Tro det eller ej

Men jag har gått och blivit trendig ;)

Har fått en fjäder extention isatt i håret idag. Det ska tydligen vara jätte trendigt och jag är väl inte den första att följa trender ska jag väl erkänna.. Meen, någon gång ska väl vara den första haha

Tvingad


Jag får lov att tvinga mig själv att vila från träningen mera. känner av halsen ordentligt och har ont i skallen :( Det suger blåvalsballe kan jag säga! Jag som trodde att det skulle vara bra nu :( Jag vill ju banne mig trääääääna!!!!

Jag som just har fått sån där härlig träningsvärk igen äntligen :(

Bord till salu


Hals till salu!

JAG VILL INTE MEEER!!!

Jävla skit hals! Jag vill va frisk å må bra så jag kan träna å må ännu bättre!!!!

Mitt fina bord!

 

Nu är det bara att byta ut gardinerna å skaffa en lampa kvar i köket :D


Har för övrigt haft en bra dag idag. Det blev ju träning imorse. Det vart ganska segt å jag fick säkna mig ett snepp igen efter att inte tränat på ett tag, men jag körde fler reps än jag brukar på dom lite lättare vikterna så det är väl ok ändå?! Sen 30 min förbränning på crosstrainern. Dagen har jag spenderat med Hanne och så blev det en skön kvällspromenad så nu ska jag hoppa i säng så jag orkar med gymmet imorrn bitti igen :D Godnatt

Äntligen!

Idag är det äntligen dax för gymmet!!! Tjohoooo! Som jag har längtat! Tror det får bli ett arm och axelpass med lite mage idag och så klart lite förbränning :D

Sen en tripp ut till Stadium å Outlet med Hanne. Å idag ska jag få hem mitt boord hihi. Det kommer bli så jäkla fint!!! Bilder kommer när jag fått iordning :)

Tycker klockan kan ticka lite fortare nu så kl kan bli 10 någon gång!

Midsommar i bilder

 


Ett lugn inom mig

Det blev 6,31 km lång tur i skogen å nu infinner det sig ett lugn inom mig. Imorgon är jag super duper redo för ett hårt pass på gymmet!!! :O) Längtar!

Gymmet stängt :(

Som sagt så är gymmet stängt även idag.. Hade iof räknat med regn idag å än så länge är det bara molnigt så jag har precis druckit upp min protein shake så nu blir det en tur ut i spåret :O)

Fick nog!


(se... magen är tillbaka... MEN INTE länge till)
Efter inlägget innan fick jag bara sån "fy fan känsla" å sket i allt va benhinneinflammation och förkylning hette och tog på mig träningskläderna å gick ut å sprang. Det blev en ganska lugnt joggingtur fast mycket kämpande :/ ca 5 km. Nu får det vara slut på det här!

3 veckor

Japp, det har snart gått 3 veckor nästan helt utan träning. Förbannade benhinnor och den där satans förkylningen!!!! Har kanske tränat 4-5 dagar å det ser jag som 0. Har idag skit ont i ryggen efter jobbet och känner mig uppblåst och svullen, fast det har jag gjort dom 2 sista veckorna men nu känns det som jag har gått upp vartända kg jag gått ner. Vågar INTE ställa mig på vågen för att kolla!! Å självklart är gymmet stängt imorgon midsommarafton och midsommardagen med så det blir inte träning först på söndag KATASTROF!!! :( Jag vill jag vill jag viiiiill!!!!!! Hmm, undra om jag ska ta å ut å springa i morgon bitti iaf!? Då gör jag ju något vettigt iaf! Ska köra hårt med kosten i veckorna fram till semestern nu. På helgerna får jag unna mig om jag måste! Men med måtta! Åh jag LÄNGTAR TILL GYMMET!!!!! Längtar efter den härliga känslan efter träning å jag längtar tills den här äckliga svullna känslan försvinner!!!

Längtar!

Jag har allt den bästa killen!? Vet inte om jag skrivit det, men han har fixat en resa till mig i 30 års present :D Jag vet att vi ska resa till värmen och i helgen lyckades jag tjata till mig en bild hihi



Jag älskar överraskningar MEN då vill jag bli överraskad med överraskningen på en gång hahaha. Jag vill ju veta vaaaar resan bär av nu nu nu!!!!

