Modell för en dag


I dag har jag varit ute och tänkt på annat! Jag har haft en kul dag! Jag, Jana, Annika och Katarina var på "modell för en dag" Vi skulle komma osmnkade och ingen styling i håret och ha med 3 ombyten. Sminket tog högst 10 min. Å den var inte den bästa, håret ja... det vart som det vart haha och det var ingen som helst ordning och personalen inte speciellt trevlig. Men det var en skojjig dag med dessa söta tjejer:

Här kommer bilder =)

Annika


Jana


Jag


Katarina

Tack för idag!

Tack

Tack för alla kommenatarer om Tyson. Jag blir verkligen rörd hur många där ute som bryr sig!
Bjuder på 2 filmer på min älskling :)

Bus från i kväll :)

 

Skäll på den dumma balsam flaskan.. den är läskig hihi

Felicia

Var inne på Youtube tidigare idag och råkade komma in på låtar om människor som hade gått bort. Denna fick mig att gråta.


Felicias hemsida

Läs på eget bevåg. Usch va hemskt! Stackars hennes familj!

RIP

:'(

Tyson har en systa i nacken som hindrar flödet i huvudet.
Han har vattenskalle.
Hanns "vägar" i hvudet borde gå rakt men hans är krokiga.
Huvudet inneifrån växer och växer och det blir trängre och trängre

Vet säger att detta antagligen är medfött och/eller ärftligt. Att det inte ser så ljust ut men att vi ska avvakta över helgen tills han fått fram mer information..

Detta är skit jobbigt! Just nu mår han ganska bra men vad jag förstår så kanske han kan få som anfall när huvudet fylls med vätska och det blir som ett tryck på hjärnan. Då får han ont och OM han får ett sånt anfall kanske det är bäst att ta bort honom. men man funderar ju på om man verkligen ska vänta på OM han kommer att bli sämre eller om man ska ta bort honm så att han slipper lida mer? Han har ju trotts allt gått igenom ganska så mycket tråkigheter vår lille kille. Men det är svårt nu när han mår så bra. han har ju aldrig ätit så bra som han gör nu, han är glad och busig, gosig och helt undrebar (nu kommer tårarn igen) Han är ju en i failjen och man vill kämpa tills det inte finns något att kämpa för längre. Men är man ego då? Jag vill inte att han ska behöva lida för min skull!

Vi får se vad vet har att säga efter helgen.........

Svullen i ögonen, trött som ett as, ledsen, orolig...

Känns tomt utan Tyson här hemma! Jag är uppe tidigt för att åka och hämta honom. Jag har knappt sovit 2 timmar i natt för smärtor efter operationen och jag som trodde att denna gången skulle det var lätt som en plätt då det var så litet ingrepp som Dr G sa.. Han har inte ens skrivit ut smärtstillande denna gången. Men jag måste ringa! Det här går inte! Jag har också haft som en kittlamde/ stickande känsla i hela kroppen i natt. som att hela kroppen håller på somnar typ. Känns jätte konstigt!
 

Tankanrna har ju snurrat rätt bra i natt med kan jag säga..

Det är benplattorna i huvudet på Tysom som sitter fel på något sätt. jag ska få me info nu när jag hämtar honom men det ser inte så bra ut menar vet.. Det kan finnas medecin som man ka testa, eler så kan det bli operation. Och det fins tydligen massa typ teorier som vet mste läsa på innan han kan säga något. Det här hör tydligen inte till vanligheterna om man säger så.. Så jag har legat med smärtor och oro hela natten. Mina ögon är hel svullna av trötthet och alla floder av tårar.

Fy fan! Varför ska detta hända oss?

SORG!


Tyson får sova över, det ser inte bra ut!

