Prosit

Gick på en promenad med mamma när hon kom hem från jobbet. Hade Ty instoppad i jackan och nu när vi är hemma igen så börjar jag nysa något vansinnigt och känner mig plöttsligt förkyld..

 

VILL INTE!!!


Grattis Bejbi!

Grattis på 30 årsdagen bejbi!

Älskar dig!!! <3

Mår inge vidare..

Har sovit dåligt i natt, haft ont i magen och mått lite illa. Hjärtat har rusat så denna vecka blir de inge mer jobb :(
Förutom att jag måste ta tag i bokföringen men jag behöver inte stressa med det. Fast känner jag mig själv rätt kommer jag bli så arg/förtvivla/ledsen om något går fel eller om det är något jag inte förstår eller så, att jag får en ångest attack igen. Men jag ska försöka att ta det lugnt! Ingen stress!!!!
Om jag ska vara ärlig tror jag att stress är just varför jag inte mår så bra :( Har tänkt detta flera ggr nu på sista tiden: Att OM jag hade vetat att det skulle vara så här att ha eget företag hade jag nog aldrig skaffat de! När jag fick det berättat för mig hur det var att jobba med naglar som egen vart jag lovad guld och gröna skogar. Men så enkelt var det inte! Självklart är det inte bara negativt! Då skulle jag ju aldrig kämpa mig kvar! Detta är ändå det bästa jag ngonsin gjort! MEN just denna tiden på året funkar inte jag! Det är det här med allt papper, bokföringen och bokslut och deklaration som är det STORA felet! Hade jag sluppit det och bara fått gjort det jag älskar nämligen NAGLAR så hade livet varit underbart!

SL is the shit!

NOOOOOOOOOOOOOOOOOT!

I dag var det stora förseningar hela långa dagen. Redan tidigt på morgonen fick Jimmy stå en timme i Karlberg och vänta på tåget. När jag åkte till jobbet stod det att det var förseningar pga ett signalfel.. Sällan...

På väg hem var det mindre kul. Då kom pendeln 30 min sen till Stockholm södra. Så var det någon smart jävel som dragit i nödbromsen så att tåget inte kunde åka. Men då kom det ett annat tåg som bara gick till Centralen. Sen fick man byta till T banan till Sumpan för att därifrån ta mig med pendeln hem. Suck! Detta var pga en olycka i karlberg.

Avatar

När filmen kom ut bestämde jag mig för att jag inte skulle se dom där löjliga blå gubbarna.. Men så när man sitter på jobbet och fler och fler säger att den var skit bra och att dom tänkt likadant som jag själv så jaja jag får väl gå se den då. Vad passade då inte bättre att Linda skrev i sin blogg om biobiljetter hon fått i julklapp på sitt jobb :) Så igår efter jobbet var jag och Linda och såg Avatar. Tack för de Linda! :O)

 

Å Gissa OM den var bra?!

Det var den såklart :)

Se den!

 


Nu händer de grejjer

(Varning för as tråkit inlägg)

Jag har skjutit upp allt lääänge nu. Men nu var det dax att ta tag i den långa listan med massa måsten. Jag är rätt stolt över mig själv faktist. (Även om jag borde gjort detta för länge sen)

Jag satt i förrgår och ringde runt till Järfällas alla revisorer för att jag vill ha hjälp med bokföring/bokslut/deklaration för 2009. Men som vanligt ute i sista stund så hade nästan alla fullt upp. Men jag fick tag i Björne och vi bokade en tid på Måndag för att ta en titt på min bokföring och vad jag vill ha hjälp med.
Jag fixade också i ordning hela 2009 års bokföring, skatt och moms papper och drog ut årets månads bokföring så det finns för Björne att titta på. Beställde även ett bokföringsprogram som jag idag har instalerat och registrerat mitt företag i.

