår bra!

Bus Ty har stökat till i den inte längre bäddade sängen hehe.

Mat!

Mums!

 


Ska det aldrig ta slut?

Nu har Ty varit "frisk" väldigt länge. Men så igår så var det dax igen... Som jag skrev här nedan var han inte alls någon glad Ty igår. Han varken åt eller drack på hela dagen. Han bara låg... Det slutade med ett besök på Bagarmossens djursjukhus. Där tyckte dom inte att det var så akut så vi fick en tid i dag kl 8 och fick snällt vända och gå hem igen. Men som tur är så bor Linda i Bagis så vi våldgästade henne mitt i natten och lånade en bit av bordet och fick i oss lite mat så vi fick låna ett rum att sova i. <3 Tack Linda! <3 Ty och jag delade på en kyckligburgare och han var hungrig kan jag säga. Han var orolig under natten, sprang upp å ner. Drack och åt lite (vilket var väldigt bra) Det vart inte så många timmars sömn. På morgonen var Ty piggare igen. Han var glad och vifftade på lilla svansen. Men på väg till sjukhuset fick han ont igen. Det var väl iof lite bra att han fick ont så att dom skulle se att det faktist är något som inte står rätt till med honom men väl framme så är det som om han vet att om jag visar mg svag så händer det hemskheter. Vetrenären kände igenom honom och vi talade om hur han hade varit och hon tyckte kanske att han reagerade lite när hon klämde honom längs med ryggen mot rumpan. Så hon tror att han har ont i ryggen. Vi har fått stränga order om att VILA! Inga promenader över helgen utan bara snabba kiss och bajs raster typ. Helst inget hopp och absolut inga trappor. Så det blir lugna gatan här hemma i helgen. Vi bad om något smärtlindrande ifall att så vi har ett recept att hämta ut att ha ifall att han skulle få så där ont igen. I dag har han varit ok. Låg men glad. Sovit väldigt mycket. De har vi också gjort iof. Det vart ju som sagt inte så mycket till sömn i natt. Nu har vi byggt upp lyx backe upp till soffa och säng så att han inte ska behöva hoppa.


Gosa har man fått göra mycket idag!


Berättar mer imorgon.

Älsklings prinsen

Bäddade ner honom i sin säng.

 

Usch, ska det börja nu igen???


Orolig!

Orolig för Tyson igen! Allt var precis som vanligt igår kväll. Det var vår lilla glada skrutt som åt bra och mådde bra. Imorsde sover han ovanligt länge och när Husse plockar ut honom piper han till lite. Sen var det inget mer med det. Vädret är piss och ty är inget fan av regnväder. Så när jag kliver upp så ligger han kvar som vanligt. Efter nån timme trippar han upp och ställer sig vid dörren. Så vi går ut men han total vägrar att gå ut. Får bära ut honom, så han får göra både 1an och 2an. Så går vi in. Det går sakta. När vi kommer in står han bara innan för dörren och glor.. Han säger inget. rör sig inte. Så jag struntar i han ett tag å när jag tittar tillbaka lite senare står han på samma fläck. Jag går å hämtar favvo "pipen" Han vifftar lite på svansen å när jag kastar så struntar han i pipen å går å lägger sig på mattan. Skakar som jag vet inte vad. Täkte att aja, han e väl trött. Såja hämtade en filt och gosade ner honom i den. Han piper till någon gång, skakar men till sist så lägger han sig. Han verkar lixom inte så glad? en stund senare tänkte jag att vi går ut en sväng å ser vad an gör när det kommer en "vovvis" Jo, han blir glad, vifftar på svansen och ser normal ut men så fort hunden går blir han sådär omöjlig igen.

Nu ligger han där vid dörren igen..???

Webbshop


http://www.jessica.holmlund.marykay.se/



På min hemsida kan du läsa mer om Mary Kay, titta närmare på vårt produktsortiment och beställa produkter om du så önskar - dygnet runt!

Saknar du lösenord till min webshop, är du välkommen att skicka mig en intresseanmälan.
Jag lovar att kontakta dig omgående.


Gå gärna in å kika :O)

4 år <3

Älskar dig Jimmy!!!


Mätning 19

det är väl dax att göra detta nu igen då :S ÅNGEST!

