Löjligt!

I går var det öppning för nya fitness24seven.. Redan 30 min innan det öppnade såg det ut så här.. Man ser inte ens vart kön slutar. Jag var på väg till gymmet men tänkte att jag skule gå förbi å kika hur det såg ut.. jag ställde mig i kön då jag hörde 2 killar framför mig säga att det var ca 170 st framför dom å det var dom 200 första som skulle få det där kanonpriset. Iaf så stod jag där i ca 10 min och bev mer och mer irriterad på alla %&?=(%%¤# Piiiip som hittade sina polare längre fram i kön och vips så var dom bland dom 200 första...

Så irriterande! Så det slutade med att jag sket i allt å gick till Sats och tränade som vanligt. Det ångrar jag inte! 2 timmar senare när jag var på väg hem från sats så var det fortfarande kö. SJUKT! Sen åkte jag och hjärtat in till stan å kika lite. På vägen hem gick vi förbi lokalen till Fitness24seven.. Det var det minsta gym jag sett tror jag.. Jag är glad att jag inte stod kvar i kön. det hade ju aldrig gått. 2 löpband och nån mer sån konditions grunka vad det som fanns. Fatta kö det skulle bli om man ska stå där 60 min som jag brukar.

 

No way!

Det bli att träna på sats ifortsättningen också!


65 min

förbränning klar.

Idag vart det springintervaller 5 km på 35 min. Hastighet 6,8 och 9,0/10


Sedan 30 min på crosstrainern. Intervaller på 8 och 10/15


:D

svullen mage

Ska strax hoppa i säng med min upplåsta mage.. Det är nackdelen med lördagarna då man får unna sig något gott så har man magknip hela kvällen sen.. Med den vetskapen har jag idag inte räknat kalorierna då Jimmy fyllt år idag. Så jag har nog överstigit dom där 1000 kalorierna jag får äta.. Det får jag sota för nu.. Meen! Imorrn ska jag till gymmet och köra dubbelt upp :) Ska kika ner på Fitness24seven och se om det kan vara nåt för mig.. Skulle vara grymt skönt att kunna gå träna när man vill!

Nu ska jag sova.
Godnatt

Grattis hjärtat

Grattis på födelsedagen bejbi!

Love you! ♥

Tjohooooo!!

Jag tror inte det är sant! Jag ställde mig på vågen när jag vaknade och vågen visar 68,4 och jag kliver av och blir glad. Sätter på mig bhn å så tänker jag efter... 68,4... Ka det verkligen stämma?! Så jag ställde mig igen och vågen visar 68,8.. Ne, det stämde inte *besviken*... Men vafan håller jag på med??? 68,8 e ju SKIT  BRA! Då tog jag av mig bhn igen och var tvungen att ställa mig 4 ggr till bara för att kolla om det skulle ändras igen. Men det gjorde det inte!! Weeei!

Vill ni veta mer med mått å så får ni gå in på 12 veckors bloggen!

Nu ska jag äta frulost!

Spring intervaller

Fick inspiration av Emma- Lee till att köra spring intervaller idag. Det gick bra trotts illamående.

Jag sprang 80 sek först på 9.0 och så gick jag 80 sek på 6,3.
Sen höjde jag när jag gick till 6,8.
Tillsut höjde jag spring intervallerna till 80 sek på 10.0 och dom sista min sprang jag på 10.0

Jag tänkte att jag skulle köra 30 min men sen kom jag på att jag ska börja träna på dom där 5 km till vår ruset :) Å jag måste ju säga att förra året sprag jag på 35 min helt otränad och höll på dö hehe å nu tog jag det relativt lugnt och körde intervaller och klarade 5 km på 38 min.

DVS att jag kommer få bättre tid i år hihi

Målet är alltså att trappa upp och tillslut kunna springa 5km utan att stanna och vila :)
Det borde jag väl klara på 4 månader?

Eller jag menar: DET SKA JAG KLARA!!!

Detox uppehåll

Påbörjade en detox kur här i dagarna. Har mått så illa från och till dom här dagarna..

Vet inte om det är det, men jag skulle tro de. Det är inge skoj att må illa usch! Så jag tar några dagars uppehåll å ser om det blir bättre för att sen testa igen.. mår jag illa igen så är det ju Detoxen som är anledningen.

Nu har jag tvingat i mig min frukost trots illamående å så har jag lagat dagens lunch och mellanmål.

Nu gymmet och förbränning!

