Heja mig!

Idag körde jag rätt hårt på gymmet då det inte blev något igår.

Det vart 30 min uppvärmining på crosstrainern på kaloriförbrännaren level 10.

Sen hela överkroppen på maskinerna.

 

Stegräknaren visar 4,25 km

Nu en låång dusch å sen röja här hemma, kanske baka lite å så

 

Se you!


Mitt fejs

Ni som läser min blogg kanske minns att jag var på ett besök på acnespecielisten och gjorde en porrengöring för 3 veckor sen. Tänkte visa lite bilder på resultatet. Blunda om du inte är intresserad.


Före och efter bild.
Den första bilden är efter porrengöring 1

Jag har alltså först gått på en porrengöring. Först rengjorde hon ansiktet ordentligt. Sen fick jag ligga i ånga typ 20 min. Sen började helvetet. Fy fan va ont det gjorde när hon klämpe finnar! Där av mitt hemska pizza fejs på första bilden. Sen fick jag ha en ansiktsmask i ca 20 min. Sen tvättar hon bort det och sen är det klart att gå typ.


Efter detta ska man börja med deras produkter som består av en rengöring med skrubb i, en gel, en fukt och en ansiktsmask. Varje kväll ska man tvätta sig med rengöringen och sen sätta på sig gelen.. de två första dagarna ska man ha gelen i ansiktet i 2 timmar. Det 2 kommande 3 timmar osv ända upp till 8 timmar. sen efter ska man smörja sig med fukten. Ansiktsmasken ska jag ha 1 gång i veckan. Kan säga att jag märkte resultat redan efter 2 dagar. Väldigt effektivt måste jag säga. Det jobbiga är gelen och att det svider så in i h..vete i ansiktet en stund efter man har applicerat både fukt och mask.

Meen, man ser ju resultat!
Vill man vara fin får man lida pin!?

Nu ska jag göra en till porrengöring. Det set jag dock inte fram emot. Men det är det sista steget av denna behandling. Så det är väl bara att bita i det sura äpplet antar jag.

Övningskörning 6


Idag var ingen bra dag!

Trött efter nattens vändande och vridande, stressad av att vi hade en tid att passa (fast att jag inte behövde vara stressad) hungrig och ont i kropp och knopp. Vist låter det väl som en perfekt dag att övningsköra på? NOT!

Det där med varannan gång bra och varannan dåligt stämmer väldigt bra.
Som det känns idag kommer jag aldrig klara kortet.

Meen, jag ger inte upp!

Jobbigt


Kommer denna smärta någonsin ta slut? I går kväll pratade jag och Jimmy lite om att vi saknade Tyson så mycket. Sen var det kört. Tårarna kom och vägrade sluta att rinna. Halva natten låg jag och vände och vred mig gråtandes i sängen över tomheten utan Tyson. Fattar inte varför jag ska dra upp detta igen då tårarna kommer igen.. men jag bara måste få skriva av mig detta.

Det har snart gått 4 månader sen den dagen du lämnade oss men det känns som om det vore igår..

Vi kommer för alltid att sakna dig Ty
Älskar dig!

Alvins dop

Fina Alvin med kläderna han bla. fick av mig i dom pressent.


Grattis Alice 3 år

Grattis på 3 års dagen Alice

 

Här kommer bilder på Alice och hennes kompis från gårdagens kalas när tjejerna delar på en klubba som Alice fick av sin mormor i födelsedagspressent.


Tänker på digI dag skulle lilla Alex blivit 5år

Vill bara säga att jag tänker på er idag <3
Läs

Grå vs Svart?

Stod på Stadium och kunde inte bestämma mig..

Men det fick bli en grå. Jag har alltid haft en svart vinter jacka och tyckte det kunde vara lite kul med en grå. Dessutom var den mjukare och skönare än den svarta. Så grå it is!

 

Gjorde jag rätt?

 


Scanning 2


Jag gick ner 200g :(
Jag förbränner 21 kalorier mindre än förra gången /dag :(
Samma metaboliskab ålder :(
Mängden vatten i kroppen hade minskat med 0,7.. inte bra! :(
Lika mycket bukfett :(
Lika benmassa
Hade 0,7 kg mer fett på kroppen än förra gången :(
Musklerna hade minskat med 0,9 kg :(
Lika fysisk grad :(

-6 cm runt magen. :)
-3 cm på rumpan :)
-3 cm låren :)
-1 cm runt midjan :)

Förstår inte hur detta är möjligt! 
Ivf måste jag dricka MEER vatten!!!

