Nya visitkort beställda!

Så där ja!! En viktig sak ur världen!


Tycker dom vart rätt fina! Eller?

Vill ni ha tele nr skicka ett mail så skickar jag det ;)

Lite smått ångest

När jag inser att det är över 26000kr som ska ut i hyra bara på face varje månad fram till och med december.. Speciellt när man tittar i boknings blocket och inser att jag knappt har något att göra de närmsta veckorna.. *ångest*


Ångest har jag också över allt jag borde tagit tag i för längesen fast jag bara inte tagit tag i det...
Som kontakta en revisor och ta tag i min bokföring innan det går åt pipan! (maria, det är bra att du puttar på mig;) Jag skulle verkligen behvöa ta kontakt med små A (småföretags akassa) och ringa Kommunals akassa. Fixa nya visit kort! Och sen var vi där igen med reklam för var jag sitter nu då...

Detta är bara några av dom VIKTIGA saker jag verkligen måste ta tag i NU I VECKAN!!

Tyson leker med kamera snöret


Kläder

Jag har beställt kläder till Tyson från Molles- petshop =) För han fryser så..


Luras inte av att det är anra sortes hundar på bild nu.. Jag hoppas att dessa blir lite små tuffa på honom '=)

mamma betalar.. Tack säger Tyson!

besök på banken..

Har just varit med om mitt nervösaste bankbesök. gaah


gårdagen- ett helvete

Jag vaknade upp på morgonen glad för att det är flytt dax. jag åker in till Zinken för att träffa Lucilla på Nail fashion. Sedan åker jag till Face och börjar packa, flytta och städa. Kl 14 skulle jag träffa C och kl 14 ringer hon och säger att hyran för september inte är betalad och att jag blir tvungen att betala alla 4 månaders hyror i förskott, dvs 26750kr. Vem fan har 26000 i bakfickan bara sådär?? Jag säger att jag inte kan och får till svar att jag inte får flytta mina redan flyttade saker.. Så jag får lite panik och går till banken och får endast ta ut 15000 (av pengar som inte ens är mina) På tillbaka vägen ringer jag mamma och hon undrar om det får gå till så här. Sen ringer Hasse efter en stund och säger att Du ska inte betala en krona mer än månadens hyra. För så står det i kontraktet. Tårarna sprutar mitt i all panik, ångest och vrede. C kommer och jag får panikångest, tårarna sprutar ännu mera och försöker få fram att så här ska det inte gå till. C blir rasande och efter många om och men går hon ut AS förbannad för att skriva ett papper på att jag minsann ska betala dessa månadshyror på pricken den 25e varje månad. Jag vann! HA!!! Vilken jävla häxa!! jag erbjöd mig till och med att komma in dagenefter med alla pengerna men nej! Jag hade till och med köpt en pressent till henne för att hon varit så "snäll" och låtit mig gå. tror ni hon fick den?? Glöm de!! Helt matt var jag i går kväll. Skulle försöka nå mina kunder för att berätta att dom ska komma till zinken idag och inte götgatan. Pratade in ett jätte konsktigt, rörigt medelande på telesvar så att kuden var tvungen att ringa tillbaka och fråga vad jag egentligen sa.. Pust. Idag är det nya tag!!!


Peppning någon?

Hittade denna undrebara sida hos Linda. Tryck på bilden om du behöver bli peppad!

Naglar med Blått glitter och vit fransk

Mycket tid tog det, men till slut vart det fint!! =)

Snyggt?

Tack Martina!

Nagar med rosa fransk

Gjorde en påfyllnibg på en mycket nöjd kund igår och lackade fransk med ROSA lack =)
Det vart super snyggt!!! =)

Tack Kelly!

2 dagar kvar

På Face. Sen på torsdag flyttar jag till Zinken. Usch. Ser inte fram emot att betala dubbel hyra i 4 månader framöver! Men men, vad ska jag göra? Inte så mycket val! jag hoppas att kunderna som jag lyckats få ihop fortsätter att komma till mig i zinken! Å jag hoppas på många nya kunder framöver! Ska bli lite roligare när man slipper skämmas över hur höga priserna är hehe. Tyson ligger här brevid mig invirad i en filt och gnyr hehe. Han ska få åka till Jana och vara med henne hela dagen. Jag har fullt upp på jobbet efter långhelgen så tyson får det roligare hos Jana och katterna och sen får han träffa barnen också. Ska bli kul å se hur han reagerar på de =)


Ha en bra dagTyson hade en super dag hos Jana, han var heeelt slut på vägen hem. Han sov som en klubbad säl. Till och med i min famn när vi gick ute.. Det har han aldrig gjort förut. Så det var en bra dag!

