Vintertid

Glöm inte ställa tillbaka klockan inatt ;)


Var är solen?

Det var ju så himla härligt väder igår! Kunde det inte stanna över helgen åt minstånde? Vist fick jag njuta av det igår efter jobber på en lång promenad/förbrännngspass men det hade inte varit fel om jag hade kunnat göra det idag med... Om en 10 börjar spinningen jag tänkte gå på idag. Men jag känner av halsen lite igen så det är lika bra att stå över. Jag körde ju ändå dubbla pass igår med både gym träning och förbränning (fast i lite fel kläder så jag kunde inte ta i som jag velat) Men men.. Skönt var det igår iaf!

Jag stannade till på Stadium mitt i promenaden för att köpa in träningshandskar

Så att man får bättre grepp.. började känna igår när det blir tyngre å tyngre att det skulle behövas :)

Hmm, skulle vara skönt att komma ut en sväng nu..

Axlar, arman och mage

Vilken skön morgon! Säger jag å kom just på att jag försov mig lite men äh! Efter gym passet känner jag mig som ny och är så nöjd med min presstation idag hittils :)

Dagens pass:

Militärpress i smitt. 31kg*6*1
28,4kg*6*1
26kg*6*1
Bicepscurls med hantlar. 8kg*8*3
Triceps takpress.  13,5*8*2
8,5*8*1
Axelfly. 5*8*3
Triceps rep pushdown. 25*8*2
15*8*1
Upprätt rodd. 20,5kg*8*2
18*8*1
Lutande situps (3) 8*3
Hängande benlyft 8*3

Det ökar på rätt bra tycker jag?!

Vilodag


Idag blir det ingen träning. Har stått å lagat dagens lunch och middag här hemma, satt på en tvätt, vikt den torra tvätten, hängt den blöta tvätten och gått runt å små plockat här hemma. Längtar såå tills köksgolvet är klart så man kan städa ordentligt.

Som ni ser så är halva golvet lagt nu. Förhoppningsvis andra halvan idag. Sen är det bara fogen kvar :)

Höstig promenad


Idag vart det en promenad med Ida (grannen) Det var inte så kallt som jag hade väntat mig. Rätt skönt faktist! 1,5 timmes rask promenad blev det idag. Härligt! Efter gårdagens benpass kände jag att det fick bli en dags vila från gymmet idag. Känns att jag har jobbat ordentligt med kroppen! Har ont lite här å där :) Men sådär skönt ont som man kan ha efter träning :) Inte en gravid 80 åring. Det är mindre kul ;P


Ben

Idag var det dax för det fruktade benpasset på gymmet. Jag vaknade med lite träningsvärk i bröstet och i axlarna hur nu det kan komma sig hehe.  Men lite lagom inte som i benen efter genomgången. Det tog ju för bövulen 5 dagar innan det gick över hahaha. Så här såg passet ut idag.

Benpress 64kg*8*3
Utfall i benpress 36kg*8*1, 46kg*8*2
Vader i benpress 82*8*1, 91kg*8*1, 100*8*1
Leg extention 30*8*3
Höftlyft på boll 8*3
Djupa utfall i smitt 8*3
Benböj i smitt Stång=8kg*4*1, 8kg*7*1, 8kg*4*1

Benpasset är jobbigt men kul :)

Bröst, rygg och mage

Tänkte köra förbränning idag men det vart bröst, rygg och mage istället :O)

Bröst hantelpress 8kg*1 + 7kg*2
Cable rodd 43kg*8*3
Latsdrag 27kg*8*3
Smitt rodd 23kg*8*3
Bröstfly 23*8*3
Ryggfly 23*8*3
Planka på boll 8*3
Boll intag 8*3
Boll sid/sid 8*3

Det jag kan sakna med träningen är att ta i till 110 och bli svettig...

Nu.. frukost

på väg hem

Då sitter man på väg hem från Falun, har precis lämnat Avesta krylbo. 1.5 timma kvar. Kunde faktist sova en stund efter stoppet i Borlänge. Helgen har gått fort. Karin och Malin växer så det knakar. Dom är nu 2 tonåringar istället för 2 små söta trollungar ;-) Får försöka se till att vi träffas lite oftare än ett helt år imellan! Tack för en mysig helg familjen Holmlund/ Fredriksson :-) Hoppas vi ses snart igen kram på er.

