Naprapat


Jag har nu äntligen bokat tid hos en naprapat i Sumpan. Lilla Alby. Ska dit på måndag å kolla läget. Känns bra då jag fick tips av en kund på jobbet att hon ska vara bra och dessutom är hon personlig tränare och kostrådgivare också så jag tror detta kommer att ge resultat :)

Sista veckan på 12 veckors

Idag vart det bröst, rygg, mage och förbränning på hemma plan för mig då jag blir tvungen att jobba sent ikväll. Man skulle behöva en bok med alla övningar och hur man gör dom för att minnas allt man gjort. Mycket har jag ju skrivit ner men inte allt tyvärr. Å mitt minne är inte att leka med. Har typ inget minne haha Ni ska se mitt block jag skriver i .. haha måste nästan ta ett kort så ni förstår vad jag menar ;P

Ser ni mina små gubbar jag ritar bredvid hahaha. Jag minns alltså inte vad jag ska göra om jag bara ser ett namn. Sorligt men sant haha. Därför tycker jag att det borde finnas en bok med alla övningar och hur man gör nån som vet om det finns??

Iaf.. så här såg passet it idag:

Calberodd 50*8*3
Bröst hantel press 10*10*3
Rodd med stång 23*8*3
Bröstfly 23*8*3
Ryggfly 23*8*3
W-drag 32*8*3
Latsdrag 36*8*3
Lutande situps 8*3
Rumplyft på bänk 8*3

Sen vart det löpning på bandet. 5km- 31,5 minuter. Sprang på mellan 9,3-10,3 några toppar på 11-12 och så klev jag åt sidan några ggr fö några sekunders vila.. :)

Nya handskar

Tycker att det är svårt att hitta bra handskar, tror jag har sprungit i varenda sprotaffär inärheten å alla är så stora. Men igår hittade jag faktist ett par som passade. Kanske inte dom bästa men bättre än inga!

180kr på intersport..

 

Kom gärna med tips om du vet nå bra ställe som har bra handskar!


Sprin spring

Idag vart det ett SKÖNT löp pass på bandet. 6,3km

Jag gick först 1 km som uppvärmning på 6,3-6,8
Sen sprang jag 5km på mellan 9,3-10,3 med några toppar på 11. Gick någon min här å där.

Det gick på 41 min.. Fan känns inte som att jag kommer att minska tiden på 5 km.. Men jag SKA fan minska!

Tror att det är bra att kag värmer upp innan jag kör. Har inte ont idag... än :O)

Nu duscha å sen ut till Ikea igen.

IkeaDetta fick följa med hem från Ikea igår :)

Mätning 20

13/14 veckors hård träning och kost...

Vikt: 70,4
Överarmar:
Höger 31 cm
Vänster 30 cm
Byst utan bh:
Över 92cm
Under 74cm
Midja: 72,5 cm
Mage: 86 cm
Höft: 95 cm
Rumpa: 102 cm
Lår:
Höger  60,5
Vänster 60 cm
Vader:
Höger: 37 cm
Vänster 37 cm

Härligt!

hihi


Väg och mät dag 13/14

Så här ser det alltså ut i tabellen.. det har gått 13 veckor med stenhård kost och träning fast då uteblev 3 veckors träning i början av utmaningen för att jag blev sjuk så det kan hända grejer utan "quickfix" metoder! Vist tar det längre tid men fan va mycket bättre man mår!!!


Tandläkaren

Jag är alltid lite nervös inför ett tandläkarbesök även fast jag aldrig haft ett enda hål.. Men jag är skit rädd för när den dagen kommer då jag har ett.. Jag vill inte ta sprutor å borra HUA!

 

Men denna gången såg det som vanligt fint ut och jag gick därifrån efter knappa 5 min och 450kr fattigare.


Träningsvärk i rumpan

Japp efter ett ganska så tungt men roligt ben och rump pass med Emma- Lee igår så känns det redan i framförallt rumpan. Mig veteligen så brukar det värsta dagen vara dag 2 så imorrn lär jag ha ont båda i ben och rumpa hihi Men det är skönt med lite träningsvärk! Bara lite lagom sådär så det känns att man gjort någon nytta :D

Det gick bra igår, körde backintervaller och det kändes faktist ingenting i varken knäna eller höften. Tog iof en alvedon innan så kan ju vara därför?!