Svullen



Idag kännser jag mig så där äckligt svullen. Längesen jag hade den här känslan nu :(

Aspartam

 


 

Emma- Lee ger svar på tal:

Jupp, så en "sockerbit" aspartam ger lika mycket sötning som 180-200 vanliga sockerbitar. Så med aspartam "sparar" man 179-199 sockerbitars energi varje gång ;-P.


Hat dag igen

Igår vart det Cossfit igen. Tisdagarna har från starten varit min hat dag då crossfiten är så förbannat jobbig hehe. Precis innan jag vart sjuk kändes det lättare och då var det roligare. Nu tillbaka från sjukdommarna och till ett tyngre och ännu jobbigare crossfit pass är tisdagarma återigen en hat dag hehe. Men det vart ingen crossfit med snurr denna veckan. Jag tog det liite lugnare faktist..

Efter det så blev det ytterligare 45 min förbränning på Elipsen efterssom jag bara körde 30 igår förmiddag :)

Idag blev det vilodag.. hade egentligen tänkt att köra på idag men kom på att det måste fixas med räkningar och jag måste hanndla mat å så.. Då hinns inte träningen med innan jobbet. Å jag jobbar sent så jag hinner inte dra till gymmet ikväll heller.. Dumma tider Sats har!

Det ska öppna ett fitness24seven här å jag ska fundera på om jag ska byta gym.. Bara det att jag inte får möjlighet till gruppträninen där. Vilket jag iof nästan aldrig utnyttjar. Men skulle jag hinna så skulle jag ju göra det.
Tål att tänkas på!

Vårruset


Nu är gruppen på 6 personer klara för vårruset den 25e maj :D

Bara sätta fart med löpträningen nu tjejer! :D

Förbränning


Dagens förbränning vart 30 min på cresstrainern. Tog det ganska lugnt för att jag vill ha alla mina krafter till ikväll på crossfiten! Som sagt, är lite nervös ifall det kommer börja snurra igen :S

Jag vart lite inspirerad av Linas inlägg i hennes blogg när hon lagt upp bilder.. Så vi pratade om att man kanske skulle ta lite bilder när vi tränar så snart kommer det säkert upp lite bilder. Vet inte om jag ska skratta eller gråta haha man är ju inte direkt snygg när man tränar å tar i så man håller på dö hihi. Men jag bjuder på de! För det är kul att se framstegen sen! :)

Ha en bra dag

Elips?

Igår vart kag klar tidigare från jobbet och åka till gymmet tidigare för att köra ytterligare 35 min förbränning innan det var dax för styrkan med Lina och Emma- Lee.. Testade på Elipsen eller vad det heter?

Den ser ut så här.. typ

Den var lite speciell. Det tog ett tag att komma in i rörelsen för den är helt annorlunda mot cross trainern. Den var kul tycker jag! Den tog bra på rumpa och ben! :D Alltid kul med nått nytt!

På gymmet igår var det mycket flk så vi fick köra lite annorlunda pass.. Jag är så dålig på att komma ihåg allt vi gjorde men jag tror vi körde rygg och bröst hehe..

Är lite orolig för crossfiten idag efter förra veckans snurr.. Hoppas det går bättre idag! Nu ska jag till gymmet för lite förbränning :)

Hej svejs

60 min förbränning

FY FAAN va tråkigt det är att stå på bandet i en timme!!!! Å jobbigt så in i helvete!
(Längtar till våren och ut i spåren!)

Det blev 40 min backintervaller idag. Sen började energin ta slut. Höll på ge upp måånga gånger under dom 20 min som var kvar. Mmen det slutade iaf med nedtrappning på backen tillslut var jag på 0 och dom sista 2 min körde jag på högsta backen igen.

Vet inte vad det är men... oftast har jag massor av energi och så helt plöttsligt från ingenstans kan kroppen bara kännas tung och allt känns jobbigt och jag vill ge upp. Det går bara inte att köra på då. Å så på med dom negativa tankarna då är det kört. Blää! Men jag hade ju bestämt att jag skulle köra 60 min idag å det gjorde jag även om det inte riktigt vart som jag tänte mig hehe.

Men tänker jag efter så ibörjan av utmaningen när vi skulle köra på backarna så kände jag det där omöjliga redan efter 10- 15 min. Så jag kommer nog klara 60 min tillslut :O) Bara köra på!

Dålg planering

Igår jobbade jag en sväng. Det blev inge vidare med mat planeringen igår. Jag tänkte att jag skulle bli klar tidigare så jag struntade i att fixa lunchen utan tänkte att jag klarar mig på ett mellanmål. Men tiden gick fort och jag skulle ju hinna till gymmet innan det stände. Så jag köpte lite nötter på väg hem och slängde i mig och stack sedan till gymmet för att jag skulle köra 60 min förbränning. Jag började med backintervaller 15 min och sen körde jag igång med spring intervaller. Efter 15 min sa kroppen ifrån. Hade ju ingen energi i kroppen då jag inte ätit ordentligt. Kände mig lite halv skakis och gick hem för att äta. Så igår vart det bara 30 min förbränning.. Å när jag kom hem kökade jag en BAMSE middag då jag hade mycket att ta igen.

