Intervju


Igår var jag på intervju hos Ica. Det kändes riktigt bra! Kunde helt vara mig själv med dom två trevliga tjejerna! Det känns som att dom har roligt på sitt jobb och att dom har bra sammanhållning där. Verkar som att dom inte har så mycket jobb att erbjuda men som jag sa måste man ju börja någonstans :O) Typiskt nog så skulle jag ha med mig ett personligt brev som jag suttit och knåpat med och var super nöjd med, men mot slutet av intervjun vart det så himla stressigt så vi glömde av den alla tre hehe.. Jag som var så nöjd med den ;P Ska iaf få svar måndag den 3e :O) Hoppas hoppas hoppas!


Guldfynd som skulle hört av sig för 2 veckor sen ringde igår och Regions chefen ville träffa mig på fredag fm... Jag har körlektion då och sa att jag inte kunde.. Känner mig lite dum men samtidigt så tycker jag inte att man kan komma 2 veckor senare efter överenskommen tid och kräva att man ska "blåsa bort hela sitt liv" för att man ska träffa "stor chefen"?!? Eller är jag helt ute och cyklar? Min körlärare Mattias ändrade ju faktist sitt schema bara för min skull efterssom jag bor så långt bort och inte kunde någon annan dag, då känns det inte så snällt att avboka lektionen. Stor chefen kan väl ta en annan tid?

Suck! Känns lite som jag gjort bort mig.. Bara att hoppas att dom hör av sig för en ny tid igen!

intervjuv, övningskörning å borrelia

Intervjuv inbokad på Ica där jag lämnade in mitt cv för ett tag sen. Trodde inte dom skulle höra av sig då jag viste att dom behövde tillsätta personal ganska omgående. Men hon ringde imorse och vi bokade tid på ons :)


Har varit i Nynäs på Yvonnes trafikskola hos Mattias och kört en lektion och inser att Ulf som min tidigare körlärare heter inte har lärt mig dom viktigaste grunderna :/ Har alltså slösat bort massa tid å pengar på den gubben å nu måste jag lära om igen.. Svårt när man redan gör som man gör per automatik! Men men, har bokat 10 körlektioner och köpt teoripaketet så nu är det bara att tuta och köra!!!

Fick en fästing i helgen och "bettet" där fästingen satt ser ute bra ut å känns inte bra heller.. så fick en tid på närakuten nu ikväll å han kunde inte riktigt säga om det var borrelia eller en hudinfektion. Men det såg lite ut som början på borrelia så jag fick en 10 dagars kur kåvepenin att knapra på.. Det ska få bort både den eventuella borrelian och hudinfektionen så det känns bättre nu. Har lovat mamma att jag SKA gå å ta TBE sprutan nästa vecka så det är bara att åka till sjuka igen då...

En smula hopp

Kom tillbaka till mig då jag fick höra att jag eventuellt ska få samtal från jobb jag sökt imorgon :) Tänk om det ändå löser sig det här :) Ska iaf i helgen sätta mig å skriva lite olika ansökningar och lämna ut till några ställen har jag tänkt. Jag menar man kan ju alltid tacka nej ifall man redan har ett jobb man trivs med :)

Annars är det lite nere just nu.. Ställde mig på vågen igår och har gått upp 5kg i sommar. Det är INTE ok! Som jag har kämpat.. meen. Hade ett litet peppsnack med en vän igår kväll och jag måste helt enkelt bara bestämma mig för att nu jävlar igen! Så på måndag ska jag ha ett mer struktererat matschema och fortsätta träna som planerat...

Så, nu har jag sagt det så ni får gärna peppa lite extra nu ;)

Små krasslig

Efter helgen så har jag varit lite små krasslig :/ å min nacke vill inte bli riktikt bra :( Känner mig gnällig så nu till något bättre.. ska NU ringa körskolan i Nynäs! ...... som jag precis bokat en tid för körlektion på fredag :O) Hejja mig! Shit va nervös jag blev då haha..

Om Apan kan... kan jag!!! ;P

Mysig helg på Åland

Vi var till Åland i helgen med Jimmys kompis Putte med familj. Super mysigt!


Tack Putte, Sara och Bella för en mysig helg

Sista lektionen..

Japp, då var sista lektionen klar.. Dumma mig säger jag bara. När jag har övningskört privat så har dom bara sagt "sväng höger här" osv men nu sa Ulf på körskolan " kör mot stockholm" osv å min planering var inte bra alls. Körde fel några gånger för att jag inte planerade min körning i tid :(. Aja, han sa iaf att jag kör bra men att jag måste börja läsa skyltar och planera min körning! Halkbanan är jag absolut redo för så den ska jag ta tag i. Å som sagt så ska jag ta telefonen och ringa till körskolan där jag vill köra upp och snacka med dom så fort jag hört från Guldfynd.

Vill ha det där förbaskade kortet NUUUUUU!!!!!

