Ångest!

image1611
(Bild: Har jag gjort själv)

Nu har jag varit hemma i 3 veckor och imorgon börjar allvaret igen. Det är jobb som gäller. Blä! Jag vill verkligen inte gå dit! Det känns som jag gjort mitt inom barnomsorgen! Jag har inget mer att ge helt enkelt. Jag ser dessa dagar som en dag närmare utbildningen. Det känns så konstigt! Jag brann verkligen för detta för några år sen. Nu finns inget kvar av den känslan. Jag vill bara bort bort bort! Gå vidare i livet! Jag vill käna pengar, kunna leva utan att behöva vända på varända krona som man gör nu. Känna att jag får pengar för det jag gör. Inom förskoleverksamheten gör man såååå mycket mer än vad man ska och vem tackar mig för det? Fatta de ansvar man har för 15 liv. Det ska man vara 2 personer på ibland. Dessutom 1-3 åringar. Vist, sitter man vid ett skrivbord och knappar på datorn hela dagarna och har hand om tex; ett helt företags ekonomi, det är också ett stort ansvar. Men borde inte liv vara ett större? Det verkar då inte som det. Allt ska det dras ner på. In med flera barn på en yta som knappt är större än min lägenhet. Då bor vi bara två stycken här. Äh, det är helt sjukt! Nä. Jag har redan nu innan jag ens slutat . Slutat i hjärnan.. hmm det lät kanske knas. Men jag tror säkert att ni förstår vad jag menar?! Det är bara att gilla läget dessa 21 arbetsdagar som är kvar innan utbildningen. Kämpa på nu! Upp med humöret! Det kommer att gå bra!

Musik

Nu ska jag leta bra musik =)

Uppdatering:


Kanye West- Stronger



Plies feat. T-pain- Shawty



Ray Levander- My girl got a girlfriend



T pain feat Akon- Bartender

Det var några av låtarna jag hittade. Lyssna gärna. Det ska jaggöra och se hur det känns om jag gillar dom =) Vissa låtar tar det ett tag att tycka om. Inte ofta men ibland hittar man en låt som bara fastnar direkt! Som tex:



Sean Paul feat Eve- Give it to me

Den bara ÄLSKAR jag!

Mickis dop dag.

Stress stress stress. Kom på att jag måste köpa pressent mitt i sminkningen. Så jag rusade ner. Tror ni inte centrum var FULLT??! ALLA var där. Och upprädande var det också.. suck! Men jag hittade ialla fall :) Ha en bra dag.

Uppdatering:
Vilken dag det var igår (Lördag) Hahaha vaknade vid 10 tiden och läste några kapittel. Sen hoppade jag in i duschen och fixade till mig. Mitt i sminkningen rusade jag ner i all hast och köpte dop pressent och sen upp igen för att göra mig klar. Jag och Jimmy åkte in till stan och stod i det fina vädret - INTE och väntade på bilen som skulle ta oss ut till Norrtälje. Mitt hår vart helt krulligt pga den fuktiga luften så jag såg ut som jag vet inte vad haha.

image1609Väl i bilen skulle vi 4 tjejer och Jimmy hitta ut ur stan också. Å bilen..... A, den var inte att leka med! Den gick knappt att köra. Trycke man på gasen drog bilen åt ena hållet och tryckte man ner bromsen åkte bilen åt andra hållet. Så vi var en fara för allmänheten igår kan jag säga hahaha. Men vi hade roligt!!! Så kom vi 10 min försent till dopet pga bilen. Men vi kom ju fram helskinnade ialla fall hehe ;)

Dopet var fint. Jag gillar ju inte massa guds snack direkt men men så ärdet ju i kyrkan.... Presten gjorde bort sig lite. Det var pinsamt! Hon började yra om pressenter och hade (trodde hon) sätt en pressent som var en stol. Hon började ptrata om den och fråga massa saker och alla såg väldigt frågande ut. Ingen hade någon stol med sig. Förmodligen var det dopet innan som hade det och hon blandade kanske ihop jag vet inte hehe.


Efter dopet fick vi mat. Kyckling spett med ris och sallat. Det var super gott! Man var ju väldigt hungrig med tanke på att vi bara hann slänga i oss en banan på vägen. Efterrätten var kladdkaka och små kakor. MUMS! Sen var det pressent uppning Oscar (storebror) hjälte till att öppna. Fina pressenter alltihop! Fast Oscar tyckte det var lite tråkit att inget var til honom så klart. Allt var ju bara till Mickis.


Sen var det dax att åka hem. Det hade hunnit bli mörkt. Och för er som känner till Norrtälje vägen så finns det inte en lampa så långt ögat kan nå. Så ni kan ju tänka er med den bilen då... Men jag tyckte det gick ganska bra! Padma gjorde ett kanon jobb med bilen! Duktig flicka *klappa på huvudet* hihi. Vi vart släppta vid Solna och tog pendeln hem.

Väl hemma satte vi oss i soffan och tittade på Micke och Molle 2. Den var ingen hitt! Trodde det skulle vara fortsättning på 1an. Men det var det ju inte. Sen somnade Jimmy på soffan och jag gick å la mig i sängen.

zzZZzzzZZzzz...


Micke och Molle

Har vi just tittat klart på.
image1608
 Den har jag faktist aldrig sett. Den har ju några år på nacken. Men den är väldigt fin och har många bra budskap med sig. Mysig film! Ska nog se tvåan någon dag snart =)

Jag älskar tecknat bara så ni vet =)

Mat å mys

På restaurang Mosaik. St: Eriksgatan 64

Jätte mysig stämning och SUPER god mat! Dock väldigt liten, trång och varm lokal. Men det är vär planerat att man ska dricka mycket just för värmen kan jag tro.

Några dåliga bilder.


Ja, jag vet. Jag hade redan börjat äta. Men jag var tvungen att ta kort på vad jag åt. Det var så gott! Kycklingfile på spett med bulgur (bulgar?) hommos, auberginröra och tzatziki. MUMS!

Puder

Jahaja, Jag tyckte ärligt talat att borsten SÖG! Den var liten och hård och sprider inte ut. Pudret..ja. Jag vet inte om man ska ha underlagskräm på sig under. Det hade jag och tyckte att det inte vart så stor skillnad egentligen. Så ett mirakel skulle jag inte kalla det. Men det funkar väl antar jag. Imorrn får jag testa utan underlagskräm på. Dom säger ju att den ska täcka som en så man kanske inte behöver??

Alice

image1602

Var och hälsade på Rebecca på BB som sagt och här är lilla Alice. Så fin!

Fredag

image1601
(Bild)

Hade bestämt att jag skulle sova länge idag för att det är fredag och sista dagen jag är sjukskriven innan jobb, men Rebecca ringde från BB och sa att jag fick komma om jag ville. Det tackar man inte nej till. SÅ det var bara att ta sig upp. =o) Ska visseligen inte vara där förns 13 tiden. Men man vill ju hinna köpa någon liten pressent med sig till lilla Alice. =o) Å tusan också!!! Jag kom just på att Jimmy tog mitt SL kort i morse för jag hade ju bara planerat att vara hemma idag.. Skit också! Aja, det ordnar sig. Jag skulle betala ett nytt kort för han skulle ändå behöva det imorgon, så får jag pengar sen.. Tur det då. Det kostar ju en förmögenhet att betala hela resan med lösa pengar! =O( Igår satt jag och skrev lite resept (nyttiga men lätta) Någon som vet någon bra sida??? Nä, man kanske skulle hoppa i duschen och käka lite frukost och göra sig i ordning... Ha en bra dag.

Bok

Har fått tips om Jenna Jamesons bok: Att älska som en porrstjärna
image1600
Någon som läst?? Va tyckte du??

Rastlös

Jaha, då sitter man här.. Jana och mickis var som sagt här i förmiddags. Det var roligt att dom kom och hälsade på! Det är inte många som gör det =( Det är alltid jag som ska åka.. Men det var i vilket fall som helst jättre trevligt! Vi snackade och käkade kyckling sallad. Sen var det dax för dom att åka hem och hämta storebror på förskolan. Fick pressenter av Jana. Så gulligt! En pärm som jag kan ha till viktiga papper i sen när utb är klar, Ett nagellack som jag faktist tänkte ta och sätta på mig nu kom jag på. Har ju ändå inget för mig hehe. Och en almenacka för 2008 inför utbildningen. Super bra. Hade jag tänkt att köpa faktist så det passade ju perfa!



Som några av er kanske vet så frågade jag efter ett bra puder för ett tag sen. Och fick några förslag. Jag var inne på Kicks idag och köpte det nya pudret L'Oréal True Match minerals Mineral Make-up. Får se imorgon när jag sminkar mig om det är så HIIMLA bra som dom lovar på reklamen =)



Jag kom nyss hem från att ha åkt med svärmor till Arlanda för att plocka upp hennes syster och man som kommer nere i från Blekinge och ska bo hos svärmor till på söndag. Får se om vi orkar oss dit i helgen. Blev med bjuden upp nu men kände att jag ville hem. Jimmy var ju inte med.. iof kan jag ju umgås med dom ändå men det känns lite som att jag tränger mig på, vill liksom inte vara i vägen. Dom kom ju hit för att umgås med svärmor och Janne inte meig haha. Skit samma. Jag åkte hem ialla fall.




Imorgon måste jag ut och leta dop pressent. Frågade Jana och det är framförallt kläder som önskas. Dom vanliga "trista" dop gåvorna får man ju flera stycken likadana ändå. Någon som har något annat roligt förslag som går att fixa på EN dag??

Då var det redan torsdag..

Nu är det inte långt kvar tills jobbet borjar igen... Suck! Meeen upp med hakan Jess!! Det är en månad kvar till utbildningen startar! Du får kämpa. Och dessutom tror jag (hoppas) att barnen är vana nog så dom inte skriker dagarna i ända längre. SÅ det ska säkert gå bra =) Nu sitter jag och väntar på Jana och Mickis. Salladen är näästan klar. Måste bara köpa ett salladshuvud på vägen upp sen för det jag hade hemma var inte bra.


