Veterinär besök

Vi har för en stund sen varit på veterinär besök för första gången.Det gillade vi inte! Hon tog tempen på Tyson och vägde (640g) och kika på om han var uttorkad men han såg ut att må bra. Vi fick två burkar med special foder eftersom han inte äter så bra och när vi kom hem gluffsade han i sig en hel del så det var mumsigt hehe. Tidiare idag gav Monica oss tips på ett foder som skulle vara bra så nu har jag stått och delat upp färskfoder i små portiner och fryst in Bjuder på lite bilder från dagens promenad och den lyxiga maten, mmmm va sugen man blir hahaha inte!


Nya naglar

Satt rätt sent med en kund igår för att göra naglarna snygga hehe Hon hade sätt att det var många som hade oika färger på fransken och valde vitt och glitter svart hihi, Så här vart resultatet.. Vad tycks??

Tack Martina :)

Sista rastningen för idag

Duktiga Tyson gjorde både ettan och tvåan nyss hihi
nu ska vi sova. Natti

Trötta dagar med en lekfull valp hela natten hehe

Man sover på helspänn hehe, man vill inte mosa honom och han gillar inte att bli väckt hehe Han gnyr och visar att han inte orkar när man ska ut och kissa mitt i natten å ändå lyckas man pricka in så att han ska bajsa inne... suck haha! jamenar vem orkar gå ut varannan, var tredje timme hela natten? Inte ens han hehe. Jag vaknar ju inte ens så ofta:P När man väl släpat ut honom och han har kissat några droppar ska vi hem och sova vidare. Jomen ellerhur tycker Tyson... Han ska ju busa sig trött (och sen bajsa löst inne)Jimmy mår inte så bra stackarn... Han har nå skit i magen och orkar knappt röra sig :S Nu ligge Tyson och sover han fick sitt tuggben idag och har gnagt som bara den. Han är bitig som F.A.N! Det gillar vi inte! Imorgon ska jag jobba och jag hoppas att Jimmy mår bättre för som det har varit idag har han knappt orkat gå ut.

Första natten

Gick också jätte bra, jag vill ju inte ha honom sängen sen så jag la en madrass på golvel och la mig. Jag visade Tyson sin säng som många gånger tidigare men där skulle han då inte ligga hehe. Så nära mig som möjligt och hlst under täcket. Ivf så sov han näst intill hela natten. jag vaknade till av att han börja gny och röra på sig vid 4 tiden men jag somnade om och när jag vaknade så låg det en bajs pöl på golvet. Jag inser ju att jag borde gått ut med honom men men. Vid 6 började han igen och då tänkte ja att nu ska jag inte vara lika dum. Men när vi kommit ut har det nyss regnat och Tyson ville INTE vara uta i de blöta. Han klättra på mig och ylade som bara den hehe. Så vi gick upp igen. Somnade om och vaknade vid 9 och gick ut och satte oss på gräset. Då satte ylandet igång igen men ne tänkte jag och började busa lite, lutade mig över honom och pussade på honom då gick det minsann bra att kissa en skvätt. Han fick massa beröm och jag gick lite iförväg å han sprang inte ens en meter bakom mig hela tiden. Effter bara en liten stund gjorde han även nr två =) Å matte blev så glad och vi busa lite till på gräsmattan och sen gick vi in och fortsatte att busa.  Nu ligger han här och vilar sig inför nästa bus pass hehehe. Men så duktig han är!

Nu är han äntligen hemma!

