En trevlig dag med lite shopping

I morse så vaknade jag som sagt tidigt av oljudet utifrån bygget här nere.. Gick upp och gjorde mig i ordning, plockade i ordning lite här hemma och slog av mn nagel så att jag fick åka in till jobbet för att fixa min nagel. Sen vart det gå på stan med Hanne. Jag köpte 2 klänningar varav ena nedan och en likadan fast i mörk rosa som inte fanns på bild. och sen kjolen

Linda kom och mötte oss på Gina. Sen var Hanne tvungen att åka hem och hämta Theodor på dagis. Jag stannade kvar och med  Linda , vi satte oss i kungsan och väntade på  Sara som kom sen så gick vi och käkade på wokhouse, mums!

Bjuder på 2 bilder från kungsan :*)



AAAJ!


Skulle sola igår och torkade av solariet innan jag skulle sola så PANG slog jag i och materialet sprack.. liten aj! När jag kom till jobbet limmade jag ihop allt och trodde att jag skule fixa att hålla den tills i dag men.. Så i morse gick jag och plockade i ordning här hemma och skulle slänga kläder i tvätt korgen och PANG igen. Det gjorden satont och dena gången gick det sönder så blodet spruta. STOR AJ!

SKOR till salu



Sprillans nya oanvända. storlek 39.

Lägg ett bud vettja ;) Det börjar på 100kr

GAAAAAAAAAAAAAAH

Varje morgon vaknar man av att grannen borrar kl 7.. Det låter fan inte lite utan jääävligt mycke. Det låter som att dom står precis brevid mig. Man ligger kvar och försöker blunda. Imellan borrningarna försköer man hinna somna till en stund. imorse kunde jag inte somna om, jimmy ligger och snarkar förkyld brevid mig, Tyson ligger tätt tätt intill mig så att jag inte kan röra mig och näsan är täppt.. Känns som jag har vaknat på helt fel sida

Dagens kost/ motion

Frukost: Naturdiet smoothie
Lunch: 2 mackor med stekt ägg
Mellanmål: Naturdiet smoothie
Middag: Nutrilett bar

Motion: 20 min promenad

Dagens kost/ motion

Frukost: 2 mackor med skinka
Lunch: Nutrilett bar
Mellanmål: En hand full nötter
Middag: Kyckling och grönsaker med keso blandat med lite vitlökssås.

Motion: 20 min promenad med Ty

En tråk dag

Har suttit inne större delen av dagen med bokföringen.. Jag har blivit glad och lättad när det funkat men sååå förbannad, arg och ledsen när det inte går som jag vill.. Fick till och med värsta ångest attacken mitt i allt med VÄRLDENS mag kramp så jag knappt kunde röra mig och kände att jag nästan behövde spy.. Det gick över efter en ganska lång stund. Phu, det var jobbigt! Men men, nu är bokföringen klar och vi ska fylla i de sista på deklarationen i morgon Weei!

Dagens kost/ motion

Frukost: 2 nyttiga brödskivir med skinka och tomat.
Fika: En glass
Middag: Kycklin och grönsaker
Fika: fruktsallad och lite glass

Mycke fika blir det som sagt.. =S
Men Imorgon är det nya tag och tillbaka till verkligheten utan mammas goda bakande och fikande
Motion: Lite små promenader med Ty

Dumma dumma DUMMA mig!


Jaha, då har man ätit "skit" i dag då.. Vad har det gått? En vecka? Å jag äter redan socker. Fan va svag man ska va då!!!! Visste att det skulle bli så här... Å ont i halsen har jag som bara den.. Ni vet lixom innan man får ont i halden så får man ont när man sväljer å blir sådär torr i halsen. Så är det för mig nu IGEN. Jag orkar inte!!! =(

Jag vill va friiisk!

Dagens kost/ motion

Frukost: Nutrilett smoothie
Lunch: Kina buffe
Middag: Japan mat
Ajjabajja: 2 kokos rutor, 1 liten biskvi

Motion:
1,5 timmes promenad

It´s friday


NoNoNO!  Ajjabajja!

Inget snask nu i helgen JESSICA!
Det blir att åka ut till mamma i helgen. Där är det alltid kvällskika å Dagfika och en fika här och en fika där med MASSA gott som mamma bakat. Gaah! Tänkte lämna Ty hemma men känner att jag ändå vill ha med honom fast än att jag ska sitta vid datorn mest hela helgen med min bokföring och få klar deklarationen. Det kommer växa mossa på mig, så lång tid kommer det ta känns det som.. Aja, dörrarna står öppna hemma hos mamma när det är fint väder så Ty kan ju springa ut och in som han vill. Det är skönt! :D

Har presis druckit en frukost och sitter och väntar på Hanne för en promenad :) Jag mår inte allt för bra fortfarande, men känner att jag kan ta en promenad ialla fall. Så tar vi med Ty också så han kommer ut ordentligt innan jag ska åka in till jobbet en sväng.