Har läst ut Ego girl föressten.. Asså, snacka om att man blir fångad av den boken! Hon är med om så mycket sjuka, roliga, hemska, konstiga saker att man bara vill fortsätta läsa och läsa och läsa! Om du inte har läst den.. Köp den och läs! Lite av pengarna från boken går till canser forskning :) Mycket bra!!!!

GRATTIS

image1592
Kl 3.00 i morse föddes lilla Alice.Välkomen till världen!


Death proof

image1591

Såg vi i dag. se INTE den!!
Det händer absolut ingenting.. Det snackas MASSOR i filmen och när det väl händer blir man så irriterad över en självklar sak som att hmm hmm hmm (För er som ändå vill se filmen)

Hund?

Ska alla skaffa hund?? Jag vill me ha!!
Helst av allt vill jag ha en "Rottis" Men Jimmy har fått in mig på Chiwawa spåret och se så söta dom är!!
image1588

Men dessa är ju sååå vackra!!


Vill ha!


Så här fint vart det

image1587

Med mina nya fina LILA sänkläder jag köpte från Hemtex.

Lite shopping

Nu har lönen kommit =) Då passade jag på att ta en svänt till HM och ÄNTLIGEN fanns dom två träjor jag tittat på i min storlek =) Så nu är jag två tröjor rikare =)



Båda är lila men det ser man knappt pga det dåliga ljuset i min hall hehe.

Hemma igen

Det gick bra på sjukan. Allt är som det ska. Jag har varit och letat byxor men förjäves! Jag vill ha typ fin byxer fast dom ska INTE vara vida ner till utan jag vill kunna ha stövlar och fina skor till. Vart hittar jag dessa byxer??? Det är tydligen omöjligt att hitta... Ni vet typ som Savann byxorna man hade för ett par år sen?? Typ sånna, Dom satt som smort! Det ända som jag inte gillade med dom att dom åkte ner i bak och man visade halva rumpan när man satt ner hahaha Nä, nu ska jag ta tag i detta bombnedslag till lägenhet. Usch så dammigt det är!!! Ses sen.

Godmorgon

image1581Igår när Jimmy kom hem fixade vi mat och satte på Skönheten och odjuret. Den är så söt! Tårarna föll på mig i slutet när odjuret förvandlades till prins igen haha. Sen tittade vi på Idol, vi mös hela kvällen utan tv spel eller dator. Det var super mysigt. Vi hoppade i säng tidigt. Båda var helt slut. Vid 22 tiden låg vi redan. Så idag vaknade jag innan klockan ringde. Ganska skönt att slippa vakna så tvärt till musiken på mobilen hehe. Om en timme är jag på väg till sjukan. Ta bort stygn och titta så att allt står rätt till. Sen ska jag hem och stor städa.. (Jaja, jag vet. Jag ska ta det lugnt och inte anstränga mig så mycke. Men jag börjar faktist jobba på måndag igen så det kan ju vara bra och prova på sånna "enkla" saker?..) Jana och Mickis kommer och hälsar på imorgon så det måsta ju vara fint! :) Jaha nehe, om man skulle börja göra sig iordning kanske?? Ha det bra..

Vuxen..

image1580

Det är inte lätt att vara liten men det är fan inte lättare att vara stor. Men det är det ingen som sagt att det skulle vara heller!




När man var liten ville man inget hellre än att bli vuxen och få bestämma allt själv. Mamma bestämde ju allt och jag fick aldrig göra vad jag ville. (iall fall tyckte jag att det var så) Kompisar hade man hur många som hells av! Man ville ha allt som kompisarna hade, men det man fick höra var att det "är för dyrt" Mina kompisar fick ju allt det som jag ville ha. Det var orättvist! Mina kompsar fick alltid vara ute längre på kvällarna än mig och allt var så orättvist! (min mamma var ensamstående med 2 barn i en stor lägenhet och jobbade arslet av sig från tidig morgon till sen kväll för att vi ens skulle kunna få mat på bordet) Nu önskar man ibland att man slapp allt ansvar som kommer med att bli vuxen och bara ta sin nalle och krypa in under täcket och låta någon annan ta tag i allt. Man hade det rätt bra som liten ändå när man tänker efter. Inte sant?! Allt var så enkelt och problemen som var då är bara en fis i rymden om man gämför med problemen man har idag. Varför kan man aldrig bara vara nöjd? När man gick i skolan insåg man inte hur bra man hade det (jag hatade och hatar skolan över allt annat) förns man började jobba. Då insåg man att fan va skönt och slappt man hade det i skolan. Korta dagar och lov.. Håltimmar. Sommar lov.. 10 vecors ledigt på sommaren. Det är ju bara en dröm. Nu har man 3 veckor och hinner knappt märka att man varit ledig förns man börjar jobba igen...

Ibland önskar jag att jag var liten igen!

Av med skiten..

Har precis varit på salongen och klippt av mina långa naglar :( Så nu är dom jätte korta. Ovant! Men men, växer ju ut igen (förhoppningsvis) Att bero på naglar.. Snart är det jag som sitter där i skola och lär mig göra naglar. Gluttade lite på tjejerna som går nu. Å så svårt det såg ut. Just innan man lär sig hantera allt. Vissa hade det klart svårare än andra men sen vill man ju inte stå och stirra heller hehe. Titta ut stackrarna :P Det är bara 34 dagar kvar.. Weeei!

Trött å snart migrän...

Vet inte vad som hände. men eftermiddagen har varit mindre kul! Har legat med huvudvärk... Jimmy kom hem och fick sig en utskällnig det första han fick. (Vilket inte var rätt!) Men usch va trött jag är på att tjata som en jävla morsa att han ska plocka sin tväll bla. Så det var väl egentligen rätt men kanske kunde lagt fram det på ett bättre sätt! Sorry! Jag ligger och läser Ego girl och den är skit bra! Spännande att läsa om Carolina Gynnings tidigare liv! För typ första gången i hela mitt liv har jag fastnat i en bok. Tycker jag är ganska coolt haha. Så, nu har jag fått mat i magen och tänkte lägga mig i sängen och fortsätta läsa. Jimmy ska se fotboll hos en kompis i kväll så jag blir hemma själv. Skönt med tanke på mitt stackars huvud!!! Ha en bra kväll.

TVspelsberoende...

image1577
Finns det hjälp att få? Finns det någon sida som du kan typ testa om du är beroende eller finns "symptomen" nerskrivna någonstans???

Shopping

Nu är pengarna HEEEEELT slut!



Stövlar från wedins 499kr
Påslakan 2st 200 kr från Hemtex
Carolia Gynnings båda böcker
Bhar från HM


R.I.P

LÄS
image1571

Igår skulle Alex ha blivit 2 år.

Tänker på dig!

Söndag.

Det var värst va dom här dagarna försvann fort. Jag kom hit i torsdags och  nu är det redan söndag. Ska bli skönt att få komma hem. Hem till älsklingen som förhoppningsvis har lite tid för mig nu när jag varit borta. Ha en bra dag. SÅ hörs vi när jag är hemma igen.

Morrn

Gick upp ganska tidigt i dag med. Åt frukost och började må illa så jag gick och la mig och vilade en stund till. Mådde illa igår kväll med fast det var självförvllat. Jag åt massa kakor och sånt som mamma hade bakat så jag fick ont i magen och mådde illa haha. Då får jag ju skylla mig själv! Vaknade nu av att Jimmy ringde. Känner mig inte så pigg. Min förkylning har typ börjat om. Känns mindre kul! Ska nog åka hem imorgon så man får en dag tilsammans med Jimmy när han är ledig. Saknar ju honom! Nu har han ju fått spela av sig så han kanske har tid för mig en stund hehe. Tro om man ska gå ut och få lite frisk luft?! Jag tror det.. Ser ut att vara ganska fint väder bara att det blåser :( Det är så skönt och tyst här ute. I natt när jag skule somna hörde jag mitt eget hjärta slå haha. Inte ett ljud hör man. Nästan för tyst haha. Fast man får ju sova som en björn. A tills morgonen kommer. Jag vaknar ju av typ minsta lilla just för att det annars är så tyst hehe. Nä, nu ska jag ut å kika vad mamma gör. Ha en bra dag

Du och jag

I dag är det vår dag!


image1568

Jag älskar dih Jimmy!!!

morrn

image1567

Har varit uppe sen 7 i morse då Jimmy ringde och väckte mig för att han trodde att jag skulle upp tidigt. Det skule jag ju, men inte sååå tidigt hehe. Men jag har käkat frukost och bakat en sockerkaka till gamla jobbet =) Då kommer dom bli glada! Vet ju att dom gillar sötsaker där hehe. Ha nu en bra dag:)

Gäsp

Jahopp. då var denna dagen slut =) Har haft en bra dag hos mamma. Fått mat fixat och vi har typ suttit och snackat om allt och inget hela dagen. Skönt att bara vara, slippa tänka och bara prata av sig lite skit =) Kikade på du är vad du äter och Heroes och nu är det dax att sova. Ska åka och hälsa på mitt gamla jobb imorgon. Överaska dom, det ska bli kul! Det är ju inte så ofta man kan komma på en vardag lixom så det är ju bra att passa på =) Så det blir uppstigning ganska tidigt imorgon med. Men det gör inget... Sov gott

(bilder: Trasan och Simba)

Utmaning.