Ja, imorse kom vi iväg ganska så prick 7.00. Lite halv sliten, trött, pirrig, nervös och förväntansfull satt vi i värmen på en gammal volvo utan ac hahaha. Tror du att vi flöt bort?!? Vi stannade till nån gång och sträckten på benen. Väl framme i Borås käka vi på Mcdonalds men jag har svårt att äta i värmrn + att man var lite halv körig i magen av all nervositet hehe Sen hem till monica och vad ser jag... Tyson... Å han är ju bara väääärldens finaste och sötaste varelse!? Ivf så fick man väl sansa sig lite och skriva papper och så innan det var dax att dra, jag gjorde avskedet kort för usch vad jag inte gillar avsked! Speciellt när man redan känner sig skyldig och taskig för att ta ifrån Tyson från Filli (mamma) Men väl ute i värmen så började jag lite smått att förstå att nu är han faktist vår!!! Och jag kände bara lyckan när han tryckte sig så nära mig som möjligt... *tårar* (fast bara så de inte syntes hehe) Resan hem gick jätte bra! Han är så duktig vår Tyson! Han drack inte ur skålen först så jag hade vatten i handen då drack han =) Han är så nyfiken hela tiden, busar och har sig! Sen sover han sen upp och busar igen hihi Vi stannade till och luftade oss lite då och då och när vi tog en lite längre fika paus sprang vi lite på gräsmattan och gjorde både ettan och tvåan, så duktig så! Sen var det dax för en sov paus igen. När han vaknade var både han och jag blöta av svett så jag sträckte fram vatten skålen och då var det minsann dax för vatten också. Så böjde jag mig fram för att dricka själv och skulle rota fram min flaska ur påsen och han hörde prasslet från sin matpåse och han upp och hoppade och var så glad så hehe så då var det även dax för mat. Sen var vi så busigs så busiga =) Väl hemma går han inte 2 m ifrån mig, vill ha uppmärksamht hela tiden och vi är BUSIGA som få! Nu liggen han med mig i soffan på min axel och sover så sött =)

Här kommer lite bilder



Nu åååker vi!!

Wwwweeeeeeeeeeeeiiiiiiiiii!!!!

Snart är det dax!!!

Om mindre än 7 timmar  är jag på väg mot till Borås till Monica för att hämta vår efterlängtade Tyson!! =D Jag kan knappt tro att det är sant! Tiden gick så fort! Nu har jag förberett inför hemkomsten och plockat fram lite saker jag behöver under resan , plockat bort alla mattor, lagt fram allt på sin plats här hemma och nu är det bara Tyson som fattas! Och Jimmy förståss hehe. Han kommer hem imorgon. Det ska bli så underbart att få hem dem båda för dom är saknade båda två!

Här komer tite bilder på förberedelserna hehe

Rebeccas möhippa

Vilken härlig dag vi har haft idag! Jag lägger bara in en bild på söta Rebecca så skriver jag mer sen =)


ÅÅÅhhhh!


Här står man hela halva morgonen och gör sig fin i håret med lockar och allt så ska man sätta upp det i en toffs (måste det i jobbet) då är allt förstört! Jävla skiiit! Aja, snart ska man traska iväg till tåget och jobba hela dagen och ikväll blir det middag men Sarah och Oana. Ha en bra dag

En härlig dag!...

...OM man var ledig och kunde ligga på stranden! Jag har som vanligt jobbat i den här värmen och som sagt den olidliga värmen i butiken. Men jag klagar inte (på sätt och vis) Jag har ju jätte mycket att göra och det är verligen JÄTTE kul!!!

Dagens jag:

Kläderna inhandlades igår på Gina. Kjolen på rea =)
Som ni ser ör nu fåtöljen borta hihi SKÖNT! (titta på förra inlägget så fattar ni ;)

Dagens Shopping:

*Gloss- Jasmine
*Mascara
*Lashthicker
*Green tea exfoliator (ansikts skrubb)
*Pumice foot scrub

Värmeslag!

Det är idag jag säger fy fan sån tryckande värme! Jag brukar sällan klaga på sommar värmen när vi väl får nån men usch såna här dagar ska man inte jobba, man ska ligga på stranden och ta ett svalkande dopp då och då. I vilket fall som helst har jag jobbat som en gnu hela dagen. Haft att göra från 12- 19 och jag har bara hunnit få i min en sån där energi bar? Å massa vatten. Butiken är ju helt inglasad och VARM! Luften står helt still det än nästan läskit! Vi har fläkt inne men de e som om luften bara inte vill vispas runt.JAja, nu ska jag ta och äta lite mat. Jag e såååå hungrig och mitt huvud sprängs snart så jag kan gissa att det blir en mat, dusch och sedan sängen idag. Pallar inte! ha en bra kväll.