Håller på att käka frukost nu och sen är det dax att ta sig till gymmet igen! Idag
SKA det bli 60 min förbrännig!

Ställde mig på vågen när jag gick upp å den visade iaf -0,4 kg trotts ätardag i lördags :)
Känns skönt!

Nu- Gymmet!

Uppgång

Tråkigt att ställa sig på vågen imorse! Den visade + 0,7kg mot förra veckan. Jag tror att jag inte behöver hänga lepp för det för att ja tror att det är vatten efter att jag kommit igång med träningen igen. Den förklaringen har jag fått innan när vågen visat + när man kommit igång med träningen. Jag vet ju att man inte ska hänga upp sig på dom där nedrans siffrorna och gå mer på känslan och cm. Men det sitter så inpräntat i skallen...

I vilket fall som hellst så känns det jäkligt skönt att vara igång med träningen igen! Vi har dessutom fått utmningen förlängd med 2 veckor av Emma- Lee. Det känns skit bra! Då har jag lite att ta igen efter sjukdommarna! :D


Jag har hela huset fullt av Holmlundar över helgen. Idag har vi gått i si så där 7 timmar på Forex mässan. Det var mycket att se. Massa fint å var man gjord av pengar hade man köppt MASSOR, meen så är tyvärr inte läget.

Nu Ska jag gå ta ite glass å lägga mig framför tvn :)

Post

Detta damp ner i brevlådan idag..

Jag tänkte satsa på båda!

Det är ett tag kvar till Vårruset som är 24 eller 25 maj sen har vi ett tag till på oss att träna inför tjejmilen som är 3 september

Tänkte att man kunde köra ett grupp å få lite pickninick efter? Vill ha 6 frivilliga!

Är du med?

Stackars ben!

Jag tycker väldigt synd om mig och mina ben inför ikväll! Jag har träningsvärk så in i helvete! å ikväll är det Ben och förbränning! Tänkte ta det ett steg till mot "det riktiga chemat" idag. För jag vill tamefasen ha ett - på vågen på lördag och alldra mest på måttbandet! Nu blir det lite nagelfix här hemma :)
Resultat av nagelfixet

Tyvärr hade jag inte nån snyggare fär efterssom jag var hemma å grejjade...

Satan i gatan..

..va ont jag har i min kropp!


crossfit med snurr

Idag var det crossfit. Så här såg passet ut:
  • 10 chins
  • 10 benböj
  • 10 frivändningar
  • 10 bicepscurls
  • 10 fällkniven
  • 10 bröstpress
  • 10 smithrodd
  • 10 fällkniven med rotation
  • 10 tricepspress
  • 10 djupa utfall
  • 10 tåhävningar
  • 10 ryggresningar
  • 10 underkroppslyft
  • 10 plankan med benindrag
Allt skulle köras i 4 varv. När jag var på mitten av det 3e varvet började det känns lite konstigt i min kropp.. Det var som att det kittlades typ som kolsyra i musklerna- är nog det bästa sättet jag kan förklara känslan.. Jag tänkte att det var från gårdagens pass kroppen sa ifrån med min träningsvärk å allt.. Tog det lite lugnare men fortsatte köra å tog i som fan på fällkniven på varv 4 tror jag det var å kände att det började snurra i skallen å jag såg små stjärnor så började jag skaka och jag var tvungen att sätta mig.. Det gick inte över och jag började få lite halv panik å kände tårarna började komma men efter en stund började snurret avta och jag kunde så småningom börja röra mig.. Det var en rätt otäck känsla. Det var nog lite tufft för mig detta efter all sjukdom och vila. Men snart så är jag också med på crossfiten utan snurr :) Ingen kan säga att jag inte kämpade iaf. hehe

Detox

Fick detox pulver av Emma- Lee idag ska börja med det någon dag nästa vecka hade jag tänkt. Får se om min mage också ska braka ihop som hennes gjorde efter detta. Passade på att sno infon om detta från hennes blogg samtidigt ;)
Tack Emma- Lee!

"Pigga upp kroppen med Holistic UltraDetox
» Bli piggare och mer energifull
» Få bättre motståndskraft
» Rekommenderas 2 gånger per år

Fel kost, trög matsmältning och dålig luft kan bilda gifter i kroppen som gör att du känner dig trött och hängig. Det är tecken på att kroppen en utrensning.

