Hemma..

Nu är vi hemma från varma Egypten. Vi har haft från 39- 42 grader i skuggan både natt och dag. Det har varit underbart att sola och bada! Maten har varit ok. Det blev mycke spagetti och köttfärssås ;-) folk är rätt dryga, man känner sig lurad vad man än köper :-\ Men det har varit en supersemester i alla fall! Tack Jimmy <3 det var den perfekta födelsedagspressenten! Tack Maria, Robert, Thomas och Fia!snodde några bilder från Marias blogg, det är Super mäster fotografen robert som tagit fotorna av vackra marinan i El Gouna.


En dag kvar!

Har haft migrän hela dagen, Skulle ha fixat massa inför resan till Egypten idag men var tvungen att sova bort hela dagen. Så nu sitter jag här med färg i året samtidigt som jag springer å packar å har mig när jag egentligen borde sova då jag ska upp tidigt till Sumpan å lämna min dator till Kim som ska fixa den medans vi är borta å sen direkt till jobbet för att sen åka hem till en lägenhet full med kusiner och respektive haha. Det lät kul ;P

 

Bärst att fortsätta nu då så jag blir klar någongång.


Twilight


Igår hade vi Twilight kväll, såg både ettan och tvåan. Måste säga att dom var bättre denna gången när man inte hade två galna Twilight fans skrikandes bredvid sig ;P (Hanne och Maria)

Nu vill jag ju se eclipse också!!!

Fetto!!! UT FÖR F.A.N!

Blir så trött på mig själv! Imorse började jag tidigt och valde att sova lite längre iställer för att gå på promenad. Bestämde mig för att gå en promenad när jag slutat jobba vilket var vid 15 tiden. Men icke. Jag åkte hem till Hanne å käkade donken mat å la mig i soffan. Ångesten steg å jag fick tillslut upp arslet från soffan och åkte hem. Kom innanför dörren skit irriterad och bytte om, än mer irriterad när man inte får sällskap, vilken peppning..? NOT. skickade iväg ett mess till grannen om hon ville hänga med å gick ut utan att jag trodde jag skulle få sällskap. Men kom ut i porten och fick ett mess att hon kommer. Det vart en kortare promenad men bättre de än inget å nu känns det inte så illa iaf. Imorrn bitti ska jag ut med en annan granne på promenad. Hoppas hon vill gå en bit! :)

Trevlig middag på Wok House


Efterssom jag på lördag åker till Egypten och firar min födelsedag där så var jag i går kväll på middag med Hanne, Sara, Linda, Rebecca och lille Alvin på Wok house. Jag käkade en Absolut Thai och till efterrätt cocosglass. MUMS! Super trevligt så klart!

Tack tjejer och Alvin <3

Svetten rinner!

Vaknade ganska tidigt å tänkte nu är det promenad dax.. Drog på mig tränings kläderna och tog lite yoghurt å keso i en kopp och satte mig vid datorn och kollade sats schemat av någon konstig anledning hehe. Kl var strax före 9 å ett spinning pass på 55 min började 9.30. Jag bokade nästan in mig men gick in å borstade tänderna. Så började jag vela men efter bara nån sekund vart jag nästan förbannad på mig själv bara för att jag aldrig annars kan gå på passen på vardagarna efterssom jag jobbar kvällarna å inte hinner dit. Brukar alltid klaga på att jag vill men inte hinner så nu efter att jag blev förbannad på mig själv bokade jag in mig å gick dit. Vi var väl kanske 10 st som kämpade oss svettiga. Min kondis har blivit bättre men fy bubblan.. Mina ben och min rumpa var helt skakis efter passet. Haha. Stackars mig imorgon.. Undrar om jag kommer kunna stå hahahaha.

Men såå jävla kul å skönt att jag gjort detta igen. Äntligen. Ska nog försöka satsa på detta passet på lördagarna!


Igår gick jag och Hanne runt Lötsjön 8km. det var skit nice väder å skönt att komma ut. Fasen så mycket lättare det är när man är två. Hade lätt kunnat gå en runda till :)

Så här ligger det till.

Jag behöver skriva av mig lite känner jag

Jag har träffat en gammal skolkamrat över en fika och vi har bestämt att jag ska träffa hans svåger? (hans syrras man) Chaka som är PT och bror till "den berömda" D- Flex (som jag visseligen inte viste vem det var)

Den fikan var den värsta fikan jag någonsin varit på ska jag säga. Det var skit jobbigt att prata om hur jag rent av misshandlat mig själv och min kropp så länge. Jag tror jag har mått sämre av det än jag trott. Det ligger så långt in och jag har börjat inse att jag faktist behöver hjälp. Det känns skit läskit smtidigt som det är spännande. Ena sekunden vill jag dra mig ur för att det känns så läskigt och nästa känner jag mig så nöjd att äntligen äntligen ska jag få hjälp med något jag har försökt bemästra på egen hend i många år men misslyckats gång på gång. Alla dessa misslyckanden har gjort att jag gått på massa svält kurer som Cambridge kuren mf. Detta i sin tur har väl mer eller mindre gjort mig sjuk.. Jag känner ingen hunger, min kropp går på sparlåga och det resulterar i vikt uppgång och en jävlig dålig självkänsla. Jag hoppas att detta kan hjälpa mig att må bra. Jag behöver all peppning jag kan få just nu.. så bara ÖS ;)

Tack för mig för denna gången.

Hemma å tillbaka i vardagen..

Har inte så mycket att säga egentligen.. Skönt att vara hemma och tillbaka på jobbet även om jag måste ta tag i en del saker.. Träningen rullar på.. Har börjat på på gymmet igen så SATS.. se upp för hr kommer jag ;) Fick ont i knät i dag:( hoppas att det går över snabbt! Kanske ska fixa en PT inom kort så jag verkligen kan nå mina just nu omöjliga mål som det känns.. Aja, nu ska jag ta å fixa det sista. Sen jobbet.

Ha en bra dag

RSS 2.0