Just ja, Tysom var såå duktig hos farbror vetrenär idag =) Nu är han klar för hemfärd hihi

God Onsdagsmorgon

Dagens bild nr 1
Idag är det veterinären för Tyson. Han kommer vara frisk som en nötkärna =)

Jahopp, måste kolla igenom räkningar! Usch va tråkit! Tror inte jag vill se mina.. Fast jag har inte fått mina från jobbet än :S Dom skulle varit betalda igår.. Men vad ska jag göra då när jag inte fått dom hehe. snart ska man ner till banken och fixa några saker. Just nu känns det inte så lockande att ta sig och jobba men jag vet ju att det blir roligt nä man väl kommer dit hehe. Jag har rätt mycket som skulle behövas fixax med hör hemma och jag vet inte när jag ska få tid till de lixom. Slutar ju jobba när allt har stängt och när man kommer hem har man ju ingen lust att ställa sig och städa lixom.. Suck. Tur att jag dammsög i veckan.

Bjuder på en dagens bild nr 2

Så här ser jag ut idag. Hoppas att et inte börjar regna o h ha sig i em! Bakom mig ser ni vår fåtölj som ska hämtas imorgon hihi Weei! Äntligen fi k vi den såld! Nä, nu ska jag ta mig ner till banken och sen till jobbet. Ha en jätte bra onsdag.

Hemsidelandsering

Nu ska n få höra!! Maria min kära kusin/ bästa kompis/ frisör har nu kommit ut med en hemsida till sin fin fina salong i Mora

Kika gärna in =)

Hairdesign by Magenta.

Maria säger:
I min salong sätter vi kunden i först, kunden får det kunden vill ha, kunden får det som passar just den kunden, kunden får den tid som kunden behöver. Kunden är a och o, det viktigaste i hela salongen. För vad hjälper det att vi har oerhört duktig personal som jobbar om vi inte hade haft kunderna?

Välkommen till Hairdesign by Magenta.



Maria vill jättegärna höra åsikter om hemsidan så hon vet vad som behöver förbättras osv. Er kritik, positiv som negativ, är oerhört viktig.

5 dagar kvar hihi

  Nu är tisdagen slut och på söndag morgon tidigt åker vi för att hämta Tyson Weeei! Hade en bra dag på jobbet trotts kunder som inte dök upp men jag fick lite ärenden bla... till djuraffären uträttade. Här kommer en bild med lite saker jag har köpt in. (fast jag har mer men jag orkar inte ta om kortet igen haha) Jag ska samla ihop allt imorgon (om jag orkar) och ta kort. Men en sak fattas fortfarande :( Vi väntar på transportburen som inte kommit än. Hoppas att den kommer innan vi ska åka hehe iof lär man ju sitta med honom i knät hela vägen men det kan ju vara bra att ha ialla fall hehe.




Har varit och träffat Sarah och Marwin också =) Sötisar! Det är alltid roligt att träffa er! Och tack för att du visade djuraffären också =) Perfekt, Då är det typ bara kloklippare kvar som jag glömde hehe Jag hoppas att Marwin och Tyson kommer att gå bra ihop sen när han väl får börja träffa andra hundar =) Skulle vara roligt och smidigt :)


Nehe. Tänk att det är dax för sängen redan. Har ju knappt hunnit komma hem :S

Godnatt

Hur har din dag varit?

Min har varit konstig! Som sagt så vaknade jag med skallebank och kroppen kändes så tung på nå vis. Känslan av tomhet har fummits i min kropp hela dagen. Känner mig lite deppig! Vet inte vad det beror på.. Vist som du sa Linda kan det bero på maten och att jimmy inte är hemma å mycket annat också. Men usch vad jag inte gillar den här känslan!
 
Ne fy va sorlig jag är! Sitter och tycker synd om mig sjläv i min ensamhet hehe. Passa på och njut istället. Jag har inte ens satt  på tv å de e så skönt och tyst här! Jag får njuta av lugnet före stormen hehe snart är det dax att hämta Tyson och då blir det allt annat än lugnt kan jag tänka mig :) Gu va jag längtar!!

Måste hitta en djuraffär om inte tillåme en hundaffär.. finns det tro? nån som vet var det kan finnas i stockholm???

godmorgon.. eller inte

Är på strålamde humör idag... NOT! Vet inte vad det är, mitt huvud värker, min kropp känns tung och jag ser bara för bedrövlig ut!! Usch, jag hatar den här känslan. Jag ska dessutom vara på jobbet en timme tidigare idag för att göra en påfylning på butikschefen. Känns som jag hade behövt sova lite extra just idag Suck! Dagen är så gott som fullbokad. Har en timme som jag inte har något att göra på. Saknar min kära sambo som fan!! Vist är det skönt att vara ensam och jag tror att det var just vad jag behövde, jag får ju aldrig vara ensam hemma längre. Så behöver man sakna varandra ibland också! Och det har jag verkligen gjort. En vecka kvar tills han kommer hem.. Då blir det full fart när både Jimmy och Tyson kommer hihi :)

aja.. Ha en bra dag

1 vecka kvar!