Ska ringa en napprapat idag så dom får ta en titt på min rygg å så.. Hon ska tydligen vara PT också så då kommer hon ju kunna ganska mycket om träning å så å det tycker jag låter kanon!

Nehe, nu måste jag till tandläkaren..

Beach 2011

Beach 2011 är nu öppen för anmälan.

Kolla in
http://fitnessutmaningen.blogspot.com/
vettja ;)

Blandade känslor

Jag vet inte.. Är jag glad eller är jag det inte? Känns konstigt inom mig idag..? Vill att det ska kännas bara bra! Jag hade ställt kl på 7 imorse då planen var att sticka till gymmet och köra förbränning.. Men jag vaknade kl 6 och tyckte att jag kunde ta sovmorgon idag med.. Nu känner jag mig lite besviken på mig själv att jag inte stack dit iallafall. Men jag tror att jag behöver detta just nu! Har kört stenhårt i 12 veckor och min kropp börjar ju som sagt säga ifrån lite så det kanske är smart att vila, även om det tar emot lite.. Ikväll blir det ben och fb iallafall. Ska nog köra backintervaller då jag tror att det är det mest skonsamma mot mina ben. Fan, jag som vill springa. Aja.. får ta tag i det snart igen!

Har suttit och laddat min nya MP3 nu på morgonen. Men de mästa av den musiken jag haft innan har jag toktröttnat på men några nya har jag fått med nu :) Kom mer än gärna med förslag på bra träningslåtar med power i.

Här är några jag gillar:

Jennifer Lopez- On the floor
Inn- Hot
Nirvana- smells like team spirit
Usher - More
Allez ola ole
Nas & Damien Marley- As we enter
Bounce- Dj Manian
Club Bizzare- U96
Reel 2 Real- I like to move itinhandlat

Efterssom jag har svettats sönder min Ipod så var jag tvungen att inhandla en ny och snubben i butiken rekomenderade denna tilsammans med dessa hörlurar:

Jag sa att jag skulle använda den när jag tränade så det skulle funka fint med denna sa han :)

12veckors bloggen flyttad

Metrobloggen har ju tydligen bestämt sig för att lägga ner så den gamla bloggen byter namn och flyttar nu HIT

Osams med min kropp

Varför är jag nu osams med min kropp?

Jo, jag har senasate veckorna börjat få ont lite här och där..
jag som hade kommit igång med att springa så bra så börjar knäna och höger höft bråka. När jag har sprungit några min börjar det liksom.. brännas? i knäna.. Svårt att förklara smärtan men det blir en molande värk å när jag tex står på crosstrainern har det sen länge tillbaka "knäppt till"
i höger höft men jag har struntat i det och kört på. Nu känner jag av höften på både bandet och crosstrainern. Vågar liksom inte ta i som förut nu då jag är rädd att det ska börja göra ondare.

Sen vet jag inte om det har med mitt jobb att göra men på höger skuldra har jag ont när jag har suttit på jobbet några timmar och när jag sen tränar så känns det som en kniv i ryggen. Det gör fruktansvärt ont och jag vet inte vad jag ska ta mig till?!

Ska jag fortsätta eller borde jag vila? Jag sa till Emma- Lee hur jag kände i skuldran då bad hon mig lägga mig på en bänk så tryckte å drog hon lite å det gjorde ont som fan men tyckte ändå att det kändes lite bättre precis efter men sen kom det ju tillbaka. Hon sa också att jag måste tänka på hur jag sitter på jobbet och gav mig lite tips på vad som kunde vara bra..

Jag bara hoppas på att detta inte är något allvarligt som kan göra att jag inte kan träna som jag vill, för det börjar kännas som ett hinder nu :(

Lugn helg

Har haft det lungt i helgen. I lördags åkte jag till Tyresö till Rebecca och kidsen och sov över. Hade en mysig kväll med melodifestivals tittande och mycket snack :)

Alvin och Alice

Har faktist tagit en helg "ledigt" från träningen också. Har känt att min kropp sagt ifrån både här och där så det var bäst att lyssna på den. Det blev tyvärr också 2 "ätar dagar" Det var inte riktigt meningen men så blev det iaf..
Jag är bara så fruktansvärt jävla trött.. Då behöver man vila!?!?

