Underbara Karlshamn

Det finns inte ord för denna vackra stad!! Jag ÄLSKAR att vara här när det är sommar, sol och varmt! Dagen började med en god frukost hemma hos Paul och Louise. Vi har träffat lilla Mini som är så otroligt söt så man är alldeles kär! Louise jobbade idag så Jag Jimmy, Paul och Mini åkte till ett mysigt ställe på klipporna och sola och bada. Jag badade dock inte, Det var bara 17 grader i vattnet och dessutom svårt att ta sig ner och upp från vattnet. Sen åkte vi ner på stan å käkade. Gick på systemet och kika runt lite. Så vart Louise klar tidigare än planerat på jobbet så hon passade på att lägga i färg i mitt hår och klippte Paul. Jimmy åkte å träffa Robert som kom ner idag. Sen var det dax för P o L att ta med Mini på valp kurs. Jag gick upp till lägenheten och bytte om till träningskäder. Spännande att gå oå promenad i en stad man inte hittar i tänkte jag men det var som att jag alltid hade gått där hehe. Hittade den perfekta rundan på 7,32 km. Jag joggade och Power walkade och det tog idag 1 timme och 10 min med stretching. Helt ok tyckte jag! Nu ska jag hoppa i en dusch!




Har hittat en trevlig runda

Bara för att jag har semester så betyder det inte att jag har semester från träningen inte! Kom precis tillbaka från min morgon motion. Har hittat en ganska trevlig runda som tar en timme. Jag hade mina aningar om denna väg, men efterssom jag ofta gick med Tyson där så har det varit svårt at gå dit. Men idag gick jag ändå dit. Det var jobbigt! Men nu har jag hittat en runda som funkar iaf...

 

Saknar dig Ty! <3

 


SEMESTEEEEER

Äntligen! Detta har jag sett fram emot :O) Kan inte riktigt förstå att efter helgen så behöver jag inte jobba på hela två långa veckor. Nog för att jag älskar mitt jobb, det är inte de. Efter jobbet, med Linda som sista kund så gick vi å tog dom första semester ölen :) Det var trevligt! Så åkte vi hem i skaplig tid för att komma på på vägen att jag kanske glömde en sak på salongen. Jag ligger i skrivande stund och undrar fortfarande. Jag är nästan säker på att jag gjorde de. Men ändå osäker. Usch det känns obehagligt! Men det skulle vara konstigt om jag inte gjorde de..

Egopic

Haha, var bara tvungen att ta ett ego kort på balkongen. Måste bara säga att jag är jätte glad idag :O)


sista dagen.

Idag är det sista dagen på jobbet. Sen är det hela 2 veckors semester. Det kanske låter fjuttigt för er, men för mig som inte är van att vara ledig i mer än 1 vecka om sommaren så känns det lyx! hihi Får se vad kvällen har att bjuda på. Jag ska ha Linda som sista kund idag och jag hoppas på att solen skiner i kväll så att vi kan gå å ta ett glas vin eller två :O) Sen måste jag hem, städa, tvätta och börja packa lite smått inför resan ner till Blekinge Jihooo!

Läxa

Jag har fått läxa av Padma och Linda haha


Du ska hinna med minst 3 körlektioner i körskolan och hunnit läsa/lyssna igenom HELA teoriboken ;)

Oj oj! Bäst att ligga i nu!

Morgon motion

Fy bubblan va skönt det är att komma ut på morgonen! Idag vart det en timmes promenad, 7920 steg, 4,98 km och 344 kalorier. Idag vart det törstigt vill jag lova. Kunde inte jogga så mycket för att jag var helt torr i mun och hals :s Sen svullnade mina händer upp. det spände i dom. Det var jätte obehagligt! Det känns lite bättre nu sen jag kom hem men inte helt normalt. vad är et för fel på mig nu då? Tro om det kan vara värmen?

Städa städa..

Idag skippar jag morgon proenaden! Vårt hem ser ut som en svinstia. Orkar inte se det längre. så det vart att röjja här hemma istälet för att promenera idag.


roligt med nya stegräknaren!

Silva stegäknare. 249kr Team Sportia

Räknar dina steg, visar distans och förbrukade kalorier samt automatisk tidtagning så att du kan se din totala aktiva tid. Ställ in din steglängd och vikt för att få korrekta värden. Genom en knapptryckning kan du bläddra mellan de olika funktionerna. Går att bära både runt halsen och i linningen. En halsrem samt clips följer med. Clipset är löst och går att ta bort när den ska bäras runt halsen.

Funktioner:
Stegräknare
Distansmätare
Kaloriförbrukning
Automatisk tidtagning

 

Idag har jag gått över 12191 steg. Efter min promenad i morse med 7835 steg så glömde jag sätta på min stegräknaren efter duschen när jag var hemma. Men sen satte jag på mig den på väg till jobbet och jag har faktist gått 4356 steg till bara till och ifrån jobbet. De trodde jag inte hihi.

