Operation "sätta igång bebis i magen!?"

Nåja. Gårdagens skit lämnar jag bakom mig å idag ska jag inte sitta still mer än nödvändigt! Har redan dammsugit lägehheten å pausar en stund i mellan sen ska jag städa resten! Nu ska jag åtminstånde försöka få igång mitt lilla hjärta därinne för imorgon är det BF å då är det dax att komma ut tycker mamma!


Uppdatering kl 9.29. Köksluckorna är avtorkade!

Vissen!


Idag har varit en riktig skit dag! Inga krafter någonstas å tårarna har hängt på en skör tråd hela dagen. Känner mig skit hängig, ensam och hjälplös. Trött, sur å grinig. Ful, fet å äcklig.. Ja ni hör ju.. En riktig bitterfitta är vad jag är idag. Alla säger men det är "bara" högst 2 veckor kvar men dom där 2 veckorna känns som en EVIGHET just nu! Tiden går återigen i snigelfart. Tur att man inte har såna här dagar varje dag!!!! Imorgon ska bli en bra dag å då ska jag ut å springa ett maraton eller nåt så kanske den här lilla damen vill komma ut!?

Vilken skit natt!

Igår sov jag inget under fm då jag hade tid hos BM just då när jag brukar slummra till på soffan. Det resulterade i att jag tok somnade mot min vilja senare på kvällen å vaknade vid 20 tiden. Shit tänkte jag men gjorde inget big deal av det. Jimmy är ledig från jobbet och satt å spelade hela jävla natten å tror ni det är lättare att somna med en massa oljud å skrikande å bankande?! NE! Vist sänkte han till mini nivå (enligt honom) men det är ju fortfarande ljud å det värsta är ju inte om någon sitter å kollar på tv då det är ganska så "jämna ljud" utan han sitter tyst en stund så där så man lagom kan slappna av å blunda å så kommer det plöttsliga ljud då det går åt helvete för honom i spelet å han slår i golvet å håller på. Jag blir så jävla förbannad! Så respektlöst! Har så go lust å slänga ut det jävla spelet å be honom växa upp någongång! GAAH! Så nu har jag fått avreagera mig om det..

Konstigt nog kan jag iaf inte sova så länge på morgonen.. Har tvingat mig kvar i sängen sen kl 8 å 10.30 var jag bara tvungen att gå upp å äta frukost. Magen skrek efter mat. Så det var bara å gå upp.. Känner mig rätt kraftlös idag.

Det är nog en sån där dag då allt känns hopplöst med mycket tårar om att den här lilla sessan i magen någonsin kommer vilja komma ut.  2 dagar kvar till BF...

Fick ju upp hoppet igår.. Var som sagt till BM igår å trodde att vattnet börjat sippra så hon ville inte undersöka mig ifall att det nu faktist var så.. Men det har inte sipprat nå mer sen dess så det var nog inte det :(  SF måttet låg på 37 precis som förra veckan. SKÖNT! Mitt blodtryck låg på 130/85 och lillans ♥ slog med 135 slag/ min. Å jag ställde frågan hur det kunde komma sig att hennes hjärta slog så fort i början av graviditeten å nu långsammare. Men hon klämde lite på magen för att få henne att röra på sig å då steg ju hjärtslagen till 165 slag direkt å så slutade hon å bebis lugnade sig då var dom nere på 140 slag igen. Hon sa att det SKA vara lite upp å ner. Det hade inte varit bra om hon hade legat på samma samma hela tiden. SÅ det var ju bra!

29 Maj

Är ett datum som alltid kommer finnas i mitt hjärta. Det var dagen då Tyson föddes. Idag skulle han blivit 4 år min lilla ängel.. Saknar honom fortfarande lika mycket.


