Helgen snart slut.

image1759Det har varit skönt att ha haft helg men samtidigt ska det bli roligt att komma tillbaka till skolan imorgon =) Jag pratade precis med svärmor och hon ska boka en tid hos mig för manikyr imorgon =) Kul!
Jag har pluggat på läxan och ska nog ta mig en titt till i boken innan jag somnar ikväll och sen blir det nog en titt till imorgon bitti innan jag börjar för att friska upp minnet lite till. Jag har klippt Jimmy idag också. Han såg ut som ett troll, jag viste inte vad jag höll på med där ett tag. Det såg hemskt ut. men det vart ok tillslut haha. Maria du får inte mörda mig sen när det är dax för proffset att titta på vad jag har ställt till med hahaha.
Snart ska vi börja med maten, det blir kött och typ pommes å massa sallad! Sen blir det nog tv ialla fall för min del. Jimmy kanske ska spela jag vet inte. Vi tittade på film tidigare idag born supremacy Den var riktigt bra!

Ha en bra söndags kväll

Kommentarer
Postat av: Bella

Nej skvaller är verkligen onödigt, för det mesta iaf haha. Och Amanda gillar jag för att hon är en sån outsider.. Lite falskt här och där men jag vet inte haha jag har helt enkelt fastnat för henne och för det mesta tycker jag hon gör riktigt bra ifrån sig. Mattias och Andreas är sopavfall. Hujj. Jag gillade Andreas i början men tycker han blivit så kass och tråkig nu men men.. Vi får väl se på fredag :D

2007-11-04 @ 19:13:30
URL: http://wiildthiing.blogg.se
Postat av: maria

Oh my gooood... så du menar att du har hackat sönder mitt arbete? =S

2007-11-04 @ 20:08:13
URL: http://catwalkqueen.blogg.se
Postat av: evelina

vad härligt att längta till skola/jobb =) vill jag med göra jue...
kul att du valt rätt!!
kram

2007-11-04 @ 20:11:58
URL: http://evelinastrand.blogg.se
Postat av: Hanna ^^

den filmen är ju så grymt bra!!! =)

2007-11-05 @ 12:37:49
URL: http://hannaofsweden.blogg.se
Postat av: Marie

Visst va den bra! Jag tycker att den filmen var superbra!Spännande hela tiden!

2007-11-07 @ 19:56:34
URL: http://marie2u.blogg.se

Kommentera gärna inlägget här:

Vad heter du?:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0