Öppet fönster

Hmm, det är torsdag och jag sov i natt med öppet fönster för att det är så skönt att sova när det är svalt men AJ sa min nacke imorse (igen). Kanske inte va så smart då min nacke faktist höll på att bli bättre. Å jag som snart ska på körlektion.. Hur ska det gå om jag inte kan vrida på skallen åt ena hållet :/ Aja, det är min sista lektion på denna körskolan. Jag hoppas att dom hör av sig om jobbet på guldfynd så jag vet om eller inte så jag kan ringa och boka halkbanan å ta ett snack med körskolan där jag vill köra upp sen :O) *pirr pirr* Tänk att jag kommer att ha körkort snart.. Då kan man bara ta sin bil å åka precis när man vill och var man vill. Kommer kännas helt sjukt haha Det jag hatar är att jag alltid ska bli så nervös när jag ska köra med körskolan att jag gör så knasiga fel som jag aldrig gör annars. Idiotiskt! Får hoppas att det går bra idag!

Ha en bra Torsdag alla läsare

Tycker om tisdagar!

Hade en himla bra dag igår! Trivs jätte på att jobba med alla barn och vuxna på Myggan! :O)

Idag känns det ännu lite bättre i nacken. Men den gör ont fortfarande. Tänkte ta mig iväg en sväng till gymmet för lite kondrition iaf. Det står ju faktist att det är bra att röra på sig för att få igång blodirkulationen. :) Imorrn har jag körlektion så då hinner jag inte träna å sen får det bli en sväng på fredag inna det är dax att dra till Åland över helgen :)

Ha en bra onsdag i regnet

Tisdag= dagis

Jodå, jag tänker fortsätta säga dagis. DAAAAGIS! HA! En regnig höst dag och ut till skomen med 10 småttingar och nackspärr haha, det blir bra det här ;) Har stoppat mina fuuula krocks i en påse så idag får dom sprida ris hur mycket dom vill ;P

Intervjun kändes bra igår. Hon ska höra av sig på torsdag om jag får jobbet eller inte. Eller ja, om hon tycker att jag passar för den här tjänsten så måste jag träffa "storchefen" först också. Men har jag lyckats charma butiks chefen så ska jag väl lyckas med stor chefen också?! hihi Får hoppas att hon tycker att jag passar. Skulle vara så himla roligt att jobba där! :)

Nä, ska pilla i mig lite alvedon å sticka till bussen snart :)

Ha en bra dag i höst vädret

AAJ!

Vaknade i natt ett aaantal ggr av smärtan av nackspärr :( Ingen träning idag inte, kan ju knappt röra mig utan att det hugger till. Undrar om det var när jag var på gymmet igår som det hände eller vad man ska säga. Det knakade till när jag låg på bänken och körde rumplyft.. AJa, det går ju över! Kan säga att det KÄNNS ordentligt i min mage idag hihi

Jag håller på förbereder mig för intervjun med guldfynd lite senare idag :D Lite pirrigt är det. Å jag blir superduper arg på vår skrivare som käkar färg. Har ju knappt skrivit ut något å nu är färgen slut igen. Skit maskin! Får sticka till bibblan å skriva ut, hoppas att det går bara! Pinsamt att komma med en cv som är randig lixom :/

Aja, önska mig lycka till ;)


:( På bibblan kunde man bara skriva ut i svart vitt.. men men, bättre de än randigt i färg ;)

Pluggis

Jag hade bestämt mig för en plugg dag idag efter träningen och det gör jag också. Jag har gjort 2 prov var av det första fick jag "nästan godkänt" på och det andra "godkänt med god marginal" :O) Nu har jag en lunch rast å sen tänkte jag fortsätta :O)

Veckans sista träning

Då var det söndag å dagen började på gymmet. Mage och rumpa. Jag börjar inse att jag nog var rätt stark innan sommaren för allt känns så jäkla tungt nu haha. Dom övningarna som jag tyckte var lite halv löjliga var plöttsligt jätte jobbiga.. Ja, det är bara att fortsätta kämpa hehe :O)

Tjohoo!

Äntligen något bra hos ams! Var på kurs idag och lärde mig att skriva personligt brev till mitt cv. Det är en helt egen värld det där. Jag var tok nöjd med mitt brev som jag hade fått ihop när jag gick dit men vart total sågad haha. Nu har jag suttit och knåpat här iväll och har precis skickat iväg ett mail till Peter som höll i kursen för lite ris och ros och hoppas att jag har lärt mig rätt hehe ;P

Nu är det dax att sova. Imorgon är det en ny dag :)

Godnatt

Bendag idag

Började mig dag med lite frukost å sen en sväng till gymmet där det var dax för lite ben. Tyckte inte jag hade tappat så mycket där sen sist men tog det rätt lugnt ändå, vill ju kunna gå i helgen också hehe ;) Ska bli lite hårdare med kosten fom nästa vecka å försöka komma in i mina braiga rutiner att äta något ordentligt var 4e timme. Det har ju blivit lite si så där med det nu i sommar. Fast jag har faktist ätit! Men kanske inte vad jag borde stoppa i mig ;P Aja, nya tag med kosten nästa vecka. Å tränigen ska rulla på! :)

hihi pirr i magen

Igår satt jag på jobbet med några av mina goa kunder och disukterade min situation och dom säger utan att tveka att  "jag hör av mig om vi behöver hjälp". SÖTA!! Har idag bokat in en intervju på en av deras jobb :O) Tack för att ni är så goa! Det pirrar i magen när jag tänker på det och det är spännande och skulle vara super roligt att jobba där. Vill inte än berätta var någonstans så ingen snor mitt jobb ;) hahahhaha Mer info kommer på måndag efter intervjun :O)

Nu ska jag strax tralla iväg på lunch å sen blir det en lång och sen dag på salongen :D

Ha en härlig dag!

RSS 2.0