Imorrn..

.. gäller det! Har försökt att komma igång med träningen i 3 veckor nu utan resultat.. Så nu jävlar! 3 månader utan socker och minst 2 dagars träning. En "unnar dag" per vecka har jag. Belöningen blir en tattuering. Funderar på om jag ska lägga in en Cambridge vecka eller två för att bli av med socker beroendet snabbare.. Men det får vi se hur jag gör.


<3Kom igen nu Hanne!!<3

Mitt första Mary Kay paket är här!

Ska plugga på den där flippisen i helgen å sen är det bara att börja boka klasser ;)


Marykay paket på posten!!!

Weeei!

Imorrn kan jag hämta ut paketet och börja plugga på :)

Sen är det bara att börja jobba hihi


Färg och glitter!

Kom in och kika på nagelbloggen hur mycket färg och glitter vi har som du kan välja mellan ;O)

Soldyrkaren nr 1

Så fort solen tittar fram så är Tyson där.. On det så bara en en liten strimma så vet man vart han är ;O)


nivea volume nanodefinition


Nu har jag testat denna 3 dagar.. Så kommer de..

+
Älskar den rosa färgen!
Gillar den stora borsten.
ger mycket färg.

-
Klibbar ihop sig lite


Jag ångrar inte att jag köpte den.


Fristående hudvårdskonsult.

Nu mera är jag inte bara barnskötare och nagelterapeut utan även en fristående hudvårdskonsult för Mary kay :O)


säg till om du/ du och dina vänner vill ha en gratis hudvårdsrpdgivning så bokar vi :O)

Ny mascara..

Niveas "volume nanodefinition"

Gillade den rosa färgen och borsten. Tänkte det kunde vara värt 105kr att testa :)

skriver mer sen..


Mys gos!

Mellan Husse och Matte trivs jag som bäst! Där får jag ALL uppmärksamhet! :)

Mys med Matte!


snökaos

Tur att man inte skulle typ jobba idag!
Hoppas att det här skit vädret lugnar sig till imorgon och framförallt till på måndag.

Fixelifix

Städar å fixar hemma idag. Så skönt att få det fint hemma! Nu har jag dammsugit, torkat golven, dammat och skurat toaletten. Har lagt i en tvätt med sängkläderna och tog en liten rast nu för att käka så skulle jag skita i resten hade jag tänkt å ta mig till Hanne å fika.. Men efterssom Jimmy jobbar så ringde jag och hörde med honom hur han låg till för att han trodde att han skulle vara klar runt 15 tiden. Men icke. Han hade just börjat.. Suck. Då fick jag stanna hemma et tag till. Tittade på SLs hemsida och det ser inte så lovande ut där så vi får väl se hur det blir med den där fikan. Meningen idag var egentligen att jag skulle träffa Rebecca, men att sitta och åka till Tyresö i detta väder med denna lokal trafik är inte någon plan. Så.. Nu får jag fortsätta att städa istället så får vi se hur det set ut när Jimmy kommer hem :)

Foto..

Måste ta tag i att fota lite naglar till nagelbloggen, Uppdaterade häromdagen men innan dess inget sen i julas. Men jag lovar att jag ska ta lite kort imorgon! :) Håll utkik ;)

Ikea



1405kr+2980kr+1405
+1495kr
= 7285kr
Vi har varit på Ikea en snabbis idag ocj tittat ut en garderob till sovrummet och en byrå till hallen. Det kommer att grymt snyggt när vi har bytt ut golven och köpt in möblerna. Men fy fan va pengar det kostar! =S 7285kr då har vi bara skalet på skåpen. Så blir det hyllor och sånt med. Fy bubblan!

Det är inte lätt att vara Tyson på vintern!