Berättar mer i morgon

varning för känsliga läsare

Då var jag hemma från op bordet.. Det har gått bra med mig! Men det var det äckligaste jag varit med om att opereras vaken med lokalbedövning! Denna gången var jag faktist ganska nervös också. Jag kom in i sal 1 och fick klä av mig och lägga mig på en brits eller vad man ska säga.. fick ett varmt täcke på mig och sen var det dax att tvälla med alcohol och sedan klä in mig i gröna "lakan". lakan även för ansiktet så att jag inte kunde se något och det var nog tur det! För när Dr. G kom in och skulle bedöva mig med vad som kändes var en MEGA spruta och stack minst 20 ggr på varje sida höll jag på dö av både smärta och obehag. Usch jag som har sån sprut skräck! Sen väntade hon lite och efter en stund började hon göra någonting och frågade om jag kände något och vist gjorde jag det. AJ SOM FAN! Så hon fick ropa in mer bedövning. Stack några ggr till på varje sida AAAAAAAAAAAAJ! Det vart kallt och konstigt. Jag kände hur jag spände mig och när jag tittade på det vita taket började det nästan snurra i huvudet. Så var det dax för kniven... Jag kände hur hon ryckte och slet och hur blodet rann ner på sidorna där jag inte hade bedövning. Efter ett tag luktar det bränt och jag börjar fundera på om utrustningen håller på brinna upp och ifrågasätter lite försiktigt men "nejdå lilla gumman hehehe det är vi som bränner" på dina blodkärl för att dom ska dra hop sig eller något liknande får jag till svar och det börkar nästan snurra mer. Se var det dax att dra i huden och sy ihop. Jag kände mig som ett köttstycke kan jag säga. Ja kan bara tänka mig hur man blir behandlad när man gör större saker =S och blir sövd =S Aja, i vilket fall känner jag varända stygn hon drar och hör hur nålen lixom går igenom huden nästan. Obehagligt! sen var det klart...

Nu får du hjälp på med kläderna och sen kan du åka hem....

Jaha, jag ställer mig upp efter att ha legat och spänt mig nästan en timme utan att ha ätit på hela dagen och OJ vad det SNURRAR!  På med kläderna och fort hem.

Nu sitter jag här och Tyson är inte hemma än... Jag hoppas allt går bra och att dom inte hittar någonting allvarligt!

Vill inte!

Fruktansvärldmogon på er där ute. Telefonen ringde och väckte mig och jag känner mig rent av dödstrött. Inte så konstigt med tanke på att jag gick och la mig så sent som jag gjorde men jag är sönderstressad också. Det är mycke jag måste göra hit och dit.. Jag testade och ringa A på SKK men hon är självklart inte där idag och Folksam har jag ringt men inte fått svar..Tyson har ätit en stor måltid mat med glädje och redan bajsat  2 ggr å här sitter jag med magont och illamående. Jippie, ser verkligen fram emot den här dagen... inte!

possitva kubben, jag vet. In i en dusch och försöka äta något så kanske jag blir människa...

Tänd ett ljus


Dumma mig

Varför ska jag vara så här?

Ligger i sängen. Stänger ögonen. Mmm va skönt nu ska jag sova..... Vänder och vrider, hittar ingen skön ställning att somna på..... vänder, vrider, suckar och Tankarna börjar snurra....

•Tänk om det här är sista natten med Tyson.. Jag borde ta upp honom i sängen en sista gång.. Nä lägg av nu, han kommer inte att försvinna.. *intalar mig själv*
•Hur ska det gå på jobber på Torsdag med en halv drogad Tyson? Fast han har ingen jobbig tratt denna gången..
•Borde jag ha bur med mig?
•Jag måste ringa SKK, ARN och Folksam!
•Tänk om han har vattenskalle.. Det går isf också under dolda fel...
•Tänker mig in i ett argt samtal med Tysons uppfödare som vägrar ge tillbaka pengar fast hon sålt en sjuk hund... Tänker på att jag minsann inte ska låta detta rinna ut i sanden utan göra ALLT  min makt för att få RÄTT!
•Kommer jag orka...
•Irriterar mig på jimmy att han inte kan åka och lämna Ty så att han ska slippa vara där ensam hela dagen..
•Funderar på massa skit som jag absolut inte borde ens ha en tanke på som separation, flytt, barn mm
•Jag börjar fundera kring jobbet.. Ekonomi, bokföring, skatt, moms, bokslut mm


Jag hatar när min hjärna sätter igång och tänka på det här viset. Det blir ju bara värre och värre tankar också.. Kan jag inte bara slappna av och ta morgndagen som den kommer?! Nej.. Nu ska man inte kunna sova på en hel natt till och det irriterar mig att andra bara kan somna och ta tag i allt dagen därpå eller låta någon annan ta hand om det åt en.. Gaah
 