Meen, idag vart det 70 min förbränning på gymmet redan kl 7.15 var jag där pga av att dom håller på borrar i centrum så vart det tidig uppstigning IGEN!? Börjar bli vansinnigt trött på det här! Å än är dom inte klara, många plattor som ska bytas.. Gaah!

Vilken mardröm

Hade önskat att det var en iaf, men tyvärr.. Gårdagen började ju med att nåt jävla kritin borrade kl 6 på morgonen som ni kanske läst?!

Så det vart tidig uppstigning för mig och så stack jag till gymmet tidigt å körde en timmes förbränning på bandet.. stack å jobbade lite på dagen och åkte hem. Hade en mysig fredagskväll med Jimmy. Käkade tacos och tittade på 2 filmer:

Dom var bra båda två :O)

Det vart ganska sent innan jag kom i säng och trött som jag var gick jag in å stängde om mig i sovrummet och la mig tittade en stund på tv och sen skulle jag sova.... Men det var ett JÄVLA LIV. Grannarna hade fest i lokalen precis under oss.. Kl var strax innan 12 så jag tänkte aja, dom stänger nog av vid 12 å låg å blippa på mobilen lite. Tittade på kl igen å då var den strax efter 12.. Jag försökte somna men kunde inte. Jag blir mer å mer irriterad å frågar Jimmy om han inte kan gå ner och säga till. Men han spelade och kunde ju inte.. Jag låg å blev argare å argare tillslut slängde jag på mig kläderna och gick ner. Jag såg nog inte så glad ut när jag kom ner för killarna som stod ute i gången som såg att jag kom ut ur hissen backade.. såg typ ut som att dom ville springa därifrån haha. Jag öppnar dörren å frågar vem fan är det som har festen? Så ser jag att en kille kommer emot mig å undrar vad jag vill. Vem är det som har festen upprepar jag. Det är jag säger killen.. kanske 18-20 bast. Kan ni sänka säger jag irriterat å han säger javisst å vänder på klacken och går.. Jag åker upp å hela jag skakar. Fy fan adrenaliiiin!! Iaf så kanske dom sänkte 2 snepp men det lät fortfararande som att dom skulle vara i mitt vardagsrum å spela.. Gaah! Jag börjar söka på lagar och regler men hittar inget annat än att man ska visa hänsyn till sina grannar.. Tillslut ringer jag polisen.. Då är kl 01 nånting tror jag. Får till svar av polisen i luren att "vi skickar ut en bil men det kan dröja, detta är inte högprioriterat som du kanske förstår" de är klart att jag förstår. Menfaan. Jag tror inte att det blev tyst förns efter 3 någongång.. Hoppas polisen kom å slängde ut dom!

Va ere för jävla dårhus? Grannar som borrrar kl 6 på morgonen å massa snorungar som har fest ända in i natten. Var det bara jag som var förbannad tro? Omöjligt!

Aja, ny dag idag.. Skit i det här nu.. Idag vart det ett litet minus på vågen :)

Ha en bra helg

Jävla idioter!!!

Folk borrar i  sina lägenheter kl 6 på morgonen och det är faan inte ok!? Försöker läsa regler med det står ju bara att man ska visa hänsyn typ.. Tycker dom som borrar att det är att visa hänsyn att börja borra kl 6 på morgonen?

Fan va förbannad jag är!


Sitter å äter min frukost nu å sen ska jag fan dra till gymmet.
Tänker inte sitta hemma å lyssna på det där oljudet hela morgonen!!!

Kniv i ryggen

På vägen hem från gymmet på tåget känner jag att det gör ont i min högra skuldra. Fattar ingenting, har ju kört ben och rumpa idag å inte ens ansträngt ryggen!? Nu gör det så ont att det känns som en kniv i ryggen :(

Det blir tigerbalsam och ipren efter duschen!!

Hoppas att det går över!


uppdatering efter duschen..

Har ont i hela höger sidan ju :(

Skulle ta av mig sportbhn å gör som jag alltid brukar och det hugger till både i skuldran och i armen på nå vis :( Även när jag tvättar håret gör det ont :(

vafan nurå?!?!?