Yep, hörs senare.

Ha en bra dag i solen :)

Dagen gick bra

Riktigt bra för att vara ärlig! Det är så roligt när man har att göra. Dagen går såå mycket snabbare då. När jag kom hem var det tomt och tyst och mörkt hemma.. Så tänder jag lampan och ser Tyson ligga ihop krupen som en rädd mus och skakar. Stackarn! (det är byggarbere i huset så det låter som fan.. mörkt å ingen hemma) När han såg att det var jag som kom vart han såååå glad. Jag bytte skor, tog på Ty en tröja och koppel. Så gick vi en 30 min promenad tillsammans. Han pinnar på som bara den med sina små ben så jag nästan får småspringa brevid.. snabbt går det iaf :) Jag har inte skött maten riktigt som jag ska idag.. Men de är fortfarande bättre än det har varit! Mycket bättre. aja, nu är det sista kissningen för Ty för idag.. Sen blir det sov time. Kudden väntar :O)


Kan man träna när man är förkyld?

Hittade detta hos Hanne.. Det är verkligen som det står.. allt understruket är så det känns nu,,

Läkarens råd: Håll koll på pulsen, skynda långsamt och lyssna på kroppen

Hinner du knappt kliva upp på löpbandet förrens näsan börjar rinna?
Du är inte ensam.
Seglivade förkylningar knäcker mångas träningslust.
Så här kommr du runt problemet.

Föreställ dig att du är förkyld. Det betyder att kroppens armé (de vita blodkropparna) jobbar på högvarv för att skydda dig från att bli ännu sjukare. Lägg då till stress och ett pulshöjande träningspass som är en stor ansträngning för kroppen. Det blir en dålig kombination.

Känner du kanske igen dig? Mycket jobb, små barn som ständigt är förkylda och du vill äntligen komma igång med träningen. Det går kanske bra en vecka, sen får du också den där seglivade förkylningen som aldrig tycks gå över. Frustrationen över att aldrig komma i form och aldrig bli riktigt frisk kan vara enormt jobbig för många. Du är inte ensam.

- Oftast beror det på att man har en dålig grundkondition eller att man går ut för hårt under en kort tid. Då orkar inte kroppens immunförsvar stå emot, säger Anders Stålman, läkare vid sektionen för artroskopi och idrottsmedicin vid ortopeden på Karolinska Sjukhuset i Huddinge.

Stress sänker immunförsvaret

Även stress sänker immunförsvaret. Men det finns ett enkelt knep att bygga upp immunförsvaret istället för att bryta ner det. Helt enkelt genom att träna regelbundet året om. Tänk även på helheten i ditt liv. Om du sover eller äter dåligt eller gör något annat som skulle inverka negativt i ditt liv.

Var går gränsen vid att vara lite sjuk eller vara för sjuk i träningssyfte?

- Du ska inte träna om du har feber, har en allmän sjukdomskänsla, om du har en djup skorrande hosta och känner dig mör i musklerna, säger Dr Anders Stålman. Inte heller om du har en halsfluss med streptokocker eller körtelfeber.

Om man trots allt tränar på, utan att lyssna på kroppens signaler, så finns det en risk att det leder till lunginflammation. Och vill det sig riktigt illa så kan det sätta sig på hjärtmuskeln och leda till hjärtmuskelinflammation. En sådan inflammation kräver två till tre månaders vila. Så det lönar sig att vara lyhörd på signalerna.

- Om du går omkring och känner dig lite snuvig, men inte har någon feber är det helt ok att träna, menar Dr Stålman. Det gäller att hålla koll på sin puls så att den inte rusar iväg ovanligt högt. Det är i så fall ett tecken på att du ska varva ner.

Dagens kost/ motion

Frukost: 4 kokta ägg
Lunch: En nutrilett smoothie
Middag: En nutrilett bar
Kvällsmål:

Motion:
30 min promenad med Tyson

Vovve bus





Var nyss ute på promenad med Ty och vi träffade Charlie där ute..
Det var skojjsigt att busa!

Dagens Outfit


Första dagen med klacksor.. :)
Fast jag HATAR när man ser att
strumporna sticker ut, så skiter jag
i de! Jag får skavsår annars. morr

En bra dag?

Vaknade vid 7 tiden och gick ut med Tyson.. När vi kom upp igen gick vi faktist och la oss i sängen en stund till och myspyste. Vi somnade till och så gick jag upp kl 9. hoppade i duschen och började fixa i ordning mig för dagen. Nu har jag precis ätit frukost och ska packa "matsäcken" för dagen. Sitter heldag på jobbet idag weeei! :D Alldid lika kul att ha kunder :) Men någonting känns inte bra, jag vet inte vad men någonting är det...l :S Jag har nån obehaglig känsla av tomhet? i kroppen.. Allt känns... jag vet inte. Aja, jag tror denna dagen kommer bli bra då jag kommer till jobbet och börjar jobba :) Ha en bra dag!

