v 26+1

Magen växer :)


Invalid på Ikea

Dom har ett bra erbjudande på Ikea i helgen. Eller ska jag säga hade.. När vi kom så var det bara 4 sängar kvar :) Men ialla fall så hade ju jag tänkt att jag inte skulle dit då det gick som det gick igår med storhandlingen med då skrev bästaste Hanne att hon kunde köra runt mig på en vagn så det gjorde hon haha. Kände mig skit löjlig, alla glodde ju som fasen. Meeen. Skit samma! Jag skulle minsann ha den där sängen gratis! Å det fick jag :D NÖJD!


Är inte sams med min kropp! :(

Det har ju gått ganska bra nu med all vila.. Var hos läkaren igen i förmiddags å blev fortsatt sjukskriven på 50% som tur var för nu ikväll åkte jag och Jimmy och storhandlade på Willys å det sätter igång igen precis så där ont å obehagligt som före all vila :( Gjorde knappt ett skit ju. Jimmy gjorde nästan allt å vi gick jätte sakta. Å inte nog med det så börja det göra skit ont i ryggslutet (ischias?) å över höfterna. Det här är inte kul! Jag gillar inte min dumma kropp just nu! Jag vill ju bara må bra å kunna vara som vanligt! Men varför ska det vara så enkelt..?! GAAAH! Skit skit skit!!!! Går ut på parkeringen efter storhandlingen å sätten mig å grinar som ett barn å svär å tycker att det är orättvist. Å säger att jag vill kunna leva normalt å då kläcker <3 ur sig "det kan ju alla andra" som om det skulle göra att saken kändes bättre?! Började ju bara grina ännu mer. Smidiga klubben ;P Nu står han ialla fall å lagar mat medan jag sitter här å skriver å det har lugnat sig i magen igen så det känns mycket bättre nu. Tror inte det är lätt att förstå vad man går igenom för dom stackrarna. Önskar jag kunde ge honom smärtan under en dag så han fick se hur jävligt det faktist är. Det är inte jag som är känsligare än alla andra!? Eller?!

99 dagar kvar :D

Idag är det 99 dagar kvar till beräknat datum. Tänk va tiden går ändå.. När man räknar att hela 25 snart 26 veckor har gått så känns det som att tiden gått snabbt men att det är 14 veckor kvar känns som en evighet haha. Konstigt det där! 14 veckor låter ju inte så långt men om man däremot säger att det är lite över 3 månader kvar då låter det ju jätte lång tid. Om en månad är jag i v 30 å då är det vara 10 veckor kvar hihi

Åh va jag LÄNGTAR!!!


Hmm, det här men klänning var ju inte så snyggt haha. Orka.. det är skönt! ;P

Vila det gör susen!


v 25+0

Jag tror att all denna vila faktist gör nytta! Det är inte alls lika farligt längre. Vist kan det bli obehagligt imellanåt fortfarande men inte alls som innan. Jag tar det fortfarande väldigt lungt å vilar mycket men jag kan gå 10 steg utan att SD kommer igång å det är super skönt! Hoppas det fortsätter!

Alla <3 dag

14 februari var det igår å alltså Alla <3 dag. En grymt bra dag för mig! Hade inte alls lika ont igår å kunde faktist jobba lite. Även om mina goa kollegor lät mig sitta mest och jag behövde inte göra det som kändes jobbigt. Kunde även ligga å vila en stund med barnen medan dom sov och det gjorde jätte mycket för eftermiddagen! Det tackar jag för även om jag verkligen ogillar att inte kunna utföra mitt arbete som jag ska! Väl hemma la jag mig på soffan för DÅ kändes det rätt ordentligt men det gick över efter vila. SÅ SKÖNT! Tänk om det är på väg att vända!? Jag skulle bli överlycklig!!!!!

Mitt hjärta kom hem igår med denna lilla sötnos till min lilla samling 

SÅ söt! Å inte nog med det så låg det ett litet mjukis hjärta på kudden också.
Tack Bejbi! Love you!

