Jogging

Jag blir lite fundersam! Tycker att jag springer så kort på så lång tid med stegräknaren :( Fattar inte hur jag ska kunna ta det där vår ruset på 5km på under 35 när jag springer 3 på 33 min.. Fan fan fan! Tyckte ändå jag hade bra fart å sprang nästan hela tiden idag å tyckte att det kändes som att jag sprang på en bra tid men icke! det vart bara 3,16 km på 33 min. SKIT!

Kommentarer
Postat av: A Kay

Men lilla Jess.



Mät upp sträckan med gps istället (om du har iphone) eller rita ut på nätet på jogg.se. Och är det så att du har en grym stegräknare som stämmer superbra, så är det inte konstigt att du springer olika inne och ute. Ute får du stå ut med väder och vind, backar, grus och olika underlag, så det blir väldigt olika. Det är jobbigt att springa ute!



Fortsätt kämpa på, variera sträckorna olika dagar, spring kortare sträckor vissa men snabbare hastighet, spring längre och långsammare andra dagar osv, så kommer du klara av vårruset sen så som du vill! Häng inte upp dig på det där nu, du är skitduktig. Allt du gör är steg framåt mot målet!

2011-04-26 @ 21:39:31
Postat av: A Kay

Ja men det förstår jag ju. Men jag tycker verkligen du är skitduktig! Du kommer sätta den där tiden, så mycket som du är ute och springer och går hela tiden.

2011-04-26 @ 21:50:50

Kommentera gärna inlägget här:

Vad heter du?:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0