Grattis på födelsedagen




Grattis på födelsedagen kusin <3

Jag är starkare!

Jag vill verkligen kunna visa för mig själv och alla andra att jag kan klara av det! Men fan va svårt det är ibland! Eller typ alltid.. Att övervinna sig själv är fasen det svårasta man kan göra!  Men fan! Jag är starkere än "du" (vilket är jag)




Samtidigt..

Dagens kost/ Motion

Frukost: 4 .ägg (minus 2 gulor)
Mellanmål: En handull nötter ett glas vatten
Lunch: En stor sallad med en sked keso och 2,5 köttfärsbiffar och ett glas vatten
Middag: Lax med en sallad och lite sås
Kvällsmål: Ett glas nyponsoppa

Dagens motion:
Ingen träning så länge denna envisa förkylning hänger kvar.. :( 

hahahaha

Vänta ut babblet så ska ni se nåt skojj :D

Mmm! Sallad!

Ursäkta kvaliten på filmerna, de e min mobil kamera jag filmar med... :s

Mums med sallad

 

Vakta salladen! Matte får inte smaka!

Dagens mys Tyson




Filmfreak?

Hur mycket filmfreak är du?

du har sett filmerna:
(x) titanic
(x) love actually
(x) och så kom polly
(x) mean girls
( ) just like heaven
(x) ice age 1
(x) ice age 2
(x) lejon kungen
( ) lejontämjaren
(x) pippi långstrump
(x) bröderna lejonhjärta
(x) saw
(x) batman
(x) james bond
(x) spiderman
( ) strandvaskaren
(x) alla älskar alice
(x) jalla jalla
( ) bedtime stories
( ) HSM
( ) bröllopsduellen
( ) allt flyter
(x) 27 dresses
( ) Moulin Rouge
( ) i andras ögon
( ) in the mood for love
(x) notting Hill
(x) gladiator
( ) charlie Wilson´s War
( ) i´m not there
(x) Wall-E
(x) walk the line
( ) get smart
( ) my sassy girl
( ) min brors flickvän
( ) 21
( ) juno
(x) råttatouille
( ) flyga drake
( ) utlämnad
( ) the Mist
(x) djävulen bär Prada
( ) förtrollad
( ) wanted
(x) guldkompassen
(x) bee movie
( ) brudens bästa man
(x) the holiday
(x) stardust
( ) hancock
(x) mamma mia
(x) kung fu panda
(x) hairspray
(x) narnia
(x) horton
(x) i am legend
(x) jumper
( ) kärlek på menyn
(x) arn
(x) sex and the city: the movie
(x) the love guru
(x) barnhemmet
( ) spiderWick
(x) på smällen
( ) alvin och gänget
(x) kalle och chokladfabriken
(x) madagaskar
(x) superhjältarna
(x) shrek
(x) harry potter
( ) kogänget
(x) hitta nemo
(x) gustaf
(x) hajar som hajar
(x) happy feet
( ) polarexpressen
( ) herbie-fulltankad
(x) johnny english
( ) vinnare och förlorare
( ) robotar
( ) skruva den som beckham
( ) the big one
(x) indiana jones
(x) grease
(x) askungen
(x) peter pan
( ) så som i himmelen
(x) masjävlar
(x) heartbreak hotel
(x) hipp hipp hora!
( ) tjenare kungen
( ) zozo
(x) cops
( ) gothika
( ) the eye
(x) twighlight
( ) camp rock


RESULTAT : 56

5 = Film är väl okej, antar jag...
6-15 = Det är roligt ibland.
15-30= Tycker om film.
30-50= Gillar film mycket, men har sett måånga andra.
50-70 = Älskar film! <3
70-80= Film är det bästa jag vet!!
80- Uppåt = Jag är ett filmfreak!

Då var huvudvärken tillbaka igen..


Vad är detta??? Är det nån sorts influensa jag har eller. Små snirig on i halsen och nästan ständig huvudvärk??

Tårta?

Ska ni köpa tårta?
Sprang på en sida där en tjej visar bilder på tårton hon gjort. som tex denna

Man kan inte tro att det är en tårta ju! Helt perfa!
Gå in och kika på allt annat hon gjort.
Tyvärr kunde inte jag kommentera på hennes blogg. Men ni kanske kan ..

Vill ha!

