Operation väcka musklerna

.. har börjat!

Min kropp börjar lite smått väcka musklerna till liv efter sommarens ide ;) Det gör ont haha! Kunde inte ta i idag på gymmet (Bröst/rygg pass) efter i måndags. Det gör lite ont i mina arman och axlar kan jag säga.. hihi Fast det är skönt.. när det inte blir förmycke ;) Tänkte försöka träna minst 2-4 dagar i veckan helst varannan dag typ.. tror jag kan få det att funka bra utan att börja överträna :)

Måste käka lunch nu. bye!

Nya extra jobbet.

Igår var dagen då jag började jobba på Myggan. Natten till igår var hemsk. Låg vaken i timmar pga mensvärk som vägrade släppa men efter lite piller och några timmars spelande på mobilen blev det tillslut bättre å jag kunde somna. På väg till jobbet mådde jag inge vidare. ont, illamående å trött som satan. Men det var bara att bita ihop. Dagen gick super snabbt och jag måste säga att det var himla kul att jobba med barn igen. Dom är himla gulliga barnen på Myggan! Ser redan fram emot nästa tisdag! :D

Inhandlade dom fuulaste skorna som finns till jobbet btw haha. Skäms nästan att visa. men jag bjuder på de ;) Tofflor måste man ju ha på förskola om man inte vill gå mer ris under fötterna ;)

Då var man 30

Igår var det stor kalas här hemma. Borde egentligen ha tagit kort på alla gosaker jag hade gjort men då hade ni nog börjat må illa haha. Ni får nöja er med smörgåstårtorna ;)

Tack alla som kom och gjorde min dag! Å tack för alla pressenter! Jag lovar att jag ska ta tag i det där körkortet nu när jag fått massa bidrag :) Har redan skickat iväg ett mail till min körskola om tid :)

Tack tack alla som var här <3


Tillbaka på gymmet efter sommar uppehåll

Som jag sagt tidigare har det varit mycket nu under sommaren.. Men jag har sakta men säkert börjat plocka upp alla spillror och börjar bli hel igen. Förra veckan bestämde jag mig för att idag skulle jag ta tag i min träning igen. Sagt och gjort! Tog lite sovmorgon, käkade frukost i lugn å ro å sen stack jag till gymmet och körde axlar och armar och 20 min förbränning. Har bestämt att det får bli 2 veckor mjukstart på gymmet för jag tänker INTE bli sjuk! Å jag känner att hela kroppen är helt slut nu. Får väl se om jag ens kan stå på min första dag på mitt nya jobb imorgon eller om träningsvärken dödar mig haha ;) Nu blir det en dusch :O)

AMS ett skämt?

Har precis varit på info möte. Stod en gubbe som inte pratade så bra svenska å snackade så man var tvungen att verkligen koncentrera sig för att höra vad han sa. Tillslut orkade jag inte lyssna. Kändes som den där infon var för folk som är dumma i hela huvudet å inte fattar ett skit. Jag platsade INTE in där! Det är info för arbetslösa inte för mig som inte söker ersättning eller liknande, Det jag ville var att få hjälp med att skriva en cv å det fick jag inte om jag inte var inskriven. Jag ville speciellt inte ha hjälp om några veckor utan DIREKT! Ne, men då ska allt bli fel å dom ska skicka in papper till min arbetslöshets kassan fast att jag inte ens ville ha ersättning å dessutom inte ens kan få ersättning???

Ibland undrar man ju....

Aja, nu har man varit på ett sånt möte iaf... Skrev in mig för mer än en vacka sen och min handledare har fortfarande inte hört av sig. Jag kommer ju hinna fixa allt själv innan dom hör av sig... Äh, känner mig ganska så irri just nu så det är väl lika bra att äta å sticka till jobbet till mina kära kunder som alltid får mig att le :D

B- day

Japp, idag fyller jag 30.... Fast man blir inte äldre än man gör sig ju ;)
Var ju och lämnade in min cv på en ica butik igår å dom har inte hört av sig å jag fick ingen känsla heller. Men sen var jag på intervju efter det på en förskola och jag fick jobbet direkt. Det handlar om en dag i veckan bara, men det kändes roligt när jag var där. Ska jobba med dom små barnen och vi ska gå till skogen varje tisdag :) Nu får jag bara hoppas på att dom från Ica hör av sig å säger att jag kan hoppa in på en deltid men då kanske inte på tisdagar då jag ska vara med barnen ;) Det skulle betytyda flyt! Å det skulle vara en bra pressent att få idag hehehe ;)

Bara hålla tummarna! Nu ska jag beställa ett utdrag från polisen så det hinner komma innan nästa vecka :)

Bra känsla i kroppen!

Ska på intervju imorgon och så ska jag lämna in mitt cv på en ica butik. Har en väldigt stark possitiv känsla i kroppen just nu och jag hoppas att den känslan stannar ett tag :D Detta skulle ju vara helt perfekt. Och framförallt känns det roligt! Tänk om jag får jobbet!!! Jag vill så gärna! Skulle vara roligt och en bra erfarenhet! Lite medlut nu tack! :D

Ska gå lägga mig tidigt så jag är utvilad inför morgondagens utmaningar :)

Många järn i elden


Oj oj oj! det är mycket som händer omkring mig just nu..

Jag håller bla på söker nytt jobb eller ett extra jobb på sidan om företaget.
Har i helgen varit hemma hos mamma och skrivit cv, personligt brev och fick iväg 2 ansökningar. En ligger i datorn å väntar på att skrivas ut men bläck patronerna tog slut å dom är på väg hem i brevlådan typ imorgon hoppas jag.
Jag har övningskört och lärt mig fickparkera :)
I morgon ska jag till banken å snacka med vår bankman.
På Onsdag ska jag på arbetsintevju för ett eventuellt extra jobb. På torsdag fyller jag år å varför inte passa på att gå på info möte på arbetsförmedlingen då ;P  hehe Sen på söndag blir det lite drop in kalas för inbjudna. Jag måste försöka boka min sista lektion hos körskoan så snart som möjligt och så MÅSTE jag fortsätta plugga!! Träning vet jag inte vad det är längre. Det hinns inte med just nu. Tänkte försöka ta mig ut å springa iaf men det har inte blivit av än :/

Aja, nu hinns inte att skriva mer.. måste göra mig iordning om jag ska hinna nåt innan jobbet.. Bye

Underbart!!!

Jag och <3 kom hem från resan igår em. För er som inte har face book kan jag tala om att resan blev av till Cypern- Fig Tree Bay. Det var en UNDERBAR resa med massa sol, bad och god mat. Hotellet var super lyx och vattnet helt otroligt härligt! Vi hade runt 38 grader i skuggan och 25 grader i vattnet. Det finns bilder på fejjan men för er som inte har så lägger jag upp några bilder iaf :O)

Hotell Capo Bay
Tack för en underbar 30 års present Jimmy ♥

Solen skiner..

..dagen till ära :O)

Äntligen är det måndag hehe. Om en halvtimme landar planet från Ronneby med dyrbarlast ;O)

Ska bli skönt att få hem <3 igen!

RSS 2.0