Magnetröngentid


Jannis på Väsby vet mottagning ringde precis och hade en tid för Tyson för magnetröntgen i morgon. Han ville att vi skulle komma in 16.30 men då ligger ju jag på op.. Å Jimmy kan tydligen inte vara ledig så jag får åka in med honom tidigare på dagen. Så ska han sövas snare på kvällen. Tro det eller ej men sen kommer Jannis och lämnar honom. Helt otroligt! Finns det sånna människor?! Jag förklarade nämligen att vi behövde en lite mer exakt tid efterssom vi inte har bil utan måste ta oss in kommunalt. Då frågade han vart vi bodde och sa att han kunde komma och lämna honom. Det är ju bara för bra för att vara sant! Så det blir en stressig dag i morgon för mig och tyson! :/ Men skönt ändå att få detta gjort så att vi antingen får veta vad felet är eller utesluta att det är något allvarligt.

Skit oxå!

Op vart uppskutet till i morgon em...

Snart är det dax..

Helt slut!

Idag är jag helt slut! Vet inte varför. Har ont i kroppen, ont i huvudet ont i armen för att jag har slipat trapp räcke som ska målas. Känns som armen ska gå sönder så fort jag rör på den hahaha. Det börjar bli dax att börja träna igen!! Trött som ett as är jag. Nervositeten börjar krypa på inför morgondagen. Ska in till sjukan och opereras vaken... Gaah! Bara lokalbedövning. Läskigt! Har ju bara sovit under op förut. Aja, Det ska nog gå bra. Lite skrämmande om inte bedövningen skulle ta bara =S Men det ser dom väl till att den gör innan dom sticker i kniven..... Hoppas jag!

Nä, nu ska jag sova! Godnatt

Snö kaos!

Godmorgon på er.

Nu är vintern här på riktigt. Usch! Jag vill inte ha vinter! Kallt som fan och så blir man helt depp av mörkret. Jag avskyr vintern nästan mer nu när vi har Tyson. Han är inget fan av varken kylan eller snön. Han kan ju knappt gå ute i snön så liten han är. Å han fryyyyser stackarn! Fast att han har kläder på sig. Tur man har en stoor jacka där han också får plats hihi. Jahopp, det är jobb idag. En lång dag framför mig. Börjar 11 och har sista kunden kl 17.30. Jag hoppas att vet hör av sig idag om magnetröntgen tid! Även om han mår bättre, är piggare, äter och dricker så går han fortfarande snett och vi vill kunna utesluta att det är något allvarligt fel på honom. Nu kämpar vi med öron droppar varje dag igen och hoppas på att det är det som är felet!


Titta så vacker vinten kan vara!

Så vacker är den inte när man tittar ut genom fönstret!Ha en bra dag

Färga håret?

Funderar på om jag skulle bli lite ljusare? Så det stämmer bättre in på dum blondin hahaha ;)

Jag som ljus..


Å som jag är nu..


Ska jag våga bli ljus igen???

Moonboots

Tro det eller ej. Nu äger jag ett par hahaha

99 kr på belle
=)

HaHa

 Vår vilde!!Jäkla telefon!

Min mobil vill inte fungera :( man kan ringa till mig, men jag kan varker ringa eller smsa...

Fler med tele 2/ Comviq som har samma problem?

Gaaaaaaaaaah

Tyson provar kläderSe där!! Tyson testar sin tröja som vi köpte alldeles i början. Nu passar den nästan hehe. Det skulle behövas ett snöre längst bak som håller ihop hela jackan s skulle den sitte perfa hihi. -
Får ta och sy lite =)

Hahaha jag tror jag dör! Han ser så rolig ut! Luvan är jätte stor och han ser unte vart han ska gå hahaha. Men, ganska bra passform om man syr lite här och där ;)


Knäppa jag


Så blir det när man sitter å förfestar i sin ensamhet hahaha

Här kommer lite fler bilder från festen hos linda för nån helg sen.Är det någon som inte vill vara med på bild får ni säga till ;)

första snön 2


Första snönFörsta snön.. Tyson kuta ut som vanligt utan att reagera på att det var snö. Skäller ut grannen (bild1) med sin stora prassliga jacka haha. Skakar av sig kylan (bild 2) försöker hitta rätt plats för kissning (bild 3) Väntan på hissen var en evihet och han såg ut att frysa ihäl stackarn!