Igår fick vi svar från banken att vi fått lånet till lägenheten. Så snart är det vår :O) Det har inte varit lätt att bestämma hur man ska lägga upp lånet med allt.. Räntorna fasta eller rörligasa? Amortera eller emorteringsfritt? Ja, det är en hel värld det där.. Så satt jag och ringde runt olika försäkringsbolag som jag nu väntar in svar ifrån för att sen kunna välja vilken som är bäst. Jag har fixat ny e- legitiation så jag kommer in på mitt skattekonto.

Jag har även bestämt mig för att snart börja sälja MaryKay produkter. Men först ska allt ha lugnat sig med allt detta. För just nu räcker det som det är. Det är redan för mycket. Men snart snart :O)

Nu är allt detta klart men det finns fortfarande saker kvar att göra.

Jag måste:

-Ringa Tysons eventuella dagmatte för en träff med henne och hennes hund för att se om det skulle kunna funka.
-Bestämma mig för vilket försäkringsbolag jag ska välja och ringa dom för att "göra upp"
-få igång min bokföring i mitt nya bokföringsprogram.
-Ringa Lucilla.

Ja, nu kommer jag inte på mer just nu.. Men det är säkert något jag missat.

sorry för att jag inte uppdaterar så ofta längre men jag har ingen blogg lust just nu. Sen är det så mycket just nu.

Får väl..

ta och uppdatera er lite kanske...

Jag och Jimmy hade planerat en resa ner till Blekinge över nyår (29/12- 2/1). Jag vart självklart sjuk sista dagen innan resan men efterssom jag hade en ganska stor överraskning på G kunde jag inte stanna hemma. Satt på resan ner och snorade, hade as ont i halsen och kunde knappt andas. Pillade i mig alvedon och knaprade halstabletter som en besatt. Jag hade 2 dagar på mig att bli bättre hos Paul och Louis när vi väl var nere och bättre vart jag. Nyårsafton var jag mycket bättre men inte frisk. Kunde njuta av den GODA maten till tusen men tog det ganska lugnt med alkoholen. Det vart en kul kväll trotts det hehe. Tack alla <3

Vad Jimmy inte viste var att jag hade bokat en resa till oss som 30 års present till Jimmy. så när Paul och Louise började packa på frdagskvällen så sa jag att vi också skulle packa för att jag hade en överraskning imorgon. Jimmy gissade direkt att vi skulle med på paul och Louises planerade resa till gran canaria men jag sa nej och att han inte skulle ha för stora förväntningar för att han skulle koppla bort att vi faktist skulle med dom hehe. Jimmy vart skit nervös och kunde inte slappna av, hade svårt att somna och jag lika så. Efter många om och men så somnade vi.. Men klockan ringde 2 timmar senare kl 4.30 då var det dax att gå upp. Jimmy fortfarande ovetande om vad som komma skall. Han fick veta att vi skulle åka tåg tillsammans med Paul och louise. Väl på tåget fick han reda på att vi faktist skulle till San augustin i en vecka. GRATTIS! Han hade nog lite svårt att ta in det.. Det tog ett bra tag innan han fattade att det var sant. hihihi

gu sånt planerande och smusslande det har varit. Jag har ju haft kontakt med hans boss och ordnat med hundvakt och försökt att inte försäga mig i över en månads tid och det har inte varit lätt haha

Jag vill tacka Mamma och Hasse, Pia och Janne, Kim och Anne, Jana med familj och Hanne för att ni har ställt upp med lite olika grejjer inför resan. Utan er hade det inte blivit någon resa. Vill samtidigt be om ursäkt till Jana med familj att det vart som det vart. <3

Vi hade en härlig vecka med 20- 30 graders värme. Sol och bad. Super skönt att slippa sveriges vinter väder!

före och efter han fick veta ;O)


Fler bilder hittar ni på Facebook ;O)

Ehm, jahapp?

Fattar ingenting!

2010

Gott nytt år allihopa! Jag hoppas på ett bra 2010!


RSS 2.0