Efter Holistic UltraDetox känns kroppen piggare, lättare och mer energifull. Kroppen får dessutom bättre motståndskraft, därför är en detox att rekommendera två gånger per år i 3–6 veckor eller mer.

Holistic UltraDetox är en naturlig blandning av 35 örter som effektivt arbetar tillsammans med att rensa kroppen. Fibrerna och örterna stimulerar kroppens avgiftningsorgan, särskilt levern, och reparerar, stärker och förnyar kroppen.

När en person intar kosttillskott är det alltid viktigt att komma ihåg att många faktorer påverkar hälsan och välbefinnandet. Det är därför alltid att rekommendera att kosttillskott kombineras med en näringsriktig kost, motion och en i övrigt hälsosam livsstil.

Innehåll: Psylliumfröskal, hibiscusblommor, lakritsrot, cascara sagrada, kelp, rödbeta, vaxpors, pepparmynablad, kanel, fruktbägare från svart valnötsträd, pumpafrön, verbena, röd alm, våtnarv, aloe verablad, kardborre, rabarberrot, yucca, vitlök, alfalfa, blåbär, nejlika, berberis, timjan, bentonitlera, kattmynta, vitpil, echinacea purpurea, salvia, kruskräppa, maskrosrot, olivblad, läkemalva, ingefära, cayennepeppar.
Rekommenderat intag:
2 rågade teskedar 2 gånger per dag mellan måltider. Blanda med minst 3 deciliter vatten eller juice.
Förpackning:
280 gram."



Morrn

Vaknade kl 7.30 imorse.. Det är rätt irriterande när man iprincip skulle kunna sova hela dagen.. Låg i sängen och drog mig till 8.10 sen var det dax att kliva upp. Jag brukar gå upp vid 9 tiden men idag skulle jag tydligen upp tidigare. Mina axlar och arman gör ONT idag. Hur fasen ska det gå på crossfiten? Aja, det är bara att kämpa livet ur sig antar jag. Hua hihi fast ändå kan jag inte låta bli att längta lite hahaha Knas!

Im back!!

...tror jag!?
Nyss hemmkommen från ett arm, axel å mag pass med Emma- Lee och Lina. Ska väl inte ropa hej än men idag känner jag att jag är på G att bli frisk. Har känt mig helt slut efter täningen när jag varit dålig så jag tror jag är tillbaka på banan igen! Men ska ta det lite lugnare i början av veckan för att känna efter hur det känns ordentligt :)

Fick en liten förklaring av Emma- Lee om varrför man lätt blir sjuk när man börjar träna. Jag ska se om jag kan förklara.. När man tränar bryter man ner kroppen och när man vilar efter bygger man upp. Precis efter man tränat sänks immunförsvaret och man blir lättare sjuk. Jag har önskat ett inlägg på 12 veckor bloggen med en bättre förklaring av Emma- Lee. Jag är inte säker på att jag fick det rätt förklarat här hehe Jag å min dyslexi kan ju inte formulera mig rätt..

nu är middagen uppäten å jag ska slänga mig i en skön dusch! :)

Måndag och + grader!

Äntligen smälter snön bort! Har längtat efter denna dagen. Jag vet att under helgen har det smält bort massor också men jag har knappt tittat ut genom fönstret än gång hehe ;) Det är säkert inte slut på vintern å snön än men det mesta kanske hinner smälta bort så kan det komma lite till sen för att sen smälta bort helt å bli våååår!

Åh vad jag längtar till våren!!! Tänk när man vaknar så kan man ta på sig sina träningskläder och ge sig ut och köra intervaller ute istället för på det tråkiga bandet på gymmet! hihi Längtar!!

Har försökt att känna efter i halsen. Vågar jag tro att den är bra nu?!
Eller kommer jag att vakna med en svullen hals imorrn igen efter första dagen med träning??

Ne! Fan heller! Nu får det vara nog!!!

Obeskrivlig saknad.

Jag minns med glädje men mest med sorg fortfranarnde! Tänker på dig varje dag. Du var helt otrolig med din  underbara personlighet. Du gav så mycket glädje. Alla älskade dig så fort dom såg dig och du älskade alla tillbaka. Med dig kom det så mycket glädje, men med dig kom också väldigt mycket sorg.