Nu är vi galet trötta på vinter, snö och kyla här hemma! Va kan inte gå ut med Tyson i det här vädret. Han fryser! Det bli knappt 5 min promenader fullt på pälsad men utan skor vilket resulterar i att Ty efter några min stäppar och piper för att tassarna värker. Tror jag de! Ställ dig själv barfota i snön så får du se hur skönt det är?! I villet fall så har jag funderat på att köpa skor ganska länge.. Men jag tror inte det kommer att funka tyvärr.. Men det kan vara värt ett försök kanske!? Har suttit och hittat ut kläder han skulle behöva men det är så svårt med storlekarna och kläderna är FAN inte billiga!

Huttra overall. storlek 201. 519kr


Huttra fleeceoverall. Storlek 201. 249kr



Huttra vattentät fleece jacka. Storlek 24. 540kr



Camo boots. 275kr



skvättskydd. 100kr st eller 150 för 2.



Tassserat. SKyddar tassarna. 99kr


Det är dyrt att ha en frysande minihund!

Fetto!

Fettisdagen i all ära...

Jag har moffat i mig ett BK mål och en semla. Kalorier för en hel vecka skulle jag tro :s Känner mig fortfarande spyfärdig och det finns fortfarande en semla kvar. Både jag och Jimmy köpte semlor idag. Usch! Jag önskar att jag kunde tänka på denna känslan nästa gång jag blir sugen på massa skit. Ska försöka tänka på de hehe.

Min lilla bus

 

 

Väger idag 1567g :)


Fantastiskt!

Nu har jag börjat smida mina planet på att bli fristående hudvårdskosult för MaryKay! Har bokat in ett möte och en kurs sen är det bara att sätta igång. Jag hoppas att det är något för mig. Jag ska testa iaf :D


Weei!

Bokslutet äntligen klart!

Måste bara ta ut allt på papper nu då :O)

Alla <3 dag

Hoppas ni alla haft en bra alla hjärtas dag!? Vi firade väl egentligen litegranna igår. Vi åkte in till stan och kikade runt, Jimmy shoppade lite och så käkade vi och gick på bio och såg Snabba cash. Den var bra tycker jag! Jimmy vart väl lite besviken efterssom han läst boken och det var mycket som inte stämde överens med den och så.. Vi har väl inte gjort något speciellt idag.. Bive,Hanne och Theodor här en snabbis och så hade vi svärmor och svärfar här på en fika när dom lämnade Tyson som varit hos dom under helgen. Vi var nere och käkade plankstek här nere i centrum bara och nu tänkte vi titta på Sherlock Homes :)

Tyckte hela filmen att Jorge var så bekant på något vis? Men kan inte komma på vart jag sett honom förut??


Ha en fortsatt bra alla♥ dag.

Känner att jag skulle vilja göra något galet..

hihi..

Andas!

Jag vet inte om jag vågar andas än... Jag var hos revisorn en sväng idag å fixade lite sen var jag tvungen att åka till jobbet. Så han skulle fixa resten. Fick en zip fil skickad via mail till mig med den rättade bokföringen och det står att bokslutet är klart!!! Weeei! Jag vågar inte göra någonting med den där zip filen innan jag pratar med honom om hur man gör.. så snart kanske jag kan andas igen!!!

weeei

Tusse pusse har hittat favvo platsen på tomten..

Ajja bajja Tusse!


En blomma...

Vi köpte nya växter till hela lägenheten på ikea för ett tag sen å nu har den enabörjat blomma hihi

Ännu en helg med bokföring..


Då var denna helg också slut. Har suttit med bokföringen hela lördagen och hela långa dagen idag med. Det har varit så intensivt med detta att det tillslut stod ERROR i både mitt och Hasses huvud. Satt tillslut med tårar i ögonen för att det ändå tillslut inte stämde.. Men vi skickade filen med bokföringen till revisorn tillsammans med 2 frågor som jag hoppas att han hjälper oss med. Det skulle inte förvåna mig om vi tänkt fel fel fel och Björne säger att vi ska göra om allt. Då tar jag fan livet av mig!