Tack så jätte mycket för hjälpen Jana, Oscar, Mickis och katterna ♥

pressenter =)

*
pressentkort på Gina
Kamera
Spray, balsam spray och ett fint halsband
Ett minneskort till kameran
Pengar
Så fick jag pengar till att köpa blommor också =)

Bilder mm från helgen

Har varit lite lång ledig över helgen. Passade på att åka ut till mamma för att ta det lugnt och tänka i lugn och ro på allt det här med jobbet.. Mamma och Hasse har ju inte träffat Tyson heller och det måste dom ju göra innan han blir stor hehe.
I vilket fall har jag kommit fram till att sluta på Face och börja i Zinken på Nail fashion. Både för Tysons och min skull. Jag klarar inte ekonomin som det är just nu. Och Tyson behöver någonstans att vara förutom i sin bur hela dagarna.. Nu får det bli bra!!! Orkar inte mer nu!

Jag har gjort en god gäning eller mamma och Hasse gentligen. A på jobbet skaffade en katt som det visade sig att hon inte kunde ha kvar av olika anledningar och jag frågade mamma och Hasse om dom kunde tänka sig att ta hand om lilla stadskatten Tusse. Och i Lördags hämtade vi honom. Han och Tyson har blivit bästa kompisar =D Dom har lekt som bara den hela helgen. Ska se om jag kan klura ut hur man lägger upp en video i You tube sen hehe. tyson har ätit som en häst hela helgen fast han har fått i sig massa som han inte borde käka också som kattmat och tonfisk mm. Nu börjar han bli lös i magen igen =S Det fååår bara inte börja om igen nu!


Här kommer lite fler bilder från helgen


spänning

fick en post avi med posten.. hhihi

Detta kom i ett litet paket från mi kära kusin Maria.tack Maria!

Skönt att vara ledig...

Men hjärnan får inte vila! Jag har ju ett JÄTTE besut att ta i helgen och vad jag känner nu så tror jag att jag vill börja på Nail fashion... Men tänk OM det skulle skita sig där av någon anledning? Vad fan ska jag ta mig till då? Jag är så rädd att jag inte kommer hitta ett ställe att trivas på! Suck!.......... Å jag ser verklogen inte fram emot att säga till C OM jag nur tar detta beslut. Hon kommer inte att b li glad. Hon har verkligen gjort allt hon kan för att försöka få mig att stanna.... Ännu mera SUCK!!!

Mitt i allt....

.. Hittade jag en hemsida. www.facketförändras.nu Där jag ställde frågan om vad som händer om man bryter ett kontrakt..
så här löd svaret:

Hej!

Tack för din fråga till FacketfFörändras.nu!


Du är skyldig att arbeta under uppsägningstiden, om ni inte kommit överens om något annat. Om du väljer att lämna anställningen utan att vara överens med arbetsgivaren, kan du bli skadeståndsskyldig om arbetsgivaren väljer att vidta åtgärder. Arbetsgivaren kan till exempel hålla inne intjänad lön etc. 


Olovlig frånvaro från arbetet kan vara saklig grund för uppsägning eller avsked, trots att du redan sagt upp dig själv. Om du blir uppsagd får du lön för den tiden du arbetar under uppsägningstiden, men om du blir avskedad får du ingen uppsägningstid och därmed inte heller någon mer lön.


Jag rekommenderar dig att prata med din chef och försöka komma överens om hur din anställning ska avslutas, för att undvika att du blir krävd på skadestånd


Med vänliga hälsningar

Experten


Vaccination mm

Idag har Tyson fått sin vaccination.. Jag har tok sprut fobi så jag gick ut och hörde bara hur han skrek =S Usch! Vi passade även på att väga honom och han väger hela 780g nu. Han har tagit igen vikten han gick ner när han var sjuk och gått upp lite till så det är på rätt väg =)

Nu kom vi nyss hem från Pia och Janne(svärmor och svärfar) Vi var där och käkade lite för att Pia fyllde år i måndags. Tyson busade runt som bara den och la sig sedan och sov hos Pia. Tänkte på det när jag satt där, man behöver ingen tv när man har Tyson hehe. Han är så underhållande att titta på. Mycket glädje och skratt! På vägen hem träffade vi Charlie grannens 12 åriga labbe. Tyson nyfiken som han är, går tufft fram och hälsar. Han börjar till och med att klättra lite smått på honom hehe. Charlie la sig ner flera gånger och Tyson var nära att hamna under hehe. Men det gick så bra. Vi ska fortfarande vara föriktiga i 2 veckor till för att sprutan ska "sprida sig" typ. Men det är ok att hälsa och om dom är vaccinerade ska det inte vara någon fara.
Bilden var tyvärr lte suddig då hundarna inte var stilla och ljuset var inte det bästa heller. Men man kan ju se ialla fall =)

Tröttisen


Face/ Nail fashion

Jag var ju som sagt på möte med C idag.. Jag trodde det skulle vara ett möte i skräck men hon var väldigt tillmötesgående och ville verkligen ha mig kvar.