Just ja..

Idag, eller egentligen igår efterssom kl är över 00:00 så var det Min och Jimmys dag hihi. Tänk,Tre år närmar sig!

Sökte lite på youtube och hittade denna låt.

Det var väl egentligen inte den låten jag var ute efter men den funkar =)Jimmy!

Ångest

Ser tillbaka på gamla bilder och inser att fan så smal jag var för 2 år sen! Vill vara där igen!!! Ja, jag vet. träning, bra kost och bla bla bla... Jag vill att det ska gå FORT! Jag kan inte hålla på träna och äta bra kost i flera år för att nå min målvikt    (60kg) Då tappar jag lusten direkt! Det måste visa sig inom väääldigt KORT tid! Sitter och läser lite om piller man går ner i vikt av: Reduktil och Xenical... Någon som testat?


Å snälla, kom inte me nå snack om att detta är inte bra bla bla bla. tror ni inte jag vet det?!


Hjälp mig!! Hur ska jag göra?

Längtar tillbaka!

Turkiet 2006

Tunisien 2007
Tro om vi ska satsa på en veckas sol semester till sommaren?!

Mina älsklingar


Fredags mys i soffan med Husse :)

Nytt till Ty


Var nere på djuraffären idag och hittade denna söta kofta. Vill inte hålla på och bråka med honom och testa just nu så det får vänta men jag hoppas att den ska sitta bra =)


Köpte också ben till Tyson.. Tycke han skulle bli lite glad =)På bättringsväg?

Tyson har inte lika ont längre, är ganska busig och mår nog ganska bra trotts att han går snett med huvudet. Han är mer lik sig själv nu. Konstigt! Man ser ju att det är lite bökit att slicka och klia sig därbak för det är som att han är stel på något vis. Men det känns ändå bättre att han mår bättre så klart! =)

Då var vi in igen då..

Nyss hemkomna från vet igen.. Fick tag på en vet i Väsby som kunde ta emot oss redan i morse. När vi kom dit så var det undersökning igen.. Vet tyckte vi skulle börja med ultraljud på huvudet. Sedan vart det 2 sprutor lugnande för Tyson vägrade somna och ändå var han inte helt borta utan försökte hela tiden ta sig upp när han låg på bordet för att kunna röntgas. Efter de så kollade han ultraljud igen och sedan öronen. Han hittade lite öroninflammation på vänstra örat och vi har nu fått örondroppar och väntar på en magnetrönkentid. Hoppas bara att det är öroninflammationen men han ville inte utesluta att det kunde vara allvarligare och därför blir nästa steg magnetröntgen. Lite bilder..


En evighet

Den här veckan i väntan på att få komma till Neurologen känns som en evihet! Hade aldrig kunnat föreställa mig att han skulle kunna må så här dåligt. Jag tyckte han mådde dåligt när han inte åt ordentligt och när magen pajja hela tiden, när han höll på klia sönder sig av öroninflammationen  men nu... nu lider han ju av smärtan. Usch va hemskt det är att se min lillprins ha så ont. Och inget kan man heller göra. Bara finnas där och försöka se till att han har det så bra som möjligt. Imorse tyckte jag ändå att det kändes lite bättre. Skönt!!! Hoppas det håller i sig! Fick ett paket i brevlådan =) Det var Tysons jul dräkt som han ska ha på julafton om det nu blir någon jul för honom =(.......................

Här sitter vi..

Jag och Tyson i soffan.. Jag har precis varit och kopierat alla papper så att jag ska kunna skicka iväg till Folksam, SKK, SPKK och ARN. Så får jag inte ut brevet för att jag inte får tag i någon skrivare.. Suck!!! Så nu dröjer det ytterligare... =(


Vår lilla skruttis

Ingen ork

.
Jag är slut som människa! Hur länge ska man orka kämpa?

Jag är helt förstörd, ledsen, arg, uppröd, känner mig totalt hjälplös.....


Då var det dax igen då...