Överarmar:
Höger 31cm
Vänster 30 cm
Byst utan bh:
Över 90cm
Under 77cm
Midja: 76 cm
Mage: 91cm
Höft: 94 cm
Rumpa: 103 cm
Lår:
Höger  58,5
Vänster 57,5 cm
Vader:
Höger: 35,5 cm
Vänster 36cm

Ja, som jag trodde har jag ju ökat flera sentimeter över hela kroppen sen sist jag mätte mig. Då hade jag iof kört CB 3 veckor innan men ändå. Så nu är det bara att kämpa på!!!

Ingen träning :(


Det blidde ingen träning för mig idag. Jag tog sovmorgon pga att jag var så fruktansvär trött igår. Å jag tror faktist att det kan bero på att jag har nåt i kroppen. För igår kväll kände jag mig nästan febrig, hade ont i halsen å såååå trött. Så det får bli 2 dagars vila nu efterssom jag har annat att göra imorgon fm.

Disgusting

Detta hittade jag när jag rensade avloppet. huvva!!


Sol

Tröttis Ty ligger och lapar SOOL.


Trött!

Idag är jag trött!

Gick upp i tid och tränade. Somnade på tåget in till jobbet. Somade på vägen hem. Har suttit och kliat mig i ögonen hela kvällen och skulle me än gärna sälja hunden och gå lägga mig hahaha. Får se om jag tar sovmorgon imorrn eller om jag ska upp å träna efterssom jag inte kan träna på onsdag.. Usch.. Just nu vill jag absolut inte träna :S


Härliga måndag!

Vaknar inte allt för pigg men på med tränings kläderna och iväg till gymmet! Idag vart det 20 min uppvärming på CT:n å 20 min jogging på bandet. Magen kunde jag inte träna idag haha. För mycket träningsvärk så det vart bara ben :O) Nu sitter jag och äter rester från helgen. Lins sopp/ gryta. Super god och nyttig! :O)
Kommer med recept sen :O)

Tjejmilen

Ytterligare ett mål. Jag ska satsa på tjejmilen i år den 5e september.

Som ni ser är det 139 dagar kvar att träna tills dess :O) Hejja mig haha

 

Vilka är med mig?


SKÖNT!

Nu är jag hemma efter två sköna timmar på gymmet. Idag vart det 20 min på crosstrainern och 20 min jogging på bandet. Sen vart det lite maskiner också :O) Fan va skönt det känns nu efteråt! Fortsätter jag i denna takt så måste det ju hända något tills det är dax att dra på sig bikinin igen!

Personlig väckning

Alla hatar vi väckarklockor!? Men jag behöver ingen för jag har personlig väckning i form av en Tyson som hoppar upp i sängen och ställer sig och nosar mig i ansiktet så det kittlas så in i norden. När han märker att man vaknat blir han först super glad. Vifftar på lilla svansen som en elvisp och sen börjar han boxas i ansiktet. Typ " Kom igen nu matte, kom igen nu haha" Skiit glad är han.

Bjuder på lite nyvakna bilder.. Hemska! Haha

Små mål..

Nu har jag kommit så långt i min lilla träningsvärld att jag springer 20 min på löpbandet. För MIG är det stort! Jag har sedan många år tillbaka inte kunnat springa då jag fick benhinneinflammation en sommar och trodde att det var träningsvärk och fortsatte att täna som en galning. Därpå fick jag kroninsk benhinneinflammation och kunde inte springa utan att känna av det. Jag började springa 5 min kanske. sen har jag sakta ökat tiden och både i dag och i förrgår sprang jag 20 min i ett streck utan att känna av det. Det känns as skönt! Mitt mål har hela tiden varit att jag ska orka och kunna springa 30 min. Detta skall jag uppnå till sommaren! Så det så! Ska väl erkänna att även om jag kanske kunde ha sprungit om jag inte hade haft ont så hade jag nog inte orkat hehe. Så det känns faktist ännu bättre. Det visar ju att träningen någonstans har gjort någon nytta ;O)

Så go Jessica GO!!!