Nu hoppas jag allt jag kan att det vänder med mitt jobbiga så jag kan börja leva lite mer normalt igen utan att lida å framförallt vill jag kunna NJUTA AV ATT VARA GRAVID! <3

Plats på nalelsalong!Inom kort så finns min plats att hyra på vår salong Nailfashion i Zinkensdamm. Låter det intressant? Maila mig för mer information: jess_h81@hotmail.com

50%


Hel vila under helgen och så blev jag 50% sjukskriven i 2 veckor till att börja med.. Jag fick lite välja själv känns det som å hade jag velat hade jag kunnat sjukskriva mig på heltid men jag vill ju inte sjukskrivas alls. Jag vill ju jobba!!!! Men känns skönt ändå att få ta det lite lugnt! Jag ville inte ha det så här, vill må bra och kunna njuta av graviditeten å jobba på som vanligt.. Dom kan inte hjälpa mig på något sätt tydligen. Finns ta bletter man kan få men läkaren tyckte det var för tidigt.. Så bara testa sig fram nu då å se hur det går. Föroppningsvis är det övergående!

Det gick inte :(

Jag gjorde ett tappert försök att ta mig till jobbet då jag tyckte det kändes bättre men icke! gick till tåget å väl där så insåg jag att det inte gick å fick vända hem igen. En promenad som i vanliga fall skulle ta högst 10 min men som idag tog 30 min.. Det var bara att avboka mina stackars kunder å lägga sig ner å vila igen. Detta är inte kul! Jag hoppas verkligen att läkaren kan hjälpa mig imorgon!

Har så sjukt lätt för tårar nu å jag är orolig både över att bebis kommer för tidigt å min ekonomi om jag måste bli sjukskriven vilket det just nu lutar åt efterssom jag knappt kommer ur sängen :( Jag ville ha en bra graviditet som jag kunde njuta av men icke. Det ena avlöser det andra bara.. Det roliga är att jag sagt detta hela tiden från att vi började försöka att jag säkerligen kommer få en hemsk graviditet bara för att jag vill så mycket å så verklar det bli.. Nej just ja. positiva tankar var det ja.. Det blir nog bra det här, bara hon stannar därinne tills det är dax att komma ut så skiter jag i om jag måste ligg sängen resten av graviditeten. Bara hon mår bra så!

Tidiga sammandragningar

I måndags var jag in på förlossningen med sammandragningar. LÄSKIT! Så fort jag rörde på mig spände och drog det i nedre delen av magen som var stenhård. Jag var så rädd att vårat lilla <3 ville titta ut redan då.. Hade ju haft lite små kännigar av sammadragningar innan men det trodde jag var normalt. Iaf så var hon inte på ut riktigt än iaf. Men jag fick order av läkaren att vara hemma och vila några dagar för att sen gå på ett nytt läkarbesök för att följa upp detta.. Så nu var jag hemma hela tis och ons och så kommer jag vara hemma hela dagen idag å vila för att lite senare i em testa att åka till jobbet en liten sväng efterssom att jag fick tid hos läkaren redan imorgon.. Det känns ju lite bättre nu men då har jag ju verkligen inte gjort annat än vilat å det jag är lite rädd för att jag ska behöva vila i hela 4 månader till för att inte lillan ska titta ut.. Nä, får verkligen hoppas att det går att göra något.

Men jag LOOOVAR att ta det lungt!
Jag vet knappt vad stressa är nuförtiden ;)

Hett tips

BLI ALDRIG EGENFÖRETAGARE!

Liten uppdatering :)

v 23+1.. Det börjar likna siffror nu när man kommit in i graviditets vecka 24 ;) Magen blir större å större :) Hade det inte varit för min skit rygg som gör ont hela förbannade tiden så hade jag nog just nu mått toppen bra! Men varför njuta när man kan lida ;P Imellanåt njuter jag faktist lite. Speciellt dagar jag inte jobbar för då är ryggen hanterbar. Det är så mysigt när man känner sparkarna å till och med ser dom imellan åt :) COOLT! Igår hade hon en riktigt aktiv dag å det är så härligt! <3

Meen, det är helt lugnt om vi spolar fram tiden lite ändå ;)

 

Det är svinkallt ute nu. Har varit mellan -12-17 grader å inatt sägs det att det ska bli den kallaste natten med över 20 minusgrader. Jag är INTE avensjuk på er som är ute å ränner i natt kan jag lungt säga! Ta på er ordentligt eller stå å frys ;P

 

Ikväll väntas Hanne komma hit å vi ska käka tacos å titta på Mello å dega i soffan. Det tycker jag låter som en bra kväll :)


RSS 2.0