Första Arm, axel och mag passet

Idag tog jag mig till gymmet själv för att testa på pass 1/3. efterssom det inte är samma gym vi tränar på ser det lite olika ut vad gäller maskiner, vikter å så.. Märkte att det var sämre kvalite på dessa maskiner än på Fitness24seven. Men men, så här såg det ut idag:

Militärpress i smitt 13kg*8*3
(viste inte vad stången vägde men frågade sen å den vägde bara ca 8kg. Så nästa gång måste jag lassa på!)
Bicepscurls 6kg*8*3
Tricepscurls 10kg*8*3
Axelfly 4kg*8*3
Triceps rep pushdown 20kg*8*3
Lutande situps med lutning 3 *8*3
Hängande benlyft 3*3
Upprätt rodd 18kg*8*3

Det känns framförallt i axlar och mage nu efteråt. Får väl se om jag typ dör imorgon haha

PT 2

Imorse vart det tidig uppstigning för mig mot vad jag brukar gå upp. Men jag vaknade med ett leende på läpparna för att det var dax för PT genomgång 2 idag... Tills jag började röra på mig och blev påmind om den enorma träningsvärken i benen. Meen, jag har varit duktig! Å så kom leendet tillbaka :)

väl på gymmet visade Emma-Lee mig hur jag hade ätit på min "vägnings vecka" å nästan alla värden var bara till hälften än vad dom skulle vara så nu har Emma- Lee knåpat ihop ett mat schema till mig som fatist inte är så klurigt som jag tänkte att det skulle vara.. Förstår bara inte hur jag ska orka äta allt hehe.

ex på dagens lunch: (som jag åt idag)

Kött och gränsaker..

Å jag såg inte fram emot att käka bara kött å uppvärmda frysta grönsaker måste jag erkänna men efter tips av Emma-Lee att krydda ordentligt så var det faktist riktigt gott. :)

Sen var det dags för genomgång av pass 3/3
Bröst, rygg och mage
Cablerodd *8*3
Tatsdrag 25kg*8*3
Bröst hantelpress 8kg*8*3
W-drag 12,5*8*3
Smitirodd 22,5*8*3
Bröstfly *8*3
Ryggfly *8*3
Plankan på boll 8*3
Bollindrag 8*3
Boll sida/sida 8*3

Sedan körde vi förbränning. Jag tyckte det var lättare att springa än att gå med lutning med intervaller med ännu mera lutning. Det trodde jag väl aldrig. Svetten rann och jag var glad :)

Känns så otroligt skönt å lyxit att ha PT!
Verkligen något jag rekomenderar!

PT

Igår träffade jag Emma- Lee Min PT. Det känns så bra att säga så hehe min PT :)

Vi gick igenom 2 gym pass av 3.

1. Armar, axlar och mage

Militärpress smitt 22,5kg 8*3
Bicepscurls hantlar 6kg 8*3
Triceps takpress 10kg 8*3
Axelfly hantlar 4kg 8*3
Bamsecurls 7,5kg 8*3
Triceps rep pushdown 10kg 8*3
Upprätt rodd 17kg 8*3
Lutande situps 8*3
Hängande benlyft 8*3
2.Ben.
Djupa utfall smitt 8*3
Benpress 60kg 8*3
Vader i benpress 80kg 8*3
Utfall i benpress 40kg 8*3
Leg extension 20kg 8*3
Höftlyft på boll 8*3
Benböj i smitt stång 8*3

Jag kan säga som såhär.. Det känns att jag har en kropp idag. Benen är helt klart värst haha å detta var bara en fjuttig genomgång. Det var då meningen att jag skulle gå till gymmet idag å testa allt jag lärde mig igår. Men jag tar mig knappt upp från stolen idag så det får vänta. Imorgon bitti ska jag träffa Emma- Lee igen å gå igenom pass nr 3 och kosten.. Måste säga att detta känns så otroligt bra att jag äntligen tagit tag i detta. Just att få veta mer vad jag ska göra och framförallt hur. Jag har ju alltid trott att om man inte vill bygga muskler å bara tajta till sig så att säga så ska man köra lättare vikter och många upprepningar. Men så är det inte. Jag har nog kört knappt hälften av viktenra Emma- Lee lassade på åt mig igår haha. Å inte nog med det. Jag ska öka lite hela tiden med.. Hur ska detta sluta? Min stackars kropp haha. Kommer inte komma upp ur sängen. Ben passet var inte nådigt haha ;)

MEN! Det är såå kul!
Jihoo!

Citodon- ja tack!

Mina Citodon är nu slut. Har haft Citodon kvar sen jag opererade mig och tagit när jag haft som mest ont i ryggen. Nu håller min högra axel på att rent utsagt döda mig å alvedon hjälper inte :( Fan fan fan!

:O)Fylla läpparna?

Det är soool ute! En underbar höstdag? Njaa, hade varit mer underbart om det hade varit sol och 25 grader varmt! Meen, nu ska jag inte klaga när solen är framme! Det är skönt! Ok, Det är rätt mysigt med höst... ibland...