Svetto, efter 20 min jogging ;O)

Mangosuprise

Detta står i min frys och väntar på att det ska bli lördag ;O)


Vovve bus


Tyson och jag var på väg ut på promenad när vi träffa på Chihuahuan Sigge  en pigg snart ett årig kille som är typ lika på och envis som Ty hehe. Nu fick dom båda något att bita i ;O) Tyvärr skulle Sigges matte iväg och kunde inte fortsätta leka så länge. Men det vart väl en 15 min bus iaf. Bättre än ingenting hihi

Äventyr

Min profilbild

Äntligen! Fick jag träffa dig Linda!

Jag och Linda har försökt att få ihop en träff länge och så för ca 2 veckor sedan så viste jag att hennes födelsdag var väldigt nära. Så tänkte att vafan, jag ska åka dit! Sagt och gjort så kontaktade jag hennes sambo Danne via Fejjan och frågade om han tyckte det var en bra ide. Och det gjorde han ju som tur var :) så skulle vi höras närmare. I torsdags insåg jag att jag hade min Lördag ledig från både nagel jobba och Mary Kay så då skrev jag till Danne igen för att höra vad dom skulle ha för sig. Så var ju min tanke att jag skulle åka i god tid på morgonen och ta ett senare tåg hem på kvällen men efter att ha spenderat kvällen på salongen drickandes massa vin med några tjejer så mådde jag inte så bra på lördags morgonen och höll på att skita i att åka tills Jimmy fick upp mig. Men insåg att det inte gick något tåg :( Tillslut ringde jag Linda S som låg i soffan och glodde på tv ;O) och frågade om hon hade lust att åka en sväng till Linköping så det gorde vi =)

 

Väl framme möttes jag av en super glad och tårögd Linda. Så söt! hon vart som lite chockad hehe.

Vi käkade lite och spelade lite bowling och sen var det dax att åka hem.

 

Tack för en Super bra lördags kväll Linda, Danne och Linda!♥

 

 

 

 

 


Första vår promenaden

Har fått lite önskemål nerifrån Blekinge ;O) om lite fler inlägg om Tyson så...

Idag har jag och Ty varit på vår första långis på väldigt länge! :O)
Det vart 40 min i den härliga vår solen. Super skönt!

Hade tyvärr bara mobilen med mig men det vart några suddiga kort iaf hehe




Vore kul om ni läsare ville kommentera lite också ;O) Det blir roligare att skriva då!

Kram på er

why!?

Tror inte det är meningen att jag ska träna.. vaknar med ont i halsen efter gårdagens träning? Vist, jag tog i lite..?! Men det var ju ingenting mot vad jag har tagit i förr. Vad är det för fel på mig??

Nu jävlar!

Nu höjer jag ribban! Innan påsk var det lugn träning. Men nu tänkte jag börja köra på. Nu blir det 4 dagar någon sorts träning i veckan. No mercy (det ända som får stoppa mig är sjukdom) Inget sött i veckorna och EN unnar dag/ vecka. Det är början på april så jaghar 2-3 månader på mig. Vist. Jag kommer inte att nå mitt önslade mål inanna sommaren tyvärr. Men jag ska en bit på vägen iaf! Så de så!!! Komigen nu alla därute!

Cult design <3

Förra gången Paul och Louise var här fick vi dessa

Både jag och Jimmy harde velat haft dessa men inte lyckats köpa dom.
Så det var en alldeles utmärkt pressent :) Denna gången fick vi dessa

Jag hade redan tidigare tyckt att Cult design hade så himla mycket fint men tyckt att det vart dyrt och struntat i att köpa men nu har Louise smittat mig helt ;O) Dom har ju hela lägenheten fullt av Cult saker å det är verkligen så fint!
Så i helgen när vi var i stan hittade faktist lite fint att ha till sommaren hihi

Inhandlade också dessa :O)

Och så hittade jag denna lilla plast blomma att stoppa i vår fina pressent :O)


så där mina vänner.. Där har ni ett nytt pressent tips ;O) hihi

Glad påsk :O)

Louise och jag på väg in mot stan i det fina vår vädret :O)

Vägen till fina naglar?! vi använde färdig dekorerade tippar som Louise hade köpt och ville testa.. Resultatet vart väl sådär.. Väldigt LÅÅNGA för att det sklle bli något mönster kvar och kanten gillade vi inte hehe ;)

 

Vi har ätit massa god mat och käkat massa godis hela helgen :S Men gott är det!!!

Så igår vart det lite bowling =)

 


RSS 2.0