shopping?

det vart inge shopping. Jag gick och solade, Vist gick jag en vända eller två i gallerian men hittade faktist inget jag kände att WOW den måste jag ha. så då får det vara. Köpte lite saker på apoteket och min super duper braiga founation
image127

Nä, Nu ska jag ta och lägga mig och njuta av att vara ledig =) SEYA.

Kommentarer
Postat av: Malin

Haha! Jag är mer en höst-person än vår/sommarperson. Är galet pollenallergisk och måste ta massa mediciner. Så jag är trött och nyser och det kliar i halsen ända fram till hösten.. Så det är liksom inget kul längre! :) Men jag ääälskar hösten! ;)

2007-05-05 @ 12:24:43
URL: http://fandonia.blogg.se
Postat av: Anonym

Roligt att du hittade till bloggen :) . Hur jag gör? Jag försöker bara äta så nyttigt som möjligt, äta regelbundet. 3 timmar efter frukosten få i sig en frukt t ex. Sen är morgonpromenader väldigt bra också, inte alltid jag kommer upp men ska bli ändring på det :) .
Är man inte van att träna så är promenader jättebra. Sen när man fått upp konditionen lite kan man varva mellan att springa och gå, till slut så är du så duktig att du springer hela vägen. Är också bra att skriva ner vad du äter, då får du det svart på vitt. Jättebra för mig att skriva på bloggen, för när jag är godissugen så tänker jag att om jag äter så måste jag skriva det.. Och vill ju inte att flk ska sse det =) . Hoppas du fick lite tips!

2007-05-05 @ 13:02:19
URL: http://ganerivikt.blogg.se
Postat av: Louise

Nuda Veritas är latin och betyder "The naked truth" eller den nakna sanningen på svenska då. Kramar Louise

2007-05-05 @ 13:21:33
URL: http://louisesa.blogg.se
Postat av: Emmy

Håller med dig att den foundationen är super! Vill inte ha nån annan!

2007-05-05 @ 19:06:36
URL: http://emmy.webblogg.se

Kommentera gärna inlägget här:

Vad heter du?:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0