Tyson 7 veckor

Om exakt en vecka ska vi hämta Tyson. Nervöst! Kommer känna mig taskig mot Filli men hon ska vara rätt trött på honom säger Monica så man ska väl inte känna sig så skyldig hehe men tänk om han kommer vara jätte ledsen och grina efter mamma?? =( Men det går väl över som tur är! Fan va kuuul! Jag kan inte fatta att det är sant! Snart kommer han hem =)

Fåtölj till salu


Vår Ektorp fåtölj från ikea säljer vi för 1000 kr. någon som är intresserad???

Ny länk

Till min kusin alellah. Kika in och lämna ett litet spår vettja :)

Nu frisyr













Vad tycks?? Vilken frilla/färg skulle passa mig?

Längtar!!

I morgon är det 1 vecka kvar tills vi ska hämta Tyson!! Gaaah va vi längtar! Känns som att tiden bara försvann, nyss var det ju 3 veckor hehe. Vi har försökt få lite foton under tiden men jag tror vi får vara utan hehe. Vi ska ialla fall ta MASSA MASSA kort när han kommer hem! Kul att ha sen och kunna titta tillbaka på!!  :)

God lördagsmorgon

Jag har bestämt mig!! Jag ska köra canbridge nu tills Jimmy kommer hem. Jamenar ska jag bara låta alla pengarna jag har lagt ner på sopporna bara försvinna, kasta alla dyra soppor? Skulle inte tro de haha! Så nyss tog jag en soppa till frulle och jag mår riktigt bra av bara tanken. Igår satt jag hemma i min ensamhet och tryckte i mig bullar för nåt ska man väl unna sig? Fy va jag ångrade mig! Ställde mig på vågen imorse. Har inte vågat sen jag vet inte huuur länge. Men det var inte så farligt som jag trodde. Vist jag har gått upp lite men jag är fortfaranede under BIG NO NO sträcket hehe. Jahopp.. Vet inte om man ser så bra på bilden men jaghar sminkat mig med Face stockholms eye dust- Music idag. Den är typ blå... har aldrig sminkat mig såhär. Men det känns helt ok hehe =) Nehe, ska man kanske plocka och fixa lite kanske. Jag ska inte åka förns kl 10 och jag är redan helt klar hehe.



Ha en bra dag därute!

Weei

Hela veckan har varit fullt upp och det är såååå roligt!!!!



Snart ska jag nog få en nyckel så då kan jag börja tidigare och sluta senare så jag får in fler kunder hihi


Är alldeles ALLDELES ENSAM HEMMA NU =( 
I början var det skönt efterssom jag aldrig får vara hemma ensam annars men nu räcker det hehe. 
Önskar jag var med dig hjärtat!!!
Saknar dig, dina pussar och kramar!!

Nya naglar

Äntligen. Har gått med mina förfärliga i 5 veckor.. Men nu e dom fina igen =D

Tack Katti!!!

Face



Har shoppat lite smink från Face

Brow shadow- SUEDE
Brow shadow- STORM
Matte eye shadow- AUBERGINE
Blush- on - DEVOTED
Eye dust- ORIENTAL
Eye dust- LOVING
Eye dust- SOUND
Eye dust- MUSIC
Eye dust- CORAGE
Pearl eyeshadow 4
Eye liner gel black
Concealer- AMBER
Läppstift- Straberry VEIL
Matte fundation- CREAM
Pensel- 5
Pensel- 26
Pensel- 13
Pensel- 1

Naglar

Ni har väl inte missat???

På Götgatan 24

50% på alla behandlingar!!

Just nu!!!

Express manikyr : 99,50kr
Klassisk manikyr: 225kr
Lyx manikyr 325kr

Förlängning med gele 497,50kr
 Fransk manikyr + 50 kr

Förstärkning med gele 397,50kr
Fransk manikyr + 50 kr

Påfyllning 225kr
Fransk manikyr + 50 kr

Passa på innan den 5 augusti
Ring och boka redan nu!
08 6433505


Helgen


Har varken haft tid eller lust att sitta vid datorn i helgen. Maria och Robert har varit här.
Fredagen vart det 25 års fest/ inflyttningsfest hos Jana och Danne.
Lördagen gröna lund.
Söndagen slapp dag i soffan.
Måndagen fixade ja Marias naglar så var vi på Ikea och gick hem i spöregn hehe.

