Körkortet är mitt!

Tjohooooo!!!!! I måndags skrev jag provet och i onsdags körde jag upp. Jag klarade båda på första försöket. Åkte bussen hem till mamma efter körningen och hämtade min fina Gramze som stått å väntat där å körde hem helt själv haha. Läskit! I går stack jag och Jimmy ut till Media markt och köpte en GPS så jag hittar någonstans ;) Det blev en Navigon 72 Easy. Ska se om jag kan testa den på tisdag till jobbet i Rotebro så slipper jag ta bussen hihi. Jag inhandlade även en spade, isskrapa om det nu får för sig att bli vinter snart?! Å så köpte jag bubbelgum doft och ett rattlås. Det lär behövas i detta getto man bor i ;)

Känns så jävla skönt men overkligt att äntligen ha kortet! att slippa plugget å att var och varannan helg åka hem till mamma för att köra.. Nu kanske jag kan få tillbaka mitt liv och börja umgås med mina älskade vänner igen hehe.

Vill tacka alla för allt stöd! Speciellt Linda och Padma! Om det inte varit för er så hade jag aldrig kommit igång ju. Linda din hjälp med pluggandet har också varit till STTTOR hjälp! å så sjäklklart mamma och Hasse som ställt upp med tiden som ni inte ens har och kört med mig! Å Hasse du som stack ut fast att du var sjuk och fixade det sista så jag kunde köra hem min bil! Tack alla andra för all peppning och stöd! TACK <3

Nu längrat jag efter att kortet ska komma på posten så jag slipper gå runt med ett A4 papper och mitt pass varje gång jag ska köra ;)

Tack och hej!

Glad


10 G på raken

Tycker att jag känner mig rätt redo för prov nu!? Hoppas jag nu bara inte får hjärnsläpp framför provet som jag alltid fick i skolan :S Det skulle vara mardrömmen att sitta där och inte kunna ett skit av detta.. Som jag kämpat med pluggandet. Jag har nog aldrig pluggat så mycket i hela mitt liv som till detta.. Det MÅSTA bara gå vägen!


Godkänd

Nu är jag godkänd på körskolans prover och det betyder alltså att jag får jag skriva det riktiga provet som är bokat inom en snar framtid :)

Har hårdkört på körskolan denna veckan.. Å helgen ska jag plugga satan! Allt ska sitta!!!

Har ju kört med Mattias på Yvonnes trafikskola och tyckt att han varit guld, för det har han verkligen. Men i måndags blev han sjuk och jag hade en "mini uppkörning" med Yvonne i måndags som gick jätte bra, det hon sa att jag skulle tänka på var att jag skulle dra upp kopplingen tidigare för att jag ibland höll den nera under svängen, att jag skulle titta mer innan jag åker över cykelbanor och att jag skulle ta det lugnare för att kunna planera bättre. Jag fick tyvärr flytta på lektionen efter efterssom Mattias var sjuk. Igår hade jag då iställer först en dubbel lektion med Tobias och han och jag övade mycket på att hålla ner farten för att kunna släppa upp kopplingen innan jag ska svänga. sen en omkörningslektion som också gick jätte bra. Idag fick jag också köra med Tobias och vi jobbade med vänster svängar och vändningar på landsväg som jag hatar! Man skulle ju klara det skit bra om man körde själv men nu har man pressen att man ska göra på ett korrekt sätt och inte missa ställen som är bra att vända på bara för att man blir nervös för vad läraren ska tycka och tänka om just detta. Usch vilken presss det är!

Körde även säkerhetskontrollen både igår och idag. Fickparkerade lite idag med.. Jaadu.. Det är inte långt kvar nu.. Åh ge mig styrkan att inte vara så nervös på uppkörningen så att jag klantar mig. Så onödigt!! Nu ska jag vila!


Nervös så jag kan kräkas!

Det börjar närma sig uppkörning! Å ju närmare man kommer destå mer nervös blir jag. Får tamefasen magproblem av detta!

I onsdags skulle jag varit på halkan... tar ledigt en hel dag från jobb och åker en jäkla bit till gillingebanan och väl där finns det ingen bokning på mig. Då har körskolan fuckat upp det! Dom har bokat halkan med mig men inte med gillinge?! Jag skulle tydligen fått nån kod å grejer men jag fick inget.. bara en tid och ett datum. Så det var bara att åka hem igen. Å efterssom det inte är så långt kvar till skrivning och uppkörning har jag bokat massa lektioner in i det sista och har knappt tid på salongen alls förutom ons nästa vecka då jag hade fullbokat ne men då är det den ända tiden som fanns att göra halkan på.. Stackars mina kunde blir lidande för det å jag som inte får några inkomster och får åka in och jobba en söndag för att mina kunder ska få sina naglar fixade... Tack Yvonnes körskola!!!! Tack så jävla mycke!

Ska tydligen göra någon form av "miniuppkörning" med en annan lärare på skolan och en omkörningslektion ska göras å vad det nu var mer.. Men sen är det lixom dax... :S Jag är så jävla nervöööös! Inte så mycket för skrivningen längre konstigt nog då det är den som gnagt värst hittils. Men den sitter man vid en dator å sen är man klar.. godkänd eller ej men däremot uppkörningen.... Hua! Då ska man vara skit nervös för att en helt okänd person som kan ha en av sina värsta dagar i sitt liv just på min uppkörningsdag å hon eller han ska studera mig i min körning i minsta detalj utan att säga ett knyst innan allt är klart och då ska domen komma. Fatta! Ne fy fan! Jag vill inte!!! Kan nån bara snabbspla till dagen efter allt!? Snälla!?

Det går haha

Efter lite tårar och känslan av att vara värdelös och dum i hela huvudet har jag fått detta med reaktionssträckor och bromssträckor förklarat för mig :O) Och det resulterade i att jag i helgen klarade av F delen. Den sista. Nu återstår 5 st godkända repetionsprov sen får jag göra provet! Hua! Är så jävla nervös! Har gjort ett av proven och det var lite som jag trodde att jag har glömt mycke av det jag har gjort. Men jag tror att bara jag läser det igen så kommer det sitta :O)

RSS 2.0