Det var dax att snöra på sig joggingskorna idag!

Upptäckte att jag satt och peppade andra till att börja träna igen medan jag själv satt och bortförklarade mig själv medan jag stoppade en godis från gårdagens fredagsmys i munnen. Fy fan tänkte jag.. se på mig.. Här sitter jag å håller på komma in i samma mönster som innan jag fick hjälp av Emma-Lee.. ALDRIG! Jag skulle aldrig tillåta det! Såå det var bara på med träningskläderna å i med musiken i öronen å UUUUT!!!!

 

Så det fick bli intervaller. Lilla rundan på ca 4,7 km ca 40 min

Telefon jäveln dog ju mitt i allt så jag vet inte exakt.. Men men.. ut kom jag ialla fall.

 

Nu frukost och sen en skööön dusch!


Det är fredag idag :)

Å snart är det måndag igen :D

Varför i hela friden vill jag att det ska bli måndag då undrar väl ni hehe..? Jo, då kommer min jimmy hem igen. Har varit lite tomt här hemma och han är saknad! Sen är det inte lång tid kvar till vi åker heller hihi Åh va jag längtar!!!!

Dagens jag

Blev inte bättre än så här hehe.

Tycker tiden kan gå lite fortare nu! Vill att mitt hjärta ska komma hem så vi kan åka på vår resa å ha det bra! Även om det är skönt att slippa vakna 1000 gånger per natt av att han snarkar så saknar jag honom bredvid mig! ♥

 

Vaknade tidigt av att mobilen pep till så tänkte att ne fan, jag ska gå upp nu. Lovade mamma att jag skulle sätta mig och plugga körkorts teori idag å det har jag gjort. :D Det är bara den där nedrans miljön, stoppsträckor och typ så här maxlast å sånt jag har svårt för. Måste sätta mig å banka in skiten i skallen bara! Sen gör jag lite slarvfel för att jag inte läser ordentligt. Men jag har ganska så bra koll ändå tycker jag. Man kanske ska kolla runt lite å kika på priserna på en intensivis till hösten! Jamenar jag fyller ju år snart så det är ju en suuuper bra 30 års present (För bilen har jag ju redan;)

 

Japp, ha en bra dag alla läsare :) Ni får gärna lämna en kommentar när ni kikar in :)


Har ju faktiskt..

Varit en sväng ner till Blekinge. Även om det inte riktigt vart som planerat.. Men vi fick ialla fall en solig dag på klipporna :O)

En trevlig dag på stan

Som sagt träffade jag Fina Rebecca med fina magen och Alice och Alvin idag. Vi promenerade i i gamla stan å till kungsan. Mysigt väder vart det också :)

 

Tack för idag gumman!


Dax att rycka upp sig

Har varit lite tråkigheter i mitt liv som jag inte vill skriva om här.. Men jag måste försöka rycka upp mig igen! Kan inte ha det så här! Idag ska jag träffa Rebecca och barnen. Ska träffa Linda och Rasmus på söndag å ska försöka få till e dejt med Jana också.. Sen är det jobb fram till semester nr 2. Då ska vi utomlands en vecka. Ser såå mycket fram till den resan så jag å hjärtat får komma iväg å rå om varandra bara han och jag. Ska bli super mysigt! Har inte tid att sitta här nu, måste fixa det sista men jag vill bara att ni ska veta att jag lever...


Längtar!!!!

Sorry

Men jag har verkligen ingen skrivlust just nu... Bjuder på en låt jag gillar att lyssna på när jag tränar istället :O)

:)


Plugg och biltvätt


Japp, denna soliga dag har bestått av körkortsplugg och biltvätt än så länge.

Nu är Gramze redo för en tur i solen. Men han måste tyvärr vänta på att handledaren kommer hem..

SUCK! VILL HA KORTET NUUUUUUU!!!!

Vovvisar

Är hemma hos mamma igen. Å myser med vovvarna :) Gick ut på en promenad i skogen och fick till ett ganska bra kort på "godis stenen" Nu ska jag plugga lite körkort och hoppas på att mamma och Hasse kommer hem inte allt för sent så jag kan köra min Gramze ;D


Funderar..

Har spenderat morgonen med trasan i högsta hugg, det är bara dammsugningen kvar nu å så går jag och funderar på om jag ändå skulle åka ut till mamma idag. Jag saknar min Gramze ;P

Snus snus

Igår var jag inne på SÖS och snusade bebis :O)

Såå liten å faktiskt fin! Jag brukar alltid säga att jag inte tycker nyfödda är så så söta och ibland till och med ganska fula men den här lille killen var en söt liten krabat :)

Men blir ju inte mindre sugen efter det där besöket haha ;)

Skönt att träna tidigt!

Var på gymmet strax efter 7 och det var inte många där. Super skönt! Jag följde ett råd och tränade rygg och axlar. Tog det rätt lugnt, vilade ordentligt mellan varje och inte så jätte tungt men 10 reps på varje istället för mina vanliga 8. Jag säger bara det FY BUBBLAN VAD FORT DET GÅR ATT SABBA ALLT SLIT! Vad fort man blir klen igen :( Aja, ingen ide att hänga läpp. Jag får slita desto hårdare när min kropp ger klar tecken!

Det var inte så farligt som jag trodde

Jag trodde ju helt klart att jag klivit över om inte ett kilo så två över 70 strecket men så var det inte. Kunde inte låta bli att ställa mig nu när jag vakna så tidigt och inte kunde somna om.. Det var som att vågen skrek efter mig hehe. Vågen visade 69,6 så vikt uppgång var det ju. Men kosten sköter jag bättre nu och förhoppningsvis kan jag börja träna igen fom idag. Känner faktiskt inte av halsen så mycket idag... Det var mest att jag varknade med täppt näsa, men jag ska ändå ta det lite lugnt! Träningskläderna är redan på och frukosten ska i å sen får jag ääääntligen gå till gymmet :)

Det är inte roligt längre!

Nu skiter jag i det här. Min rygg pallar inte att vara utan träningen längre! Jag har svin ont i ryggen precis som förut varje dag efter jobbet. Så imorgon är det jag som sticker till gymmet igen. Å jag har lovat mig själv att ta det lite lugnare nu i början. (Hur nu det ska gå till) När jag sticker å tränar är det ju så grymt skönt så jag känner inte ens att jag har lite ont i halsen å jag äälskar känslan efter att man kört slut på sig själv så jag har lite svårt att ta det lugnt men nu får det vara slut på det här! Förstår inte vad det är för fel på mig.. jag käkar ju vitaminer å allt varje dag å äter bra men ändå blir jag sjuk å det är så jälva lång tid också.. det går ju aldrig över.. BLÄÄ!!!

Vist har jag tränat ca 2 ggr / vecka i en månad nu men jag ser att jag svullnat upp, kläderna sitter inte lika bra längre och jäg känner precis som innan jag började träna. :/ Det funar inte längre!!

Nu hoppas jag på att det ska gå vägen för jag VILL TRÄNA Å MÅ BRA!

Helgen

.. Har jag spenderat i Ockelbo med Hanne hos hennes mamma. Det vart en mysig och lagom lugn helg. Vi har varit på marknad och haft trevligt i öltälten om kvällarna. :)

RSS 2.0