♥♥♥

Rabarberpaj

Mitt sug har inte lagt sig efter Rabarberpaj å i går var jag å Jimmy hos svärmor på fika å vad har dom inte om en hel skog av rabarber på tomten hihi. Så vi fick hem en hel påse full. Bakade en paj i morse å bjöd hit grannen på fika. Å så kom Jimmy hem å tog sig en bit å så ska jag få mer finbesök av Linda å Jana så det var bara att ställa sig å baka en till :) sen skar jag ner resten å la in i frysen. Bra å ha när jag får hem massa som vill hälsa på liten när hon nu väl vill titta ut :)

 


 

Har fått reda på att det finns nån syra i rabarber så det får man ju inte äta under tiden man ammar så ni som var sugna på rabarberpaj till bebis fika får snällt vänta med det till sen :(

 


Sverige och Loreen vann!!!

Vi sa det igår jag och Jimmy efter att ha sett alla usla bidrag att "vinner vi inte i år vinner vi aldrig" å vi vann! Weei hehe. Fan va hon är bra!

Det vart en myskväll igår kväll igen. Först lite Pizza

Sen låg jag så mätt efter en halv pizza i soffan å vilade min spända mage å råkade vist blunda.

Snygg stil va ;P Det är så det är just nu, man kan inte ligga på något annat sätt haha

Efter det fixade jag lite färsk frukt och glass. MUMS!

Till eurovision förståss :O)

Å vår Loreen ♥

39+0


Börjar fundera på om hon kommer komma ut överhuvetaget... Hon och kroppen bara luras hela tiden ju... När man tror att nä, nu gör det fan ont.. kanske det sätter igång nu.. Men icke.. Poff sätter det igång å poff slutar det..

Idag är det molnigt ute å det är såååå skönt! Det trodde jag aldrig någonsin att det skulle komma från min mun haha men som höggravid å svullen är värmen verkligen inte rolig!

I vår bostadsförening har vi inget grovsoprum sen en tid tillbaka utan det kommer en kontainer med jämna mellanrum å i helgen var det dax igen. Jimmy har äntligen tömt allt skräp från balkongen idag å det är såå skönt! Nu kan man öppna ut ordentligt å så tänker jag även när vår lilla prinsessa väl behagar att komma ut kan hon ligga å sova på balkongen i vagnen om dagarna :O) Medan han tömde balkongen så gick jag runt å småstädade lite här å där. Torkade damm å städade toaletten för 3 gången denna veckan hehe. Tycker det blir så jäkla dammigt å äckligt fort så jag håller undan det värsta =) I mellanåt sätter jag mig i soffan med benen på bordet för att minska på svullnaden i fötterna. Idag har det funkat rätt bra :O) Kanske just för att det är lite svalare ute idag.

(haha denna bild är verkligen hemsk, men det är så det är nu)

Har precis slängt i mig lite lunch å lite senare tänkte jag sticka ut å gå en liten promenad runt centrum eller nåt.. Det sägs ju att man ska röra på sig för att hjälpa förlossningen att sätta igång så jag får väl göra det bästa jag kan :O)

Mys med <3

Ikväll blev det ett restaurang besök med <3 plankstek och fanta :) sen film kväll. Såg filmen the notebook. En kärleksfilm som var såå bra! Bäst att passa på att göra lite sånt här nu medan vi kan.. Eller nåt ;) nä, men det var mysigt! Var längesen vi gjorde nåt tillsammans. Imorgon planerar jag en promenad om mina svullna fötter går med på det :) nu blir det sova. Godnatt

 

 


Hoho? Det är dax att komma uuut nuuu <3

Mammas älskade lilla skrutt... Nu tycker jag faktist att det är dax för dig att titta ut!? Du har ju faktist visat under halva graviditeten att du vill komma ut för tidigt å nu har du ynka 7 dagar på dig ♥

♥Mamma och Pappa längtar efter dig ♥


Du ska inte lyssna så mycket på din pappa gällande att gå över en vecka för att han ska kunna ta ut semester direkt efter sina 10 pappa dagar. Han kan faktist ta ut den lite tidigare eller helt enkelt vänta nån vecka till ;)