Pallar inte me sånt här!

Fixelifix

Har lite att fixa så idag blir det ingen förmiddags förbränning.. Får ta förbränningen efter ben/rumpa med tjejerna ikväll istället :)

Idag är det sista dagen på v 12 och endast dom två bonus veckorna återstår. Tänk va tiden gått fort. Innan 12 veckors började så tyckte man att dessa 12 veckor kommer gå fort. "det var ju bara 12 veckor" När man kom igång så ångrade man sig nästan att man gick med för shit va jag inte var berädd på hur hårt det skulle bli.

Dom första veckorna hade jag svårt att utföra det vi skulle göra och jag trodde att jag alltid skulle känna att allt var omöjligt. Jag kunde knappt röra mig pga sån träningsvärk att jag såg ut som en 90 årig gravid kvinna när jag bara gick. Jag hade så fruktansvärlt ont i hela kroppen. Har aldrig känt något liknande.

När någon vecka hade gått så började det kännas lite lättare och roligare att man faktist såg resultat.. Mest att man orkade mer på gymmet utan att man trodde att man skulle dö. Sen hade jag ju tyvärr oturen att bli sjuk mitt i allt.. å det gick ju aldrig över heller. Det tog ett tag att komma tillbaka till dit man var innan sjukdommarna.

Nu när vi är i slutet av 12 veckors vill man inte att det ska ta slut. :) Jag har haft sån otroligt tur som fick vara en av dom som fick möjligheten till att vara med i detta. Jag har lärt mig massor om mig själv, om träning och kost. Jag mår såå mycket bättre än innan. Jag är piggare, gladare, har en helt annan inställning till allt överhuvetaget.

Jag tror att jag har hittat ett sätt att leva på.. Jag kommer inte träna som jag gör nu 2 ggr om dagen 6 dagar i veckan men jag kommer defenitivt inte släppa allt och lägga mig på soffan och dega heller. Jag kommer som jag känner idag att träna ca 5 dagar i veckan och äta kommer jag att fortsätta göra som jag gör nu tills jag gått ner det jag vill gå ner. Jag har ju redan börjat forma kroppen och det tänker jag fortsätta med. Men jag måste väl säga att jag har börjat att tycka att det är otroligt roligt att träna också. Jag trodde aldrig att jag skulle tycka att det var roligt att träna på gymmet men jag har helt ändrat mig när det gäller det. Sen kanske jag kommer hoppa in på nåt spinning pass eller liknande när jag kan för att jag tycker att det är otroligt roligt det också :) Jag har kommit igång med att springa. Trodde jag aldrig om mig själv. Orkade ju knappt springa mer än nån min förut.. Å nu kan jag faktiskt springa 5 km utan att stanna om jag har en bra dag :D

Jag kommer defenitift fortsätta att ha kontakt med Emma- Lee för jag kommer säkert behöva lite hjälp både vad gäller kosten och träningen om ett tag igen. Kanske för ett nytt kost schema när jag nått mitt mål och behöver nåt mer att bita i ;) Sen kan det vara kul att få lite nytt att bita i när det gäller träningen framöver också. För man vill ju hela tiden fortsätta att utvecklas :)

En sak som är säker... Jag kommer ALDRIG gå på det här med svält dieter någon gång mer i mitt liv!!!

Ingenting är omöjligt!

Dagens låt!


Vilodag

Det betyder ingen träning idag! Ganska skönt att ha onsdagarna som vilodag efter 2 tunga dagar och att vila inför ben/rump dagen imorrn behövs! Då Emma- Lee lassar på som fan hahaha

 

Mer rumpa åt folket eller hur var det? :P


30

Tänk va tiden går!!!! I augusti fyller jag 30år.. Tyckte nyss att jag var 22.. Åren bara går, vart tar livet vägen? Vad ska man hitta på för skoj när man fyller 30? Stor fest ska det bli iallafall men hur... Det var väl nu man ska önska sig dyra saker eller hur var det? ;P En bil skulle ju inte sitta helt fel...? Eller en ny kombinerad tvätt och torktumlare kanske?? Ett hus? hahaha Dream on säger jag bara hahaha


Fy fan va tiden går fort...