Välj rätt sport BH


Iform skriver om dom 8 tipsen för att välja rätt sport BH


  • 1. Det har stor betydelse att du tar på dig behån och känner efter hur den ger stöd när du hoppar och pendlar med armarna, det är viktigt att härma rörelserna vid träning. Det kan kännas pinsamt att göra det i butiken, men det kan också vara slöseri med pengar att inte testa. Alternativt kan du köpa behån på öppet köp och testa den hemma.
  • 2. Om du ligger på rygg, till exempel vid pilates eller aerobics, bör du undvika hakar i ryggen som kan irritera när du ligger ner.
  • 3. Undvik sömmar som skaver eller irriterar. Klipp bort tvättetiketten.
  • 4. Dina bröst ska ha det skönt i behån. De får inte bli så tilltryckta att det känns obehagligt, och det är också en fördel om de inte rör vid varandra.
  • 5. Behån bör kunna avlägsna en del av svetten och värmen som produceras.
  • 6.Kolla storleken efter tvätt. I ett test från krympte flera märken så mycket efter den första tvätten att de blev en storlek mindre. Följ tvättanvisningen noggrant och klaga om behån krymper så mycket i tvätt att den inte längre passar.
  • 7. Byt behå med jämna mellanrum. En sportbehå håller i 6–12 månader, beroende på hur ofta du använder och tvättar den. Efter det blir tyget mindre elastiskt och då försvinner automatiskt en del av stödet.
  • 8. Prova något nytt. Även om din favorit tillverkas år efter år kan det ske förändringar av både design och material som gör att behåns effektivitet förändras. Plus att dina behov kan förändras. Titta därför då och då också på andra modeller och märken.

Jättetest: 24 sportbehåar

Hitta den perfekta sportbehån till din byst.

Jo, storleken har faktiskt betydelse. Åtminstone när det handlar om vilken sportbehå som ger din byst bäst stöd.

Vi bad 40 medlemmar i I FORMs erfarna testpanel att ta reda på hur de senaste modellerna – samt ett par klassiker – klarar sig under bland annat löpning, hopp, dans, aerobics och cykelturer. 24 sportbehåar har blivit noggrant testade.

Ladda ner pdf-filen och se vilka som vann. Se resultatet här



Bröst i rörelse

Klicka på överskriften och titta på kort filmer om hur mycket skillnad det är på utan stöd och med rätt stöd

Hej förkylning

Japp, har åkt på världens förkylning så nu har jag inte tränat alls.. Det suger!! Har dessutom svullat som jag vet inte vad.. Mens, ingen träning OCH förkyning = svulla för mig. åh vilken ångest jag hade igår kväll!

Var ute på jakt efter en tvättmaskin i fredags.
Jag gick omkring och kika på priser och jämförde maskiner på olika butiker och hittade en whirpool AWZ512

För det otroliga priset 3498kr. jag är än så länge helnöjd med mitt köp men vi får väl hoppas att jag är lika nöjd när jag kan börja använda den :)

Sen var jag in på Chilli. Måste bara säga att jag ÄLSKAR den affären! Dom har så grymt snygga grejer! Jag hittade mitt köksbord!

Har ju varit ute efter ett VITT köksbord hur länge som helst å nu hittade jag mitt bord :) Hemleverans om 1-2 veckor. Tur att Putte finns å ställer upp för oss med bär och kör hjälp! Tack!

Jag säger bara....


WTF!!!!

Imorse hade jag ställt kl ganska tidigt för träningen.. men fy fan... svulle i svalget igen... Jag som trodde det var över.. Det är säkert det där sablans ösregnet jag gick i halvnaken här om dagen (jag hade sommar kläder på mig då solen lyste som bara den när jag gick till jobbet). SKIT OXÅ! Har inte tid med sånt här! Aja, bara gilla läget antar jag.. Jag låg kvar i sängen å pilla på mobilen en stund.. det kunde ju gå över...? men icke. Så jag fick somna om. Drömde massa äckliga drömmar å nu sitter jag å käkar frunch. jag vil ju täääänaaaaa!!!!

Ego pic


Dålig på att uppdatera..

Sorry, har bara ingen lust just nu.. Jag sköter nu träningen som vanligt och benhinneinflammationen är borta men tar det lite lugnare med promenader och joggingturer ett tag till iaf. Maten går helt ok men jag måste sluta att unna mig lite här å lite där. Nu får jag vara lite mer strikt ett tag!

Var ute å skakade rumpan i helgen med Hanne. Det vart skit kul! As bra musik! Sen finns det lite för mycket PIIIIP som inte vill lämna oss ifred. Meen, Skit i dom! :)




Ska se om jag kan skaka fram lite fler bilder från Hannes Iphone ;)

Annars är det träning, jobb å körkortsplugg som gäller just nu.. Ne, ska ta en dusch efter gymmet nu å sen ska jag in till stan å käka lunch med Linda på hennes första lediga dag :D

4 dagar utan träning

Skrev vid nåt tillfälle att det kändes som att jag svällde för varje dag som går utan träning å vist är det så! Vågen visar + igen :( Det är bara att inse att jag MÅSTE träna och äta på bestämda tider å he en ganska strikt kost för att hålla mig :/ Vi.st, jag kanske är lite extra svullen just för att det är dax för den veckan men iaf.. BLÄ

Skärpning nu!

skit skit skit!