♥Ok? ♥

"Vilken häftig mage du har"

Jaha, då har jag precis varit till BM igen och kollat blodtrycket som nu var bra igen. Skönt! Det första hon säger när det är min tur att komma in "först kommer magen å sen kommer Jessica" haha, ja.. skrattade jag bara.. vad ska säga lixom ;P Sen är hon lyssnade på bebis hjärtslag som var 135- 140 slag/ min idag så sa hon "vilken häftig mage du har" Hon måste ju se endel magar ändå hehe. "Du får många kommentarer va?" Frågade hon å det får jag ju. Alla kommenterar hur STOR mage jag har :) många har ju frågat om det är tvillingar därinne till och med hehe. Meen det finns ju faktist dom som har större magar! Kan inte fatta hur det går till ;) Fick en ny tid nästa vecka igen å BM sa att vi kan ju hoppas att vi inte behöver ses nå mer haha. Snällt ;P Men jag fattade ju att hon menade att hon hoppades på att bebis skulle komma innan dess :O)

På vägen hem från BM blev det en glass på en parkbänk :O)

Tur jag satt i skuggan för VARMT var det hehe.
Nu ska jag ta å lägga mina svullna fötter högt å vila en stund.

Ha en super härlig dag ute i sommarvärmen å njuuut ni som kan :O)

Tack!

Sötaste Louise och Paul nere i Karlshamn skickade en liten present till bebis :)

Tack så jätte mycket!!♥

 


Testing

Testar att göra ett inlägg från mobilen.
Dessa kakor ska testas idag då jag har en cheescake älskande sambo ;)

 


just ja..

För er som har facebook blir det lite tjatigt med samma bilder å så men jag vill ju även uppdatera mina vänner i bloggvärden ;)

Satt här om dagen och kollade på lite gamla bilder å hittade en bild från i sommras i 2011- juli någon gång skulle jag tippa på. Rotade fram samma kläder typ å klämde mig i dom...

Nästan ett år senare och 16-17 kg tyngre haha

Tycker det ser helt sjukt ut!

Ny mobil.. morr

Kunde inte stå emot längre.. Nu har jag den här..

En sprillans ny vit Iphone 4s

Strulmobil! Allt ska vara så krångligt bara... Men der verkar lösa sig..

Har totalvägrat Iphone. Men nu har jag ialla fall lagt mig å får inse att allt finns till Iphone så nu fick det bli en.. Ska ut å köpa ett skal till den idag. ROSA så klart!!

10 dagar kvar till BF

Vecka 38+3

Jag tänker inte komma med det där "gu va snabbt tiden gått" för jag tycker det har gått VÄLDIGT SAKTA vissa perioder och snabbt andra.. Dom 3 första månaderna var hemska! Tiden gick verkligen i snigelfart då man gick å väntade på att dom mest kritiska veckorna skulle vara förbi. Sen vart den en evig väntan på RUL där vi fick reda på att den här njur grejen å fick tid för ett TUL i v 32 å oron inför hur det skulle gå så väntan till TUL var också hemskt lång. Men efter v 32 kan jag faktist säga att det har gått ganska snabbt :)

 

Igår var jag till BM på kontroll. Det visade sig att jag hade lite för högt blodtryck 140/90 å efterssom jag har så ont PÅ magen så ville hon ta ett urinprov för att utesluta havandeskapsförgiftning. Det fanns inget protein i urinen som tur var men jag fick en ny tid på torsdag för att följa upp blodtrycket. Skruttens ♥ slog med 140 fina slag/min denna gången och som ni ser växer hon. Frågade även om en undersökning för att kolla tappen och hon frågade om hom skulle dra i den sammtidigt? Viste inte riktigt vad hon menade men när hon sa hinnsvepning så förstod jag. Har läst om det. Så hon undersökte mig å det visade sig att jag var öppen typ 1cm och hon sa att det kan hjälpa till lite på traven att göra en hinnsvepning men det behöver inte göra det. Å hon sa också att jag var öppen behöver inte betyda att det är på g PÅ G utan man kan tydligen gå så ett tag.. Hade endel sammandragningar under dagen/kvällen igår.. Under natten har jag haft ganska stark mensvärk å mer ryggväk . Får se hur detta utvecklas :)

 

Du har 10 dagar på dig nu lillskrutten ;) Vi längtar efter dig!