Fick ett mail av HM.. Kikade in och hittade faktist lite fina saker :)

En skön kjol. 98kr
 En till sötkjol. 249 kr
 En skön klänning. 129 kr
 En fin bikini. 247 kr
En söt bikini med paljetter. 247kr

Morrn

Vaknade av ett ryck i dag igen. Drömde att jag var ute i skogen och letade efter Tyson som hade sprungit bort :( När jag vaknade lät det i hans mage igen :( Han åt inte så bra igår kväll.. Fast inte så det borde låta så här tycker jag. Så jag gick upp och slängde på mig kläderna. Vi gick ut på en 15 min morgon promenad. nu är vi hemma igen och jag tänkte att kom igen nu Tyson så leker vi men han titta på mig som om jag var tokig och gick och la sig i sängen igen.. nu sitter jag här och kände precis efter hur JAG mådde och kom underful med att huvudvärken nog är borta jag har bara sånna "känningar" kvar. Täppt i näsan och lite ont i halsen. + att mens värken kom tillbaka.. Blä! Åh vilken härlig morgon...

Dagens kost/ motion

Frukost: Keso med hallon och blåbär
Lunch: Taco kryddad köttfärs med sallad. En sked stark sås och en sked gräddfil
Mellanmål: Canbridge vanilj
Middag: Kycklingspett med bulgur och 2 skedar tzatziki
Kvällsmål: Ett glas nyponsoppa

Motion:
Ingen tränin idag pga förkylning och skallebank

Skallebank

Som sagt så somnade jag med skallebank igår kväll. Det var nog nära till migrän men jag gick och la mig tidigt.. så imorse när jag vaknade hade jag fortfarande skallebank.. Nu sitter jag i soffan och har knaprat huvudvärkstabletter men ändå vill den inte försvinna :( Skulle gå på marykay smink rådgivning ikväll men när Sara messa mig och sa att hon ställer in just pga skallebank så gjorde jag desamma. Så Det blidde bara massage idag efterssom min ända kund bokade om sin tid...

Min vän


Önskar jag kunde göra något.

Linda. Kämpa på!

Städat

Nu har jag städat lägenheten och det känns i kroppen att jag inte är riktigt kry. Jag är helt slut!
Men nu är det fin fint tills Jimmy kommer hem :)

Godmorgon

Dag 2 på mitt nya liv.. Somnade med skallebank och vaknar med skallebank.. Jihoo... eller inte.
Visade ändå glatt humör för jimmy innan han gick vid 7.30 i morse. Ville inte börja vår 3 års dag med att vara grinig.
Jag är verkligen 0 motiverad till att äta nyttigt och börja träna just nu.. Hanne kämpar på med gym, promenader och mag träning. Hon kör stenhårt medans jag sitter och latar mig i soffan. Ja, jag vet. man ska inte träna när man är sjuk, men jag är inte sjuk sjuk. Jag har lite ont i halsen och är lite snorig så jag får gott sitta i soffan någon dag till innan jag tar mig ut och tränar.. Nu blir det frulle.. Å mys med Tyson..

Jimmy <3


Älskar dig!

Dagens kost/ motion

Mat:
Frukost:
Canbidge vanilj
Lunch: Canbridge vanilj med kanel i
Mellanmål: En nutrilett bar
Middag: Stekt lövbiff med en stor sallad och lite keso

Motion:
efterssom jag fortfarande är lite förkyld så blev det ingen träning idag

Tyson tröttis

Mys tyson i morse :)

Klia mig på magen!!!

To day is the day!

Jaha.. nu är det slut på att misshandla sig själv! För någon dag sen kände jag bara att jag är så jävla trött på mig själv som inte kan skärpa mig med mat och träning. Jag känner på kläderna att jag gått upp mer igen och idag ställde jag mig på vågen...

Jag är ett kilo ifån min BIG NONO vikt. FAN! När jag för ca ett år sen gick på canbridge vägde jag över den gränsen och sa till mig själv att aldrig mer!
Så nu jävlar!!!

Tänkte berätta lite hur jag tänkt..
Alla ni som känner mig vet hur jag fungerar.. Allt eller inget. Nu är det ALLT!

Så här är det:
Inget socker!
Jag ska äta kolhyderat snål mat, alltså, Kött, fågel och fisk med grönsaker.
Tanken är att jag ska träna varannan dag 1 timme. Då kan det vara promenad, simmning, gymma eller crosstrainer träning här hemma.

Tänkte börja med att dricka mina canbridge soppor jag har kvar och få en rivstart så att säga.. Datumet har precis gått ut så jag lär väl dricka dom nu innan dom är odrickbara.

Lägger upp min vikt och längd för att ni ska ha lite koll på mig haha
167cm
69kg

Målvikt 60kg

Hanne... Nu kör vi så det ryker! Inget mer maskande!

tjuvstart

Okej.. Nu är det så här: Jag ska börja redovisa vad jag stoppar i mig under dagen.. bara för att ha lite koll och kanske jag inte stoppar i mig massa skit om jag måste redovisa det hehe det är min förhoppning :) Jag har ju inte börjat mitt nya liv än men jag tänker ändå starta med min mat intag lista lite på skojj idag..