Helgen hemma hos mamma var ganska oroande för Tyson betedde sig ganska konstigt. Han ville inte leka med Tusse, han bara pep så fort han kom i närheten. Lördags morgonen mat vägrade han och var ledsen. Inte vifft på svans, inget intresse för bus. Han ville bara sova hos mig. Orolig som jag var ringde jag vet och dom tyckte jag skulle ta tempen på honom för att se om han har feber. Vi hade ju så klart ingen febertermometer förutom en gammal en som skulle ta 3 min att ta med så vi ringde så att en av gästerna som fick köpa med sig en på vägen. Jag tog ut Tyson på promenad en sväng och han bajsade efter en liten stund. Efter den promenaden och bajsningen kändes det som att han vart piggare igen. Kvällen var han ganska normal igen förutom att han var extrenmt "mammig" men det kunde ju bero på att det var så mycket folk. Igår märkte Jimmy att han gick snett med huvudet och undrade om det hade hänt något under helgen, men inet har ju hänt så vi ringer vet och dom tyckte vi skulle in och undersöka honom. Nu är vi nyss hemkommna från vet. Dom kunde egentligen inte säga så mycket (som vanligt) så vi har bokat en ny tid hos en neurolog på Albano nästa vecka. Så får vi se vad som händer härnest....

FredagSom sagt gick veckan väldigt snabbt hehe. Nu är det fredag och jag är uppe "tidigt" idag (7) Måste ju packa och fixa för helgen hemma hos mamma. Tyson ligger fortfarande och sover, hela hans dag blir konstig när det är uppstigning så här tidigt. Han äter inte som han borde och så... Idag kanske jag ska få träffa en vän jag aldrig träffat och jag ser fram emot att träffa henne irl. Hon och kärleken ska fira 4år i stockholm :) Det är bara att gratulera! Å förlovning också hihi Grattis Linda! Det vart mys kväll igår illa fall :) Inte dumt alls hihi Nä, nu vaknade Ty, ut och kissa och sen mat dax.

Ha en bra fredag

Vill ha mys pys ikväll!


Kan du fixa de Jimmy???

Besviken!Tokryck hihi


Synd att kameran är så seg, Tyson är för snabb hihihi

Festen

Vart lyckad! Jag hade trevligt, det ända som var trist ett tag var det där jäkla singstar, det dödade min party stämning lite granna men men, dom andra tyckte det var skojj så det vara bara att gilla läget hehe Jag då.. gammal och tråkig? slutade dricka vid 24 snåret, kände inte för att dricka mer helt enkelt. Vart trött och kämpade med att hålla ögonen öppna till kl var 3.30 och stängde dörren om mig och försökte sova i allt stojj och stimm. Inte lätt kan jag säga men trött som jag var somnade jag nog till ibland. Sen att det kom inspringades fålk som tyckte jag hade sovit klart och skulle komma upp å parta hade jag lust att slå ihäl just då haha. Vet inte vad kl var när jag hörde att fålk började dra sig hemmåt, nån gång på morgon kvisten kan jag tro, tänkte att nu blir det lugn och ro. Men icke! Det var några få själar som festa vidare.. Vaknade från och till hela nattten eller morgonen och sista gången vid 9.30 beslöt jag mig för att ta mitt pick och pack och dra hem. Å gissa om det var skönt att komma hem!? En gosig Jimmy och en gosig Tyson låg och väntade i sängen så jag kröp ner. Å hinner inte säga så mycke så somnar jag med Tyson liggandes nära mig hihi MYS! Sov från och till hela dagen sen tror jag och et var sååå skönt! Glömde kameran men så fort jag får tillbaka den kommer det bilder från festen =)

Party time

Nu sitter jag här fördig och fixad 2 timmar innan jag ska åka, soom vanligt haha. Jag blir så stressad när jag ska i väg så jag kan aldrig vänta in till sista sekund för att göra mig i ordning och gå. I stället gör jag mig klar alldeles onödrigt förtidigt och vet sen inte vad jag ska hitta på tills jag ska iväg. Försöker lyssna på lite upppiggande musik för att komma på rätt humör. Drogs ner lite av en orsak som jag inte kommer att ta upp men det känns bara tråkit och jag blir lika besviken varje gång. Så blir man så där barnslig och tänker "att jag minsann ska ge igen med samma mynt" fast grejjen är att jag är inte sån. Skulle önska jag kunde göra så men jag är inte sån. Bara ibland när det gäller mini saker hahaha. Efterssom jag inte hade annat för mig och har en tråkig pojvän som bara ligger framför tvn och slappar ;) så umgicks jag lite men min kompis kameran hahaha *tragist* Så bjuder väl på lite "före bilder"