70 min

Idag fick det bli 70 min förmiddags förbränning efterssom det inte vart nåt igår då det var mys hemma med hjärtat efter ett arm, axel och mag pass med Emma- Lee.

Fick 2 nya Miranda nallar av Jimmy <3 så åt vi god mat från greken. Jag beställde Lax med grönsaker. Han fick tulpaner och chokladhjärtan av mig.. Dom står här bredvid mig men jag är faktist inte ens sugen hihi SÅ SKÖNT!

Alla <3 dag

Vill bara önska alla en härlig

Kram

90 min vart det vist hihi

'

Det vart 90 mn förbränning på gymmet å nu har jag precis käkat lunch å ska hoppa i en snabb dusch för att sen sticka ut på en långpromead med Hanne :O) Man får passa på när solen skiner! :D


Nu blir det förbränning

Skönt att vakna på morgonen efter att ha haft en trevlig kväll dagen innan och må bra idag hihi! Nu är det dax för en timmes förbränning på gymmet! :O)

En trevlig kväll

Igår var jag bjuden på fest på Ekerö hos Alex :O) Det vart en lugnt kväll med god mat och lite tittande på melodifestivalen som som vanligt sög. Trodde det skulle bli fyllefest med alla brudarna men jag hade tokfel hehe. Dom flesta gick hem vid 22-23 tiden någongång. Det var vi nykterister, Alex och 2 tjejer till som var kvar till midnatt sen var det dax även för oss nykterister att åka hem hehe. Sen kanske festen fortsatte hihi. En utav tjejerna hade en Grand danois som var såå fin! Lite skillnad på storlek mot mitt lilla hjärta kan jag säga. Alex hade en överraskning- "sexparty" Det kom alltså en tjej från Himmelriket och hade homeparty för oss 14 tjejer som var där. Det var skoj :O) Har aldrig varit på ett sånt någongång.


Bronco


Tack Lina!

Pratade med Lina på FB chatten och hon gav mig en rejäl spark i arslet haha. Hon påminde om "innan" bilderna på 12 veckorsbloggen och oj, jag måste faktist säga OJ för vilken förändring det är på oss alla 3!!!

Här kommer mina "innan" bilder..

Å här kommer nya bilder från idag


Tack Lina!!

Nu ska jag äta upp min frukost å sticka till gymmet :O)

Står still

Denna veckan har det inte hänt mycket med kroppen heller :( Vågen visar + men men det kan ju vara den förbannade mensen som inte var önskad..? Men att det heller inte händer nåt i cm på 3 veckor tycker jag INTE om. Som jag kämpar?!?!? Varför? Har jag hamnat på ett sånt där förbannat trappsteg som är svårt att ta sig upp för eller vad är det frågan om? Jag har svårt att hålla uppe motivationen när det inte händer nåt. Jag kommer ALDRIG lämna detta livet igen med träning och bra kost för jag mår otroligt bra av det. Men så som vi kämpar.. Så mycket som vi tränar och så hård jag är med kosten så varför händer ingenting? Vad är det för fel?

Å varför öppnar inte det där jävla Sats helvetet förns kl 10 på lördagarna å varför i helvetet har dom tagit bort mitt spinningpass på lördagsmorgonen????????? Gaaah! Nu skulle jag behöva ett rejält svettigt förbränningspass för att bli glad igen!!!!

Bajs pass!

Idag var det armar, axlar och mage + intervaller. Längtade till gymmet innan jag gick dit, väl där så var det bara massa irriterande människor.. gloende spännisar som lät så in i H- vete över hela gymmet och sminkade ålande tjejer som efter varje maskin eller sett skulle stretcha å så ser man att dom vill att spännisarna ska kolla.. Jag kände mig allmänt menssvullen och brallerna jag hade på mig ville bara åka ner och linnet upp hela tiden. Jag försökte ignorera alla miffon runt om och försökte att inte få spelet på kläderna medan jag sprang. Vet inte om jag spände mig eller nåt pga kläderna för efter 20 min ganska lugna spring intervaller fick jag ont i höger ljumske :O( Jag stretchade lite och fortsatte halvtimmen ut men kände mig inte färdig. Men insåg att det nog skulle kännas ännu värre om jag fortsatte. Vilken besvikelse- vilket skit pass

Döö snöö DÖÖ

Bäst att åka två timmar tidigare till jobbet idag!