Ny scanning om 2,5 vecka


Uppdatering

Fick ett mail angående detta:

Kollade upp lite information angående scanner och viktnedgång.
Har man druckit för lite så syns det på scannern som att man minskat i muskler och ökat i fett, därför att musklerna absorberar vattnet och behövs även för att driva ut slaggprodukter ur kroppen. Vidare så krävs det mycket vatten för att kroppen överhuvudtaget ska kunna förbränna fett. Dricker man för lite så släpper den inte ifrån sig fettet. Frukostshaken är viktigast att ta även om det är helg, för det är lätt att det annars blir massa kolhydrater i form av bröd, musli, flingor, juice som får kroppens blodsocker att skjuta i höjden och kroppen blir inställd på att lagra fett istället. Äter man mycket protein, grönsaker och bär, samt extra näringstillskott, stiger inte blodsockret och kroppen får igång fettförbränningen om man samtidigt dricker mycket vatten (ca 2 liter per dag). Då får kroppen igång hela ämnesomsättningen och därför hjälper motion till så bra och gör effekten av maten större. Undvik massa kolhydrater i form av bröd, pasta, ris, alkohol (stor bov om man vill gå ned i vikt), söta juicer, snacks och fikabröd osv. Man måste överhuvudtaget låta det få ta lite tid, innan man förväntar sig stora resultat!! Dels behöver man själv lära sig få in lite nya vanor som att äta shakes 2 gånger om dagon i stället för mat, lära sig äta regelbundna proteinrika mellanmål, lära sig dricka ca 2 liter vatten per dag förutom kaffe och svart te som är urindrivande och först måste kompenseras med extra vatten. Man ändrar inte bara sina livsvanor över en natt. För en del går det snabbt, men för de allra flesta krävs mycket längre tid för att man själv behöver längre tid att vänja in sig. 14 dagar är oftast alldeles för lite för att även få kroppen att driva ut slagg samt fått igång en bättre ämnesomsättning. Det är alltså flera faktorer som spelar in. Sen ska man aldrig lägga för mycket vikt vid en enda scanning. Man behöver göra flera scanningar så kommer man att se ett mönster. Även om produkterna funkar och har gjort det i över 30 år, så behöver man själv vara väldigt noga med att äta produkterna efter rekommendation och det krävs en hel del av eget arbete för att få sina resultat. Det är ingen Quick fix om man vill gå ned i vikt på ett hälsosamt och långvarit sätt.
Lycka till!

Så kan det se ut

Så här låg sverigedemokraternas stuga igår...

Bryta parkett golv

Man klarar mer än man tror!

Jag skulle ha haft svärmor på besök på jobbet i eftermiddag men hon kände sig inte kry så jag fick en ledig dag idag. Satt vid datorn och sneglade på golvet som Jimmy skulle ta tag och riva i em när han kommer hem efterssom containern ska komma hit imorgon. (containern kommer bara några gånger per år och utan bil och körkort blir det svårt att forsla bort allt skräp när man renoverar) Funderade på om jag själv skulle ta tag i de. Men när jag fick kämpa som ett djur med en skruvmejsel för att försöka bända upp tröskeln insåg jag att detta kan bli svårt. Jag vet, med en skruvmejsel fattar väl vem som helst att det inte går att bända upp ett helt vardagsrums golv med. Men jag tänkte inte så långt haha. Jag tänkte till lite (wow haha) och kom på att vi faktist har en kofot någonstans. Så jag letade på den och började lite försiktigt med en halv planka...

Hmm, det här kan ju bli riktigt kul tänkte jag och vist fick jag kämpa som ett djur å ha av en nagen mitt i allt men efter att ha hittat ett par vinter handskar i lådan så.. fan vilken byggare jag är Hahahaha! Se själva!

Efter många om och men kunde jag flytta alla möbler med hjälp av hela min kropps längd liggandes och spjärna mellan vägg och möbel. haha, skulle haft kort på det med, men det är liite svårt när jag är ensam!

Dyng svettig och helt slut försökte jag mig på att flytta tillbakan soffan igen med icke! Den gled inte så lätt utan golvet under sig hehe. Den får Jimmy och jag hjälpas åt med när han kommer hem.

Nu har jag fått ut min träning ändå, fast jag skulle haft vilodag idag ;P

Friskis och svettis

Idag vart det ett pass med mamma på Friskis.. Det var väl sådär tycker jag. Mindes att det var roligare faktist, men det kan ju bero på att jag vet lite mer och har testat lite annat inom träning nu mot på den tiden jag gick på friskis i Nynäs ;P Meen, jag har iaf rört på mig å det känns bra.