Hittade denna utmaning hos Camilla och har inge att göra så varför inte =)

Mina parfymer:
image1563
Dolce & gabbana- Light blue
Puma- Jamaica
Amor Amore
DKNY
Gucci
FAVVO: (just nu) Ralph Lauren- Hot

Jag utmanar alla som vill visa vilka parfymer ni har =0)


Äntligen

Funkar nätet igen. Det bara dog igår kväll. Har bråkat med de hela morgonen och JAG vann!! Hahaha Jimmy stack tidigt till jobbet som vanligt och jag låg vaken och kunde inte somna om efter att han gick. Det gick bara inte. Så låg jag där och tänkte att det skulle vara skönt att åka till mamma.- SÅ jag har precis packat en väska jag. Jag ska köpa mina stövlar idag och då tar pengarna slut hehe. Så varför inte passa på att åka till mamma och bli ompysslad för det blir man ju inte hemme. Här är det JAG som pysslar om.. Fy fan för att vara hemmafru springa å passa upp hela tiden och inte få ett skit tillbaka. NEJ tack! Nu ska jag bara vänta på att affärerna öppnar så ska jag ner och köpa mina stövlar å sen tar jag tåget till Mammsen =) Ha en bra dag.
image1562

Längtar

Just nu.. vet inte varför men jag sitter och lyssnar på lite musik på mobilen och känner mig plöttsligt party sugen =)

Varför bor vi så långt i från varandra girls???
image1561



Puder??

image1560Jag har ett problem, eller problem och problem är det väl inte men jag skulle behöva hjälp med att hitta ett puder som är täckande fast inte syns om du förstår vad jag menar? Det får inte kosta JÄTTE mycket då jag har dåligt med pengar men jag har ju bara mitt solpuder från max faktor (bild)och det glittrar jätte fint men det passar sig inte alltid. Snälla hjälp mig!

Hemma igen

Det var inget fel på mig =) Det gick bra med andra ord. Har ju varit lite orolig och är det lite fortfarande men jag är lugnare. Gick förbi Wedins och hängde undan ett par stövlar image1555 Det vart nr 2.

Dom första fanns inte ens. Så imorrn ska jag ner och köpa hihi. Dom var faktist skit snygga. Det är sånna man kan ha både till vardags och till fest image1556 Men mina böcker har inte kommit än image1557 Beställde dom i tisdags... suck. Hinner ju börja jobba igen innan böckerna kommer... Idag ska jag laga tomat och pasta soppan som jag la ut recept på igår. Hoppas den blir lika god som när mamma gör den!

GÄSP!

image1554

Usch så trött jag är! Det borda vara olagligt med tanke på att kl är över 9. Värsta lyx ju!
Har drömt att jag klättrar omkring bland hus med massa livsfarliga STORA istappar som rasar ner hehe. Vet i 17 var jag fått det ifrån... Nu ska jag hoppa i duschen och göra mig i ordning. ska in till sabbatsberg i dag för att se hur jag mår. Ha en bra dag =)

Tomat och pasta soppa

Lägg pastan i soppan och servera med en klick matlagningsyoghurt. Tomat- och pastasoppa

Ingredienser

4 port

2 dl pasta, t ex hjul eller snäckor
2 vitlöksklyftor eller 1 gul lök
smör
1 burk passerade eller krossade tomater, ca 400 g
4 dl vatten
2 1/2 Kelda matlagningsgrädde
2 grönsaksbuljongstärningar
1 dl färsk eller fryst basilika
1/4 krm cayennepeppar
ev salt

Gör så här

Koka pastan enligt anvisningarna på förpackningen. Skala och hacka löken. Fräs den i smör i en kastrull. Häll på tomater, vatten och grädde. Lägg i buljongtärningar och låt soppan koka några min. Grovhacka den färska basilikan. Lägg i den kokta pastan och smaksätt med basilika, cayennepeppar och ev. salt. Servera gärna soppan med en klick matlagningsyoghurt.

Jag väljer bort yoghurten. men den är SUPER GOD!!


Test

Hittade ett test hos Marie

Har redan en tattuering i svanken. Planerar också en till. Men INTE en blomma och inte på skuldran hehe

Resultatet vart detta:
image1553

Gör testet HÄR

20% på wedins.

Hmm, funderar på om jag den 20e ska gå kika på dessa stövlar:
image1551
Vet inte om jag gillar kedjan men jag har ju 20 % så jag kan ju gå dit å kika ialla fall :)
Eller dessa:
image1552
Synd att det inte var spetsigt där fram bara!

Säsongspremiär


image1550

Test

Hittade hos Sweetkay

Det går ut på att du ska tänka på ett föremål och den här sidan ska gissa vad du tänker på. Jag testade 2 gånger och den hade rätt båda gångerna!!! Testa du också

HÄR



Mums!

image1545

Härligt frukt fat och nybakade scones =)

Städar tag

image1544Ja, nu har jag bäddat sängen, tagit ner gårdagens tvätt, satt på en ny tvätt och hängt den. Diskat, grund städat spisen, plockat lite här och lite där. Var nyss ner och köpte grahamsmjöl. Tänkte jag skulle baka scones =) Duktig jag är! Hmm, undrar om jag skulle passa som hemma fru hahaha. INTE! Fy va trist å bara vara hemma och städa! Nu ska jag fortsätta här =)

Back

image1543Snälla rara nån. Kan nån hjälpa dessa stackars människor på denna mottagning?? Dom lever på ...........talet. Man kommer in i huset åker 4 tr upp med hiss. När man kommer in. En lång korridor, med typ 1000 lappar som hänger överallt. I väntrummet sitter 6 kvinnor som tysta möss. Ingen säger ett pip.Jag tittar mig omkring och vet inte vart jag ska ta vägen. Så jag kikar in på ett av kontoren och frågar vart jag ska. Då ska jag ta en nummerlapp. och sitta ner och vänta. Jahaja. Å fylla i en lapp. Ja ok säger jag och vänder mig om. ALLA stirrar på MIG. Var finns lapparna?? Dom ligger på bordet.. minns jag att hon sa. bara det att det finns minst 4 st bord me tidningar papper å massa grejjs på.. Så jag frågar helt enkelt om någon utav kvinnorna/tjejerna i väntrummer vet. En tjej svarar: där kanske och pekar på en tom pappers hållare.. Jahaja. Då fick jag gå säga till igen. Sen vart det bara att vänta å vänta å vänta.. tror att jag satt där i 40 min eller något sånt. Aja, nu är den tagen ialla fall. nu är det 3 månader till nästa gång. SKÖNT!

pigg- INTE

image1542
Godmorgon. Fick ställa klockan idag.. Det var inte skönt! Jag ska nämligen gå ta en P- spruta.. HATA!! Jag har sprut fobi och ändå utsätter jag mig för det var 3e månad. Men det är det värlt ska jag säga! Man slipper mens värken som jag typ trodde jag skulle DÖ av. Så ont gjorde det. Man slipper mensen, fatta skönt!? Man slipper komma ihåg dom där pillren man skulle ta varje morgon. SÅ SKÖNT! Jepp, nu är det bäst jag sticker så att man får en tid! Satt fasen hela morgonen igår och försökte få tag i gyn här hemma. Men utan resultat. Suck. Det slutade med att jag ringde vårdcentralen och frågade vart jag mer kunde gå ta denna enkla spruta som tar 2 sek att ta.. Så det vart mördravårdcentralen hehe. Aja. jag är säkerligen tillbaka lite senare sen. Ha det bra så länge...

Skor till salu

image1541
image1539
1. finns i 6,5 och 7
2. finns i 6,5
3. finns i 6,5
4. finns i 6,5

Är rent av SKIT besviken att dom inte passade för jag hade verkligen velat ha dom! Det är jätte bra kvalite! Det finns till och med geleinlägg insydda i sulan. Huuur skönt som helst! Fatta att kunna dansa hela natten lång när det är mjukt! :D Alla skorna är helt oanvända. Nypris: ca 699kr Säljes nu pga felköp för 299kr/ par
Dom är väldigt små i storlekarna!

Hjärnspöken

image1537
Ännu en natt utan knappt någon sömn. Jag var ju som sagt ganska pigg igår kväll. Men tänkte att äh. sova kan jag alltid.. Gick och la mig, höll om Jimmy en stund till han somnat sen vände jag på mig.. Igen igen å igen. Låg väl där kanske en timme. Då tröttnade jag! Gick upp. Tog med mig mobilen till soffan och satt och spelade spel på mobilen till kl 3 i natt. Då bestämde jag att nä nu får det vara nog! Gick in å la mig i sängen och somnade =) När man ligger sådär så dyker de typ 1000 tankar upp i skallen också. Irri! Ja. nu är jag vaken och ny duschad och har försökt få en tid till att gå ta min P- spruta. Meeen icke! Så jag får fortsätta försöka helt enkelt.

Natti


Nä, nu får det vara nog. Jimmy gick å la sig. han ska upp tidigt imorgon så det är dax för mig att stänga av här. han kan inte sova till mitt knapprande. Så godnatt med er. sov så gott♥
image1536

Tro det eller ej..

image1535Jag tror inte jag har köpt en bok i hela mitt liv... Inte vad jag minns ialla fall. Imorrn ska jag slå på stort och köpa båda Gynnings böcker. Många som säger att dom är bra. Jag gillar ju henne så jag ska slå till =) (om dom finns) Det var inte igår jag läste en bok. Jag vet inte men jag tror typ jag har läst kanske 2- 5 böcker i hela mitt liv. Typ i skolan eller på jobbet för att man måste. Kanske läst nån "ungdoms skräckis" också när jag tänker efter. Jag behöver något att göra nu när jag sitter här hemma och tråkar hehe. Vad ska man hitta på nu då? Jag är inte ett dugg trött, har sovit en hel del idag.. Skönt! Man får ju passa på medans man kan hehe.

Next

image1532

Såg just Next med Nicolas Cage.
Skit bra film. Lite skumt slut dock.
Detta är en film man verkligen måste vara med i om man ska fatta något.
Men bra var den absolut!

Spel dax

image1531

Ska ta å koppla i x boxen och spela lite tror jag...

Utmaining

Molly utmanar

Ego utmaning.

Något jag tycker är viktigt är att se de bra sakerna i livet & att ha bra självkänsla. Därför utmanar jag alla bloggare att skriva ner tre bra egenskaper om sig själv.