Hon kan tänka sig att:
♦Sänka hyran med 1000 kr (från 6000 + mons till 5000 + moms)
♦Jag får antagligen ha Tyson på butiken i sin bur.
♦Det var inte jätte hårt med mina produkter som jag trodde eller som jag missupfattat eller ja... 

 Det possitiva med Face är:
♦Att Face är Face
♦Läget på Götgatan kan nästan inte bli bättre
♦Butiken är ljus och trevlig
♦Arbetskamraterna i butiken är super gulliga
♦Jag har en påbörjad kundkrets
♦Jag får % på hela Face soriment

Det negativa på Face är:
♦Hög hyra
♦Att Tyson inte kan springa lös
♦Inget utsug
♦Inget kök eller personal utrymme (sitter tex på en pytte toalett och äter)
♦Inget kund utrymme att tex hänga av sig kläder mm på
♦En ganska så skranglig arbetsplatts
♦Att man inte känner sig som egen företagare
♦Att man måste använda Face nagellack som jag personligen tycker suger
♦Att man inte får göra reklam och skylta med sina produkter
♦Att man inte får visa att man jobbar med ett annat märke än Face även fast inte Face har dessa produkter


Sen träffade jag Sarah och "Lusse" nu på kvälls kvisten och där finns det som 2 val kan man säga.. Lusse vill "ta över salongen" som hon och Sarah har byggt upp tilsammans. Dom delade på allt rakt av men hon vill ta 1000 kronor mer i hyra och då fixar HON ALLT. Som Bord, utsug, reklam och om myndigtererna kommer tar hon det mm Hon hade som förslag att jag får dela hyran rakt av de 4 månader som jag har hyran på Face att betala och att jag kanske de första månaderna kan komma igång innan jag börjar betala 3000.


Det possitiva på Nail fashion:

♦Att hyran är hälften än på Face (3000 + mons)

♦Att jag kan ha Tyson där hur mycket jag vill

♦Att vi har en hel övervåning för oss själva

♦Att jag har utsug

♦Läget är ganska bra ändå. Precis vid Zinkens t baneuppgång

♦Att jag får använda mig av vilka produkter jag vill och göra reklam hur jag vill (med Lusses hjälp)

♦Ingen som säger hur jag ska se ut mm

♦Trevlig arbetskamrat som inte jobbar heltid

 Det negativa på Nail fashion är:
♦Lite längre att åka dit och inte lika bra läge som Face

♦Inte så inarbetat, ganska nyöppnat och ingen reklam utsattHar säkert missat saker som jag borde skriva men just nu fungerar inte min hjärna så bra hehe. Ska ta och krypa ner i sängen å sova några timmar (om jag får för lillskutten)


Jag har till på fredag att tänka.. Vad ska jag göra? Vad hade du gjort?


Onsdag..

Jag vill att den här dagen ska vara slut nu!! Ja ska ju på möte med C idag och det ser jag verkligen inte fram emot!! Jag tror hon kommer göra ett helvete för mig! =( Har suttit och skickat mess till mina kunder idag om byte av tid för att försöka minimera risken att jag behöver lämna Tyson till någon annan än Sarah. Tycker hon e så enormt snäll som vill ställa upp och hjälpa mig med Tyson! Säg bara till om du någongång behöver hjälp gumman!!

Finns det någon jurist här  eller som känner en som kan svara på om vad som händer om man bryter mot ett kontrakt????

Vilken natt...

Tyson ha väckt oss jag vet inte huur många gånger i natt så man är ju inte super pigg direkt... Fick lov att gå upp tidigt efter att jimmy hade gått till jobbet, Tyson både sket och kissade inne i natt. Han som varit så duktig de tre sista nätterna.. Aja, han e ju bara bebis hehe. En tunnhårig bebis, vår lilla Skalleper hahahaha Får se om Louisa hör av sig om hon kan ta Tyson eller inte. Hade varit så skönt för honom att slippa vara på jobbet där han är så oönskad