Imorgon ska jag dra med mig mamma till Ösmo simhalls gym för att hon är lite sugen på att träna på gym men inte vill gå dit själv första gången. Å jag har full förståelse för de :O)

Å nu.. Sängen

Godnatt

Operation överraskning

Har inget att göra hemma hos mamma så jag tänkte efterssom det är torsdag idag så ska jag övverasska mamma att städa hennes torsdags städning.. så jag sätter igång å städar efter frukosten.. Så ringer Hanne och berättar att hon ska få prov jobba en månad på ett dagis å jag blir super glad så klart. GRATTIS VÄNNEN! Nu vänder de ;) Iallafall så berättade jag för henne att jag höll på städa åt mamma å då kommer jag på att det minsann är fredag idag å inte alls torsdag. Så jag messar å frågar mamma om hon ska torsdags städa när hon kommer hem.. hon svarar inte å jag tänker att fan, hon fattar säkert så skriver jag typ "just ja, det är ju fredag idag" Å får till svar att hon inte vill städa.. hihihi.. Nu ska jag fortsätta så jag blir klar till hon kommer. Det är ett stort hus det här. haha. Inte van ;P

Övningskörning


Nu var det ett tag sen jag skrev om detta... Jag Läste ut boken i sommras och tog 2 körkektioner på körskolan. På den första fick jag bara köra 3 snik varv på en liten parkering och den andra fick jag krypköra.. Jippie... NOT. Men men, antar att det är bäst att börja lugnt så körskoleläraren ser att man kan grunderna?! sen har jag börjat på teorikursen också. 2 ggr har jag varit än så länge. sen är det 4 ggr kvar.


Igår körde jag min 5e gång med Padma och Linda. Vi övade lite krypkörning, lite backning, start i backe, växling mm Det gick super bra och jag körde ute i trafiken.. hihi Nu har vi måndagar som kördag och v 40 är det dax för nästa körlektion på bilskolan :)


Sovmorgon

Idag fick jag äntligen min efterlängtade sovmorgon!

Hemma kan jag inte sova länge, det finns så många måsten.. Men efterssom jag är ensam hemma (hos mamma) till kl 15 så kunde jag slappna av och somna om när jag vaknat allt från kl 7.30. Märks att man börjar bli gammal haha


Träning

Det har gått bra med denna veckas träning, det har inte varit jobbigt att ta sig upp ur sängen för jag ha inte känt efter så mycket. Jag har bara gått upp, på med tränings kläderna, i med frukost shaken och sen iväg.. Väl på gymmet var det rätt segt i måndags, i tisdags körde jag på som fan.. I går ons hade jag vilodag då min kropp gjorde grymt ont av träningsverk å idag hade jag lite brådis så det vart medst kondition.. Har packat träningskläderna med till mamma så att jag inte kan smita där heller ;)


Lugn vecka


Har en ganska lugn vecka på jobbet denna veckan. Det är en sån "mellan vecka" som jag brukar kalla dom veckorna efter att man har haft semester å alla kunder redan varit på påfyllning.. :)

Jag har varit duktig å tränat 2 dagar så att magen min gör ont ont ont, aj! Hehe. Men å andra sidan så vet man att det man tränade å kämpade för gjorde nån nytta så idag vart det en vilodag. Har passat på att städat här hemma så det blir gjort också.Ikväll är det teorilektion 2 på körskolan och imorgon ska jag ut och övningsköra med Padma och Linda. Weei! Jag ska träna krypkörning som vi gjorde på körskolan :) Sen bär det av hem till mamma över helgen..

Att bero på de måste jag fortsätta fixa lite grejer här innan jag ska åka till jobbet om en stund.

Ha en bra dag

En vecka

Nu har det gått en vecka sen kropps scanningen. Jag måste erkänna att det är tusen gånger enklare än med CB kuren. CB soppor är mycket godare bara. Herbalifes shake smakar verkligen SKIT ÄCKLIGT! Men jag är rätt pigg. Jag har å andra sidan inte sett några resultat än så jag ska väl inte ropa hej än. Men man behöver inte gå hungrig då man ska äta heela tiden hehe. Sen dessa tabletter man ska ta ska jag väl erkänna att jag nästan glömt nu under helgen. Men nu är den ytterligare en vecka kvar tills scanning nr 2 å då får vi se om mina resultat har förbättrats. Ska bli spännande!!