Du fick somna in och det gör så ont. Den tomheten du lämnat i mitt hjärta kommer aldrig att kunna fyllas av någon/något annat. Det är din plats. Tänk så mycket vi gick igenom... En sida av mig vill så gärna att allt ska vara som vanligt att du ska springa omkring här och bara vara den underbara glada lilla varelse du var medan jag samtidigt vet hur jobbigt det var varje dag att tampas med oron om idag skulle vara dagen då du inte längre var den glada, spralliga lilla fisen.. Tänk så du kämpade.. Vi tog rätt besut.  Jag vet det. Det var det bästa för dig!

Men fan va förbannat ont det gör ändå!

Du var mitt allt♥





Beslut nr 2

Det är helt sjukt men jag är inte 100% i halsen fortfarande. Jag har inte alls ont längre men jag är torr å lite slemmig långt ner i halsen (ursäkta den precisa beskrivningen) Så jag har tagit ett beslut inför imorgon. Jag kommer att hoppa förbränningen och bara köra på stykan någon/några dagar framöver. Jag får nog starta upp lite lugnt nu så kroppen inte får sig en chock igen!!!

Så, då var det sagt!

Håller på att äta min jätte sena lunch då det blev sent igår och en låång sovmorgon imorse. Men jag har bara förfluttat mig från sängen till soffan och legat å glott på tv hela dagen fram till nu då det var dax att laga sig lite mat. Sen blir det en sväng ner till centrum för att handla lite mat för veckan.

Sen tillbaka till soffan ;)

Fika

Var å fikade med sötaste Hanne och tog en dammsugare till mitt te. Det skulle jag inte gjort haha. När jag kom hem å sökte på dammsugare för att få reda på hur mycket kalorier den skulle innehålla så hittar jag inget precis men jag hittade en sida där nån skrev att det skulle innehålla 591kcal i EN dammsugare!?

Kan det stämma?

Dom 1000 fria kalorierna för denna dagen är strax slut... haha



Godmorgon!

Vaknar och känner mig ganska utvilad idag. Har nästen fått sova hela natten utan att vaknat pga halsen. Började morgonen med vägning och mätning och är du nyfiken hur det gått får du kika in på 12 veckorsbloggen ;) sen ett besök på Dr morris apotek för att hämta ut Diklofenak Orifarm som jag fick utskrivet igår hos läkern. Å nu frulle! Idag fick det bli keso med banan :) Mums!

Filmen igår var faktist bra! Spännande och ibland undrade man hur fasen det skulle sluta för den var inte helatiden så där förutsigbar som många filmen annars är. Vissa saker kunde man ju räkna ut men inte allt :)

Idag ska jag nog inte göra så mycket mer än att vila vila vila. Jimmy ville in till stan men jag känner att det får bli nästa helg för jag måste VILA! Kanske som högst kan ta mig ner på en fika i centrum idag :)

Någon frivillig? :P

Närakuten

Är så trött på min hals nu så jag bokade en tid på närakuten. Kom nyss därifrån och testet visade negativt! Alltså ser det normalt ut. Det känns ju bra men det tar ju inte bort mitt onda i halsen!?! Jag propsade på att jag har ont och har haft så länge och att det aldrig går över då fick jag inflammationsdämpande och smärtlindrande medicin :)) Ska hämta ut så fort apoteket öppnar imorrn!

Nu ska jag läggaz mig å slappa i soffan framför

Hoppas den är bra :)

Godmorgon?

I natt låg jag vaken i några timmar igen. Men inte på grund av ångest denna gången. Jag drack så mycket på kvällen igår så jag var tvungen och gå på toa i natt 2 grr å sen kunde jag inte somna om bara. Jag låg å snurrade i sängen minst 2-3 timmar iaf. Aja, idag är inte min hals svullen längre :D Dock lite torr så där som i söndags å måndags så det blir vila över helgen med så hoppas jag att halsen ska må bra på måndag :D

Igår kom den nya stolen till jobbet... Den var för hög :( Men jag ska behålla stolen iaf för jag skulle vilja ha ett nytt bord som kanske kan vara lite högre än det jag har nu :) Då tror jag att det blir kanon bra! :)

Beställde även lite roliga body glitter tattos ;) Fick ju lov att testa en liten innan min kund kom igår..

Dessa mallar finns

Å här er resultatet efter limmning och glitter :)

 

Sött va?




Mål bild!

Visseligen ett väääääldigt långsiktigt mål. Men så här skulle jag vilja se ut i kroppen!

Vi fick i uppgift i början av 12 veckors utmaningen att välja ut en långsiktig målbild å jag satt länge å väl å googlade på snygga kroppar men hittade inte den där perfekta perfekta. Antingen var dom lite för smala, för muskliga eller så var det för små bröst eller nåt annat. Men Elin Grindemyr har en fin kropp tycker jag! :) smal, fast men ändå former. Det gillar jag! :) Kanske skulle vara lite mer muskler?!


