Har totalt 0 koll

.. På bloggvärden just nu. Sitter knappt vid datorn längre och är inte så sugen på att skriva i bloggen just nu heller. Men det kommer snart.. Jag lovar. snart är jag tillbaka här så ni kan få bli lite uppdaterade om vad som sker i mitt liv just nu. Men inte riktigt än ;) Håll ut!

Allt jag kan säga att det just nu är lyckans tider <3


Just ja, det har ju varit jul också.. Min jul spenderade jag hemma hos Jimmys familj. Det var mysigt trotts 0 julkänsla. Har haft hand om Mammas ena hund också. Stirrigare vovve får man leta efter. Stackarn är ju uppväxt på landet å kommer till stan där det är massa människor å lukter hehe


Nu är julen över och jag ser fram emot 2012!
seya

Tiden går

Det var redan 3e advent igår och det firades med att tända det 3e ljuset till frukosten hehe. Helgen har varit fulspeckad.. I fredags var jag på julbord med dagis jobbet på Ulriksdals världshus. Det vart en ganska omtumlande kväll men trotts allt trevlig. Väl hemma blev jag lättad efter ett samtal och kunde lungt sova :) I lördags blev det ganska tidig uppgång för både mig och hjärtat då vi skulle ta bilen till Täby till Putte, Sara och Isabella. Det började med att jag och Sara åkte in till stan på teater för att hennes mormor skulle vara med på teatern men det visade sig att teatern sög så vi gick hem i pausen haha. Väl hemma i Täby igen lagade Putte god mat som vi käkade å fick kladdkaka till efterrätt. Mums var det. Senare tog vi bilen hem igen :) Gårdagen spenderade jag inne i stan med Rebecca och barnen. Lilla Alva bara 3 veckor gammal så snäll i vagnen :)

 

Bara 2 veckor kvar till jul nu.. Längtar till 2012 :) Det blir mitt år <3


Det bubblar

Jag veeet att jag är skit tråkig! Jag skriver inget intressant men jag har lixom inte gjort mycket annat de senaste 6 månaderna än kämpat med det där förbaskade kortet som jag äntligen har :) Å nu återstår jobb jobb jobb fram till jul som ska firas hemma hos Jimmys mamma. Första julen utan min mamma på 30år.. Deni! Långtar till nästa år! 2012 kommer bli ett bra år! :D Det gör väl inget om vi snabb spolar lite eller? Va ska vi säga? Mitten på januari någongång?! Å det gör ju inget om det kommer lite snö. Trodde aldrig JAG skulle säga det men jag längtar faktist lite efter snön. Nu är det ju faktist 1 dec å det är helt ok att det kommer lite snö över jul å nyår å kanske till februari nångång att det blrjar bli varmare så våren kan komma med sol och värme :) Å va jag längtar till våren!!!!!


RSS 2.0