Kontaktade Emma Lee förra veckan. Jag ska få hjälp av henne att komma igång med träning och kost. Det vart inget med det jag skrev om i detta inlägg. Jag ska v 40 börja med att skriva exakt vad jag äter för att Emma Lee ska ha nån aning om hur jag lever idag. Sen ska vi träffas några gånger å både prata och träna. Sen jävlar är det upp till mig!

Mohombi - Bumby Ride


Mums!

Hade några övermogna bananer hemma som jag inte ville slänga. Så jag slängde ihop en banankaka.

Nu in i frysen med den :)


Porrengöring


Igår var jag på AcnespecialistenHonsgatan på en porrengöring. Det var SMÄRTA på hög nivå kan jag säga! Fy satan va ont det gör! AJAJAJ! Man kommer dit och får lagga sig på en "säng" Dom rengör huden sen får man ligga i ånga huur länge som helst (kändes som 20 min) Sen är det dax att klämma pormaskar och finnar. JÄCK! Jag har aldrig haft problem med finnar hittils, men för ca 6 månader sen började jag få problem. Jag tror att det är psykisk stress över allt med Tyson framförallt. Men även företaget, ekonomi och allt sånt jobbigt har nog tagit rätt hårt på mig.. Så jag bestämde mig för att ta tag i det och slippa gå runt och känna mig som ett orent äckel. MEN efter gårdagens behandling såg jag värre än värst ut!

Pizzafejs nr 1


Nu går jag och väntar på dom beställda produkterna som Acnespecialisen rekomenderat mig att använda. Jag får nu inte sminka något annat än ögonen på minst två veckor. För DÅ är det dax för en till porrengöring. :S det ser jag förståss inte fram emot! Men men, ska jag få tillbaka min fina hy lär jag väl genomgå detta nu..

Så VARING för pizzafejset! Bli inte rädda när ni ser mig!

Uppdatering

Första dagen med shaken till frukost och lunch var hemsk! Mitt huvud höll på sprängas i bitar men det var jag ju iof förberädd på. Men sen att shaken smakar... jag vet inte vad.. men ÄCKLIG är den! Håller för näsan och dricker snabbt för att det ska gå fort. Barsen är rätt goda ändå och dom 2 liter vatten som man bör få i sig varje dag har gått skapligt bra. Vitaminerna och fibrerna tar jag 3 ggr om dagen till frukost, lunch och middag. Glömde igår till middagen kom jag just på :S Jag vet ju inte rikntigt om jag känner mig så himla pigg som alla säger att dom gör men det kanske kommer.

Kropps scanning 1

Ikväll har jag kropps scannat mig. Detta blir väldigt intressant måste jag säga!

Jag har hög fett % och normal muskelmassa enligt detta test.

Man får reda på:

*Hur mycket man väger

*Hur många kalorier man gör av med på en dag

*Vilken metabolisk ålder man har (förbränningsålder)

*Hur mycket vatten man har i kroppen

*Hur mycket bukfett man har

*Benmassa

*Hur många % fett man har i kroppen. också hur många kg fett man har

*Hur mycket muskler man har i alla delar av kroppen

*Och vilken fysiks grad man ligger på

Nu ska jag byta ut 2 måltider om dagen till herbalife vanilj shake och blanda det tillsammans med protein pulver, multivitamin tabletter och fiber och ört tabletter. Jag ska alltså ta en shake till frukost sen ett mellanmål (antingen en frukt eller en herbalife bar. el liknande) en schake till lunch och sen ett mellanmål för att sen äta en "färgglad middag" när jag kommer hem. Man ska då tänka på att inte äta för mycket av pasta, ris och potatis.

 

Imorgon börjar mitt nya liv för 2 veckor framåt. Sen blir det en ny scanning för att se om resultaten har blivit bättre.

 

Önska mig lycka till!

 


Skansen i bilderSaknad!

Saknaden är fortfarande så enormt stor efter Tyson. Kommer jag nånsin minnas honom med glädje å inte bara med sorg? Stundtals är det ok, man kan prata om honom utan att bli ledsen men andra gånger räcker det med en liten tanke så kommer tårarna på en gång. Det gör så förbaskat ont att han inte finns mer! Jag minns knappt känslan av att ha honom i min famn å det skrämmer mig! Jag klarar fortfarande inte av att titta på bilder av honom för jag saknar honom så otroligt mycket. Det går inte att beskriva hur jag känner. Det är bara så tomt inom mig, det finns bara smärtan av saknad kvar.. Klarar inte av att skriva mer...


RSS 2.0