Där har vi lite mer muskler på jennifer nicole lee :) Snyggt!!!

Det får bli min nya målbild hehe

Beslut

Fick ju aldrig komma på ett läkarbesök idag som ni säkert såg.. Å lika bra var väl det för det känns bättre i halsen igen, svullnaden har gått ner men det är lite irriterat fortfarande. Satt och lyssnade på min Ipod till och från jobbet idag med all min träningsmusik å vart as peppad och kände att fan va skönt det skulle vara om jag kunde köra på ben passet imorgon med tjejerna men sen tänkte jag att jag ska fan vila mer nu så min kropp får en chans att återhämta sig ordentligt denna gången. För NU FÅR DET FAKTISKT VARA NOG!!! :)

Så jag tog nyss beslutet (lite tillsammans med Emma- Lee) att vila denne veckan ut från träningen. Hur trist det än låter men det är det bästa!

För sen är det "gasen i botten" nästa vecka som Emma-Lee skrev :) Vet inte om jag ska bli glad eller rädd. haha
Hade det här varit typ andra veckan av utmaningen hade jag varit skit skraj av vad som komma skall. Men jag känner nu att jag vet på ett ungefär vad det handlar om när E-L är i farten ;)

Man ska LIDA!!!

Å skit glad blir jag när jag tänker på det hahaha


Nu ska jag ladda med positiva tankar varända dag. Ingen mer gnäll och inga fler ångest nätter utan sömn! Det ska bara vilas! Lite pepp kan jag allt behöva hörni så sätt igång å kommentera!! <3

Ni har väl inte missat...

... min Facebook grupp???

Gå gärna med ;)

Nya tag!

Possitiva tankar f.o.m NU!

Nu får jag ta tag i mig själv igen! Så här kan jag inte hålla på! Gräva ner mig på detta viset!?

Att ni inte säger åt mig att skärpa mig???


Nu blir det en god lunch å sen lite mer vila för att senare åka till jobbet och ta hand om min kund som inte är ett dugg rädd att bli smittad. Jag har varnat henne ;)

Jävla skit!

Ställde kl på 8.00 imorse då VC öppnar. Ringer å dom säger att dom ska ringa upp 9.05. Ingen ringer. Jag ringer igen å dom säger att 9.30 ska dom ringa. 9.45 ringer dom: Hur ont i halsen har du? -Jätte ont! Ja, som det ser ut just nu har vi inga tider på grund av att läkarna är sjuka. Men jag kan ringa om vi får återbud. Å hör du inget så öppnar närakuten 16.30.

FAAN!!

Ångest!

Inatt hade jag sån ångest att jag inte kunde sova. Ångest över att inte kunna träna, ångest över att Emma- Lee skulle hellre valt en annan deltagare till utmaningen för att jag är sjuk hela tiden. Ångest över att ha svikit henne. Ångesten övera att fålk ska börja tro att jag ljuger om att jag är sjuk. Ångest över jobbet och alla kunder jag inte kan ta hand om, ångest över min ekonomi då jag inte får in pengar när jag är sjuk, ångset över att jag inte sjuk anmälde mig första gången (då företagare som jag har 2 veckors karens innan vi får ersättning) ångest över att läkaren inte kommer att ge mig medecin, ångest över att jag kommer fortsätta vara sjuk....... osv

Fy fa vad jag hatar ångest! När man liggger i sängen å huvudet snurrar av alla dumma tankar och trycket mot bröstet blir hårdare och hårdare tills det känns som att man inte får luft...

Jag försöker som oftast att göra något som kan skingra tankarna, typ spelar spel på mobilen eller liknande. Har man tur kan trycket lätta men inatt var det som det aldrig ville ge med sig. Det är förmycket nu!

VC ska ringa om 10 min. Hoppas dom har en tid snart så jag har en sak mindre att behöva tänka på.



Man får iaf nåt gjort när man inte får varken träna eller jobba!

Jag har gått fram å tillbaka från sängen till datorn hela dagen idag.. Fixat bokföringen för både nov och dec. Skönt att fått det gjort! Sen har jag beställt lite grejer till jobbet. Bla en ny arbetsstol till jobbet. Något jag är tvungen till att göra då jag måste tänka på min kropp om jag ska bli långvarig i nagel yrket. Det tär på ryggen.  Så har jag startat en träningsblogg där ni kommer att kunna följa min träning mm efter 12 veckorsutmaningens slut.