Fan va det kliiiiiar!!


Tror jag blir galen snart. det kliar så jävla mycket på magen å ryggen.. GAAH! Va ska man göra!? Tur jag ska till BM idag för jag står inte ut. Hoppas det finns nåt man kan göra!!

V 28+0

Idag går jag in i v 39 :D

Dom här sista veckorna har gått väldigt fort måste jag säga.. Efter TUL v 32 så har det bara sagt poff och tiden har bara flugit förbi. Inte mig emot iof ;) Igår kväll hade jag rätt mycket SD, mensvärk å en otrolig värk i ryggslutet. Kändes som jag höll på gå av på mitten.. MEN all smärta betyder ett steg närmare bebis hehe. Magen ömmar som fasen. Hon ligger å sparkar på samma ställen hela tiden så det känns som blåmärken inne i magen som hon ligger och trycker på. INTE SKÖNT! Å när magen dessutom är så hård så gör det ännu ondare. Försöker buffa undan henne å byta ställning å så men hon ger sig inte hehe. Envis! Igår spenderade jag lite tid åt att tvätta upp alla fina kläder vi fått så idag ska jag väl vika in dom i hennes garderob :) Å så ska det bakas rabarberpaj idag. Har varit sugen på det i säkert 2 veckor å igår var jag på paj jakt men det fanns ju så klart inte å inte hittade jag några färska rabarber heller MEN så får jag en kommentar på fejjan att det fanns rabarber hemma hos Sara och Putte så det kom en påse färska rabarber hem igår hihi <3 TACK! Å idag ska Jimmy hem till Putte på "lördagsmys" å även sova över där så Hanne ska komma hit å mumsa rabarberpaj med mig :D


Klumpfot

 

Varning för fotbild! Som ni ser har jag inte fixat mina fötter på ett tag då jag inte når ner själv..  Men det är så dom får se ut nu tills magen försvinner ;).. Mina stackars fossingar som är så svullna. Ser ut som bebis fötter fast i JÄTTE storlek. Å ändå satt jag med bena högt typ hela kvällen igår så dom var värre innan.. Hua! Det är ju obehagligt å det gör ju ont. Det bultar å sticker å man blir helt stel. Å att sätta på sig skorna å gå ut det går knappt längre. Har snörat upp mina "slit å släng" skor som är gamla å fula å uttöjda men ändå ajajaj =(  Måste faktist erkänna att det är såå skönt att det inte är en varm vår för jag vet inte hur detta hade slutat om det var varmt ute också. Händerna är ju också svullna, ser ut som korvfingrar å när jag vaknar på morgonen måste jag börja med lite finger gymnastik hehe. Vissa dagar kan jag inte böja på fingrarna så svullna kan händerna vara.. Meen, nu är det inte långt kvar! Jag önskar bara att mitt lilla ♥ ville titta ut lite tidigare men jag tror tyvärr inte att det blir så längre. Det känns som att jag kommer få gå över tiden :/ Lurig liten tjej det här ♥


Svullo!

Jisses vad tjock jag är nu v 37+4! Så svullen över hela kroppen. Så här är det faktist! Jag har alltid förundrats över lite större människor som vill "gömma" sig i stora kläder för har alltid tyckt att jag själv sett så himla mycket större ut när man har tält på sig..? Å det fick jag verkligen bevis för idag! Satte på mig en mamma klänning jag köpte på Ullared imorse å jag ser verkligen ut som ett hus i den. Vist är jag stor utan den också men jag ser tusen gånger större ut i den! Ska se om jag kan ta ett kort å visa..