 

 


1 timme

Idag vart det en timmes power walk. Började hemma, sen min vanliga runda och hemmåt igen. Går förbi och fortsätter en runda till på andra sidan. Det vart ganska exakt 1 timme, 4, 93 km, 340 kalorier och sist men inte minst 7835 steg. Ha! Jag har ju varit och köpt en ny stegräknare med. Så nu är det bara ut å GÅ!


Så här såg det ut på himlen idag. Ganska skönt faktist!

Ha en bra dag

Resa bokad och betald

I slutet av augusti ska vi till Egypten tilsammans med Maria, Robert, Thomas och hans tjej.. Jag kan inte fatta det riktigt.. Det blev bara bestämt på en dag typ. Jimmy sa fet nej först för att han inte har sem, sen vart han så jävla sugen när han hörde om resan å ville åka. Då vart jag lite anti för att jag inte hade råd efterssom jag ska vara ledig 2 vackor när vi åker ner till Karlshamn. som alla egna företagare vet så får man inte en krona när man är ledig. Men så kom vi på att jag fyller år den veckan dom hade tänkt att åka å då menade Jimmy att han kunde betala min resa som födelsedagspresent. Å vem tackar nej till nåt sånt? haha?! Så det blir att fira min födelsedag på detta underbara hotell med allincusive å allt ;)


Övningskörning nr 4

Idag vart det 4e "lektionen" med Padma och Linda. Det gick rätt bra idag måte jag säga. Jag körde fort (60, å de mina vänner är jääävligt fort om man är osäker ;) jag övade på att gasa å växla, krypköra på en parkering mm idag typ hehe.  Det är läskit att inte ha kontroll! Men nu är det dax att ta tag i att boka körskola på riktigt till efter semestern! Nån som kan rekomendera någon bra i stockholm?

Mums!

Jag å mamma har varit nere i landet å plockat jordgubbar som ni redabvet å sen var vi å slogs med myggen i skogen för att det fanns såå mycke smultron. MUMS!


Hos mamma igen...

Bäst att passa på nu när det finns jordgubbar! :O) När jag kom i fm gick jag å mamma ut på en promenad ner till Rangsta, tog ett dopp och sen gick vi hem igen för att avsluta promenaden med ett dopp i polen :) det vart allt som allt ca 6km. 7118 steg :O) 


:)


Fi fan va skönt!

Idag vart det bara 55 min pawerlakande. Så jävla skönt väder! Man blir så glad, pigg och framförallt mår man bra med sig själv! Nu har jag gjort detta i 3 dagar i rad. Imorrn ska jag åka hem till mamma å även där ska jag ut å gå! Kan nog få med mammsen å avsluta promenaden med ett dopp i rangsta hihi.

Ha en underbar dag <3


Å komentera gärna alla ni som läser!
Då blir jag glad!

Eftersvettas som en gris

Idag var det VARMT ute! Men fan så skönt det är att komma ut i spåret! Idag hittade jag en ganska bra runda på 4,69 km (6256 steg). Jag vill ju egentligen köra 5 km åt gången men det var inte långt ifrån idag. Vet inte vad jag ska hitta på så att det blir 5. Men jag har en aning iof. Fast det är så jobbig när dom håller på bygger vägar överallt.. men men skit samma. Jag SKA hitta min 5 km runda med eller utan stora maskiner å sånt HA! Inga undanflykter nu!

5,68 km jogging/ powerwalking CHECK!

Sådär ja, nu har jag äntligen kommit ut på min jogging runda. Å tatueringen sitter kvar hehe. Det var perfekt väder för de idag måste jag säga. Men det kommer nog ta ett tag att hitta den perfekta rundan. Det vart lite runt runt idag. Hade tänkt ut en runda som jag gick med Ty och tänkte att det måste ju vara ca 5 km men icke.. det var bara 3. Så jag fick gå en extra runda igen å det slutade på 5,68 km eller 7586 steg. Tog det rätt lugnt med joggningen idag då jag INTE tänker bli sjuk! För nu jävlar SKA jag ut, om inte varje dag men så nära inpå som möjligt fram till semestern som är om 2 veckor. Å även på semestern ska träningskläderna med har jag tänkt!

Nu kör vi Fetto! (Fetto= jag)

En helmysig helg med bästaste Hanne

Hanne, Lillen å jag var i Ockelbo tor-sön. Vädret var kanoon och det var super mysigt att vara ute på landet, sola och bada, gå på marknad, sitta och dricka vin/öl på stranden tills solen går ner för att sen fortsätta till öltältet å dansa foxtrot haha ;) Det ända som inte var bra far myggen. Fy satan så mycket mygg.. Dom käkar en levande. Alla 3 låg sömnlösa sista natten å kliade. Här kommer lite kort











RSS 2.0