Bilder komer när jag orkar sitta en stund =)

Maria åkte hem iförmiddags och Jimmy och Robert åkte ner till Blekinge. Trist här hemma nu. Men ganska skönt och tyst hehe. Har inte ett ljud på någonstans. bara tyst :)





Gårdagen


Dagen gick snabbt =) Konstigt väder bara.. Förmidagen var strålande och sen helt plöttsligt börjar det regna från ingenstans på en timme. Å sen var himlen blå igen... Skummt! Satt å väntade på Maria och Robet som ska komma över helgen. Skojj! Sen ska Jimmy å Robert ner till Blekine i två veckor utan oss =( Men sen när dom kommer tillbaka kommer Tyson Weeei!

Ha en bra dag!


Haha fan va snygg ja e!

Testade nya kameran.. så bjuder på lite ego bilder hehe


Längtans dagar

Nu går dagarna snabbt.. Jag har massor att göra på jobbet och det är super kul!! Trivs jätte bra och det känns som att det här kommer att bli jätte bra bara jag får ihop en ny kund krets. Kunderna nappar duktigt på mitt super erbjudande och dom flesta kommer nog tillbaka så det känns riktigt bra! Det är bara att forsätta att kämpa på =)

Nu är Tyson 6 veckor gammal och väger 492 gram. Om två veckor är han 8, och då är han vår!!! Weeei. Kan ni fatta? För det kan inte jag hahahaha. känns så overkligt. Först var det e dröm att en dag i framtiden vill vi ha hund. Sen började vi leta lite och hittade PK rasen via nätet och blev förälskade. Nu ska vi ha hund om 2 veckor hihi Fan va kuuul!

Nu är en transportbur beställd med =)

Nedräkning

3 veckor tills Tyson kommer hem!


Vad ska göras?
♥ Fixa en fösäkring
Kolla upp en veterinär
Köpa en transportbur
Fixa mat platsen
Fixa sovplats 1
♥ Fixa sovplats 2

Köpa leksaker
♥ Köpa hem foder (och lite godis)
♥ Köpa hem ett litet "sjukhuskit"
♥ Köpa en kloklippare
Köpa bajs påsar

Borttappad

Jag har tappat min mobil, har inte ett nr i huvudet... Så skicka gärna era nr så att jag kan nå er snälla.
(godkänner ej kommmentarer med nr så att dom kommer ut)

50% rabatt på naglar


Gaaah

Man kommer hem sent från jobb och barnkalas.. trött, lite smått hungrig fast ingen ork att laga mat. Vill sätta sig och ta det lite lugnt då dånar tvn på hög volym. Jimmy spelar hockey på x boxen och man sänker lite för att kunna slappna av, Då får man en utskällning och blir utvisad till sovrummet.. som vanligt. Suck! När vi skaffat hus kan han fixa sig ett eget rum som han kan ha sina "leksaker" i så att jag också kan få titta på tv i vardagsrummet nångång.. Åh va arg jag bliiir!

Går å lägger mig! Godnatt

to day..


Godmorgon.
Bjuder på en före och efter bild idag hehe
Den här dagen börjar som alla andra den sista veckan.. Skallebank.
Vad är det frågan om? Igår ringde C sent på kvällen och sa att mina visitkort och mina erbjudande ska komma ut på fredag men det var problem med betalningen för att hon hade beställt dom i sitt företag och det skulle bli problem med in och utgående moms och så.. Jobbigt värre!
Skit samma, läger in en bild p mina nylackade naglar också. Färgen har inte riktigt sin rätt på den här bilden men men..

Dom är ialla fall lite bubbelgum rosa typ hehe

Jaha, idag är det kalas för Oscar 3 år. Jag ska jag dit! Humm, vad köper man till en treårg pojke då? Spindelmannen saker har jag hört är poppis så man får väl ge sig ut och leta spindelmannen då hehe


Bilder på "vår Tyson"

Här är han 4 veckor gammal =)



Vilken underbar liten kille han är!!! Nyfiken, glad, lite rädd men ändå busig.

RSS 2.0