Fy FAN för att vara jag idag!


Just idag är en sån dag jag bara ville vända min om när klockan ringde och dra täcket över huvudet och glömma bort att jag finns. Jag har så förbannat ont att jag inte vet vart jag ska ta vägen, mår illa som fan och ingen lust att vara glad alls. Vill bara gråta.. sådär som ett litet barn, bara lägga mig på golvet och skrika.. Fy fan för att vara jag idag!

Jag säger bara...


Smått irriterad

Skulle lätt kunna sticka till gymmet nu för humöret är inte på topp.
Jävla PMS besvär man har! Så trött på det! Stackars Jimmy!

Nu skulle jag behöva den där chokladen!!!

Vilodag!Idag fick det bli en vilodag. Kännde i mina ben efter både löpning och crossfit och backintevaller att mina ben måste få en dag på sig att ta igen sig innan bendagen imorrn :) Dom brukar vara ganska så tunga så idag fick kroppen vila lite. Ändå tänker man att fasen, kanske jag hinner till gymmet innan det stänger ikväll. Men fan! Jag SKA vila idag!

Lite uppdaterings bilder..

Känner att det skulle vara på sin plats att ta lite kort så att man kan gå tillbaka och se att det faktist hänt lite med kroppen?! Svårt att at bilder så det är väl inte dom bästa men här är dagens bilder:

Skit bra tränings sida!

Har fått tips av min fina vän Linda om en superbra sajt som verkligen är inspirerande kring träning. Hittar allt, typ löpning, cykling, styrketräning, bandy, fotboll, yoga osv... Det finns massa roliga sätt att följa sin egen och andra personers träning, typ topplistor, diagram, sätta upp mål (röda och gröna staplar beroende på om man uppnår dem eller inte!) mm. Man kan hitta nya träningsrundor också, finns typ hundratusentals.

Jag har precis blivit medlem och tycker att den varkar kanon bra det lilla jag har undersökt den. Hittade även en annan gammal vän där som har varit medlem där sen 2007 så något bra med sidan måste det ju vara ;)

Kolla in vettja å sök sedan efter mig så vi kan bli "träningskompisar" hihi

Tryck på bilden för att komma till sidan.


Lapphund

Jag var med min Mamma och Hasse utanför Norrtälje och tittade på hundar :)

Huur fina som helst!
Jag tycker att den finska lapphunden är finare än den svenska!

Finsk och svensk lapphund.

Vilken tycker DU är finast?

Fan va nice!

Älskar mina nya skooor!!!
Tror aldrig jag har haft skönare hihi.

Idag vart det 5 km jogging på hastighet 8,9 dom 3 första km och sen 9,0 den 4e km och den sista km på hastighet 10,0. Jag sprang på 33 min. (rekordet hittils) 3 st vilor på några sekunder.. bara ta igen andningen lite. Detta känns så jäkla braa!! Sen gick jag en km på 6,3- 6,8

Jag ska fan bli en springare haha. Dom första 3 km var inte ens jobbiga idad. Det var dom 2 sista som tog emot MEN har man bestämt sig så har man ;)

Weei!


Nya löparskor

Besökte Löplabbet igår..
Känner att om jag ska satsa på det här med att springa är det första jag måste ha ett par ordentliga skor.
Så dessa vart det:


För er som inte varit på (tjej) löplabbet någongång så är denna affär något jag varmt rekomenderar!

Först fick jag ta av mig barfota och ställa mig på en glas platta med spegel under. Så tittade och kände tjejen på fötterna (stackars) och sen fick jag ett par provstrumpor och ett par provskor. Upp på löpbandet och springa i några sekunder. Sen tittade vi på hur det såg ut när jag sprang (bara föttera syns) för att hon ska veta hur jag springer och jag hade ett ganska rakt steg med pytte pytte lutning inåt som inte hade någon betydelse. Men hon hade ju märkt att jag hade hög hålfot så hon hämtar 3 par skor som jag får testa och dessa rosa var dom som kändes bäst. Ibland har man tur ;)

Efter dagens crosstraner timme så känns det bra i fötterna iaf :D

En timme

Inatt har jag sovit ostört nästan hela natten förutom ett toa besök (som vanligt) Sov länge imorse och det var längesen. Å skönt att få sova ut! Vaknade vid 10 tiden och gick upp, kokade ägg, då min keso var uppäten hehe. Sitter just och eftersvettas som en tok efter 60 min på mammas crosstrainer. Snart in i duschen å sen lunch! :O)Have a nice day

Tittut säger Tusse

Hur är det möjligt?