Frukost: 2 stekta ägg mackor.
Mellanmål: Lite godis och Hannes nybakade brownies
Lunch: Stekt fläskfile och sallad
Mellanmål: En handfull nötter
Middag: pommes

Ja, som ni ser var denna dagen inte så nyttig med godis och sånt.. Men fom imorgon...

Söta Hanne..

..kom nyss förbi med fika :)
Hon har stått och bakat Brownies och kom hela vägen hit bara för att lämna dom :)
Sötis!

Men du.. Imorgon är det slut på detta!
Imorgon börjar vårt nya liv!

Nä, nu får det banne mig vara nog!

Måste bara...

vafan!!!!
Nu är jag sjuk men på måndag. Då jävlar ska jag börja äta rätt!
Jag måste!
Så fort denna förkylning är över är det träning som gäller!
Hur svårt kan det vara? Jag pallar inte med mig själv!


Det dumma är att det är svårare än det låter! Ibland känns allt bara omöjligt! Jag hatar den känslan efterssom jag vet att ingenting är omöjligt!  Man måste bestämma sig.. Allt eller inget, det är så jag funkar och nu måste jag sattsa ALLT!

Vilka hänger på?


Utmaning (varning för mååånga frågor)

Blev utmanad av Emma- Lee

1.
Hur gammal är du om fem år? 32... huua
2.Vem var den sista du träffade? Jimmy? 
3.
Hur lång är du? 167 cm
4. Vilken var den senaste film du sett? marley and me
5. Vem ringde du senast? En kund

6. Hur löd ditt senaste sms och till vem? Kan du 14,30 på onsdag?
7. Vad är helgens planer? Kurera mig

8. Föredrar du att ringa eller skicka sms? Det beror på vad det gäller. Det är väldigt smidigt att skicka sms.
9. Är dina föräldrar gifta eller skilda? Skilda                                  

10. När såg du senast din mamma? I Måndags
11. Vilken ögonfärg har du? Blå/ grå
12. När vaknade du idag? 8.30
13. Har du någon gång hittat en katt? Ja
14. Vilken är din favoritplats? hmm, utomlands i värmen på en strand med mina nära oc kära?

15. Vilken plats föredrar du minst? Där det är mörkt och kallt och ensamt
16. Var tror du att du befinner dig om tio år? Sverige?
17. Vad skrämde dig som barn? Kakmonstret
18. Vem fick dig att skratta senast? Tyson
19. Är du för ung för att äga vinylskivor? Njaa..?
20. Har du stationär eller bärbar dator? Bärbar
21. Sover du med eller utan kläder på dig? Utan
22. Hur många kuddar har du i sängen? 4. (2 var)
23. Hur många landskap har du bott i? 1
24. Har du någon gång spytt på någon?? ja tyvärr haha

25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota? det beror på var..

26. Är du social? Absolut.. sen har man sina dagar..
27. Vilken är din favoritglass? Magnum mandel tror jag.

28. Vad skulle du göra om du vann en miljon? Köpa mig ett hus!

29. Tycker du om kinamat? Ja
30. Tycker du om kaffe? Nej
31.
Vad dricker du till frukost? Jos/ mjölk/ vatten..
32. Sover du på någon särskild sida? Tydligen höger sida säher min frisör hehe 

33. Kan du spela poker? eehmm, njae
34. Tycker du om att mysa? Ja
35. Är du en beroendemänniska? Ja

36. Känner du någon med samma födelsedag som din?  Ja
37. Vill du ha barn? Ja
38. Kan du några andra språk än svenska? Engelska
39. Har du någonsin åkt ambulans? Nej
40. Föredrar du havet eller en pool? Havet
41. Vad spenderar du helst pengar på? hmm, det beror på..
42. Äger du dyra smycken? Ne
43. Har du någon gång testat narkotika?  Nej!
44. Vad var det senaste du stoppade i munnen? Godis :S
45. Vem är den roligaste människan du känner? Oj, jag vet inte så här på rak arm
46. Välj ett ärr på din kropp? va e de för fråga?
47. Vad har du för ringsignal? Någon Samsungsignal
48. Har du kvar något klädesplagg från när du var liten? Nej, vet inte om mamma har..

49. Flirtar du mycket? Ne

50. Vart togs din profilbild? Hemma
51. Kan du byta olja på bilen? Nej
52. Har du fått fortkörningsböter? Nej
53. Vilken var den senaste bok du läste? Det var nog Carolina Gynnings bok..
54. Läser du dagstidningen? Ne

55. Prenumererar du på någon veckotidning? Nej
56. Dansar du i bilen? Nä
57. Vilken radiostation lyssnade du på senast? The voice
58. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper? krafsade?
59. När var du i kyrkan senast? På begravning :(

60. Är du nöjd med din kropp? Ehh, NEJ!