Om mig:
  • Målmedveten, Kämpar glädje
  • En bra lyssnare
  • snäll, omtänksam vill gärna hjälpa


shopping

Pallar inte att ta av å på allt igen. det var nog så jobbigt i provrummet.
Så ni får se så här nu...

image1527image1525image1526
Dessa köpte jag på Gina
image1528image1529image1530
Dessa köpte jag på HM

Då var det söndag

image1524
Jimmy var upp tidigt i morse iväg på bandy match. Jag låg kvar i sängen och njöt, tills grannen började borra. Gaah! Men han höll inte på så länge. så jag kunde efter en stund somna om =) Nu har jag ätit frukost och ska väl börja sätta på mig lite kläder så att jag kan gå ut en sväng. Jag har nu varit "instängd" i lägenheten sen i onsdags så jag måste få luft!! Ha en bra dag!

Mätning 9

Överarmar:
Höger 31 cm
Vänster 30 cm
Byst utan bh:
Över 94 cm (låter detta stå. kan inte mäta)
Under 76 cm
Midja: 76cm
Mage: 90 cm
Höft: 95cm
Rumpa: 104cm
Lår:
Höger 59 cm
Vänster 59 cm
Vader:
Höger: 36 cm
Vänster 36 cm

Minskning:
Vänster överarm 1cm
Under bröst 2 cm
Middja 1cm
Mage 2 cm


Ökning:
Höft 1cm


Utmaning

Utmaning Utmaning:

Vilka är dina favoritprodukter?
Svara på frågorna och så ska du även lägga in bilder på några av produkterna.

Schampoo: RedKen
Duschkräm: Palmolive Oliv
Bodylotion: Dove- sommer glow
Sminkprodukter: Solpuder och Mascara från Maxfactor.
Hårprodukt: Loreal absolute repair
Skönhetsprodukt: Hmm. vettifan just nu
Favorit parfym: Just nu; Ralph lauren hot
Favorit nagellack: Inget speciellt. Men jag gillar ljusa färger.
image1523

Nu utmanar jag DIG att göra denna utmaning =)

Carolina Gynning

image1518image1522

Är inte bara en grymt snygg tjej utan rolig också. Jag har alltid gillat henne på något sätt. Ok, i BB huset var hon väl lite si så där måste jag erkänna men fan vilken cool brud! Gillar henne stenhårt!!!

Någon som läst hennes bok; Ego girl??
image1519
Vad tyckte ni om den?

Jag har nämligen funderat på att köpa hennes nya..
image1520
Har lagt en beställning på min bokhandel =)

Surf´s up

image1516

Skiit bra! Älskar denna typ av filmer! :D

hehe

image1515

So you think you can dance

image1514

Har suttit hela morgonen och tittat på So you think you can dance.
Bra program! Underhållande!

avvänjning...

Nu är det slut på piller knaprandet! Nu tar jag bara om jag verkligen måste. Har redan knaprat i mig ett helt stort paket alvedon. Inte så bra! Så nu kan jag säag att det gör ONT!! igen.. men svullnaden är på väg ner och det börjar läka. KLIAR så in i he***te!! Å inte får man klia tillbaka. Tog min första dusch idag på 3 dagar. SÅåååå skönt! haha. Man känner sig riktigt slabbig efter 3 dagar utan dusch kan jag säga. nu är jag en ny människa igen =)

Tack


Tack Maria!
Du gjorde mig lugn!

Love you!

image1513

Topmodel sthlm 2007

image1512

Någon som såg första avsnittet av top model sthlm 2007??


Vad tycker ni??


Blades of glory

image1511

INTE min sorts film! Löjlig!

Då var det kväller...


Känns lite bättre nu. Ont som fan gör det men jag är aningens rörligare. Men jag är rädd! Jätte rädd! Kommer jag ångra detta? Kommer det bli bra? (Bättre) Jag försöker intala mig själv det ialla fall. Tillåme Jimmy är orolig dena gång :S Inte bra!!!  Ja, det är bara vänta och se....

2 dagen efter

Jaha. gårdagen var mindre rolig! Ont så in i he***te! Sov från och till hela dagen då det är den ända tiden utan att man känner smärtan. Måste äta mer eller mindre hela tiden för att inte må illa av allt smärtstillande. I natt sov jag faktist4 timmar i ett. Sen var man tvungen att vara vaken en timme för att äta något, ta tabletter och försöka slappna av. Sen kunde man somna om en stund till.Nu har jag nyss ätit min andra frukost. och just nu känns det ganska ok. Det gäller att inte tänka på det! Oj, jag har fått ihop hela 5 rader idag =) Undrar jag om jag ska gå ner och handla nu när man känner sig lite pigg... Jo. Ha en bra dag så ska jag oxå fösöka ha det.

svullen!

image1508
(Bild)

Känner mig gravid typ! Hatar att käka tabletter! Det gör magen svullen och jag mår illa!

Ont som in i....

Sorry, är jätte tacksam att ni skriver och tack för alla snälla ord! Men jag kan inte sitta vid datorn i mer än typ 5 min. sen måste jag vila igen. Jag lovar, kommer snart igen när den värsta smärtan lagt sig.
image1507

AJ AJ AJ AJ AJ och åter AAAAJJJJJ!

Här sitter man nu som en ihopsjunken kärring, kan inte ta ett djupt andetag, inte sträcka på mig... osv. Jobbigt!!!
Orkar inte sitta så länge.. men jag åter kommer.

Vinnare av Top model 8

VARNING!!!
Om ni inte såg och tänker titta på reprisen så läs och titta inte på detta inlägg ett litet tips ;)

De fyra sista tävlande var:



Jaslene, Natasha, Renee och Dionne

På 4e plats åkte Dionne vilket jag var helt ok med! Jäkla tjur kärring!
På 3e åkteRenee vilket enligt min åsikt var fel fel fel!
Jag tyckte att Natasha skulle åkt!

Då var det iaf Jaslene och Natasha som slogs om 1a platsen.




VINNARE av Top modell 8


ÄR


image1492
Jaslene





Det vart inget idag!

Min tid är förflyttad till i morgon! Suck! Jag som varken ätit eller druckit sen kl 9 i morse är heeelt utmattad nu!

Törstig!!!

image1491

Gah va turstig jag är! Ju mer man tänker på det desto torrare i munnen blir man!! :S

Droger

image1490

Är det så att tamefan alla tar droger??? Jag har börjat förstå att det är så mer eller mindre! Jag måste ha växt upp en en väääldigt skyddad värld då jag har trott att ingen gör sånt, att det bara är "pundarna" som ränner ute på stan med trasiga kläder osv som gör sånt?! Har vänner och bekanta som berättar att deras kompisr "fest knarkar" osv.. att typ varända människa ute på krogen gör det?? Är det så? Jag blir så jävla upprörd! Men alla verkar tycka att det är ok att ta en då å då för det känns så bra? Eller varför??? Jag har aldrig testat och kommer aldrig göra det heller! GHaah! va arg jag blir!

Sugen!

Har inte varit sugen på choklad sen jag började "dieten" men nu jä**ar!!!
image1489

Å inte får jag unna mig heller haha. Lika bra det kanske!! :P

hmmhmmhmmm

image1488

Suck! Jag som trodde jag hade brottom och stressade som fan.. Nu sitter jag här och det är mer än 2 timmar kvar innan tåget går.. vad ska jag göra??? Jag har ju tillåme tvättat och hunnit hänga tvätten också... Känner att jag faktist börjar bli aningens nervös.. men för vad vet jag inte riktigt! Typ resan hem oroar mig. Jag hoppas verkligen att Jimmy ställer upp och kommer in och åker taxi med mig! Annars blir jag ledsen! Sen resultatet SÅ KLART! Jag har tagit kort nu så nu är allt klart... Bara att vänta..... Här får ni en kul bild oxå...nananaaaa

Utmaning

Vad kan den inehålla??

Blev utmanad av Camilla att visa vad som finns i min väska.
Tänkte inte göra den idag, men jag skulle ändå byta väska så jag passa på och tog ett kort.

image1487

Sl kort
Näsdukar
Plåster
Paraply
Nycklar
Plånbok
Parfym
Deo
4 olika sorters läpp balsam/glans
Nässpray
Läckerol
Tuggumi
Hörlurar till mobilen.

Sen brukar jag alltid ha någon form av värktabletter. Men dom måste ha legat kvar i nån annan väska.

Jag utmanar; Linda, Kattri, Evelina, Carro, Kristina, Bella, Malin och Maria.

Hinner inte skriva åt er alla, så jag hoppas att ni ser detta =)

morrn

image1486

Då sitter man här då. Har nyss ätit frukost. Nu får jag inte äta mer förns typ ikväll när jag vaknar??
Jag kommer att vara MEGA hungrig hehe!

Ja, men nu ska jag plocka lite här hemma, byta sängkläder mm, duscha och så.
Får se när jag är pigg nog att skriva igen.
Ha en bra dag.

Sängdax!

image1485
Måste vara ORDENTLIGT utvilad imorrn! Ska upp typ 10 och käka frulle.
Godnatt

Matilda om skor!

Hittar ingen adress till dig!!!
http://princessjess.blogg.se/2007/august/skor-till-salu2007-08-04-2.html#comment

Spinning i Hornstull

image1484Jepp, jag och Jana var på spinning idag. Janas första spinning pass var (synd nog) KATASTROF! En helt omotiverad ledare som typ bara ville därifrån. Ingen utstråling för 5 öre. Ingen puschning (stavning??) överhuvetaget. bara tråkit "2 min kvar" cyklarna var skit! Man vart svettig och gled som 17 på styret. Det kändes verkligen fejk att cylka på dessa cyklar! Dessutom förklarade hon inget om HUR och VARFÖR man skulle tex spänna magen, slappna av i axlar och armar mm. Det kan ju bli farligt om man gör fel. Man kan skada sig! Nä, tacka vet jag World class! Dom ska hon testa och med en gradare och "hejjigare" ledare om ni förstår vad jag menar? Nu ska jag hoppa i duschen och tvätta mig från topp till tå för imorrn gäller det!!! Äntligen!

*fan*

image1483
Hur är detta möjligt?? Jag har mensvärk. AJ!!!!!