En tuff dag för Tyson

Jag vart väckt vid 8 tiden i morse. Har märkt att Tyson är en morgontrött kille hehe, han är lite seg startad. Ialla fall började morgonen med en liten sväng ut för att kissa och bajsa. Sen gick vi in och åt lite mat, busade och så kom husse upp och skulle till jobbet. Så lekte han lite till medans jag fixade mig för dagen. Så vart det ut en liten pronenad inna det var dax att gå till tåget. Tyson fattade direkt att det var något på G och ville inte alls gå utan satte sig bestämt och tittade på mig som att -nehedu tro inte att du ska få mig ur fläcken. hehe Efterssom inte tåget väntar på oss fick jag stoppa ner honom i buren och gå. Jag åkte ju lite extra tidigt för att jag skulle träffa Louisa, men när jag kom fram fick jag ett mess att hon var sjuk och inte kunde komma. Jag messa tillbaka och frågade om hon hade möjlighet att ta honom hemma? Men fick inget svar (hon hade somnat om) Och väl framme på jobbet fick jag höra att min 12 kund hade avbokat precis.. så vi åkte hem efter att han ätit och sovit en stund. Hemma sov han, helt utslagen stackarn (bilderna i ingägget nedan) Sen kom inte Jimmy hem förns senare och Louisa hörde av sig och sa att hon gärna kunde ta honom när jag skulle in på em. Så vi åkte hem till hnne och Johan och snurre (kanin). Snurre vart inte överlycklig att se Tyson. Snarare livrädd. Tyson var jätte nyfiken hehe. Sen åkte jag å jobba en timme för att sen åka och hämta Tyson igen. Å hem. Nu ligger han elt utslagen i sin säng och sussar så sött =)Det vart mycket som hände under denna dag. Många nya intryck , lukter och männskor som tyckte du var ur söt och bara var tvungna att säga hej hehe.
På bilden ser ni en utslagen Tyson på väg hem..

Tack för hjälpen Louisa♥


"Lillskräpet"

Så trött han är efter en resa in till staden hehe


Ångestattack?

Har haft smärta i bröstet några gånger och har märkt att det kommer allt mer tätare och tätare.. Det lixom hugger i bröstet och jag tappar andan för att det gör så ont, hjärtat slår snabbare och det gör ondare och ondare. Fast det går över på bara några sekunder mendom sekunderna är långa..

Pratade med Maria och hon trodde att det var en ångestattack. Vad är en ångestattack egentligen???

= En ångestattack är egentligen ett falsklarm i hjärnan om att en katastrof är på väg. Kroppen aktiverar alarmsystemet med t ex hjärtklappning, darrningar, frossa, illamående, andnöd, kvävningskänsla och rädsla för döden som följd. Den som drabbats av en ångestattack går sedan runt och oroar sig för att det ska hända igen. Detta blir en förväntansångest som gör att man t ex undviker utrymmen där det är svårt att ta sig ut.

Hmm, jag undrar jag...

Jävla skit!

Pratade nyss med C. Det ser inte ljust ut!!! Jag får inte sluta tidigare och bara betala hyra.. vafan ska jag göra??? 4 månader... Vi ska ha nåt jävla möte på onsdag på dagen för att prata om det här. Ja, jag vet det är jag som klantat till det! Men kan hon inte vara mänsklig och förstå mig? Jag måste vara på jobbet för att dom gjort reklam å bla bla bla, men jag kan inte vara på jobbet för att jag inte får ha hunden med mig. Vad är det för mening då?? Då kan hon ju lika gärna släppa mig???!!! Aja, skit samma... Jag måste till jobbet... MED HUNDEN!

Snart måndag...

Jimmy har ångest inför sin första arbetsdag imorgon efter semestern.. Vem har inte ångest?? Jag måste ta tag i att ringa C imorgon efterssom hon inte ringt. Så ska jag väl få min "dom" Usch, det känns verkligen som att hon kommer att göra det svårare än det är! Jag vill att hon låter mog gå såklart, men det kommer ju aldrig att hända. Men åtminstånde att jag får gå för att sen betala deras 4 jävla (ursäkta) månadshyror. Så att jag kan börja jobba i Zinken med lille Tyson. Så slipper jag oroa mig till döds för honom hela dagarna.. Kan inte han bara växa på sig lite så att han har lita att ta av hehe. Denna vecka ska jag se om det går att ha med honom till Face ialla fall. Jag måste! Jag har ingen som kan ta hand om honom nu innan han får sprutan. Eller jo, det har jag egentligen, men jag vill samtidigt inte att han ska behöva vara hos så många olika personer om dagarna att han inte vet varken in eller ut. I morgon ska Louisa hjälpa till. Hon ska ha honom mellan 12-13. Sen vet jag inte vad vi ska hitta på till kl blir 16. Det får vi se hur det går det...

Snälla!!! Kan det här bara inte lösa sig snabbt!? Min kropp pallar inte! Får ont i hjärtat ibland.. Asså riktgt ont! Så man tappar andan.. Undrar om det är stress???

Tyson


Tyson i sin nya transportbur =)


Lyssnar vad husse gör


Tyson i sin "säng" väntar på att matte ska börja leka istället för att hålla på och konstra med den där saken som låter konstigt och blixrtar i ögonen...


Fullt ös mot sängen!