Min party outfit... Eller ja, nåt jag grävde fram ur garderoben. Måste ju använda kläderna nång gång hehe. Sen kom Tyson med på ett hörn där med hihi Jag ska föressten på födelsedags fest hos Linda, hon fyller egentligen inte år förns den 12e men efterssom hennes fest alltid krockar med Hasses firande så tog hon det en helg tidigare för MIN skull. Det var tydligen jätte många som inte kunde komma just den helgen.. Känner mig lite skyldig men det var ändå hennes val?! Jag var ialla fall på jätte party humör innan men jag ska försöka komma dit igen hehe.

Skål och ha en bra kväll. kram

Stulen chihuahua

"Hej!
Min hund blev stulen 28.04.08 från Husby-Kista. En väldigt liten chihuahua, 1,2 kg, tik, långhåring, vit med lite orange. Jag betalar dig lön på 15000 sek om du kan ge mig tillbaka min hund! Ring 0707233838
Snälla, om du har henne, ge mig min hund tillbaka!" /Amanda"


Amandas hund blev stulen hemifrån när hon var i skolan! Någon kom in och tog henne tillsammans med ett rött koppel och en blå/vit matskål.
Det skedde den 28 april i år och matte Amanda lider fortfarande och det är verkligen inte konstigt.Hunden har chip och tatuering på mage med "AEZ1090". Hon lystrar till Shakira eller Kira.
Vet du något? Maila till amanda.lindstrom@yahoo.se eller på telenummer 0707-233838.

Men herregud, HEMSKA människor det finns! Hjälp Amanda att hitta hennes hund, inte bara en hund men hennes familjemedlem! För vidare detta!


Urinvägsinfektion


Den är tillbaka. Sitter och vet inte vart jag ska ta vägen! Jag hatar det här!
har väl druckit snart 2l vätska och mer ska ner innan sängen!
ar tagit Uva-E tablett och imorgon bitti bilr det Trambärsjuice.

Blää!

Slippa Face !!

Haha nu har jag ÄNTLIGEN betalat alla Face hyror! Nu slipper jag dom för alltid! Glöm att jag någonsin kommer att köpa någonting därifrån igen. Det är bara Cs fel! Ångra att ni tog in henne!

...

Vet inte vad jag ska säga riktigt... Tyson har en hudparasit som han fått av sin mamma och pappa som liten. Han har dåligt imunförsvar och hans kropp har inte orkat ta hand om detta själv så det blir värre men han är förliten för att medicineras än så länge. Vet tycker att vi ska avvakta och se om hans kropp kanske orkar ta tag i detta själv nu när han har börjat må lite bättre. Men om det skulle bli värre igen så sätts medicineringen igång ialla fall. Så det är bara att hoppas på att han är en stark kille som orkar ta sig igenom detta på egen hand!

Patrik 1,5Ganska nyss hemkommen från en super trevlig kväll med Linda. Vi var och såg Patrik 1,5 och den var riktigt bra faktist! Hade inga förväntningar alls och var possitivt överraskad att den var så rolig och bra!

Efter bion var vi in en sväng till Olarys på centralen. Precis köpt varsin öl och satt oss ner. Tog en klunk och märker att mobilen är borta. PANIIIK!!! Tillbaka till bion, smiter in bakvägen och tar oss in i salongen och tro det eller ej, där ligger mobilen kvar. Pust! Det var inte längesen jag tappade bort mobilen så detta var bara tur! Sen gick vi och tog en ny öl och den var sååååå god! hihi

tack för en trevlig kväll Linda♥


Nu är det sängen. Natti

Snabbvisit..

Åkte som sagt till mamma igår efter jobbet.. Men är hemma igen =/ Tysons ena stygn gick upp hemma hos mamma så jag vågade inte låta Tusse och Tyson leka tilsammans mer =( Jätte trist för dom tycker verkligen om varandra och Tyson gillar att vara ute på landet, så typist när det är så fint väder också. Det hade kunnat bli skogspromenader utan koppel och lek i solen, men icke =( Ska väl ut dit om 2 veckor igen, då fyller ju Hasse år så... Hoppa vädret är fint då med!

RSS 2.0