Grattis Tyson

Idag fyller Tyson 2 år och det firar han med bästisen Tusse.

Grattis i efterskott Tusse!


Mitt lilla <3

Ty Fick en ny mini pip idag.. Han älskar den hihi

Gick på en 50 min promenix med Ty idag. Härligt väder!


Sista dagen..

Idag är det sista dagen denna veckan. Känns rätt skönt att jag ska vara ledig imorrn. Har jobbat rätt sent nu. Men det är roligt att jobba som tur är, även om det ibland kan kännas trögt att gå så är det alltid kul när man väl sitter med mina underbara kunder :)

Under Juni månad har vi ett erbjudande.

500kr

För en nagelförlängning med fransk manikyr.

Studenter får även en liten present till värde av 65 kr.

Så passa på att boka en tid innan dom tar slut!! ;)

Kommentera mera!!

Ser att ni är många som är inne och läser, men VÄLDIGT få som kommenterar??



Det var dessa 5 km..

Idag hade jag bestämt mig för att ta den där halvmilen! Det gjorde jag också.. Fast jag sprang inte hela tiden. Jag spramg 1km, gick nån min, sprang 1km å gick nån min. Så höll jag på tills jag hade uppnått 5 km. Det gick på 40 min. Det är väl inte jätte bra tid men vafan, jag har ju nyss börjat spring träna. Det kan bara bli bättre nu ;)

Hejja hejja!

Vätskebälte inköpt

Vårruset here i come!


Tränat!

Det vart en vända på gymmet för att testa dom nya skorna. Dom var väl helt ok. Inga mirakel skor. Men bättre än dom jag hade! Skulle egentligen behöva gå till nån som fick titta på mina fötter å göra en sula för precis mina fossingar för bästa resultat! Men. Do var sköna!

 

Idag vart det  först 30 min crosstrainer. 10 min uppvärming på 6an å resten på 10an. Sen körde jag lite axlar och mage för att sen hoppa upp på bandet oc springa i 20 min. Sen en härlig promenad med Ty i ca 30 min.

 

Imorrn är det exakt en vecka kvar till vårruset!

Hejja hejja!!!

rotade fram min stegräknare.. 1.2849 steg vart dagens träning. Rätt ok ändå måste jag väl säga?

 

 


Nagelbord

 


Sommar bilder

Ego bilder från gårdagens morgonpromenad:



Mina fina tulipaner jag fick av mamma igår <3


Tack mami <3 och tack för att du kom fast du inte tycker om att köra bil ;P

Från promenaden i morse:



Från dagens picknik





Nu har jag inget att skylla på!

ska försöka mig på lite ute jogging i solen imorrn (om vädret tillåter) och jag har hela tiden skyllt på att jag inte har skor till det. Så idag fick det bli ett par ordentliga joggingskor från Team sportia. 599kr på rea!

 

Nu har jag inget att skylla på hihi


Träning!

Imorse vart det 45 min promenad i solen med Tyson. Sen till gymmet. Där vart det 25 min på crosstrainern nivå 10. sen körde jag lite mage och ryggslut. Sen på bandet. Joggade 15 min. Det var så VARMT på gymmet denna härliga sommardag =) sen hem å duscha och fixa sig lite :O)

Det var super skönt att träna idag


Tankar

I måndags var jag på Mary Kay måndagsmöte och vi pratade mycket om attityder, affirmationar och framför allt hur vi pratar till oss själva. Det är tankens kraft om leder oss framåt "eller om så vill bakåt"!!! Det går alltid att vända en händelse till något positivt. Det är ett val vi själva gör!!!


Idag på gymmet stod jag på bandet och joggade. Tänkte att jag springer 20 min. "Nu är det bara 10 min kvar!" osv. Allt gick lätt och jag nynnade till musiken..  Men efter en stund tittade jag på hur många km jag sprungit å insåg att jag bara sprungit nästan 2 km och tänkte att jag aldrig kommer klara 5.. då plöttsligt kände jag hur trögt det gick och så orkade jag inte mer...

Possitiva tankar hörrni!!!


"Gör det ändå"

Hade jag i tankarna när klockan ringde 7.30 i morse då jag igår hade bestämt att jag skulle träna idag. Jimmy hade sovmorgon så han låg kvar i sängen när jag gick upp, det hör inte till vanligheterna om man säger så. Men jag tog mig iaf iväg till gymmet. Det är ju skönt när man väl tar sig dit det vet jag ju, men idag var det segt. MEN jag gick dit och sprang 2,5km på bandet och tränade lite armar, axlar och mage. Kunde inte springa 20 min i ett streck idag då jag fick så ont i axlarna. Meen, påt igen imorrn om jag ska kunna klara vårruset som är den 1 juni :S

Detta blir tufft!