Nu blir det mer vila för imorgon bitti väntar ett besök på vårdcentralen. Jag hoppas att privet ska visa att jag är sjuk så jag kan få medecin och bli frisk nu!


Träningsvärk!

Jag har träningsvärk från rygg, bröst och mag passet igår... Det var så skönt att träna å roligt med nytt då vi fick köra något som kallas "dropset till failure" Det betyder att man kör tills man inte orkar längre :) Kul och det tog som FAN känner jag! Magen känns ordentligt efter fällkniven trisetat med plankan med benuppdrag och rumplyft. Den där jäkla fällkniven är rena rama döden!!! Jag orkade inte ens köra 3*8 sett. Det blev bara 2 på gymmet så fick jag hemläxa på det sista settet hehe. Det gjorde jag efter middagen hemma :)



Börjar bli förbannat trött på att vara sjuk!

Nu blir det väl 3e gången gillt får jag allt hoppas!? VARFÖR skulle jag bli sjuk just precis nu? Jamenar ok om man blir sjuk EN gång å sen blir man frisk. Men 3 gånger?? Det är INTE ok!!!!

Jag tror jag har en inre stress för det här med 12 veckorsutmaningen som gör att jag inte tillåter min kropp att vila omedvetet för att jag verkligen vill så mycket! Den här chansen får jag ju aldrig igen. Lätt å säga "försök ta det lugnt" Det går lixom inte att styra över hur man tänker tyvärr. Jag kan hålla med om att jag inte tillät mig vara sjuk i jul när jag var i Tallinn men förra veckan låg jag faktist å gjorde inte ett smack knappt på hela veckan. Frågan var om det var dumt att Maria och Robert kom då jag sägert inte tillät mig vara så dålig som jag skulle kunnat varit om jag bara låg men vi gjorde inte mycket alls under helgen när dom var här så jag har ändå svårt att tro det.

Imorgon är det jag som BUMS kl 08.00 ringer VC och bokar en tid för halsprov för att se om det är halsfluss jag har så jag kan få medecin och sen bli frisk en gång för alla!!!

Bokföring

Vad gör man inte när man inte kan gå till gymmet...? Jo man bokför.. Jippie? NOOT!



Ingenting funkar som det ska!
Blääää!

Nu hittar jag inte bank dosan så jag kan inte ens bokföra!
SKIIIT!


efter några timmar kommer Jimmy hem och tittar i lådan där dosan ska ligga. Tror ni inte den ligger där..

Nu är iaf bokföringen klar för denna månaden. Tro om jag ska ta nästa också när jag ändå sitter å inte får göra ett smack!?

3e gången gillt???

I natt har min hals blivit svullen igen. Fast inte som dom två tidigare gångerna utan halsfluss svullen.. Har varit upp ett antal ggr i natt å tittat i spegeln. Det konstiga är att jag inte känner mig sjuk. Bara svullen i halsen.. Ringde vårdcentralen och hon frågade hur länge jag hade haft den känslan å jag sa som det var att det kom i natt. Hon sa då att det bästa hade varit (för min skull) om jag hade väntat en- två dagar för det är inte säkert att hals provet visar att jag är sjuk så här snabbt. Jag har ju varit med om det några gånger att man varit till läkaren å gjort testet men fått ett nej å man gått å jobbat för att senare på kvällen eller dagen därpå ligga med feber å halsfluss.. Så jag får snällt vänta till det blir värre då. Eller bättre. vem vet.. Det kan ju gå över av sig själv?! :)



Nu vill jag bli 100% frisk!!!

Det är halva tiden kvar på 12 veckorsutmaningen och jag har varit sjuk 2 utav dessa 6 veckor som gått. Känner fortfarande mig lite... inte hängig men inte 100 % frisk heller. Halsen är torr och så fortfarande. Men jag är pigg och redo för den kommande träningsveckan! Som jag skrev i inlägget nedan så har jag idag kört 60 min förbränning fast ganska lugnt idag då jag kanske inte ska börja med å ta ut mig om jag inte mår 100. Men det ska jag förhoppningsvis kunna trappa upp under veckan. :)

Nu ska lunchen i. Idag blir det 200g kyckling och 300 sallad.

Börjar bli människa

Den här förkylningen har inte varit nådig. Idag är den första dagen jag har orkat röra på mig utan att jag håller på dö. Gick en 30 min promenad och sedan några timmar på ikea ;) Är visseligen fortfarande rätt snorig men inte ont i halsen eller så längre. Skönt! Ska ta söndagen som en sista vilodag för att på måndag äntligen få gå tillbaka till gymmet. Ska bli otroligt skönt att få röra på sig igen! Ser dessutom fram till dom 6 veckor som är kvar på 12 veckorsutmaningen där jag ska köra fullt ös. Har planerat att öka på tiden på intervallerna till 45- 60 min istället för 30 :) Jag har hela tiden minskat i både vikt och cm trotts sjukdom så jag hoppas på att se en större och lite snabbare vikt nedgång fom nu.