Ser visseligen enorm ut på båda haha men jag tycker jag ser fetare ut på den första.. Meen nu skiter jag i de :)) För jag bär på vår älskade dotter å då blir är man tjock ;D Drömde mardrömmen i natt.. Jag var nog minst dubbelt så stor som på biderna i drömmen och gick med min lilla prinsessa i handen på stranden, hon var väl i 2-3 års åldern å jag hade inte gått ner ett kg efter förlossningen haha. HUA!

Vart tog det fina vår vädret vägen då? Det är ju så kallt! :( Eller jag klagar väl egentligen inte. Tycker det är rätt skönt att det inte är så varmt som det ändå kan vara i mitten på maj. Jag tror mina händer å fötter inte hade överlevt annars så svullna som dom är just nu å tänk då om det var varmare ute ojojoj hehe Men svalt fast sol kan det gärna få vara :)

Jaha, 16 dagar kvar till BF å det ända jag känner är molande värk i nedre delen av magen å så har jag väl lite sammandagningar å så men förvärkarna är borta.. Å det här med magen.. Att den ska sjukna. Jag vet att min har sjunkit lite för jag har fått lite lättare att äta å andas å så men hur mycket ska den sjunka innan förlossningen å hur lång tid innan? Måste den sjunka så där mycket så det verkligen syns? alla säger att den sjunker när bebisen har fixerat sig men det var ju jätte länge sen hon gjorde det. Å som sagt lite har den sjunkit men inte så där så det verkligen syns..??? Det är väl så klart olika för alla som med allt annat men kan nån ge mig ett svar på hur det var för er?


Vart tog dom onda förvärkarna vägen? Ingen som vet, ingen som vet..

Här gick man och trodde att snart snart är det kanske på G.. Meeen nej. Förvärkarna försvann å jag har inte känt av dom på flera dagar :( Trycket neråt forrtsätter och "bowlingklotet" hänger kvar. Har även fått rejäla hugg i...? ligamenten..? Det gör så jävla ont speciellt när man ska vända sig i sängen å ta sig upp å ner å så. Det känns lixom som att man måste göra allt i slomotion för att bebis ska hinna med att flytta på sig för annars gör det ont som satan när hon ska vända sig i efterhand.. Typ. Kanske har med att trycket från huvudet att göra. Vad vet jag..? Händer å fötter är svullna å värker å ryggen är som den är men annars är det ändå rätt ok måste jag säga. Det var ju mycket tuffare tiden innan jag fick Bricanylen å den smärtan jag hade från dessa sammadragningar jag hade då. Vist har jag sammadragningar nu med men jag skulle tro att dom är som det ska vara i normala fall mera nu. Magen blir stenhård å man tar sig ingenstans men dom gör inte alls ont så som förut utan mer obehag eller hur jag ska förklara. Knas att man kan må bättre i slutet av graviditeten än innan ;) Å jag menar nu inte att allt e plätt lätt utan ont å så har jag men det har varit värre så det är ju ändå skönt! Det är väl inte mer än rätt att jag också ska få "njuta" lite av att vara höggravid med allt vad det innebär ;)

18 dagar kvar till BF idag 14 Maj. SENAST 14 juni blir jag igångsatt så om HÖGST en månad blir jag mamma. Sjukt hihi ♥ Nu tycker jag att dom där härliga (NOT) förvärkarna kan komma tillbaka å att hon fortsätter trycka sig neråt så det snart kan bli dax. Står inte ut att inte veta hur hon ser ut längre :)

Tror föressten inte att jag skrivit något om namn än? Det jag å Jimmy kom överens om vid RUL var Tuva och det hade vi nog bestämt oss för tills Jimmy fick upp ögonen för Tindra som också är väldigt fint. Men nu har vi sagt att vi väntar å ser hur hon ser ut om det mer ser ut som en Tuva eller Tindra :) Vilket tycker du? Å vad jag längtar efter dig mitt lilla hjärta.





