Vår lilla Tuva <3

Bild 1. Tre timmar gammal
Bild 2. En dag gammal
Bild 3. Tre dagar gammal
Bild 4. Fyra dagar gammal
Bild 5. Fyra dagar gammal
Bild 6. Sex dagar gammal
Bild 7. En vecka gammal
Bild 8. 16 dagar gammal
 

20120607

Kikade vår lilla Tuva ut. Helt underbar liten prinsessa som vägde 4335 och var 55 cm lång. En stor tjej!


5 Juni


Då var vi här igen. En av dom mest sorgsna dagarna på året.. Idag för 2 år sen fick Tyson somna in. Minns det som om det vore igår. Vägen till djursjukhuset- tystnaden- tårara- ångesten- saknaden. Men jag kunde nog inte erkänna det då men det var också en lättnad på något vis. Han mådde så fruktansvärt dåligt den lilla kraken å har det bättre nu min lilla skruttis. Usch tårarna kommer när jag skriver. Den kärleken som fanns mellan oss går inte att beskriva. Kan bli så ledsen å irriterad på folk när dom säger saker i stil med att "han var ju bara en hund, nu väntar du något mycket bättre" Men vadå?! Han var min bebis å jag håller fortfarande fast vid att han kommer betyda lika mycket som min lilla skrutt i magen! Men det är inte många som kan förstå det. Oförstånd helt enkelt. Har lättare att borsta av det nu än jag hade förut. JAG vet ju hur jag känner å det är det som räknas. Sen kan alla säga precis vad dom vill!

♥ Saknaden efter dig är stor mitt lilla hjärta ♥

Övertid

Snart tar även 40+2 dagen slut utan några som helst tecken på att det kommer komma igång snart. Inte mer än vanligt menar jag.. Jag mår ganska bra trotts allt måste jag säga! Igår var jag och Jimmy ute å tittade lite i affärer. Köpte nya tavlor till vardagsrummet på Chilli. SÅ NÖJDA är vi båda två. Ett stort lyft!


Å idag har jag varit på Ikea med Hanne. Har inte gått genom hela men det vart endel "spring" ändå. Köpte plastad frotté till vår stora säng OM utifall att vattnet skulle gå i sängen på natten så kan det ju vara bra att inte sabba hela sängen ;) Så köpte jag även en liten till spjälsängen som jag tänkte ha med mig i bilen på väg till BB OM utifall att vattnet sipprar. Blev amningsfiltar från Babyland också, så jag slipper sitta å visa hela bröstet (om jag nu kommer kunna amma)

Tog en morgon magbild idag på skoj å efter ett tag fick jag en sammandragning å tog en bild på magen igen hehe. Ser lite kul ut =P


Folk har börjat giss datum när lillskrutt ska titta ut till stora vida världen så nu la jag ut en fråga på fejjan om när alla trodde. Med senast datum den 16e då självklart. Så vi får se vem eller vilka som får rätt. Själv har jag ju en liten önskan om att hon ska komma så snart som möjligt såklart men det vore lite fint om hon kom den 5e då Tyson fick somna in. Då blir ju en av dom mest sorgsna dagar till en av dom bästa eller hur jag ska säga.. Missförstå mig inte. Det är fortfarande väääldigt sorligt den dagen men jag hoppas på något sätt att hon vill kika ut då :O)

Strax blir det Big Brother final! Måste fixa Glass! ;)

Ny favorit

Har länge haft denna i duschen. Å jag tycker den doftar underbart


Men den var slut när jag skulle köpa sist så jag var helt enkelt tvungen att testa något nytt.

Den doftar uuuunderbart! Ångrar inte det köpet! :O)

1 Juni

Glitter Words

 

Sooom man har längtat efter denna dag...!!!! Man har ju räknat månader, dagar, timmar ja nästan minuter.. Å nu är den ÄNTLIGEN här. Men inte vill hon komma ut än inte. Har haft SD/förvärkar tillsammans med mens och rygg värk till och ifrån sedan en månad tillbaka ungefär å vist blrr dom mer intensiva å ihållande. Mest under nätterna sen POFF under dagarna så avtar det som om dom aldrg skulle börjat. Varje gång ligger man i sängen å tänker att kanske kanske sätter det igång på riktigt nu å man ligger å fantiserar hur hon ser ut å hur allt kommer gå till å man bara längtar så man håller på dö. Man skickar mess till dom närmsta att kanske kanske var berädda men sen får man skicka ett falskt alarm mess. När det väl sätter igång tror jag varken jag själv eller någon annan kommer tro på det förns jag ligger inne på BB å håller på dör av smärtan haha.

Frågade Jimmy igår vad han hade för planer för dagen åh han svarade -"Nä inget, vara hemma å vänta på bebis" ♥ Åh, mamma och pappas lilla älskling.. Kom igen nu! Kom ut i stora vida värden. Vi vill så gärna träffa dig! ♥


RSS 2.0