Fick med mig en digitalvåg som lite extra pepp inför dom kommande vägningarna

Ställde mig lite på skoj på vågen efter att jag satt i batterier och då visade den 73,3 så jag tror nog att den stämmer rätt bra överens med min gamla som visade 73 i morse ;)

Glöm inte att titta in på 12 veckorsutamningsbloggen för att läsa lite hur det går för oss 3 kämpar ;)

Tråkig som sällskap

Känner mig lagom tråkig som sällskap åt stackars Maria när dom är här över helgen. Men jag måste verkligen vila mig frisk! Ikväll blir det bio, det är sånt jag får pyssla med nu när jag inte orkar göra massa skoj. Det blir Tron legacy på bioduken. Har precis käkat keso och äpple så nu kan jag sätta mig på bion å höra allt smaskande å prasslande å se fram emot min ätardag på lördag haha Kände mig duktig idag då alla utom jag svullade pizza å jag hade min stekta kyckling å mina grönsaker på tallriken :) Var faktist inte ens sugen på pizza.. även om det hade varit gott å lagat nån smarrig köttbit eller så :) Meen, jag lär ju vara än hårdare med kosten nu när jag inte kan träna ;)

Ser fram emot måndag å gymmet!!!

2011..

.. börjar då inge vidare!!

Nu sitter jag och har precis ätit min middag. Mitt huvud dundrar, febern är på väg upp. Halsen är svullen och gör ont å näsan är täppt... Tur att jag inte har mycket på jobbet denna veckan så jag verkligen kan vara hemma och VILA denna gången!

Ska testa Jodd som man gurglar för halsen.Fick tipset av en kund.
Hoppas att det fungerar så bra som du säger Åsa!

Blä!

Hatar min kropp som vägrar samarbeta med mig just nu!

Mening...?

Jag tror inte att det är meningen att jag ska lyckas nå mina mål... Nu håller jag på att bli sjuk igen :( Alldeles svullen i halsen igen och snorig. Det känns lite som början till halsfluss. Jag tror att det kan ha att göra med att jag inte fick vila under julen när jag var i Tallinn och var sjuk..

Ni som känner mig vet att jag har haft det en miljon ggr. Jag var en gång till läkaren i lite värre tillstånd än jag är i idag och sa att jag håller på att få halsfluss ge mig penicillin. Men efterssom inte läkaren såg några vita prickar fick jag snällt gå hem och vänta på att det skulle bli värre för att några dagar senare med hög feber, ont som satan överallt och med prickar i halsen gå tillbaka till läkaren å få penicillin. Tänk om jag kunde fått det vid första tillfället så kanske jag hade sluppit bli så sjuk. Samtidigt förstår jag att läkarna inte kan springa omkring och ordinera medecin till fålk som inte är sjuka. Men dom hade ju sett mig där ett antal ggr kunde dom ju se i datorn. Jaja... Hojjta gärna till om ni har nå kåvepenin hemma liggandes å skräpa!


Jag blir så sjukt besviken och ledsen på mig själv å min kropp. Varför!? Det ända jag ville var att genoföra dessa 12 veckor med Emma- Lee och 12 veckorsutmaningen för att komma ett steg närmare mitt mål med vikt, träning och bra kost! Skit oxå!!!


'


Kan någon sluta att hoppas att jag inte kommer att klara det! Snälla

Promenad i snön..


Är jobbigare än man kan tro haha. Jag kom nyss hem från en och en halv timmes promenad med Hedda och Lego. Det är en utmaning att ha 2 vilda och staka hundar i  hög snö. Igår när vi gick med mamma så hade man ju bara en dragare å dessutom var åkern en liten färdig stig på men idag var det då ingen stig.. Hedda tog täten och jag efter å stackars Lego sist. Hedda hittade stigen någorlunda.. Där den gamla stigen var var det hårt men om man tog ett halvt steg åt sidan var man utanför å sjönk ner en halv meter haha. Gick väl så i 10 min eller nåt å när vi nästan var framme fick jag dra upp lego över kanten. Stackarn var helt slut å FULL av snökockor under sig. Han kunde ju inte gå. Fick bort lite mot hans vilja men hahaha såg ut som han hade skitit på sig :P

Ne, nu ska jag i duchen!

Ha en bra dag <3

RSS 2.0