Lite bilder från vår jul

 

 


Första julen med Tuva

Fantastiskt julfirande hos både mormor och morfar och farmor och farfar! Massa mys med nära å kära, god mat och gotta och massa fina julklappar som jag inte hunnit plåta än då vi stressat från mormor till farmor för att komma hem å tvätta å packa ny väska för imorgon går NYA (beggad) pärlan upp till Dalarna för att hälsa på Maria, Robert och Elton. Japp, vi har nu äntligen bytt ut Gramze till en familjebil så att familjen ska få plats och sitta lite säkrare. Så, nu är min lilla röda fara som varit en super bra första bil tills vi blev 3 till salu. Finns intresse hör gärna av dig!


Tänder

Japp, nu kommer dom. Känner en liten pigg i tandköttet när man drar med fingret. Försökte titta men hon blev bara förbannad så jag såg ingenting haha. Undrar om tänderna bidrar till att hon har svårt att sova på nätterna eller om det är som BVC sköterskan tror att hon äter för lite mat. Enligt henne ska hon äta 2 mål ersättning ett på morgonen och en på kvällen. Där emellan ska hon ha 2-3 mål gröt och 2 mål mat. Å vällling innan läggdax? Hon ska äta mer av vår mat -salt men lite salt är ingen fara. Hon ska få vara med mer å äta själv tex hålla i ett rån medan hon äter å det är viktigt att hon äter tillsammans med oss för att få se hur vi äter. Så idag har vi gjort precis som hon sagt så det blir spännande att se om hon sover något bättre i natt :) time will tell. Natti


Wohoooo!

Jag har fått jobb!!! Visserligen bara ett vikariat men det kan bli tillsvidare anställning också :) 28 januari börjar jag jobba, drygt en månad kvar. Nu gäller det att försöka njuta av tiden som är kvar hehe. Sen blir det ingen rast ingen ro men det ska bli kul tycker jag! Sett fram emot att börja jobba normalt igen! Att få in en lön å slippa allt vad bokföring heter. Fasta arbetstider, arbetskollegor å semester å ja.. Det kommer bli hur bra som helst tror jag :0)


Det tar aldrig slut....

Helvetet började v 17 i graviditeten med onda sammandragningar sen svullnade man upp i händer å fötter å sen den jobbiga förlossningen. Efter att Tuva kom trodde man att allt skulle bli bra igen men då åker man på förlossningsdepression och så får Tuva Kolik. Blödningar och ont... tusen koller men inget är fel 3 mån efter förlossningen. 5 mån kollar igen å det visade sig att jag hade infektion på äggstockar och livmoder. Behandlas för det men tyckte förtfarande att jag hade ont men läkaren vill inte ta emot mig innan den redan bokade efterkontrollen, fast jag ringt å sagt att jag fortfarande har ont. Efterkontrollen visade att infektionenen är över MEN att jag inte läkt ihop ordentligt från snittet?!?!?!?! WTF!? HUR FAN KAN DOM HA MISSAT DET? Å hur är det ens möjligt? Frågan jag ställer mig är om dom gjort något fel när dom sydde ihop mig? Hade ingen aning om att detta kunde ske ens. Inte läka på 6 månader? Låter ju jätte konstigt!? Jag är så grymt trött på allt skit som händer med mig! Skulle helst av allt bara vilja grina. Var idag och frös mitt SATS kort... igen... Jag som trodde att jag ääääntligen skulle få börja träna efter att ha fått grönt med ryggen som jag går hos sjukgymnast/kiropraktor för. Han säger att han kännde skillnad efter bara en gång. Jag upplever att dom värsta huggen är borta men jag har fortfarande väldigt ont. ont ont ont.. BLÄ!!!!! Vill bli bra å kunna leva normalt igen!!!
 
 

RSS 2.0