Måndag morgon

image1482UUäh! Varför är man alltid lika seg på måndags mornar? Trött som ett as är jag! Snorig som fan, jag fattar inte! GÅ ÖVER nångång!!! Aja, det fixar sig nog *hoppas* Sista dagen på jobbet idag då.. Ialla fall för två vecker framåt :D Känslan att vara överlycklig kommer sakta smygande hahahaha. Skämt å sido så ska det bli såååå skönt att bli av med skrikhalsarna! Ser inte fram emot den månaden sen som är kvar till skola börjar. Men men. Bara att gilla läget! Ikväll ska jag på Spinning med Jana. Får se om kroppen orkar.. annars tar jag det lungt. Men dot ska jag ialla fall! =)

Söndagen är snart slut...

Weeei. Typ första gången jag är glad att det snart är måndag haha. Eller ja, inte för att jag längtar till mångaden på jobbet. Men ju fortare det blir måndag desto fortare blir det tisdag hahaha.

Det här med Kalorier, Det var som jag trodde, Jag ätar alldeles för lite. Ändå har jag ätit mer idag än i veckan hehe. Ska börja titta på det där så kanske man lär sig lite =) Imorrn blir det att köpa köksvåg =) Väga all mat. ( i början) Jag vet.. det här låter såkert som jag håller på stirra mig blind på det här med vikt. men oroa er inte. jag måste bara komma in i det. lära mig sen kan jag ju och då är det ju bara att fortsätta leva =) Längtar till träningen kommer igång igen!!! Ska med Jana på ett intro spinning pass imorrn för att hon ska få prova på och hade ingen att gå med. Så imorrn blir det sent hehe. Men det är ju lungt! Får ju sova på ondsag och 2 veckor framåt så =)

Nä, nu ska jag titta tv sen sova. Ha en bra kväll Godnatt

Knocked up

image1481

Såg vi idag. Trodde att den skulle vara roligare. Men se den. Den var ok.

Köksvåg

image1480

Denna hittade mammsen på teknikmagasinet åt mig. Tackitack! Den ska jag ner och köpa =)

50 dagar kvar

Kan ni fatta, Det är inte alls lång tid till min utbildning börjar. Huuh. Börjar faktist bli nerväs som fan! Har hör att man ska fösta dagen börja med att pressentera sig.. Jag HATAR sånt! Vist vi kanske bara är ca 10 pers i rummet då.. Men gaah. Alla stirrar på MIG! Jag blir alltid typ tomat röd i fejjan och det är fan inte kul! Jag hatar att stå och prata/hålla någon sorts föredrag inför människor!!! Så, jag har redan börjat klura på ett tal haha :P
image1479

mabra.com

Jahapp. Då har mammsen min hjälpt mig att fylla i allt på mabra.com. Jag ska se hur många kalorier jag ska äta och äter varje dag.. bara på kul å se om jag äter rätt. Spännande. Nu ska jag ner till centrum å kika efter en sport bh, våg och en köksvåg =)

Uppdatering.

Inte ett skit hittade jag :(
Jo en köksvåg från tyskland- allt står på tyska. Dessutom kostade den 300kr. Jag vet inte. Tror jag hoppar det va. Sport bhn får jag allt använda den jag har. Fanns inte den jag ville ha. Å en vanlig våg?? Hur svårt ska det vara???

Söndag

Uppstigning tidigt idag. Vaknade när Jimmy gick upp för att sticka iväg på match och kunde ju som vanligt inte somna om. Jaha..

Var igår in på Twilfitt för att köpa en sportbh men fan! Dom har slutat med dom jag brukar använda. Jävla typiskt! Dom som dom hade nu var ju heeeelt värdelösa! Måste ner en svänt i dag å kolla om det finns nåt annat.

Jaha. vad händer idag? Tvätta måste jag! Sen då??? Vänta på att det ska bli tisdag? hahaha Yep. Jag ska ta det lugnt! Känns lite bättre med förkylningen nu så fortsätter jag vila kanske jag är bra på tisdag =)

Yes, nu är det bara en dag kvar =) Fan va skönt det ska bli när allt är klart! Nu SKA jag verkligen trycka på hur jag vill att det ska se ut och att dom ska göra vad som krävs för att få det så!

Nu måste jag ringa mammsen å se om nån kan hämta mig efteråt!

Ha en bra dag

Dansar med vargar

image1478

Nu blir det en gammal goding! Favvo film i många år som liten hehe.

Se upp för dårarna

image1477


Har jag precis tittat på tillsammans med Jimmy. Den var bra. Jimmy tyckte den var ok.

Fin bild!

image1476

Var och kikade lite höstmode på nätet och tittade in på Mille K och fastnade totalt för denna bild.
Tycker den är jätte vacker!

Vill ha mer

Hitta HÄR
image1475

Vill ha!

image1473

Ny design.

Hehe, gick ifrån prinsess temat.. Va tycks??

Gulligt!

Just ja, jag har ju glömt att berätta att jag fick en födelsedagspressent av mina goa arbetskamrater..
image1469

Ni vet en sån nagellacks torkare haha. Skit söt!

Shoppat

Ett Under och överlack
image1470


Fräcksar

    Akut    
En kvinna ringer till läkaren mitt i natten: Skynda er! Vår baby åt just upp en kondom! Strax efteråt ringer samma kvinna igen:  Ni behöver inte komma, min man hittade en till...

Gammal vana    
- Vet du vad en närsynt tandläkare omskolar sig till?
- Nej.
- Gynekolog, för att få större hål att jobba med...

Lyckosamt möte
En kille stod i hotell receptionen när hans telefon ringde. Hastigt drog han upp telefonen ur fickan och råkade armbåga tjejen bakom honom. Då sa han: - Om ditt hjärta är lika mjukt som bröst så vet jag att du förlåter mig. Och tjejen svarar: - Om din snopp är lika hård som din armbåge så bor jag i rum 107.

Oväntat besök
Jag ligger här i min säng och tänker på natten som har varit. Jag känner en oemotståndlig lust att krama dig. Du kom oväntat till mig i sommarnattens värme. Det som hände mellan oss i natt finns i mina tankar. Du la dig på min nakna kropp, hungrigt sög du mig tills jag somnade av utmattning. Det enda som fanns kvar efter dig var minnet och fläckarna på lakanet. Nu i natt väntar jag på dig klarvaken och förberedd. Din satans myggjävel!


Det var några fräckisar det hehehehe

Godomorgon

image1467


Eller middag kanske? Hehe. Vakna för en stund sen. Har just stoppat i mig en makrillsmacka och 2 ägg- gulan och en halv banan. Nu är jag redo för dagens utmaningar? Vadå fär utmaningar??? Jag ska väl Klippa mitt hjärta, men sen vet i 17 vad jag ska hitt på. Lär tvätta nu i helgen så både säng kläder och handukar å allt i klädväg är rent till på måndag. Städa det gjorde jag ju igår. Men konstigt nog finns det alltid att städa hehe. Vart lite glad när jag kom upp. Jimmy hade redan satt sig vid tvn i vardagsrummet och jag kom upp å ställde mig framför spegeln i hallen. "Va fin du är" Hör jag jimmy säga. Haha, jag ser ju ut som ett troll? Nä, fin! Sen sätter jag meg brevid honom och han riktigt gosas =) MYYYS! ♥

image1467

Hjälp!

Jag använder mig av den engelska versionen av Adobe Photoshop CS Är det någon som vet hur man gör texten genomskinlig?

Myskväll?

Så mycket för myskväll. Har legat i sängen och tittat på Djävulen bär prada.. Själv
image1464

Men vist är den bra!!! :)

Hahhaha

image1462

image1463
Snygga vi är va???
Nu blir det mys kväll med älsklingen =) hihi


Sorry

Har varit lite off. Och inte ens kunnat svara på era kommentarer :( Jag blir jätte glad att ni skriver! men jag har heltenkelt inte orkat sitta vid datorn. Jag har ju faktist ett liv därute även om det inte verkar så ibland hehe.

Jaha. Vad ska jag säga? Jag har följt mat schemat ganska bra, det har blivit väldigt enformigt dock :( Men jag ska söka lite här å där på vad man kan laga för mat. Min kära mor hade ett förslag att jag skulle kolla hur många kalorier per dag jag ska äta och laga mat utefter det istället. Och det kanske är en bra idee?? Det är ju som sagt väääldigt enformigt! Men jag tänkte ialla fall stå ut dessa 2 veckor Nina sagt att jag ska vara stenhård. Sen får vi se vad hon har att säga och OM det har visats resultat så klart. Frukosten är heeelt ok. Faktist riktigt god. Tro det eller ej. Jag som aldrig ätit frukost iprincip hehe. Lunchen vist den är ok. Men det är variation jag behöver! Är redan trött på tonfisksallad och kycklingsallad ska jag säga. Det ät typ det jag lever av hehe. Nu har jag städat lite här hemma tills Jimmy kommer hem. Tänt lite ljus och så. Hoppas på en glad porkvän! Så vi kan ha en mysig fredags kväll tillsammans!

Gårdagens Top model

Dagens bild!
image1461
Dionne

(Helt fel åkte ut!)

Äntligen FREDAG!!!!

image1460

Ha en bra dag!

Morrn

Det vart ingen mer uppdatering igår. Jag orkade inte sätta på datan. Satt å mös me Jimmy i soffan. Tittade faktist på Idol igår istället för Top Model hehe. Herregu! "ai fil pritti, ai fil pritti"..... Det var det roligaste jag hört! Satt å skratta massa!! Ja, maten igår var katastrof! Inget gick som planerat! Mellanmålen vart typ en frukt för att ungarna skrek av oss öronen igår. Helt sjukt är det. Vi gick en promenad till apoteket och köppte öronproppar för att stå ut. Middagen vart sen den med. Slutade sent och var tvungen och handla innan. Och sen vart det ingen kvällspromenad heller. Jag tror?? att jag ska ta det lungt nu för min hals har börjat om igen. Så jag struntade även i promenaden idag. Det är viktigt att jag håller mig frisk nu! Det är bara 5 dagar kvar. Å då MÅSTE jag vara frisk!! Så. Mina promenader lägger jag ner. Å jag får så typ ångest? när alla puschar och stöttar och tycker jag är så duktig. Sen skiter i allt :S Men det är bara nu.. Jag LOVAR!!!! Jag kommer igång snart igen! Det blir dessutom lättare när jag är hemma och går i skolan sen :D Slippa dessa 4.50 tiderna. Huvva!!!  Aja, nu är det snart dax att gå till jobbet. Ännu en dag av skriiik. Suck!