Ny tröja ;)

Har skaffat mig en Nailfashion tröja hihi


Slöis!

Usch va slö man blir när man inte tränar! Känner direkt av ryggen på jobbet.. Blää! Tycker att halsen känns lite bättre.. Hmm, får se om jag ändå inte tar mig till gymmet imorgon bitti.. Står inte ut med detta. Kan ju inte ens gå på en liten promenad pga benhinnorna som fortfarande värker av en pytte promenad :( blä blä blä!

Trött...

Tror min kropp är lite trött.. Vaknade med ont i halden igår morse. Struntade i gymmet och jag toksomnade med kläderna på igår kväll kl 21.30 och sov fram till 03.30 då jag vaknade av att det var varmt. Av med kläderna å sov vidare till 8.30. Känner mig ganska utvilad å halsen känns bättre men det blir ytterligare en dags vila från gymmet. Har lagt min tid på städning av lägneheten. Har tömt diskmaskinen, vikt tvätt, satt på en tvätt, hängt tvätten, dammsugit, torkat damm och städat toaletten å nu satte jag mig ner för att om 20 min ska jag ta mig ner å köpa lunch för att sen sticka till jobbet.. Full rulle :)

AjAj!


Har sprungit och gått ganska mycket den senaste tiden och för några dagar sen när jag sprang fick jag lite ont i benhinnorna och tänkte att det får bli bara promenader ett tag.. Men dom promenaderna vart inte nådiga. Jag har typ gått över 2,5 mil på 2 dagar.. Idag på gymmet sket jag i förbränningen. Jag vet att man kan typ cykla å så men nu får mina ben vila några dagar för benhinneinflammation är INTE att leka med! Jag talar av erfarenhet.

Nu får jag banne mig hålla mig i skinnet å INTE gå ut på promenad i det tok fina vädret :(

Det fortsätter neråt


Igår satt jag och tänkte att jag nog INTE ska ställa mig på vågen.. Känner mig fin och tänkte köra på känslan och njuta lite av livet ett tag. Men i morse när jag vaknade var jag bara tvungen att ställa mig på vågen för att få en spark i arslet och inte stoppa i mig så mycket skit. (vilket jag inte har gjort i mängder, men jag har nog ätit mer dessa dagar än jag gjort sen oktober) Men vågen stannade på 68,3. Helt sjukt! Jag vägde mig säkert 5 ggr å gick å hämtade mobilen för att kunna ta bild bevis, men då visade det 68,5 å jag vägde mig några gånger till å den stannade på 68,5 kg. MEEN det är inte fy skam det heller! Det går ju neråt! :D

Nu blir det frukost å sen gymmet!

Fick dagen att gå

Jag trodde att tiden igår skulle stå still. Men jag fick dagen att gå ändå. Jag var ute på en LÅNG promenad med en vän. Det slutade med att jag gick 15,41 km, jag och Jimmy tittade film. Åt gott och till sist blev det BB final som slutade med helt rätt vinnare. Försökte att inte tänka så mycket men det poppar ju upp hela tiden.. Men det var inte förns igår kväll när jag skrev inlägget innan som jag bröt ihop en smula. Gick å la mig å kände hur tomt det fortfarande känns utan Ty vid min sida.. Undrar om den här känslan någonsin kommer försvinna. Det har jag svårt att tro. Det är skönt iaf att man börjar kunna minnas honom med glädje också och inte bara med sorg. Man kan minnas tillbaka och skratta åt alla knasiga saker han hade för sig men när man tänker på det svarta hålet i mig... saknaden... så blir man ju så klart ledsen. Har tagit en dag i tagen och får nog fortsätta göra det.


För ett år sen

Var det jobbigaste dagen i mitt liv..


Det är med sorg å saknad jag går och lägger mig idag...

♥ Du kommer föralltid att finnas i mitt hjärta Tyson ♥

Nu är Maya hemma

Mamma och Hasses nya familjemedlem


Kämpar!

Har en lite jobbig tid just nu. Skit jobbogt med kosten men träningen går bra. Idag glömde jag handskarna hemma.. fan! Man kan ju inte alls ta i lika mycket :( Bjuder på en bild från dagens gym.

Snackade med en PT på mitt gym idag å till hösten kanske jag ska ta hjälp från henne några ggr. Det är så mycket lättare när man är på plats där man har rätt maskiner på rätt placeringar eller vad jag ska säga. Har varit svårt på vissa övningar jag fått av Emma- Lee efterssom jag blir tvungen att springa runt hela gymmet för att göra som jag gjorde med henne så då har jag lixom inte gjort som man ska. Emma- Lee får ta å flytta hit istället haha ;)

Oj, jäklar va tiden går. Måste käka å sticka till jobbet en sväng.

Ha en bra dag

RSS 2.0