61. Är du gift? Annars, tror du att du kommer gifta dig någon gång? Är inte gift och kommer aldrig bli det heller :(

62. Skriv dina 3 närmsta vänner spontant: Maria, Linda och Hanne som jag har kommit väldigt nära på kort tid.

63. Skriv de 2 vännerna du tycker det är roligast att umgås med just nu? Meeh, de är roligt att umgås med alla mina vänner!

64. Var du byxmyndig när du blev av med oskulden? Jepp

65. Tror du ärligt du kommer hitta din livs kärlek? Jag har gjort det redan


66.
Vilka 4 personer utmanar du : Linda, Linda, Sara, Hanne,


Min snygging!


Det blir aldrig som man tänkt sig...

Planerade att jag skulle gå och träna idag innan jag åker till jobbet.. Men självklart ska jag gå och få ont i halsen.. igen. Jag förstår inte?! Det är som att jag inte ska träna efterssom jag varje gång blir sjuk när ja ska komma igång med träningen. Just nu känner jag mig som en flodhäst och skulle helst vilja hoppa under täcket och aldrig komma upp mer. blää! Hatar att känna mig tjock!

Vaknade med ett RYCK

Vaknade till av något ljud och lyssnade vad det var och sekunden senare lät det som Tyson när han hade så där ont innan jul.. Med ett ryck flög jag upp och kollade om Tyson låg i sin säng.. och det gjorde han. Stackarn vart ju vett skrämd när jag ryckte upp täcket sådär.. Det var inte han o lät.. Phjuuhhh

Bjuder på en mongis bild på Ty

Han skakar av sig och jag tar kort så han ser ut som... ja, jag vet inte vad haha

Vår Filmer

 

Tyson väger nu 1413g. 10 månader och 3 veckor

Bilder från helgen..

Jaha, jag har ju lovat bilder från helgen så här kommer det en heeel massa bilder :)


Weei Det är alltd lika skojj att träffa bästisen Tusse!


1. Tyson får syn på Tusse runt hörnet.
2. Vart tog Tusse vägen?
3. HAHA, jag tog dig!
4. Rejsa runt som två tokar hihi



MMM Mums! Käka upp "mormors" blomma..


Glad påsk kort hihi


Mammas fina påsk dekoratioer :)


Min och Kims kycklingar som vi gjorde när vi var små hihi


Puss kalas :)


Kamouflerad hihi



Promenad och vårtecken :)


Du och jag Tyson <3




Choklad moussen som tillslut vart väldigt lyckad!



All ute lek och bus gör att man blir trött!


Lukta på blommorna :)


Busa med Tusse och Mini






Släkten skålar in påsken.



BUUUS



Middag hos svärföräldrarna :D

Sådär. nu har ni fått en kik av min pås helg :) Ska se om jag kan ladda upp några filmer sen också. Men nu måste jag äta frukost :) Tyson väger ni 1413g







En blä dag!

Vädret är blä! Denna dag började blä och är fortfarande blä får se om det känns bättre under dagen. Jag tror inte det dock =S Börjar jobba kl 12.30. Sen har jag en kund som bokade för längesen som jag inte får tag i för att kolla om hon verkligen kommer så jag kanske blir sittandes i några timmar mitt på dagen. Sen ska man på Marykay med Sara, Hanne, Pia (svärmor) och kanske mamma och sen en till SEN kund. Pust! Lär vara trött och ännu grinigare än nu när jag kommer hem vid 21 tiden någontans..

Skit morgon!

Blir väckt kl 6 av att Jimmy håller på och knapprar på sin mobil. Så hör jag hur Tysons mage låter och kan inte somna om. jimmy går upp och jag ligger kvar och tycker synd om Tyson medan jag maserar hans mage. Efter en stund går jag upp med Tyson för att Jimmy skulle gå ut med honom.. Ne, han har "tyvärr" inte tid.. Så jag fick sätta på mig kläderna och gå ut. Nu har jag hela morgonen stått och försökt mosa mat och tryckt i Tyson med spruta efterssom han inte äter på morgonen men förjäves. Hålen i sprutan är för litet. Gaah!!  Så nu ett sista försök med hundmat som jag vet att Ty vägrar äta. Men jag måste ju för hans mage låter som en en gammal motor utan ljuddämpare :( 

inge kul att börja dagen med tjaffs! Men ska det vara så här?