Kan någon svara mig på varför det kan diffa på vågen så mycket som 3 kg från en dag till en annan?? Förra lördagen vägde jag ju 72,3 och i lördags när jag vägde mig flera ggr så vägde jag 68,8 och idag när jag ställer mig på vågen (varför vet jag inte) så väger jag plöttsligt 71,5 igen??? Hur är detta möjligt? Frustrerande!!! Visseligen körde jag stenhårt med förbränningen förra veckan, sprang varje dag och denna veckan har det inte blivit så mycket kondition av olika anledninger. Fan! I helgen hemma hos mamma blir det SLIIT! Jag SKA ner under 70 strecket igen!!!

Nån jävlas med mig!

Jag kan inte komma ut på FB för en sån här skylt visas när jag försöker logga in:

Så loggade jag in på MsN å där stod det att jag var inloggad på 2 ställen samtidigt..

Ni gör bäst i att INTE öppna något som "jag" eventuellt skulle skicka till er. Det kan vara virus!

SAATAAAN!!

Hade kört halva axel och rygg passet på gymmet då detta händer..

Slet av min lillfingernageln när jag skulle hänga tillbaka hantlarna. Halva nageln är borta å det gär SATAAAAN OOOOONT!!!

:(


inget liv

Jag har kommit på att jag inte har något liv längre haha..
Mina dagar ser alla likadana ut.

sova
äta
träna
äta
jobba
äta
jobba
äta
träna
äta
sova


jag kan väl inte säga att jag inte trivs med att ha dessa rutiner men efter utmaningen blir det bara träning en gång om dagen på morgon/förmiddagen. Hinner knappt se på tv en gång hihihi.. Skulle man försöka boka tid för att träffa kompisar går det ju ut över träningen och det vill jag inte. Har fått in några "dejter" med kompisar men det är inte lätt! Det är lite kämpigt att träna i stan så sent MEN under utmaningen går allt bra! Jag är verkligen så super glad att jag fick den här chansen. Den har räddat mig genom mycket och jag kommer ta med mig allt jag lär mig i resten av mitt liv!


I helgen ska jag ut till mamma.. Måste få igång övningskörningen igen!!! Den har kommit helt åt sidan nu sen innan jul. Inte bra. Så jag får se om jag drar ut och springer eller om jag lånar mammas crosstrainer..
För träna SKA jag!

Sovmorgon

Igår körde vi armar och axlar och mage på gymmet. Efter hade jag tänkt att köra 30 min springintervaller men efter bara några min började jag känna av mina benhinnor. Så det blev bara 25 min på bandet i ganska lugnt takt. Försökte springa igen efter en stund men smärtan kom tillbaka bara enfter några sekunder. Jag har inte känt dom sen ibörjan av utmaningen. Varför skulle det just komma nu? Kan väl tänka mig att det är för att jag sprang varje dag förra veckan och att det kanske blev lite förmycke?

När jag kom hem från gymmet var jag så jäkla trött.. Jag satt och önskade att min mat var färdiglagad när jag kom hem med det var den ju såklart inte.. Satte på broccolin på kokning och gick till vardagsrummet för att prata lite med hjärtat, vi böt väl en mening eller två sen sov jag. Jimmy hojtade till å jag var tvungen att gå upp å göra nåt för att inte somna igen.  Ritade upp dagens pass i ett block och sen var det ätardax. Sen hoppade jag i en dusch å sen raka vägen i säng.

Vaknade 8.30 imorse och tänkte först dax för gymmet.. men när jag sträckte på mig kände jag av benen ordentligt från igår så jag unnade mig en sovmorgon idag. Kan ju behövas med tanke på att vi ska köra crossfit ikväll å jag säger bara hujedamig! Har ju så jäkla ont från igår!!

AJa, bara att bita ihop och kämpa!

RSS 2.0