Mitt liv- en berg och dal bana

Det är som du säger mamma! Mitt liv är verkligen som e berg och dalbana men det brukar som sagt också alltid lösa sig tillslut. (Efter många sömnlösa nätter och grubblande) Just nu känns det helt omöjligt! 

vi planerade att köpa Tyson gaska lånt innan jag bestämde mig för att byta jobb. Perfekt att ha hund när man jobbar 3 min hemmifrån tänkte vi. Möjlighet att ta med hunden hade jag också så klart vi slog till.
Jag började vantrivas på mitt jobb så otroligt mycke att jag bara sökte nytt jobb och fick det på 2 röda sekunder. Tyckte att allt var bättre än att känna på det viset. Fick jobbet på Face, tyckte att jag hade gjort en jätte bra deal. Ju mer tiden går hittar jag små saker som man irriterar sig på som att dom bara bestämmer saker över huvudet på mig utan att ens fråga mig, som att dom möblerar om på MITT bord, där MINA saker står, som att jag inet får bestämma ett smack själv fast att jag är egenföretagare mm. I måndags började jag prata om att det bara var en vecka kvar tills Tyson ska med mig på jobbet och då blir jag ifrågasatt om jag verkligen skulle få ha honom med mig? C skulle kontakta G för att få ett svar, men istället för att ringa mailar hon. Ju mer tiden går känner jag mer och mer att jag inte kommer att orka ha det som det är och självklart går Tyson som nr 1.Så igår sa jag upp mig. Jag har 4 månaders uppsägning. hur ska det gå?
Allt känndes som om hela världen rasade samman..

Igår träffade jag Sarah en vän som jag verkligen tycker mycket om! Hon räddade min värld!!

Hon fick mig att börja tro på mig själv igen och tro på en framtid inom naglar med Tyson.
Hon jobbar i Zinken på en hårsalong med naglar tilsammans med sin kollega. Nu har Sarah bestämt sig för att börja plugga så hon behöver en tjej som tar över hennes plats.. Ding ding... där kommer då jag in i bilden. =)
Sara har ju lilla Marwin så hundar får man ha där. Hyran ligger på 2500 ink moms och det är ju rena drömman tycker jag!
Man är sin EGEN ch får möblera sina grejjer hur man vill och använda vilka produkter man vill mm. Vissa små saker som var mindre possetivt men inget som man behöver lägga så stor vikt på. Jag känner bara att jag vill dit och fortsätta jobba med tyson!

C dårå.. har inte hört av sig efter att jag sagt upp mig, Tror hon e sur för (som hon sa) att jag slösat hennes tid. Fast hon sa med andra ord. Åh, jag fattar inte varför jag ska hamna på sånna här ställen med sånna personer som är falska och lovar en hela världen och när det inte går som dom vill så får man handflatan typ.

aja, det här kommer också att lösa sig på något sätt!!

Ps. Det finns en lösning med det är inte löst än Ds.

Tisdag fast det känms som typ fredag

Vaknade upp mitt i natten några gånger av en dröm att jag hade tyson i sängen och jag letade mig fram i mötkret men hittade ingen liten skrutt någonstans. Hjärtat bankade och jag letade mig till hans säng men ingen tyson där heller. Jag råkade flytta på sängen och något ramlar ner och jag tror i första ögonblicket att han är död men sen inser jag att det var en leksak.. Phjuu! Upp ur sängen och sveper en handuk om mig.. Smyger in i vardagsrummet och där ligger han så sött ihopkrupen hos Robert på madrassen.. Ah skönt då kan jag sova vidare! Han skrämmer livet ur mig ibland hehe.

Nu är Jimmy och Robert och lämnar bilen, Dom tog med sig lillkillen för en lite längre promenad. Super tycker jag! Maria är på kurs och kommer senare till mitt jobb och ska fixa naglarna sina. (ska hitta på nå riktigt cooolt) Å nu har hon akryl. å jag haaaaaatar akryl! Så jobbigt att ta bort, men hon påstår att det ska gå lätt så vi får vällan se då.. Själv sitter jag å softar lite. Har inte kund förns kl 17 i eftermiddag. Ska till Nagelakuten och se om dom har manikyrskålar för Marias akryl innan jag börjar också. Hmm, jag ska nopg ringa tror jag. yes, dom hade skålar. Då ska jag dit å shoppa lite till =) Var nämligen där igår och shoppade nytt material. Ska testa mig på LE. Spännande! Maria ska bli testperson hehe. Jag tror det kommer bli jätte bra jag! Fick ju testa på materialet hos Sarah förra veckan och det kändes bra! Så var jag i studie syfte hos en tjej som jobbade med LE och gjorde en påfyllning och tro det eller en det har hållt. Så nu ska jag testa på att arbeta med materialet på mitt sätt. Får se hur det går.

Lill skrutt


Oro upp till hakan...