20 ynka dagar kvar till BF

Det är otroligt! 93,2% av graviditeten har gått å snart blir vi föräldrar ♥

Det känns overkligt måste jag säga. Fast att man snart gått här med magen i vädret i 9 månader så kan jag inte riktigt fatta att vi snart har en liten bebis här hemma.. Som är våran.. ♥ Mitt och Jimmys kött och blod. Kan inte vänta mer snart! Kom uuuuut nu älskade unge! Jag vill se hur du ser ut! Jag vill hålla dig i min famn och ge dig all min kärlek!

Vecka 37+0 idag ♥


Karpaltunnelsyndrom

Graviditet och karpaltunnelsyndrom

Gravida kvinnor kan drabbas av karpaltunnelsyndrom. Det vanligaste är att det uppkommer efter den sjätte graviditetsmånaden.

Under graviditeten ökar hormontillströmningen i kroppen vilket gör att det samlas mer vätska i kroppens vävnader. Det orsakar tryck på medianusnerven.

Oftast försvinner besvären av sig själva efter förlossningen.

Förebygga karpaltunnelsyndrom / Egenvård

  • Variera arbetet så att dina händer och armar inte utsätts för alltför enformiga rörelser under längre tid. Ta en paus i arbetet, vila och försök slappna av om du känner dig trött och spänd i handen.
  • Om du blir svullen i händerna kan du prova att hålla dem högt och samtidigt knyta och öppna händerna. Rör på fingrarna ofta så att du ökar blodgenomströmningen i handen.
  • Försök att hålla handlederna raka när du sover. Ett tips är att använda handledsstöd eller linda handen med en elastisk linda under natten. Handledsskydd säljs i sjukvårdsbutiker och på apoteket. Där hjälper man dig att prova ut ett skydd som passar din hand.
  • En sjukgymnast eller arbetsterapeut kan ge dig råd om förebyggande träning och ergonomiska arbetsställningar.

 


Var på läkarbesöket i morse och blev fortsatt sjukskriven för Karpaltunnelsyndrom tills jag ska föda.. Känns rätt skönt, nu behöver jag inte tänka på det mer.. Bara hoppas att detta INTE blir värre för det är verkligen hemskt dom dagarna händerna är som värst å svullnar upp så man får korvfingrar. Det gör ont i fingrarna och det kan till och med stråla upp i armen som det gör idag efter att jag bara tagit en kortare promenad istället för att ta bilen till MVC.. AJAJ! Det var första promenaden på väldigt länge. Solen sken å det var super skönt var det! Fast det är klart. Jag hade ju inte klarat mig utan några parkbänkar på vägen dit. Det var jag å tanten med rullatorn hehe.

UNDERSKATTA ALDRIG EN PARKBÄNK!


Jag har ett bowlinklot mellan benen...

Inte bokstavligen talat så klart men det känns så! Inge skönt! Idag har det varit rätt livat i magen å tätare förvärkar har jag haft nu under eftermiddagen. Dom är nog lite värre än igår men dom är fortfarande hanterbara. Får sträcka på mig då trycket neråt är väldigt starkt sammtidigt som magen blir STENHÅRD och typ fyrkantig till formen hehe. Trycker rätt mycket uppåt bröstet med.. Under nätterna nu känns det som jag ska kräkas så fort jag rör mig eller vänder mig.. Får sura uppstätningar och halsbränna som går över av Novalucol som tur är. Höfterna är inte att leka med efter en stund i sängen. Gör förbastat ont.. Foglossning säger min BM men jag får väl vara glad att det kommer först nu!? Imorgon är det dax för läkarbesök igen :/ Är lite rädd att han inte fortsätter sjukskriva mig för jag kan inte jobba :S Meen, vi får se vad han säger..