Någon som vet om man kan spela in ljud eller en video och lägga in här på bloggen på något vis???

Ha en bra dag!

Morgonpromenad

Yes, lite sovmorgon om man gämför med igår hehe. Gich upp kl 6.10. 6.25 var jag utanför dörren. Gick ännu en bit extra idag för att förhoppningsvis fylla dessa 15 min som jag inte gick igår. Sen gick jag den vanliga runden. Mot slutet tittar jag på klockan. Och tror ni inte att jag gått ännu snabbare idag??? 35 min.. Va fan! Så jag svänger upp närmaste backe och knatar vidare. Vet inte riktigt vart jag ska gå så jag traskar dit det känns bäst. Och det visar sig bli en 70 miners morgonpromenad hehe. Inte illa pinkat. Sitter jag å väntar på att äggen ska bli klara. Bäst att kika!

image1459

Mardrömmar

image1457

Var som sagt AS TRÖTT igår. Somnade mellan 19- 20 Hade ställt kl på 20 för jag ville inte missa Top model! Efter Topp model gick jag och la mig för natten. Somnade.. Drömde att Jimmys ex ringde på hennes födelsedag och han sa att "nu går jag" Jag lämnar dig. Det här gå inte. Och mitt i de så ruskar Jimmy på mig, -Du drömmer. Å jag kan inte hålla tårarna inne. dEt var så verkligt... Gaah! Efter en stunds kramanen så kunde jag somna om hehe

Seriöst?!

Jag orkar verkligen inte mer! Jag höll på trilla av stolen hahaha Satte armbågarna i bordet och händerna under hakan.. blundade och vipps så höll jag på att hamna på golvet hahaha. Som tur är så var jag snabb och tog tag i stolen Hahahahaha. SNacka om trött! Nu är det dax för mig att sova mina vänner. Uppstigning tidigt på promenad imorgon igen... YEEEY  va jag e duktig *klappar mig på huvet* GODNATT

Top model

Dagens bild blir HELT KLART
image1456
Natasha

(Helt rätt tjej åkte ut)

Skallebank!

image1455

Så här känns det i mitt huvud just nu! Shit va ont!
Jag är så trött  så jag faller snart i bitar!

Käka nyss middag. Tornfisksallad- Blää! Tråk!

Vilken dag!

Dagen började kl 4.50. Jag stormar upp när klockan ringer. Har legat på helspänn hela natten för att jag ska upp så tidigt och promenera en timme.Slänger på mig kläderna, mössa och halsduk och grabbar tag i mobilen och hörlurar och sticker ut. Ganska prick 5 var jag utanför porten. TVÄRSTANNAR! Ohw shit vad mörkt det är, jag som är mörkrädd och det är inte en levande skäl ute.. Trycker in hörlurarna i öronen., tar ett djupt andetag och går. Jag tänkte att om jag går en bit extra borde promenaden som innan sommaren tog 40 min bli ca en timme. Så jag börjar gå... Tittar på klockan efter en stund och ser att det har gått 15 min, då börjar jag gå mot den vanliga promenad rundan. Jag går och går tittar då och då lite oroligt bakom mig. Framåt 5.30 tiden började det ljusna och oj vad mycke skönare det vart! Till slut är jag tillbaka. Tittar på klockan och det har bara gått 45 min??? VAAA? Jag gick ju en extra bit på 15 min, hur gick detta till? Måste ha fått bättre kondis hihi :D Aja, väl framme vid porten ställer jag mig och stretchar, då kommer grannen ut och jag sträcker lite exta på mig och känner mig SÅÅÅ NÖJD med mig själv :D


Väl tillbaka på jobbet äter jag först min halva banan. Sen kokar jag ägg, och medans fixar jag min nyttiga fullkornssmörgos med makrill på. Mums, det var riktigt gott! Sen käkade jag äggen- utan äggulan. Å sen var jag nöjd! Ungarna stormar in en efter en. och dom skriiiiker. Gaaah! Min kropp orkar inte med sånt här nu! tittar på klockan.. shit, jag skulle äta mitt mellanmål för 30 min sen :S Aja. in me frukt i ungarnas munnar och jag fixar till ytterligare en makrills smörgos (nä, jag vet. skulle inte äta det 2 ggr, men jag har inte hunnit köpa allt än) Lunch: Grillag kyckling och sallad. (fuskade lite med dressing, men jag ska fixa olja och vinäger dressing jag lovar)
Slutar tidigt och åker till Anna på nagel salongen. Kommer på mig själv när jag sitter och väntar på att Anna ska bli klar med kunden före mig. Att jag sitter och stirrar på de nya eleverna och ler. Jag lixom drömde mig bort där en stund hehe. Sen snacka jag och anna lite skola, ekonomi mm. Super intressant! Massa bra info!

image1452


Ööö. shit IGEN. Har glömt mellanmålet. springer hem och trycker i mig ännu en makrills macka hahaha. Jaja, det ska bli bättre jag lovar! Sen stack jag till gymmet. Hade min andra instrution på gymmet med Sia och kände mig peppad att börja med det nya schemat jag fick Men inteförns om ett tag.. sista veckan med träning nu etttag. Promenader ja men träning nej!

Nu är jag hemma, stress skriver så att jag ska hinna fica mat innan 18.30. hahaha.

Fattar inte hur man ska hinna med all mat!

Top Model

Dagens bild
image1450
Natacha
Gillade även Dianas Bild


Sista pizzan

image1448
Å vet ni.... Den var inte ens god hahaha
Men nu har jag ätit den (kanterna, för mer äter jag inte hehe) och druckit ett stort glas Cola.

Ny motivation!

image1447
Imorse satt jag här och grina. Nu känns allt jätte bra igen. Jag ska fan fixa det här nu! Dessa förbannade 10 kg ska bort innan nästa sommar! Åtminstånde hälften SKA bort. (Har hört att man ska ha små mål) Det ska köras stenhårt med detta fram till jul. Å jag ska mäta mig f.o.m nu en gång varannan vecka iställar för varje. Kanske man märker lite resultat då?! Huuh. Tar jag mig vatten över huvudet nu tro?? Hör med mig om en vecka när jag kört detta ett tag hahaha tror du jag kommer vara trött på det? Det tror jag. MEEN!!! Jag SKA KÄMPA! Fram till jul. För julmat vill jag ha! hehehe. Gaah. Har suttit här hela dagen nästan. Börjar få ont i skallen. Dax för att göra något annat en stund!

Mitt nya liv

Morgonpromenad 60 minimage1440

Frukost: ca kl 8
Grov fullkornsmacka med en burk makrill på.
Drick vatten eller mjölk. och två ägg utan gulan
En halv banan.
3 st omega 3 tabletter.

Mellanmål: ca 10.30
Grovt bröd med makrill
Frukt och nötter (ej vindruvor och banan)image1441
Kesella och nötter
Lätt kesella med nötter och äppelbitar

Lunch: ca 12.30
Kyckling och grönsaker
Sallad och kyckling/ tornfisk/skinka mm
Torsk med grönsaker
Stekt lax med grönsakerimage1442

Mellanmål: ca 15
Kyckling och lite ris och grönsaker
Frukt och nötter (ej vindruvor och banan)
Kesella å nötter
Lätt kesella meb nötter och äppelbitar

Träna:image1443
(uppvärmning) Promanad ca 20- 40 min
Spinning
Core
Springa på bandet + Gymma
Body pump
Ät banan efeter träningen!


Middag: ca 18image1444
Omelett. med grönsaker (6 ägg- gulan)
Kyckling med sallad
Fläskfile med sallad
Ciliconcarne och sallad
(Alltid 10% nörfärs)
Torsk med sallad

Mellanmål: ca 21image1445
Grovt bröd makrill
Frukt och nötter (ej vindruvor och banan)
Kesella å nötter
Lätt youhurt men bär

Kvälls promenad
de kvällar du inte tränar på em.

Shopping

image1439
Passa på att utnyttja mitt pressentkort på Gina som jag fick av Jimmy.
En lila halsduk. Ett par långa svarta och vita leggings. Sen ett helt vanligt vitt linne.
Har fortfarande pengar kvar att spendera. Men jag väntar ett tag =)

Snart börjar mitt nya liv!

Har ni hört den förut hahaha. Aldrig va?!image1434 Men då gällde det träning. Och träningen har jag kommit i gång med. Nu är det maten det gäller. Pratade tidigare i dag med min "personliga rådgivare" Nina.image1435 Hon har förklarat för mig hur jag ska äta och träna för att få ett resultat som SKA (bannemig) fungera!image1436 Så nu var jag ner på Hemköp och handlade lite nyttigheter. Jag ska lägga in mitt schema sen så fort jag har fått ett "godkännande" av Nina att jag har tängt rätt. Då får ni se hur min framtid ser ut vad gäller mat och träning. Typ morgonpromenader på en timme, käka var 3e timme och så hehe. image1437Oj oj oj, hur ska detta gå?? Jag får även med mig Linda att börja gå på detta schema.(då vi har samma vikt och längd) Så vi får peppa varandra till MAX nu vännen!!!! Önska oss lycka till.image1438

Tack Linda

image1433
Tack Linda för att du finns och för att du stöttar mig i det mesta! Du är ett otroligt stöd och en härlig tjej som många gånger fått mig från botten upp i topp! Jag hoppas att vi kommer fortsätta ha kontakt och att vi lär känna varandra som "riktiga vänner" i framtiden! Krami

Min personliga rådgivare :P

image1432

Tack så jätte mycket för att du hjälper mig!Det betyder mycket just nu! Jag vet inte vad jag ska ta mig till. Men nu har jag lite att gå på. Håller på göra ett schema nu som ska upp på kylen. Imorgon bärjar mitt nya liv. Jag ska verkligen försöka genoföra detta!!! Som sagt det är svårt med maten, att kunna äta så ofta som man måste göra. Men jag ska göra mitt bästa! Återkommer med uppdatering senare när jag fått ihop detta. Tack Nina!

