Dåligt!

Tycker ni är väldigt dåliga på att kommentera nu för tiden :0( Ser ju att ni är runt 40 pers inne på bloggen varje dag å det är väldigt sällan jag får kommentarer. Kanske skriver jag så ointressant? Vad vill ni läsa om?


Kommentarer
Postat av: Victoria

Håller med, samma hos mig också. Mesta kommentarerna hamnar på facebook vilket är as trist. Du skriver inte ointressant iaf :)

2012-09-09 @ 08:17:14
URL: http://fruekman.blogg.se
Postat av: Emma-Lee

Tack gumman!! Det är jag säker på att du kan! Tänk bara på att jag vägt över 90 kilo en gång i tiden ;-D.
Kram!!!
<3

2012-09-09 @ 19:51:40
URL: http://emma-lees.blogspot.com
Postat av: Emma-Lee

Så ska du inte känna gumman! Förstår att det kan vara svårt att hitta möjligheter till träning, men promenader, något pass på gymmet och lite träning med gummiband kan man komma en bra bit med :-). Är jätteviktigt att hitta tiden att ta hand om sig själv också, då mår man alltid bättre. Du får komma och träna med mig så kan jag agera PT/Nanny ;-D

2012-09-10 @ 18:51:49
URL: http://emma-lees.blogspot.com
Postat av: Emma-Lee

Du får både kombi- och kompisrabatt hahaha ;-D. Men du, två gånger i veckan på gymmet är inte värdelöst. Det är bättre än INGET ;-). Kör du två gånger på gymmet med fokus på tunga basövningar och kombinerar med lite lättare träning hemma med tex gummiband samt promenader och bra kost kan du komma en bra bit :-D. Sen vet du också att vissa av oss har inte "råd" att lyxa till det för mycket med godsaker för att få resultat och det kan ju kännas orättvist men det är bara å köra :-D. Kram!!

2012-09-11 @ 19:54:43
URL: http://emma-lees.blogspot.com

Kommentera gärna inlägget här:

Vad heter du?:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0