 

Nu vill jag veta om detta är början till en snart kommande förlossning eller om det ska hålla på så här i flera veckor å att jag ska behöva gå över tiden!! Maktlös AB! Jag som vill ha allt så planerat runt om mig. Nu kan man ju inte planera ett skit längre haha Ge mig ett tecken tack ;)


Oregelbundna förvärkar?!

Jag tror ärligt talat att det är det jag har.. Fast jag vet inte. Först var det natten till i söndags, alltså det 5-6. Sen var det inget igår men så kom det inatt igen. Inte lika ont så där i ryggslutet i natt men mycket sammandragningar som återkom ganska ofta med ryggvärk och ett jäkla tryck neråt.. Nu på morgonen är det inget igen.. Hmm, undrar hur länge detta kan hålla på innan det tänker sätta igång på riktigt. Jag är lite nyfiken på vad som händer på lördag när jag ska sluta med bricanylen! Lär ju få satans mycket ondare iaf haha men det får gärna göra ont bara hon vill ut :D

Jisses vilken längtan jag har nu! Å jag börjar faktist bli lite skraj med ;) Har inte varit rädd innan men efter att ha känt på dessa FÖRvärkar som säkert inte ens är i närheten av dom riktiga så blir jag lite rädd haha. Jag som trodde att mina onda sammandragningar var det värsta haha. Fast det är ju inte riktigt lika smärta som värkarna. Det går ju att andas igenom dom som man så fint säger å dom håller ju på några sekunder å sen slutar dom så man får ju lixom vila i mellan. SD gjorde ju ont så fort jag rörde på mig. ajaj!

Hur som helst så önskar jag att hon vill komma v 38-39 någongång. Skulle inte bli ledsen då ;) Meen vi får se när damen behagar att titta ut :)

Längtar!♥

Helgen och MVC

Helgen spenderade jag ute hos mamma.. Bilden är ifrån i lördags v 36+0. Det var nog sista gången innan förlossningen kan jag meddela ;) Innan det var dax att åka dit var jag och Jimmy på faderskaps utredning. Eftersom vi inte är gifta måste man skriva papper på att det är han som är pappan. helgen var mysig, har fått lite frisk luft å sol på mig. Inte helt fel vill jag lova när man annars sitter mer eller mindre instängd i en lägenhet. Gosat med hundarna och katterna och ätit god "mamma mat" ;) Mammas mat är alltid bäst! Vi var en sväng till mormors grav och fixade lite fina blommor men annars har jag bara tagit det lugnt. Natten mot söndag fick jag fruktansvärt ont i ryggslutet, över rumpan och ner på baksida lår och efter dagens BM besök fick jag det mer eller mindre bekräftat att det kan vara sammandragningar/ förvärkar. Men enligt henne behövde det inte betyda att det var på G utan det kunde minsann ta ett tag. Skit oxå haha ;)

Dagens besök hos BM:
Vecka 36+2.
Har gått upp 16 kg.
SF mått 35.
Blodtryck 132/83
Bebis ♥ 150 slag/ min

Frågade också om kurvan och fick förklarat att vår lilla tjej ligger strax över normalvikten och om hon skulle födas  fullgången tippade hon på att hon skulle väga ca 3800.. VILL INTE GÅ ÖVER!!

Ingen hitt!

Att storhandla höggravid med ond rygg, svullna fötter och TUNG kropp är ingen större hitt kan jag tala om för er som inte vet det. Fy fan!! Men att äntligen komma hem och få sätta sig ner med bästa arbetskolegan från Lilla Myggan och ta en fika var ett väldigt roligt sätt att avsluta det hela med :)

Fick en jätte söt klänning med byxer till i pressent :) Tack så jätte mycket! Super fint!

Nu ska jag lägga mig å vila :))

RSS 2.0