Självbildstest

Hittade detta testat hos Marie


Ditt resultat på självbildstestet

Dina svar visar en person som främst mäter sitt värde i prestationer. Det i kombination med en låg självkänsla brukar ge en person som är aktiv och kapabel, men som har lätt att driva sig själv för hårt och svårt att ta kritik och motgångar.

Du räknar ditt värde i prestationer och är inte mer än din senaste prestation. Ett misslyckande kan vara förödande enligt ditt sätt att se. Det är oftast den här personligheten som går in i väggen, för hur mycket du än gör, uträttar och åstadkommer så är din insats färskvara och behöver hela tiden bevisas om och om igen.

Ditt upplevda värde i prestationer gör också att du har svårt att säga nej. Det är viktigt att vara andra till lags, att duga och att vara omtyckt av andra. Men glöm inte att det allra viktigaste är att tycka om sig själv. För att bli uppriktigt älskad av andra måste du älska dig själv.


 

Allt stämmer väl kanske inte, Kritik och motgångar har jag svårt för. Misslyckas jag är det jobbigt, men jag tar mig alltid upp igen. Sen det med att gå in i väggen stämmer bra också. Jag blir nog aldrig helt nöjd med vad jag gör. Finns alltid något jag tycker att jag skulle kunna gjort bättre. Säga nej, har jag haft mycket svårt för förut.. Men nu kan jag det! Jag har varit så nära att gå in i väggen av just dessa skäl (och andra) så nu har jag börjat tänka på mig själv!


Bränn alla vågar!!!!

image1430

Då var denna dag total förstörd (nästan) Vaknade tidigt, kände mig på ganska bra humör. Snackade lite med Linda på morgonen via msn och vi "gick ut på en promenad" (på olika håll) Jag svängde förbi Worldclass på  vägen och bokade en tid med en istruktör. Jag ska imorgon få ett nytt gym schema. Jag ska verkligen trycka på detta med FETT FÖRBRÄNNING! Ganska så peppad skulle jag fortsätta att gå, när jag fick syn på vågen.... Hmm, tro om jag ska passa på att väga mig på en gång?? Sagt å gjort så ställde jag mig där, visseligen med skor och allt. Men det var ingen vacker syn! Har gått upp 3 jävla förbannade kg. Vad är detta?? Hur fan ska man kunna bli motiverad när vågen går åt helt jävla fel håll??? Nä, jag kände bara att tårarna var nära att komma när jag tog mitt pick å pack och gick.. 20 min vart det. sen började jag hosta, så det var bara att vända hem. Väl innanför dörren kommer tårarna i en väldans fart! Å nu kan jag inte stoppa dom. Tack Linda för dina stöttande ord! Dom behövs verkligen just nu! Nu måste jag ner och köpa frukost! Föressten.. Om någon inte har något bättre för sig så får ni gärna tipsa om ett typ matscema man kan följa. Lättare om nån säger åt en att här: föjj detta!!!

Måndag sista dagen att kurera sig

image1429Det var uppstigning tidigt idag då jag har haft svårt att somna de senaste dagarna pga att jag sovit så mycke.. Men nu är det sista dagen innan jobb ialla fall. Ska stax ut på en kortare promenad. Har ju inte varit ute sen i onsdags. Känner att det skulle vara bra att få lite frisk luft och att få röra på sig lite. Så kroppen inte får en chock imorgon hehe. Tror att jag struntar i Cambridge efter Nina och Lindas kloka ord. Jag får helt enkel be om hjälp på gymmet. Vist kanske det kostar lite. Men å andra sidan så skulle det där canbride grejjen också kosta en hel del. Gaah! Jag vill att det ska hända något nu! Det står ju bara still. Jag kan inte äta på ett bättre sätt. Dom säger ju att du ska kunna äta allt men mindre. Å det gör jag.. minskar jätte mycke på ris, pasta å potatis. Kött. Å massa grönsaker. Å ialla fall innan sommaren gick jag 40 miners promenad varje morgon + att jag tränade på em/kvällen. men inget hände.. jag blir så trött. Å ska man gå på en "kur" får man värsta utskällningen hehe ;). Jag vet ju också att det inte är bra att svälta sig. Det har jag gjort FÖR många gånger.. men man mår ju bra ett tag ialla fall... suck! Nä, nu är det en vecka kvar till Op sen får jag ju inte träna på några veckor.. men jag har tängt gå på promenader under tiden jag är hemma. Sen ska jag ta tag i tränmingen ordentligt igen!!! Jag lovar!

Ha en bra dag. Nu är det dax för promenad =)

Mätning 8

Överarmar:
Höger 31 cm
Vänster 31 cm
Byst utan bh:
Över 94 cm
Under 78 cm
Midja: 77cm
Mage: 92 cm
Höft: 94cm
Rumpa: 104cm
Lår:
Höger 59 cm
Vänster 59 cm
Vader:
Höger: 36 cm
Vänster 36 cm

Ökning:
Vänster överarn 0,5 cm
Under byst 0,5 cm

Minskning:
Ingen

Vilken kändis passar dig bäst?

Hittade testet hos Egiona
image1426

Hahahaha. Så, vilken passar DU bäst ihop med???



Läsning.

image1424Ja, som ni vet ska ju jag snart börja min utbildning till nageltecknolog. Nu måste jag börja fundera på vad som ska hända efter utbildningen (och tro att jag funderade i natt, alldeles för mycket/länge) Jag har ju några alternativ. Men om min önskan går i uppfyllelse får jag jobb på skolans salong. Där jag själv går och gör mina naglar. Då måste jag bli egen företagare. Det låter jätte läskit i mina öron! Hur ska jag klara det? Hur ska jag förstå mig på allt? IQ badboll likssom haha. Nä ,men oj så mycket man ska kunna! Blir räddd av bara tanken! Så nu sitter jag och läser som en tok på en sida som Maria hittade åt mig. Försöker skriva ner lite i min bok jag har köpt som bara är till naglar hehe. Gaah, Hur ska lilla jag få allt att fungera, jag som inte kan nånting!?

Dagens låt

50 cent ft. Justin timberlake- She wants it


image1422yeeeh!

Canbridge???

Har fått ett tips av en tjej om Cambride.
Är det någon som testat det? Vet du om det fungerar?






 

CambridgeKurens program är utvecklat efter att 280.000 människor i Sverige har reducerat sin vikt. Programmet får du av en konsulent.

Det består av 4 faser:
FAS 1 - Personlig analys
FAS 2 - Viktreduktion
FAS 3 - Stabilisering
FAS 4 - Hålla vikten program

FAS 1
Vi fokuserar på målet med viktreduktionen. Vi synliggör dina vanor och hittar motivation så att du tillsammans med konsulenten kan sätta upp ett mål.

FAS 2
Kuren anpassas så att din viktreduktion blir så effektiv och behaglig som möjligt.

FAS 3
Du får förståelse för övergången från viktreducering till normal kost.

FAS 4
Du får kunskap om hur du ska klara och göra en förändring för att hålla vikten.

Det viktigaste och svåraste är inte att gå ner i vikt, utan att varaktigt hålla sin vikt. CambridgeKurens styrka är att konsulenten vägleder och motiverar dig till en säker viktminskning samt ett varaktigt resultat!

Som hjälpmedel finns också vårt nya "hålla vikten program" det ökar markant dina chanser att hålla din nya målvikt.

Ett program för varaktig viktreducering med stöd av din konsulent.
Att gå snabbt ner i vikt med CambridgeKuren är tekniskt sett mycket enkelt, men ett varaktigt resultat kräver att du ändrar Ditt beteende och Din mentala attityd.
Det viktigaste är att bestämma sig !!


Godmorgon

image1420Jag somnade tillslut. Skönt! Men det tog ändå ett bra tag. Tror att sist jag på tittade klockan stod den på halv två och jag gick alltså och la mig halv tolv. Så det tog ett bra tag att somna! Jahopp, vad händer idag? Inte ett skit ska jag säga! Jimmy ska iväg och spela bandy match och jag ska bara ta det så lungt jag kan och försöka bli frisk. Ska ringa runt till mina arbetskamrater och se hur dom mår lite senare. Får se hur jag gör med imorgon. om jag kanske ska vara hemma en sista dag!? Jag känner att jag skulle behöver det. Ha det bra idag hörrni!

Sömnlösnatt?

image1419

Är det inte det ena så är det fan det andra.
Jätte trött, *gäspar* -äh, jag går å lägger mig.. Myser in mig i täcket och hittar en skön ställning..
Plopp, vikt. Plopp, hmm, undrar om jag äter fel? Plopp, träning. Plopp Op, Plopp jobb. Plopp utbildning. Plopp, jobb efter utbildning, företag... A, det bara fortsatte att ploppa upp tankar i huvudet på mig Suck. Jag som trodde allt sånt grubblande skulle lösa sig sammtidigt som pengarna. Men icke. Nu är det nya saker att oroa sig för! Suck!

Har lärt mig av mamma att när man har problem att slappna av och ligger och vrider och vänder på sig ska man inte ligga kvar, utan upp och gör något i mellan för att sedan återgå till sängen. Det gör jag nu, och nu har jag gjort det klart så Godnatt

Musik!!!

Gaah. Jag är så trött på min musik! Några nya jag fick tips om! =)
(Alla är inte jätte nya. Men för mig var dom det =)

  1. 50 cent ft. Justin Timberlake- She wants it
  2. Akon- Sorry, blame it on me
  3. Beyonce- get me bodied
  4. Black eyed peas- Moree
  5. Brown Boy- Superman
  6. Chenelle- I feel in love with the DJ
  7. Ciara ft. 50 cent- cant leave him alone
  8. image1417Eve ft. sean Paul- Give it to me (Finns att lyssna på här)image1414
  9. Mims- I did you wrong
  10. Soldier Boy- crank that Superman
Uppdatering:
Beyonceys har jag lite svårt för.
Chenelles, hmm nja.
Mims, hmm
Den sista har jag svårt för! =)

Har du någonn bra NY låt så skriv gärna ner den!
Lyssnar mest på Hip hop. R&B! Men mycket mer går hem också!