 

Stod framför spegeln och sminkade mig lite inför dagen och kom på att det skulle vara kul att fylla i läpparna lite.. Nu tänker ni -ala anknäbb- Men icke! vill bara ha det där lilla extra, bara för att se hur det skulle bli ;O)


Nervryckning i ögat

Stress?

Åhh, jag vill sova men jag kan inte för det rycker så i mitt vänstra öga...
Irriterande!!!!


Uppdatering Tors kl 11.24

Vaknade flera ggr i natt av ryckningarna så man har ju inte sovit allt för bra i natt. Även imorse när jag vaknade var dom kvar. Men så efter att jag varit på gymmet så tror jag att dom är borta :D

Cult

Detta vart resultatet av min tröstshopping.
...


Detta ser vi?

Så här känns det..

Just nu går jag igenom en sån höst depp period.. Men jag måste säga att träningen hjälper mig att hålla mig över ytan. Men iaf så är det just nu inte kul att vara Jessica och inte Jimmy heller för den delen. Mycket går ju ut över honom även om jag verkligen inte vill de men det är svårt att försöka vara possitiv när man helst av allt bara vill lägga sig på golvet och skrika som en 3 åring..

Jag har min "vägnings vecka" denna veckan och det går bra än så länge. Jag tränat varje dag denna veckan. I måndags var jag på gymmet, igår gick jag en långpromenad i skogen och idag vart det gymmet igen. Så skönt!

Har precis städat här hemma och tagit en lång dusch så nu tänkte jag lägga mig och läsa lite i teoriboken för ikväll är det sista teorilektionen på körskolan. Men allra först ska jag ta mig något att äta!

Latadagar


Usch vilken slappdag jag haft idag.. Jag lyckades visseligen få ut Jimmy på en timmes promenad i förmiddags men förutom de har jag bara legat i soffan/sängen och glott på tv och ätit godis. Imorrn är det nya tag! Vill till gymmet imorrn, har ju inte varit där på hela veckan pga hals ont. På måndag ska jag minsann börja min vägnings vecka :) Vad är det för påhitt undrar ni säkert.. jo, det ska jag tala om. Jag ska väga allt jag stoppar i mig under den kommande veckan för att Emma- Lee ska ha något att utgå ifrån när hon ska lägga upp mitt kost schema. För hon ska ju bli min personliga tränare. Fy bubblan. Nu jävlar Jessica får jag misann kämpa röven av mig äntligen!

Å vad jag ser fram emot detta!

Scanning 3

Detta är resultat från första gången till denna

Jag har gått ner 1,6 kg :)
Jag förbränner 29 kalorier mindre?
Samma metaboliskab ålder :(
Mängden vatten i kroppen hade minskat med 0,1%  (dricker ca 2 liter/dag)
Lika mycket bukfett :(
Lika benmassa
Hade 0,5 kg mindre fett på kroppen :)
Musklerna hade minskat med 1kg :(
Lika fysisk grad :(

-9 cm runt magen. :)
-4 cm på rumpan :)
-3 cm runt låret :)
-1,4 cm runt armen :)
-1cm runt midjan :)

Det börjar närma sig...

Nytt från Cult design

Jag var inne i stan och tröstshoppade lite på Mique efter dagens porrengöring..

Cult design har verkligen så fina saker! jag kunde plockat med mig alltihopa om jag hade haft pengar. Men efter att jag plockat på mig det jag skulle ha å lite till och började räkna ihop vad det skulle kosta fick jag börja sortera ut saker. Åh.. suck!

 

Så om ni någongång skulle vilja köpa nåt till mig så skulle ett pressentkort på Mique inte vara helt fel ;)


Promenad med JerryJag lånade Jerry ut på en timmes långpromenad idag. Rätt skönt förutom att det blåste som 17.

:(


Har känt mig ganska seg efter helgens bravader ute på krogen.. Seg i kroppen, ont i kroppen och idag var det dax för halsen att göra ont också. Så det blir vila från träningen idag. Ska försöka ta mig ut på en promenad ikväll om jag orkar men vi får se hur detta utvecklar sig. Förhoppnngsvis blir det bättre redan imorgon.

Passar på att slänga in en bild på mina naglar så som dom ser ut just nu:

Trivs skit bra i svart glitterfransk :)

Skönt!

Älskar känslan efter träning! Man är glad, pigg, nöjd med sig själv och man har ett lugn i kroppen på något vis.. Det är så skönt att jag fått in det här med träningen i mitt liv ordentligt nu igen. Nu är det en rutin och det är jävligt skönt! Jag behöver lixom inte tänka längre. Jag vaknar, går upp, klär på mig träningskläderna och går till gymmet.
SÅ SKÖNT
!

RSS 2.0