Minst! Hur ska allt gå? Tyson äter och dricker dåligt igen pga den där gamla maten vi försökte truga i honom. Känner mig så dum som inte bara fortsatte när det gick så bra! Nu har jag tagit bort torrfodret igen och får sitta och mata honom med mjukmaten för att han ska äta. Jag bara orkar inte oroa mig mer! Snälla Tyson!!!! Ät och drick nuuuu!!!! Väx och bli stor och stark!!! Vist e han pigg och glad. Leker, busar stojjar har sig. Det är verkligen fullt ös på honom när han inte sover. Men när han inte kissat på hela natten och när vi går ut på morgonen å han kissar några droppar så är det inte bra! Jag har börjat om med sprutan igen och nu är det bara att vänta och se om han återgår till det matvrak han nyss var! Är det jag som är en kass Matte??? =(

Jobbet... Ja, vad ska jag säga. Allt andlar väl om Tyson just nu.. Någon som vet nån som jobbar med naglar som vill ha jobb på Face stockholm???

Här ligger Tyson och värmer sig i solen

Hur mår han??

Ja, det började ju om lite med hans mage nu som sagt. Men idag har han börjat dricka själv ur sin skål. Tror det har att göra med att han börjat knapra på torrfodret istället för mjukmaten fast det oroar mig lite för nu har han ätit jätte bra hittils, fått i sig det han ska och lite till men nu ratar han nästan mjukmaten å knaprar istället och dricker lite då å då. Har inte alls samma koll på hur mycket han får i sig av allt nu =S Tack för tipset Daniel föressten med isbiten. Testade och det var lite roligt en liten stund hehe.

Nu är det film dax

Helvete!

Nu kläcker dom ur sig att jag kanske inte kan ha Tyson på jobbet. Från början var det ok trodde jag efterssom det har varit och är andra som har hund med sig. Men det visar sig nu att dom kanske haft hunden där lite i smyg utan att  ha pratat med bossen, jag vet inte men detta känns inte bra! Det känns som det kommer att gå åt skogen att jag får sluta på face tack vare ett missförstånd. Å hur kul är det att ha 4 månaders uppsägning utan hund vakt?? Fan fan fan helvetes jävla skit!

Vad händer?

Måndag igen å det känns som att allt börjar om igen... Lite halvångest inför arbetsdagen.. Tyson lös i magen igen pga att vi lite smått  gått tillbaka till det fodret han kom med. Men hans mage vill tydligen inte ha det! Så det var bara att ta bussarna till danderyd och Albano och köpa nytt i/d foder det. Köpte ett medel som ska stoppa upp magen så att han inte blir dålig igen. Men nu äter han inte så bra igen... *orolig* Ja, å så var det det här med jobbet igen då... Känns som sagt som att det börjar om igen. Jag får ju inte göra ett smack! Allt ska gå igenom Face hela tiden. Jag får inte ha mina grejjer som jag vill, får inte skriva reklam som jag vill, får inte göra reklam för nåt, får inte får inte å får inte. JAG BLIR GALEN!!! Jag fattar inte varför dom inte anställer nageltjejer på Face egentligen!!! Jamenar man är ju inte egen för 5 öre där! Det är dåligt med kunder nu efter erbjudandet =( Just nu vill jag bara ha ett vanligt jobb där jag får en fast lön vare månad för att slippa vara så orolig för allt =( Usch, ingen bra dag idag känner jag.

Herr och fru Blom

Rebeccas och Patriks bröllops dag..

Till dagens stora ära har jag försökt att rota fram något fint i min garderob. Jag hade tänkt ha en annan klänning men den kändes inte bra alls. Så ville jag ha mina fina silver skor som jag aldig använt men så vill ja ha strumpbyxer så det kunde jag glömma för det är som flipp flopp vid stortån. Såg inte klokt ut hahaha.  Så det fick bli denna klännin och mina vita skor som jag aldrig använt hehe. Så här vart det till slut..Prinsen


Sänkta priser!!!

Vill du fixa nagel förlägngning med gele???
 
Face stockholm har just nu sänkt pris på förlängning

650kr
(ord pris 995kr)

Passa på!!!


Välkomna in till Götgatan 24 eller ring för att boka en tid 08 6433505

Upp och hoppa fredags loppa..


Känner mig ganska pigg och utvilad idag för en gångs skull hehe. Tyson har sovit som en stock nästan hela natten. Han var up en sväng vid 7.30 tiden men när jag skulle ta på mig och gå ut hade han redan gjor det han skulle så ja kröp ner igen och Tyson tyckte jag var lite tråkig som inte ville leka men han gav sig snabbt och la sig för att sova en stund till.

Idag blir det lite jobb och imorgon bröllop!!!