Lista

Hur många nycklar finns det på din nyckelknippa?
Typ sex?

Vilken svordom använder du mest?
Fan! Fast Skit kommer om inte på samma plast näst efter.

Om du vann på lotto, vad är det första du skulle köpa?

Spara och lägga in i mitt eventuelle företag =) (kanske köpa nåt i klädväg också)

Har någon någonsin kallat dig lat?
Många gånger hehe

Tittade du på tecknat när du var liten?

Jepp, det gör jag gärna fortfarande! Älskar!

Hur många syskon har du?
6st

Vill du just nu ha några tatueringar eller piercingar?
japp, enn tatuering på vristen ska jag ha!

Vad har du för väder just nu?
Hmm, har knappt tittat ut idag. Ganska ok tror jag

Vilken är din favoritfrukt?
melon.

Äger du en iPod?
nepp. men en Sony Ericsson W810i

Vilken tid är din väckarklocka inställd på?

olika, 5.45, 6.15 eller 6.45


Använder du flip-flopps?

på sommaren ja!

Var köper du dina matvaror ifrån?

Oftast konsum. Men om vi storhandlar blir det Willys

Du får ledigt idag. Umgås du helst med en hel barnfamilj eller med en kompis?
kompis

Tar du någonsin medicin för att hjälpa dig somna snabbare?

Är alldeles slut på kvällarna så ne, de behövs inte!

Vilken CD ligger i din CD-spelare just nu?
ehm, har ingen!

Vad åt du till middag senast?

Vi käka Kött och sånna bollar? Istället för pommes.. Ni vet?

Använder du huvtröjor?
ja.

Kan du vissla?
Ja

Tror du folk pratar bakom ryggen om dig?

gör dom säkert!

Vilket riktnummer befinner du dig i?

08

Vilken film kan du alla replikerna till?

ingen! Lejonkungen kanske haha

När flög du senast?

Nu i sommras =)

Hur många stolar står kring ditt köksbord?
fyra

Läser du för skojs skull?
Ne, hatar att läsa

Diskar du din egen disk?

ja. Vi delar varannan disk =)

Har du gråtit offentligt?
ja.

Har du en stationär dator eller en laptop?

Dator

Vad har du med dig in på bion?

Godis

Har du en blogg?

Eh ja.

Vilket är ditt favoritämne?
Naglar? haha

Gillar du att flyga?
ne

Hur många timmar måste du sova för att kunna fungera?
8 helst mer!

Är dina dagar fullbokade och stressiga?
På jobbet ja! Hemma försöker jag att undvika stress!

Är du petig när det kommer till stavning och grammatik?

ne, har dyslexi så jag skiter i om jag stavar fel ibland...

Tror du på liv på andra planeter?

kanske.

Vad säger du till dig själv när allt känns svårt?

komigen detta klarar du!

Skulle du någonsin hoppa fallskärm?
Aldrig!

Har du någonsin köpt något från eBay, vad var det senaste i så fall?
jo, köpte hmm senast? sånna nagel pärlor.

Äger du en digitalkamera?
nepp

Vilka kändisar har du blivit jämför med?
Ingen

Stör det dig om någon säger att dom ska ringa men inte gör det?
ja.

Får du dåligt samvete efter du ätit kött?

Nepp

Om du var född av motsatt kön, vad hade du viljat hetat?
Vet ej. Men om jag hade fötts till kille vat jag att jag skulle hetat Daniel.

Vilken är din favoritrestaurang?

Wokhouse!!!!!

När badade du i en pool senast?

i sommras

Har du varit med i någon skolpjäs?

ja. men det var lääängesen

Hur många barn vill du ha?

1, eller kanske2

Har du åkt moped någon gång?
ja, har ägt en =)

Kan man vara vän med sitt ex?

Ne!

Vad har du i din väska?

en massa skit.

Vad lyssnar du på nu?
50 cent ft. Justin Timberlake- She wants it

Piller mot sötsug

Läs i aftonbladet "Piller mot sötsug?- Funkar det?"

Läs i Expressen "Nya pillret tog bort sötsuget"

Bli av med sötsuget

Du vet att godis, bullar och kakor ger tomma kalorier som lätt blir en extra bilring runt magen. Om du vill minska ditt sockerintag bjuder vi här på tre smarta råd. ♦ Skriv matdagbok. Skriv ner när du har ätit något sockerrikt och notera också hur du mådde efteråt. Efter sockerkicken kommer en väldig dipp i humöret för många människor. Om du känner av detta, skriv ner det i din dagbok. Att se vilka effekter ditt sockerätande faktiskt har motiverar dig att låta bli.
♦ Ät regelbundet. På så vis sjunker blodsockret aldrig så pass lågt att du rätt som det är frestas att trycka i dig tre Snickers? ♦ Ge inte upp. Att förändra en vana på djupet tar vanligtvis tre månader, men redan efter två veckor mår du troligtvis mycket bättre. Du drabbas av färre akuta sockersug och kanske till och med känner att du inte behöver sötsaker överhuvudtaget.
(Källa)

HÄR kan du också läsa Aftonbladets "Fri från begäret på 10 dagar"

Tänk om det vore så enkelt... Suck!


Dagens låt

Speedy vs Lumidee- Siéntelo


Sååå skön!!!!

Köttbullen Jess

Från image1411 Till image1412??

Hur gör man? Jag har fasen kämpat! Inget händer!!! Vist jag har gått ner 20 kg förut, men nu är 10 av dom tillbaka. Vad gjorde du? var det fålk som frågade. Jag började må bra! svarade jag. Men nu då? Jag mår ju bra? Eller ja jo iof, jag mådde väl inte bra i höstas på jobbet. Är det de som gjort att jag gått upp i vilkt igen?? Hur kan det vara så svårt att komma ner då? Nu har ju allt fixat sig. Med pengar och utbildning och så.. Men kommer jag inte att kunna funka som människa tills jag har skaffat mig ett jobb inom naglar? Eller vad är det här? Ska jag behöva svälta mig tills jag kommer ner där jag vill vara och sen kämpa för att stanna där?? Jag hatar att kämpa utan resultat!!! Jag vet att det är jätte dåligt att banta på de sättet. Men snart är det de ända allternativet. Provade ett par byxor igår som har legat i garderoben jag vet inte sen när utan att jag har tittat på dom ens.. å vet ni.. jag fick knappt igen dragkedjan som jag hur enkelt som hells fick upp när jag köpte dom. fatta hur dåligt man börjar må!? Fy fan. nu kommer den där köttbulle känslan tillbaka... Å om en vecka får jag inte träna heller.. på säkert ca 5 vackor. Hur kul känns de tror ni?? Blää! Skulle vilja förminska min magsäck! Så jag fanemig inte kan käka.. eller finns de inga mirakel piller som gör att man inte blir sugen på onyttigheter?? Det kanske skulle funka!? Kosta vad det kosta vill!?!! Jag vill bara må bra, trivas med mig själv och med min omgivning! Är det förmycke begärt?? Grejjen är att när jag var 10 kg lättare kände jag mig ändå tjock.. Men när man tittar tillbaka på bilder så fan va jag såg bra ut!!! Vill se ut så, må så igen! Ja, fan! Jag får börja kämpa igen! Finns inget val! Men hojjta gärna till om ni vet nåt piller som gör att suget minskar! Det skulle vara en stor hjälp på vägen måste jag säga!!!


Natur godis

image1409

Det sitter jag och mumsar på image1410

Hur man gör press bilden större.

Tack för hjälpen Bella!
Nu ska jag försöka förklara det här på ett lätt sätt...
  • Stående kort: 211x 281.Liggande kort: 160x 120. För att se vilken storlek du har, håller du muspilen över kortet tills en ruta visas. Då kan det stå tex 1728x 2304. Det är på tok för stort.
  • Öppna Paint
  • Klistra in kortet.
  • Tryck på Bild , sedan Ändra storlek. Prova dig fram och spara kortet när du tror att det är en bra storlek. Sedan går du tillbaka med musknappen och ser hur stor bilden är nu.
  • (Vid rätt storlek) Gå in på Skapa i bloggen. Sedan Bild. Bläddra fram just din bild som du valt och Ladda upp bild. Då kommer du till bildarkivet. Klicka på bilden 1 gång. Då ser du bara denna bild. Då klickar du en gång till. Då har du en större bild. Kopiera http adressen.
  • Gå in på Design, Kodmallar.
  • Tryck Ctrl f , då kommer det upp en sök ruta där du skriver i "Min profilbild" Du ser då att just dessa ord markers med grönt i texten.
  • Då står det på den raden: src= "______________________________" alt = "Min profil bild" osv.
  • Klistra nu in adressen som du kopierade imellan " " tecknerna.
  • Förhandsgranska ALLTID!
  • Är du nöjd med resultatet. Trycker du SPARA
Lycka till!

Feber

Jaha, då hade man feber IGEN då..image1405 Vad är det här??? Ni räcker det! Jag vill bli frisk nu!!! Sov ända fram till 13. 30 idag. Helt otroligt! Jätte längesen jag sov så länge. Vist, jag har vaknat och sprungit på toaletten och tagit nässpray mm flera gånger. Men bara det att jag faktist KAN somna om betyder att jag inte mår bra! Som det känns nu skulle jag behöva vara hemma hela veckan för att bli frisk. Men jag hoppas att det snart går över så pass att jag ialla fall tar mig till jobbet. Vi var hemma alla persolanen på vår avdelning i fredags haha. Tror aldrig jag har varit med om det förut. Nu har jag precis tryckt i mig korv och sitter och tittar på friidrott med Jimmy. Ganska kul. Dom har så roliga namn "tamagotchi", "Hooker" och "Äckel" hahahaha (ne, dom heter inte så, men jag hörde de så) Nu ska jag ta en dusch. Ha en bra dag.

Hahaha

image1404

RSS 2.0