Första sommardagen





Vad fan är det för fel på mig?

Jag vet seriöst inte vad det är för fel på mig! Jag vet inte vad jag håller på med! Jag vet VAD jag ska göra för att gå ner i vikt! Jag vet VAD och HUR man ska äta, HUR man ska träna. Jag vet precis å jag kämpar å kämpar å kommer närmare mitt mål för att sen bara.... skita it? Jag blir ledsen, besviken å arg på mig själv när jag inser vad jag håller på med och hamnar i en depressions grop. Jag kämpar mig upp ur gropen och tar tag i mig själv, börjar träna och äta bättre. Känner att jag börjar komma igång och tycker det är riktigt kul.. sen en dag så ....orkar? jag bara inte mer å bara... skiter it igen? Så håller jag på om och om igen... Va fan är det för fel på mig!? Är jag helt jävla dum i huvudet? Jag mår ju bara skit av detta! Jag vet ju hur bra jag kan må om jag bara skärper mig! Men vem fan vill leva ett liv och gå runt och förbjuda sig själv? Inte äta socker, inte äta fett, inte göra si å inte göra så...Inte jag! Detta är ohållbart!  Va fan ska jag göra för att lyckas?

Ångest!

...

VÅR


Grön- inne?

Jag fullkomligt ÄLSKAR CULT DESIGN!

Har egentligen gjort det länge men inte fått upp ögonen så mycket förns nu..

Ditt fel Louise ;)

 

Som ni ser i ett inlägg lite längre ner så har vi gjort om lite i vårt vardagsrum.. Temat är grönt! Så går man in på Cult Desigs blogg å vad får jag inte se om inte just en inlägg med bara grönt hihi


På jobbet..

Försökte mig på det där med att skicka en bild från mobilen till bloggen idag...

Men jag fattade ingentig haha

 

Usch va gammal jag börjar bli :O(


Lill fisen :O)


Ikeas mikrovågsugns "stänk skydd"

Ser ut så här efter att vi använt det...

Det är alltså helt förstört...

INTE OK!

Vårt gröna vardagsrum hihi


Awards Night


Vi hade Mary Kay måndagsmöte idag som vanligt vaje måndag. Men just denna måndar var ingen vanlig måndag utan Awards Night. Då hade vi lite mys med pasta sallad å sen fika å sen delades det ut fina utmärkelser till alla som hade jobbat sig upp :O)


Jag har fått rosor och 16 äkta sötvattenpärlor att samla till ett halsband tex :) Sen en brosch att sätta på kavajen jag jobbar med med en 1 för det första kvartalet (Feb-apr) Och en rubin för att jag har kommit över en "nivå" i inköp hihi

En ledig helg

Det har varit en rätt lugn vecka denna veckan. I går var jag och Jimmy till Ikea och köpte lite nytt till vardagsrummet. Temat är grönt... Trodde ni aldrig va? Bild kommer så smonngom ;) Senare vart det Rock fest i Sumpan med Hanne hehe, det trodde ni inte heller va =P

Skulle ha haft en facial i dag men den vart inställd. Jag vet inte.. Just nu känner jag inte alls för MK har en sån... dipp..? Har haft många bokningar som blivit avbokade och jag är ingen som tjatar mig till en ny tid :/ Jag hade ju en sån bra start och kände verkligen att det var såå roligt så blir det så här nu.. :( Men imorgon ska jag på MK måndags möte på Awards Night‏ å hoppas på ny possiiv energi! Det behöver jag verkligen!

Så skönt med morgonpromenader!



Både jag å Ty njuter av vår solen :O)
Det vart en 40 min promenad i dag med :)

Igår var Ty med mig på jobbet och vi gick påmen lång promenad p en timme i Tantor. Vi gick förbi en djuaffär som ska stänga å der var 30% rea på allt utom mat och godis, då passade jag på att köpa ett snytggt halsband så vi slipper ha det där förbaskade snöret hihi

Ty <3


Ny mobbe..

Äntligen!

Det vart en Sony Ericsson X10. Det var svårt att vänja sig vid den, den är inte alls i närheten av någon annan mobil jag haft.

Meen. Kul med en ny mobil!

Ingen kul natt

Hela kvällen igår hade jag sån huvudvärk som senare på natten vart mgrän. Inge skoj alls. Har sovit skit dåligt i natt och har fortfarande ont :O( Men, det är väl bara att stoppa i sig alvedon å se glad ut antar jag.

Lilla älsklingen :O)



Var nyss ute på en 40 min skön promenad med en sötnos som har längtat efter oss i helgen. Han är som ett plåster.

Valborg i bilder





Tyvärr vart det inte så mycket mer fotande uppe i Mora. Men det var skönt att komma hemmifrån lite och det var längesen vi var upp :O)

Tack för denna helg.

RSS 2.0