Helgen snart slut :(

Det går fort när man har roligt säger man ju. Det har det verkligen gjort denna helgen! Det har varit så otroligt härligt väder och vi har kunnat varit ute massor. Imorse när vi vaknade var det inte lika fint väder. Kallt, dimmigt och moln överallt. Men det ser faktist ut att kunna bli fin dag idag med. Vi sitter och väntar på att Ninni ska komma med sin nya sen ska jag och Ty börja röra oss hem. Måste ju till svärmor och käka påsk middag idag. Måste erkänna att jag verkligen inte har någon lust eftrerssom jag varit hemmifrån hela helgen men men..

Måste också passa på att gratta Linda!


Tricky Tricky


Påskafton

Det var verkligen underbart väder! Trevligt sällskap, Det var Mamma, Hasse, Mormor, Kim, Annie och Helena. Den som saknades va Jimmy. Det hade varit mysigt om han var med oss! Vi var ute och njöt av det fina vädret, åt god mat och fikade massa mums! Bilder från helgen kommer när jag kommer hem.


vilken härlig daaag!

Jag är alldeles glad i kroppen hihi, Vilken otroligt härlig vår dag vi haft idag!

Sitter nu hos Mamma och skriver.. smet ifrån köket då allt gick åt skogen haha ;) Vi försökte oss på att göra choklad mousse. Försökte smälta chokladen då det kommit vatten i. Men den blev bara konstigt segt. Så skulle det ringlas figurer till dekoration med en seg choklad röra.. hahaha. Försök med de ni haha. Det gick INTE. Slutade med att vi fick spritsa ut det.. Nu får vi se om det ens stelnar hahaha. Det var bara att börja om från början :S

Iaf så har vi haft en underbar dag ute i solen. Jag och Tyson har rejsat som galningar i gräset, varit ute på promenader och myst i solen. Hoppas hoppas hoppas detta väder fortsätter hela helgen!

Bilder kommer när jag kommit hem om jag inte snor mammas kamera imorgon och fotar lite :)

GLAD PÅSK!



Vill önska er alla en riktigt glad och mysig påsk!
Nu drar jag och Ty hem till mamma :)

Dagens outfit haha

Haha, jag som typ aldrig har dagens outfit har nu det idag.

Lite påsk inspererat haha.  Det är ju ändå skärtorsdag idag.

Body of Lies


Vi såg nyss klart på Body of lies och den var bra! Jag tyckte att Leonaros roll påninde mycket om hans roll i Blood diamond.
 Lite smårörig var den måste jag erkänna men man kunde pussla ihop allt efter ett tag hehe

Hemma tidigt..


 

I morse klev jag upp och gav mig iväg till Ikea för att köpa lite grejer till salongen. Det börjar bli så fint där nu! Hihi.
Hade kunder som avbokade och jag lyckades boka om min sena em kund till mitt på dagen. Så jag stressade från ikea med hylla och en kasse med massa grejjer i.. Hem fort som fasen. Peta i mig något att äta och ut en promenad med Tyson. Sen iväg till jobbet. Tog hand om min kund och sedan drog jag iväg till en butik inne i stan och köpte lite till till jobbet :) Sen hem igen.. Kom precis hem har varit ute 30 min med Tyson i blåsten hehe. Fast han pinnar på fort som fasen, så man blir helt svettig haha. Nu väntar jag på Jimmy så vi kan gå handla middag. Jag är jätte hungrig!

Godmorgon

Igår hade jag fullt upp.. Jag tränade på gymmet för första gången på länge med Hanne och det gick skit bra tills jag insåg hur svag jag har blivit =S Vi gick på bandet typ 20-30 min och sen kände vi lite på maskinerna men insåg ganska snabbt att vi inte viste vad alla gick ut på.. Det är ju inte samma kvalite på grejjerna här som man är van vid från Wordclass iaf så bokade vi tid för en genomgång av gymmet tll nästa vecka.. Då jälar haha! Jag måste få tillbaka min kondition och min styrka! fY SATAN VA SVAG JAG ÄR! :( Hem och sen till jobbet och hem igen...Tjura lite till spårlöst och sen sova.. Det var min måndag de hehe

I dag har jag tvingat mig kvar i sängen ganska länge. Skönt! Jag har lite att fixa med idag.. Springa runt och köpa grejjer till salongen och så. Fixa med papper mm. Fint väder är det ju så då skulle det passa bra med en lång promenad med Tyson, Får se vad som hinns med. Ska ju till jobbet sen. Har en fullspäckad em/ kväll =D Nu.. FRUKOST!

Erbjudande: Hårförlängning & nagelförlängning!

Just nu mina sköna, får ni världens erbjudande!

Jag och Maria erbjuder både hårförlängning och nagelförlängning/förstärkning med eller utan fransk (hur du nu än vill ha det) för ynka 4749kr!
Billigare än så kommer du aldrig få både ett fantastiskt hår OCH vackra naglar för!