Vill passa på att tacka Hasse!

TACK Hasse för all hjälp med bokföringen. Hade inte klarat det utan dig!
Jag vet att mitt humör inte är det bästa men det är inte meningen att det ska gå ut över dig för det är verkligen inte menat! Men jag blir alldeles trött, arg och ledsen för att ingenting någonsin vill funka på en gång.
sorry!

Tyson fyller snart 2 år..

Tänk va tiden går snabbt. För ett år sen trodde vi knappt att han skulle bli 1 år.

Tröttisen i nya sängen =) (Den gamla har han växt ur hihi)

Hämta leksaker... helst av allt ska han ha ut ALLT

Favvisarna.. Pipisar :)

Skalleper med en av favvisarna..

Väntar på att Matte ska kasta pipisen..

Matte hinner inte med att fota :P

Matte packade väskan inför tåg resan hem till älsklings Tusse. Ty hoppar självklart i innan vi ens packat klart. Han vet att det är något på gång när väskan bäddas :)

SNÖÖÖ!

Lite bilder från i julas..


Hatar...

.....den här tiden på året!!!

Det är vinter, sviin kallt och massor med snö. Mörkret gör en vansinnigt deppig! SL suger! Igår satt jag på pengeln till jobbet 1 timme och 5 min. Den resan tar i vanliga fall 20 min. Jippie! NOOT! Varje dag är det stora förseningar och inställda tåg. Jag har ingen som helst lust att göra någonting annat än att ligga i soffan och deppa ihop just nu. Inget känns kul.

Mitt så kallade dröm jobb går rätt bra just nu. Det är fortfarande skit kul att jobba med naglar! MEN Det är detta med bokföing... Jag har köpt ett bokföringsprogram som Björne (min revisor) har rekomenderat. det ska vara sååå enkelt att bokföra i det OM man hade allt i sin ordning. Vilket jag trodde att jag hade. Men efterssom jag inte har någon som helst aning om hur man egentligen ska bokföra och göra med allt runt det så har jag gjort ganska mycket "fel". Så i helgen åkte jag hem till mamma och satte mig med bokföingen med Hasses och mammas hjälp för att det skulle bli rätt en gång för alla. Det var INTE LÄTT ska jag säga! Vi hann väl bokföra 3 månader och jag hann både bli förbannad och ledsen. Främst för att jag inte fattar. Jag fattar verkligen NADA!? När jag väl tror att jag fattat så visar det sig att det var precis tvärtom man skulle göra. Frågade mig själv varför jag inte kunde födas med en hjärna istället för att kunna arbeta med händerna. Då hade jag sluppit allt detta! När det var dax att plocka ihop allt och åka hem skulle jag först göra en säkerhetskopia och stoppar in usb minnet.. Vad tror ni händer? Jo, dator helvetet dör. Då bryter jag ihop totalt! Jag orkar inte mer! Datan är död och allt är borta! Jag ger upp! Jag ks inte ha eget företag. Det är inte värlt detta! Jag skiter i allt och börjar jobba på dagis igen! Jag tar mig inte hem själv så jag blir hämtad av Linda som sitter och kör från bagis ända ut till mamma för att köra hem mig och sen vända hem igen. Helt makalöst! Tack Linda! ♥ Kommer hem och får tröst och pepp från Jimmy.
"Allt ordnar sig. Vi ska hjälpas åt" Älskar dig Jimmy!♥

Det visar sig att det är mitt virus programm som stoppar bokföringsprogrammet och jag får hjälp att få igång allt igen. Allt var kvar i datorn som tur var! :O) Men.. det är långt kvar till slutet! Men när det första året 2009 är klart så blir det enklare. För då gör jag ju rätt på en gång så slipper jag hålla på!

Kan jag bara få liite medvind nu tack. Annars går jag sönder! :O(

Nya tag nu Jessica!




RSS 2.0