Snälla vädret... Kom igen nuuuu!!!!Ha en bra dag

Han mår bra nu!

Måste kanske skriva att han mår bra nu också hehe Han äter riktigt bra nu, minst 5 gånger om dagen (fast mycket mer) Igår blev han serverad torrfoder, han knaprade i sig några stycken, men dom var alls inte lika poppis som mjukmaten. Tanken är att han ska knapra lite å känna törst och börja dricka. Aja vi får väl se hur det går. Magen är så gott som bra.. Nu är det en vecka till (minst) med i/d fodret sen går vi tillbaka lite försiktigt till de vi började med.

Han sover i sin säng om nätterna, är jätte duktig tycker jag. Han går upp själv och kissar dock. Vi vaknar ju inte. Han väcker oss vid 6 tiden och då är det på med kläderna och gå ut för då är det oftast dax att bajsa. Det här vädret gör det inte lätt att bli rumsren med hehe. Hoppas det blir bättre!

Även om dagarna blir han allt mer självständig. Han får nu mer inte vara i soffan om vi inte är med honom pga kissning i nya soffan dårå hehe. Men han gillar sina sängar mer och mer. Speciellt efter att vi lagt filt i dom för då myser han in sig under filtarna å sussar så sött.

Nu är det strax jobb. Ha en bra dag.


Regn regn å regn


Tyson tycker INTE om regn!!! Å inte matte heller!! Usch, kallt å ruggit, blåsigt och blött! Han vägrar kissa och bajsa ute utan det gör vi när vi kommer in innan för dörren prcis haha suck! Att bero på blött så duschade jag och Tyson igår för första gången hehe. Det var inte särskillt poppis kan jag säga hehehe. Men ren vart han och så len! Jag försökte få nåt kort på honom men han lyckades inte fastna hehe. Nu ska jag ut!!

Planering till 1000!

Nu ska vi se... Tyson ska ha mat 5 gånger om dagen och det är melan 10- 15g mat per gång. Han ska ha lite mindre än en decilter vatten om dagen och nu får han nog knappt i sig en halv, skulle vara glad om han fick det! Nu är det planering till 1000 som gäller om vi ska klara det här!

Mat shema:
kl 10.00
kl 12.00
kl 14.00
kl 16.00
kl 18.00

om man blandar ut maten med tre tsk vatten vid vaje måltid får han i sig 50ml vatten i maten då är det ca 50 ml som ska i honom på något vis.. Sen är det såklart vätska i maten han får också men hur mycket vet jag inte. Jag vet inte hur detta ska gå till för han gillar ju inte att få vattnet itvingat med sprutan och han går inte frivilligt och dricker ur sin skål heller. Varje gång han har varit ute går vi till vattenskålen men han är inte ett dugg intresserad. Ibland dricker han ur handen men för det mesta ignorerar han bara. Undrar om det finns någon typ att smaksättning som gör att det är gott att dricka som kunde hjälpa?? Någon som har något annat bra tips??

Olycksfågel!!!

Kan Tyson inte bara få må bra?!? Å vi slippa vara så oroliga?!? Efter att han sovit ett bra tag gick vi ut och kissade- Tror ni inte att han snubblar till och börjar halta... Suck! Jag tror inte att det är meningen att vi ska få ha hund =( Han dricker fortfarande ingenting men han har nyss käkat lite och tidigare idag gjorde han 2an och denna gåbg var det lite lösare igen =S *orolig*


Jaa, hallo

Vi fick trots allt sova lite extra idag (10), Vist har vi vaknat många gånger både i natt och på morgonen men han har mest bara lagt sig för att sova vidare. Han har kissat i sängen också men jag tror att han inte hunnit ner innan det kommit. Imorse vid 8 tiden var han mega pigg ocg busig som bara den, då gick jag upp och fixade i ordning lite mat, färsk foder blandat med vatten så att han får i sig lite vätska med, Å han var som totalt galen när jag inte släppte fram honom till matskålen innan han tittat upp på mig och jag sagt varsågo hehe. När han skulle äta nästan skakade han av upphetsning och åt och åt, jag passade på att gå in i sovrummet igen och han stod kvar. Han kom upp i mellan och tittade om vi var kvar sen sprang han tillbaka igen =) När jag tittade ner i matskålen hade han slickat bort allt vatten och ätit hälften av maten. Duktig kille!
Här kommer lite ute bilder:


Ni får säga till om det blir för mycket hundsnack! Just nu är det han som gäller hehe