Söndagen den 22 maj kommer vi utföra detta i Sthlm om det finns tillräckligt med intresse från er! Maila oss på [email protected] om ni är intresserade så pratar vi vidare därifrån.

Platserna är som ni förstår, begränsade, så först till kvarn!
Det här kan ni bara inte missa!


Det vart denna


Den är inte jätte skojjig men den har det jag vill ha i den.. Aningens förliten är den också tyvärr.

Men men

Blir gaaalen!

Min almanacka tar snart slut, jag har letat och letat efter den jag vill ha men jag hittar ingen..
Jag var inne på denna

Som man kan hitta på personligalmanacka.se men det visade sig att man inte kan välja från vilket datum man vill att den ska börja vilket gör att jag isf måste beställa en för 2009 när halva året typ redan har gått och jag känner att det är lite slöseri med pengar..? Sen hittade jag även denna

Som jag hittade på vulkan.se. Tyckte det kunde vara skojj att sätta sina egna bilder på framsidan..men jag fattade inte hur man gjorde.. Ve inte om de e jag som är dum dum men man fick inte alls välja hur den skulle se ut på insidan som utlovat. Man kunde inte bestämma vart texten skulle vara mm. Samma där att det var från ett helt nyt år.. Suck!

Vart kan jag hitta den perfekta?

Jag vill ha:
En hel vecka på ett uppslag.
Rader med tider. (7- 21 typ)
Den ska vara i A5 format.

Hjälp mig!


Tack för hjälpen Linda.. Det fixade sig. Jag skrev och frågade om man kunde få den från juni och det skulle gå bra! :) Var inne och tittade, fattar inte hur jag kunde missa det... Suck!

Flamin´ hot cheez cruncherz!


Tycker du om ostbågar? Har du testat dessa starka ostbågar?
Dom är AS goda!!!!

Vad hände...

..med det fina vädret?
Vaknade vid 7 i morse.. Tyson väckte mig så det var bara att kliva upp och gå ut och kissa. Sen gick jag och la mig igen. Vaknade igen vid 10 av att Tyson bökade under täcket. Så jag går upp och sätter på mig kläderna och frågar Ty om vi ska gå ut och kissa... Då vänder han på klacken och går och lägger sig med Jimmy igen. Det är tacken man får.. Haha Han har fortfranande inte visat sitt tryne och kl är fasen halv tolv.. Så här sitter jag.. ONT som fan i magen.. Önskar ibland att man föddes som kille och slapp må bajs en vecka i månaden typ hela livet... Å allt annat som att föda barn, bli fet och allt det där.. Samtidigt skulle jag inte vilja vara kille.. Va trist. Dom har inte lika mycket/ fina kläder som vi tjejer. Vi kan sminka oss för att bli snygga (både för och nackdelar med de) Vi har fina skooor! Ja, orka sitta å rabbla varför tjejer är så bra haha. Det vet vi ju redan eller hur tjejer!

Nu kom Ty.. måste ut!

Grattis på födelsedagen

Theodor


I dag fyller Hannes son 2 år. Grattis till er får man väl säga.. Tänk Hanne. För två år sen blev du mamma :)

VÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅR!

Vilken härlig dag!
Morgonen började med familje mys och sedan gick vi på en två timmars promenad i vår solens värme.






Så stannade vi till hemma hos svärmor och Janne.. Där satt vi en stund, Tyson lekte med plast ödlor i vattenskålen och myste i solen. Nisse kom och hälsade på Tyson men han ville inte leka.. Han tyckte Ty va lite små jobbig hehe.







Lättad!

Det gick bra hos revisorn.. Jag hade gjort fel =S men det handlade om några hundralappar så det gick bra! =D
Nu ska jag till jobbet..

Lite små nervös..

Kan inte bara sitta och vänta in tiden så jag har faktist lockat håret hahaha

haha snygg min (Jimmy min ;).. fler bilder kommer senare.. måste dra snart...

Ha en bra dag. Det ska jag försöka ha! Ikväll blire ett gas vin med Sarah och Lucilla efter jobbet.

Domedagen?!...

Vaknade tidigt idag.. Har redan duschat.
I dag ska jag nämligen till min Revisor. Det känns sådär. Har gått och väntat på denna dagen sååååå länge. Nu är den här DAAAH! Men det ska bli skönt när det är gjort!

Ni har väl inte missat..

http://shimmer.nu/
Super söta kläder och balklänningar mm


Piss hund!


Jaha, Nu är Tyson 10 månader och har börjat kissa inne.. Vi tog honom på bar gärning när han satte sig på mattan i hallen, han lyfter (för en gångs skull) på benet och ställer sig och pissar på vardagsrumsgardinerna och på våra köksstolar.. Vad är det frågan om?? så här han han aldrig gjort.. Könsmogen? Kastrering? Vad kan man göra.. Detta står jag inte ut med!

RSS 2.0