Det går bara inte!Jag har bara gissat hejvilt på dessa och jag fattar inte hur jag ska räka ut dessa frågor. Blääääää! Kan någon vänlig själv förklara?!

C uppgifterna klara

Det är tur man har vänner som ställer upp! Igår var Linda här hela dagen och hjälpte mig att plugga. Det resulterade i att C delen är klar och att jag bara har F delen kvrar. Vilket givetvis är den SVÅRASTE delen. Mycket reaktions sträckor, broms streckor och sånt som jag ärligt talat tror att jag aldrig kommer få in i min tröga skalle... Suck! Meen, det är bara att kämpa på!


Älskade ängel <3

Satt och tittade på kort på min älskade lilla ängel Tyson och det kommer fortfarande tårar men jag kan också skratta samtidigt. Vi hade så fina, glada stunder då han mådde bra och det är dom man vill minnas. Han gjorde så tokiga saker som fortfarande får mig att skratta.. Min lilla fis. Du lever kvar inom mig <3


Grinfärdig!

Inte bara grinfärdig.. Jag grina till och med! Jäva teori! C delen är omöjlig att klara! Jag tycker jag pluggar på bra och lär mig dom rätta svaren på frågorna som är fel men frågorna ändras ju och det kommer nya som är omöjliga att lära sig. Varför i hela helvetet måste jag kunna "hur många prosent av de förare som dödats i singelolyckor som var alkoholpåverkade vid olyckstillfället???? Eller "hur stor del av sveriges totala koldioxidutsläpp orsakas av trafiken"??? Det är ju inte en siffra man ska lära sig.. GAAAH!!!!!!

Å när jag väl klarar c delen har jag väl glömt allt i a och b. Nää, blää!

Just nu är en sån där skit dag där jag bara vill avboka attt å bara skita it!

Faserna:


B klart

Sorry för dålig uppdatering här på bloggen. Har inte tid och ork att sitta här. Händer inte så mycket i mitt liv Eller JO! Det gör det. alldeles för mycket haha därför jag inte kan sitta här.. :P

Hade iaf en liten period då jag pluggade satan på körkortet. Nu den senaste veckan har jag inte suttit alls. SKÄMS! Men jag har verkligen inte okrkat. Super dumt då jag nu har bokat både prov och uppkörning å det gäller att jag pluggar nu om jag ska klara detta :/

C delen är fasen svår! Massa siffror man måste banka in i skallen. Å mitt siffer minne är som bortblåst kan jag säga :/  Kan inte förstå varför man ska kunna vissa saker.. Men men, bara gilla läget och plugga på antar jag.

Tjohoo!


Det lönar sig att plugga lite extra haha. Nu har jag fått godkänt på 3/3 prov på A delen på körkorts teorin. Imorgon ska jag börja med B delen då får vi se hur det går ;)

Lite besviken..

Dom ringde från Ica idag.. Dom om var jätte intresserade av mig men tyvärr hade dom inget jobb just nu.. Dom ville gärna behålla mitt nummer ifall det kommer upp nåt jobb inom kort så skulle dom ringa. Då står man på ruta ett igen då.. Fan också! Åh va irriterad jag blir på mig själv! Hade jag bara varit liite tidigare ute med jobb sökandet hade jag haft ett jobb nu.. SUCK! Aja, att hänga läpp hjälper inget. Bara ta nya tag igen!

Lite uppdateringar


Sen jag skrev sist om min väg mot körkortet så har jag börjat på körskolan i Nynäs å FAAN så mycket bättre den är än den jag har kört på innan. Gubbfan på den gamla har ju inte ens lärt mig dom viktigaste grunderna som spegelrutiner osv. Han har varit värdelös på att förklara och har ingen pedagogisk sida över huvetaget.. eller jo.. på teorin tyckte jag han var bra men då har jag ju fortfanande inget att gämföra med.. Men iaf. Mattias på Yvonnes Körskola i Nynäshamn är GRYMT BRA som lärare! Han är pedagogisk och kan förklara så man förstår, han uppmuntrar och man känner glädje när man går från körskolan. Innan kände jag bara ångest och kände mig värdelös och nedtryckt på något obehagligt sätt. Mattias tycker att jag kör bra och inte har långt kvar till kortet OM jag pluggar! Han sa lite med glimten i ögat att "Det är du som bestämmer om du vill ha kortet innan snön kommer" Å det vill jag ju, så jag MÅSTE PLUGGA LITE VARJE DAG!!! Vi har gått igenom det mesta och nästa gång vi ska köra är det stadstrafik som gäller.. Så MÅSTE jag öva uppfång!

Idag ska vi hem till Anne och fira hennes födelsedag å då ska jag köra från Sorunda-Kista. Blir bra träning för mig som annars kör mest här omkring i Nynäshamn/Haninge..

hej svejs

RSS 2.0