Skönt att ha honom hemma igen


Han var så glad när jag kom hem, han sprang emot mig med sitt tejpade ben (där droppet suttit) och jag la mig på golvet, han pussade mig och var alldeles ivrig hihi. Nu ha det gått några timmar och han har som sagt kissat inne några gånger och har även gjort 2an och tror inte det har varit så här fast någonsin å ändå var det inte helt ok.. Det känns lite som att han inte riktit varit ok från dag 1.. jag vet inte men han känns som en mycket piggare och gladare hund i största allmänhet sen han kom tillbaka från sjukan. Vilket jag såklart tycker är jätte roligt! Han går nu själv till matskålen och ser efter om det finns mat där och om det finns äter han och det gjorde han inte förut. Vattnet är det fortfarande inte så bra med men jag gissar att han inte behöver så mycket efter droppet?! jag petar i honom vatten i sprutan lite då å då fortfarande men nu är det inte alls lika lätt som förut hahaha han är starkare och sprattlar bara som en hal ål hehehe Jag är jätte orolig fortfarande så fort han börjar skaka eller bete sig lite konstigt på ett eller annat vis blir jag rädd att något ska hända med honom. Det lär sitta i ett bra tag efter denna hemska upplevelse!
Nu ligger han och sussar så sött i sin rosa filt med nallar på som han fick med sig från uppfödaren. Han är för söt! Funderar på om vi ska vänta tills han vaknar och gå ut en sväng innan det är dax för sängen... Imorgon hoppas jag på lite sovmorgon men det lär jag förståss inte få med den här pojken i huset, han har ju sovit klart vid 5 tiden hahaha Usch usch! Som tur är är han inte omöjlig att sövas om efter lite kissning.Så man kanske får soma några timmar till om man har tur hehe. Ja, nu har ni hört lite om hur kvällen varit för lille Tyson och nu är det nog dax för en liten rastning föratt sen krypa till sängs.

Godnatt

Utmanad

Jag blev utmanad av Maria, och för en gångs skull så tänkte jag orka med att göra en ;)

Utmaning

Tre saker jag gör när jag vaknar:
* Går på toa
* Tvättar ansiktet
* Borstar tänderna

Tre saker jag måste ha under dagen:
*  Min mobil
*  Mitt bokningsblock
*  Mat å vatten hehe§

Tre personlighetsdrag på mig:
* Omtänksam
* Lugn
* Snäll

Tre saker jag gärna ägnar mig åt:
* Min familj och sambo och Tyson så klart
* Umgås med vänner
* Shoppar (om det ändå fanns pengar till de)

Tre saker jag är rädd för:
* Att något ska hända någon av mina nära och kära!
* Att misslyckas
* Spindlar och höga höjder!

Något jag drömmer om:
*
Ett hus med tomt
* Ekonomiskt oberoende
* Att jag ska slippa jobba arslet av mg för all framtid för att ens kunna betala räkningarna.

3 Personer jag utmanar på detta är:
Linda
Marie

Han är hemma igen!! =D

Dom ringde från sjukhuset på dagen idag och sa att Tyson är pigg och glad och längtar hem. Vilken lättnad att höra! Han hade behandlats för uttorkning och sockerbrist med dropp. Nu ska han gå på diet med I/d foder tills magen är helt återställd (å lite till) Han ä nu piggare än någonsin och kissar mer än vanligt pga droppet. Nu får vi hålla tummarna att han håller sig frisk  framöver för annars kan det bli svår att ha honom kvar =s Det är så skönt att han är hemma igen!

Måste tacka dig Anna för allt stöd! Tack det värmer att du bryr dig!♥

skräck, oro och hjälplöshet

Kom hem från veterinärbesök nr 2 för ett tag sen. Imorse kl 9 vaknade Jimmy och såg att Tyson betedde sig lite konstigt, han kunde inte stå ordentligt på benen, det var som bambi på hal is. Jag vart jätte rädd och fick panik. Tryckte i honom lite vatten i munnen med en spruta och han piggnade väl på sig lite smått men var forfarande jätte svag och orkade ingenting. Ringde verterinären och hon sa åk in direkt till ett djursjukhus. Å vi fick tips om Albano djursjukhus i danderyd. Vi åkte dit så fort det bara gick och väl där fick vi en akut tid som tog en timme??? Han blev bara sämre och sämre stackarn och tillslut kom doktorn och Tyson hade börjat skaka och var helt borta, han kissade på sig och kunde inte stå inte ligga inte sitta... ingenting. Han bara skakade och låg helt hjälplös. Doktorn undersökte honom och sa att han är jätte dålig och måste stanna med dropp för obervation. Tårarna sprutade sen länge och jag viste inte vart jag skulle ta vägen under tiden läkaren var ute och samtalade med en annan läkare. Dom få minutrarna kändes som en evighet, Jag va bara så orolig att han skulle dö i min famn. Tillslut kom hon och tog Tyson.. Åh nu sitter jag här hemma på helspänn och har fan svårt att andas så orolig jag är! Dom hör av sig när det bli någon förändring....


RSS 2.0